Sziasztok!
Tegnap is voltam, de annyira fáradtan olvastalak titeket hogy nem volt erőm írni.
Gabi: nagyon-nagyon sajnálom!!!
Sarmi: szépek vagytok. Gyönyörűek a gyerekeid és te nem vagy kövér!!
Látnál engem!!!!!!!
Manna, Mush: hát ez egy nagyon hosszú sztori (részletekbe nagyon nem megyek bele, mert kisregény lenne, és az illető "zúgolvasoként" tuti itt van). Anno augusztus környékén meséltem nektek, hogy nagyon kibuktam, mert nem volt velem őszinte a legjobb barátnőm, én meg mindig, minden apró kis titkot, érzést, félelmet, kétséget............. megosztottam vele. Ez nagyon rosszul esett. Akkor volt egy időszak, hogy nem sokat beszéltünk, aztán egy kicsit rendeződtek a dolgok. Most meg megint rosszabb lett, mert én olyan hülye tudok lenni, hogy ha megkérdeznek valamiről, mindig megmondom a véleményemet. Bár szerintem egy "barát" tegye azt. Hát nem kellett volna!!!!
Most az jött ki a dologból, hogy mi "felelőtlenek" vagyunk, mert a mai gazdasági helyzetben eszünkbe jutott, hogy szeretnénk második gyereket.
Hozzáteszem nekik is van egy, akit annak ellenére betettek bölcsibe (ezért elköltöztek, mert itt ugye nincsen), hogy mindig azt hangoztatta, hogy ő be nem tenné 2 éves kora előtt. Azt is tudni kell, hogy nehezen jött össze a gyerkőcük: két sikertelen lombik, számtalan műtét, amiből egyik sikerült és spontán összejött a gyerek. Ja és mindig leszólta azokat az embereket, akiknek a pénz körül járt minden gondolatuk. Na most ilyen lett ő is.
Ja és mi azt is rosszul csináljuk, hogy vettünk egy régi házat (újra nem futotta volna), mindig csinálgatjuk, szépítgetjük........... és nem költözünk be egy 3. emeleti panelba (ők ezt tették, miután felújítottak egy házat). Húúúú nem is írom tovább, mert tegnap annyira jutottam az őrlődés miatt, hogy délutáni szopinál Marcim rángatta a cicit, sírt............. kellett a fagyról adni neki tejet, hogy jól lakjon.
Plusz még ez az Ocskay eset is rá tett egy lapáttal, mert ugye apa sportol és hát neki sem 100%-os a szíve. Minden évben terheléses EKG-ra és szív UH-ra kell járnia. Szóval paráztam ezerrel és az lett a vége, hogy nem volt tejci. Aztán pihiztem egyet, sétáltunk, Marcit elvittük az első meccsére (végigaludta)
, szóval volt egy kellemes délutánunk és estére megtelítődtek a tejcsárdák. Ja és a kisfiam is rendes volt, az új idő szerint 11-kor lefeküdt és reggel 6-kor kelt. Evett és 1/4 11-ig aludt még.
Na befejezem, mert sok és zavaros voltam.