Új privát üzeneted érkezett!

Ööööööööö, az jövő héten lesz :roll: akkor CSI marad :oops:

vicger

Boboka köszönöm :)

vicger

Jut eszembe, Manónak milyen adatot kell még priviben elküldeni? Már csak a telefonszámot, ugye?
Vendég

Igen, és a becsületes nevet is

vicger

Azt már megírtam :) Akkor már csak a tel. számmal vagyok adós:)

Közben próbáltam művelődni a Picasa-ból :oops: :oops: :lol: :lol: :

Nem nyilvános: Csak a titkos linkkel rendelkező személyek tekinthetik meg az albumot. (Ez a belépő, amit mindannyian tudunk?)

Az album megtekintéséhez be kell jelentkezni: A fotókat csak azok a személyek tekinthetik meg, akiket Ön név szerint megad.

Akiknél ez van bejelölve, azok megadtak mindannyiunkat, hogy láthassuk, vagy ezek szerint semmi kül. nincs a kettő között :?:

Nem értetlenkedni akarok :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi bocsi :lol:
Vendég

Boboka én is a titkosítottra katt,mert én se tudtam mi van,de hát mindenki megtudta nézni.Sztem ezeket a képeket csak az látja akinek meg van a picasa felhasználó név és jelszónk.Hisz ha bejelentkezel te se látod csak a sajátunkat,senki másit,pedig több millióan lehetnek.Az alpokos kép nagyon tecc,gyönyörű!!!!!!!Pocak neked is szépen növöget!!!!!!!!!!

Kriszti!!Mihez képest van +20 kilo???Ezt te már csak bebeszéled magadnak.Tudod kin van + 20 kilo??A Tóth Verán,azon van ,de te sehol nem vagy hozzá!!!!!Csak a pocid nagy,de biztos ez genetika,meg a nemrég szülés,ja és esetleg terhes vagy!Fogyókúrára nem lesz szükséged a szopi után,mert hol Ati után hol Csöppkéhez fogsz rohangálni.

sutimano76

Boboka esetleg email címet is megadhatsz.

sutimano76

Már szerintem azt is megadtam Manónak, bár elég szita az agyam, most elbizonytalanodtam :oops: :)

Kezdek megint szenilissé válni, lassan fel kell írnom mindent :lol: :lol:
Vendég

Nem tudom szoktátok e nézni őket,de hazaértek a darányi gólyák.
Én tavaly végig néztem az ittlétüket,ahogy a tojásokból kibújtak a pici gólyák,sajnos nem maradt meg mind,és ahogy kirepültek,majd elrepültek.
Én imádok őket.Chuck és Ludmilla a becses nevük.Évek óta ez a darányi általános iskola kéménye az otthonuk,ami be van kamerázva.Kicsit még komforttalan a fészek,de ha majd figyelitek őket,meglátjátok milyen pihe puha lesz,mire a kicsit érkeznek.

http://www.kki-darany.hu/

Katt a gólyára.A napfelkelte és a naplemente a legszebb
ez egy mai kép róluk:

http://www.pic-upload.de/view-1752542/100.jpg.html

Amúgy nem vagyok ám hibbant,de ez nem az első év,hogy nézem őket minden nap :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

Ne aggódj nem vagy egyedül,vagy igen?Miről is beszélünk??

Hát a többiek kidöltek,csak mi vagyunk legények a gáton,mint tegnap.

Leírnád ide a lusta asszony süti receptet légyszi.én eddig nem ismertem.köszi.

sutimano76

Boboka,ez kismamis tünet a feledékenység :lol:
Hova lett a vonalzód???Rosszul emlékszem,hogy volt?

Kép
v.andi

megnézem Andi,mert imádom atermészetfilmeket is!!!Köszi h megosztottad velünk!!!

sutimano76

Süti, itt a recept:
(annyira egyszerű, hogy még én is meg tudtam csinálni:):):))

Lusta asszony rétese

Elkészítési idő: 60 perc
Energiatartalom: 1 adag: 310 kcal
A recept nehézségi foka:
A recept megjelent: Vidék Íze (2006/2)

Hozzávalók 4 személyre:

- 30 dkg finom liszt
- 20 dkg kristálycukor
- 1 csomag sütőpor
- 10 dkg margarin
- 50 dkg tehéntúró
- 4 egész tojás
- 5 dl tej
- 1 pohár meggy
- 1 csomag vaníliás cukor
A cukrot, a lisztet és a sütőport szárazon összekeverjük. A margarin felével egy nagy tepsit jól kikenünk, és a lisztes keverék felét egyenletesen beleszórjuk. Erre rámorzsoljuk a túrót, majd a meggyet vagy a mazsolát. A lisztes keverék másik felével betakarjuk. A tojásokat villával habosra verjük, majd összekeverjük a vaníliás cukorral
és a tejjel. Szépen ráöntjük a tésztára, ügyelve arra, hogy a tejes öntet mindenhol fedje. A megmaradt margarint kis darabokban a tetejére szórjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 45 percig sütjük.

Andi, mindjárt megnézem a linket. Tök aranyos, amilyen lelkesen írsz róluk :wink:
Vendég

megkukk Andi,de mostmár ők is alszanak,menek én is.
Jó éjt mindenkinek!!!

sutimano76

Andi, nem tudom mennyire tünet, de nálam úgy látszik az :lol:

Tavaly egyik barátnőmmel pl. nem tudom hány találkát megbeszéltünk, és este hívom szegényt, de szánom bánom elfelejtettem a randinkat. És ezt eljátszottam kb. 3-szor :oops: Már már gáz kategóriába soroltam volna magam, mert tényleg, amit nem írtam fel az kiment a fejemből :lol:

Ja, meg a vezetéstől is eltiltottam magam tavaly, mert olyanokat csináltam, amit előtte sosem. Max anyuéknál vezettem vidéken :lol:
Pl. én csak akkor megyek bele egy előzésbe, ha 100 % -ig biztos vagyok benne, hogy semmi nem jön szemben. Hát, tavaly majdnem ott maradtam, szerintem másodperc híja lett volna.

Eddig még ahhoz képest okés vagyok :lol: Remélem most elkerülnek ezek a "tünetek" :lol: :lol: :lol:

Vonalzó megvan, csak nem mindig csatolom az aláírást :lol:
Vendég

Andi, nagyon jól eltalálták a kamera állást :lol: Nagyon jó a kép.

Megyek én is aludni, jóccakát mindenkinek
Vendég

Köszi a receptet.

sutimano76

Húú de jó ez a recept.Hétvégén ki is próbálom.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
v.andi

Jó reggelt!
Ezt a receptet is én szeretem, próbáljátok ki barackkal. Isteni.

t-pk

Jó reggelt!
Andi, ez a gólyanéző nagyon tetszik!!! :) Ráadásul már mindkettő megjött, nem semmi! Tényleg tavasz van! Lehet, hogy akkor már Anyuéknál is otthon vannak a gólyák :) :) :)

A recept szuper jó, én fodros rétesként ismerem, s a liszt helyett fodros nagykocka tésztát tesznek hozzá :)

Süti a 60 kilómhoz képest volt /mára már több/ +20 kg. 60 voltam Ati pocakosság előtt.

vicger

Jó reggelt jányok!!!!

Köszi a gratulákat megintcsak!!!

A sütit én is imádom, épp tegnapelőtt dobtam be egy adagot a sütőbe. Kicsit kísérleteztem, és most túró helyett cseresznyekompótot és almát dobáltam bele (plusz megszórtam egy kis fahéjas cukorral) Így is nagyon fincsi :)

Én nem látom a gólyákat, vagy most ezért üres a fészek ,mert éppen reggeli békászás van? :shock:

KépKép
csikipetra

Ja, én ezt a verzióját ismerem a sütinek:

http://www.tutireceptek.hu/hintett-retes

KépKép
csikipetra

Jó reggelt kukorik!

Kriszti!!!! Azta, mekkora pocid van!!! :O Hát ledöbbentem rendesen! De a plusz kilókat én sem látod rajtad.

Arik a gólyák, de most épp a reggeli körútjukon lehetnek, mert üres a fészek. De majd lesem őket.

Felraktam g-mailre a listánkat. Most már mindenki szabadon garázdálkodhat a saját adataival. :lol:

Kép Kép
manósziget

Jupppíííííííííííííííííííííí!!!
Itt vannak a gólyák!!!!!! :D :D :D :D :D :D

KépKép
csikipetra

Jó reggelt Csajok!
Süti, V. Andi, Mabe köszi a segítséget a vitaminokkal kapcsolatban! A dokim is válaszolt végre (írtam neki e-mailt), és ő is azt mondta, amit ti!!
Zsú88! Üdvözöllek nálunk, majd írj sokat (ha időd engedi)!
Mabe! Gratulálok az AFP eredményhez! Én csak jövő csütörtökön tudom meg...
Manó, örülök, hogy jobban vagy, de azért tényleg kíméld magadat, és a babát is!
Anna, vigyázz magadra és a kisbabóra!! Pihenj, amennyit csak tudsz!
Taranee, Móka, Petra gratulálok a kisfiúhoz!! Petra Neked a jó eredményekhez is!
Erika Neked meg a kiscsajszihoz és a jó eredményekhez gratulálok!! JÓ Nektek, hogy már tutira tudjátok!!
Én már gondolkodtam neveken (elég sok verzió van), a vevőlegényem pedig még lustálkodik e témában, de remélem azért aktivizálja magát, egyelőre fiú és lánynevekben is kell gondolkodnunk, merthát a doki jól elbizonytalanított legutóbb!!
Floranan! Tök jó Nektek, hogy voltatok bulizni! Én már az idejét sem tudom, hogy mikor voltunk utoljára!! (Barátom sajna nem az a bulizós típus...)
Tegnap a munkahelyen kicsit takarítottunk, megpucoltuk az ablakokat, illetve nekem nem nagyon hagyták, mert most a héten mondtam meg, hogy kisbabát várok, és így kíméltek ezerrel, olyan aranyosak voltak! Egyébként a főnökeim is tök pozitívan reagáltak, abszolút nem erre számítottam (lehet azért, mert már alig várják, hogy megszabaduljanak tőlem... :lol: ) Ja, és mi is virágba borítottuk a melóhelyet, ültettünk egy csomó virágot, a takarításpénzből, amit megspóroltunk (nem vettünk fel külön ablakpucolókat)! Úgyhogy véégre van egy kis tavaszi hangulat!! :D
Nekem tegnap este fájt egy kicsit a hasam, de szerencsére kialudtam mára!!
Manó! Priviben elküldöm a többi adatomat is.
Szép napot Nektek!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó, ez így nagyon klassz!!!!!!!!!

vicger

Darányban 15°C van, itt Miskolcon meg talán 5 :evil: :evil: :evil: szél fúj, nap sem süt, már annnnnnnnnnnnnnnnyira unom!!!

vicger

Vicger,
itt még jó idő van, bár a reggeli napsütésnek annyi.......
Néztem az időképet, holnapra mindenhol szeles felhős időt mondanak..... :cry:

KépKép
csikipetra

Kriszti, hatalmas a pocakod! Mekkora lesz a végére? :wink:
Nálunk melegen süt a nap és rettenetesen fúj a szél.

Süti, nem tudod véletlenül Dr. Komlósi Piroska elérhetőségét? Azt hiszem szükségem lenne rá ( a szokásos kismamazűrökön kívül erősen terhel a veszélyeztetettség, az előző szüléseim és azt hiszem van egy adag ekkléziogén neurózisom is).

És tegnap csak a szám járt :cry: délután már, ha akarnék sem bírok fönt lenni :cry: :cry: :cry:

SZép napot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jó reggelt!

Itt is jó idő van,11 fok volt reggel,mikor jöttem dolgozni egy órája.

Mano,köszi a táblát,szuper lett!

Kép
v.andi

Anna, nagyon vigyázz magatokra!!!!
Na, abba bele sem gondolok már, hogy mekkora lesz a végére :shock: Atesznak már mondtam, hogy nem fogok beférni a hálószoba ajtaján, de megnyugtatott, hogy kibontja a falat is értem :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt Miskolcon mindig rá kell számolni két napot a pesti és az ország nyugati részén lévő időjárásra. Ha ott süt a nap, akkor Miskolcon két nap múlva fog. Bezzeg, ha vacak az idő akkor nem sz..ozik ennyit.

vicger

Tényleg, pesti kismamik!
Ha jó idő lesz, akkor összehozzuk végre azt a találkozót?

KépKép
csikipetra

Mindenki kirándul, vagy otthon babázik, vagy lustálkodik vagy éppen bababoltokat jár, csak én szenvedek itt a munkahelyen.(+ Andi te!!! :( )
Azt vettem észre magamon,hogy egyre kisebb lelkesedéssel jövök dolgozni. Mondhatni ,hogy abszolút nem lelkesedek......... :x :x :x

KépKép
csikipetra

Petra,igazából csak bejöttem,mert muszáj volt,de munka nem nagyon van.háromig kell itt lennem.

Kép
v.andi

Taliban én benne vagyok.Tényleg jó lenne összehozni

Kép
v.andi

De, jó!!!!!
Jönnek a gólyák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

[quote="vicger"]
írta:
vicger
Itt Miskolcon mindig rá kell számolni két napot a pesti és az ország nyugati részén lévő időjárásra. Ha ott süt a nap, akkor Miskolcon két nap múlva fog. Bezzeg, ha vacak az idő akkor nem sz..ozik ennyit.

Debrecenre is igaz :lol: :wink:
Vendég

[quote="csikipetra"]T írta:csikipetraényleg, pesti kismamik!
Ha jó idő lesz, akkor összehozzuk végre azt a találkozót?

És tessék sok-sok képet csinálni, feltenni a közös oldalra! A vidékiek meg nézegetni fogják....
Vendég

hehe!!!! Vicces ez a gólyás kép!!!! :lol: :lol:

KépKép
csikipetra

Okkés Mabe!!!
Bár...én sem sokáig leszek már Pesti (sosem voltam az)......május végével költözünk vidékre,zsófikukac és csunyeszka környékére.

De Andi neked tök jó, mert magadnak dolgozol, de nekem meg van egy munkamániás főnököm....... ( szerintem nem írtam még, de múlt hét pénteken nagyon bedagadt a lábam, és mondtam neki ,hogy el szeretnék kéretőzni előbb, és kiröhögött)

KépKép
csikipetra

Petra,ez igaz,de ha működne minden magától,akkor dolgozhatnék otthonról is,de inkább bejöttem,mert akkor nyugodtabb vagyok.
Olyan messze költöztök?

Kép
v.andi

Gyenesdiásra költözünk, ott vettünk egy kis házikót ( szerencsére kaptunk hitelt :roll: ) Végülis én zalai vagyok ,a kedvesem pedig somogy megyei, úgyhogy mondhatni azt is, hogy haza megyünk.
( de arra azért ügyeltünk ,hogy a rokonok ne tudjanak papucsban átjönni :lol: )

KépKép
csikipetra

Naaaaaaaaaa.... ma aztán nincs forgalom :cry:
Merre vagytok?
Vendég

Szerintem mindenki lazul....
Engem most akasztott ki a főnököm, de úgy, hoghy bőgtem.... :cry: :cry:

Ebből lehet ,hogy hamarosan TP lesz...

KépKép
csikipetra

[quote="csikipetra"]M írta:csikipetraindenki kirándul, vagy otthon babázik, vagy lustálkodik vagy éppen bababoltokat jár, csak én szenvedek itt a munkahelyen.(+ Andi te!!! :( )
Azt vettem észre magamon,hogy egyre kisebb lelkesedéssel jövök dolgozni. Mondhatni ,hogy abszolút nem lelkesedek......... :x :x :x

Petra :lol: bár babáztam volna, vagy kirándulnék, de most ültem le először úgy istenigazából. Bababoltba majd a lottó ötös után megyek :twisted:Mostam, főztem, teregettem, tésztát gyúrtam, gombócokkal vacakoltam, takarítottam, mosogattam, most megint mosok, ja és rendet raktam, és Atit most elaltattam. Hulla vagyok, fáj a lábam, a hasam, de még a fenekem is! :twisted: :twisted:

És mindezek közben azon gondolkodtam, hogy ezt hogy lehet bírni négy gyerekkel, pláne ha az ember visszamegy 8 órában dolgozni? Most már ezer %, hogy hordozókendőzni fogok :roll:

vicger

Én is itt.... Csináltam saját mappát. :oops:
Mi egész délelőtt kint voltunk, nagyon szuper idő van, bár fúj a szél, de nagyon kellemes meleg van. Így csak egy gyors tökfőzit csináltam a fasírt mellé. Most felraktam a képeket, aztán bekuporgok apa mellé tv-zni egy jó adag fagyival... :oops:
Míra még alszik, így csend van és nyugalom... És este színház!

Jaaa, Dorka is csinált albumot! :wink: Már esz is a sárga irigység, ami a nappalijukat illeti... :oops: :lol:

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!
Üdv mindenkinek!
SOS!
Segítsen valaki! Hogy tudom a feltett képeket törölni és csinálni egy saját mappát? Megpróbáltam törölni,de nem engedte. :(

Nekem letelt a két hét pihi. Hétfőtől megyek vissza dolgozni. Édes másodikos kis manóim már nagyon várnak. Meglátogattam őket a héten. De azért jó volt ez a pihenő, mégha kényszerből volt is.

Boboka: receptet letöltöttem, holnap meg is csinálom. Jól hangzik nagyon!

További napsütéses szép délutánt mindenkinek!

Ja igen, senki nem válaszolt, hogy hányadik héten érdems a 4d-s ultrahangra menni. :(

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

taranee, 4Dre szerintem a 20 hetektől érdemes menni, akkor már kis husisak a babák, s még belefér minden a képbe :)

vicger

Vicger!!!! Kitartás!!! A körülötted sündörgő gyereksereg biztos kárpótol a sok sok fáradozásodért, és biztos elhalmoznak rengeteg szeretettel!!!!

Lábaidat polcold fel, és csinálj lábkörzéseket (utóbbit a gyógytornász barátnőm mondta)

KépKép
csikipetra

Taranee,
én azt hallottam ,hogy a 18.héttől már lehet menni, de a 20-22. hét környékén a legizgalmasabb a mozizás. :lol:

Én jövő szerdán megyek, megkérdezem, és leírom !

Üdv.
Petra

KépKép
csikipetra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?