Jó reggelt Csajok!
Süti,
V. Andi,
Mabe köszi a segítséget a vitaminokkal kapcsolatban! A dokim is válaszolt végre (írtam neki e-mailt), és ő is azt mondta, amit ti!!
Zsú88! Üdvözöllek nálunk, majd írj sokat (ha időd engedi)!
Mabe! Gratulálok az AFP eredményhez! Én csak jövő csütörtökön tudom meg...
Manó, örülök, hogy jobban vagy, de azért tényleg kíméld magadat, és a babát is!
Anna, vigyázz magadra és a kisbabóra!! Pihenj, amennyit csak tudsz!
Taranee,
Móka,
Petra gratulálok a kisfiúhoz!!
Petra Neked a jó eredményekhez is!
Erika Neked meg a kiscsajszihoz és a jó eredményekhez gratulálok!! JÓ Nektek, hogy már tutira tudjátok!!
Én már gondolkodtam neveken (elég sok verzió van), a vevőlegényem pedig még lustálkodik e témában, de remélem azért aktivizálja magát, egyelőre fiú és lánynevekben is kell gondolkodnunk, merthát a doki jól elbizonytalanított legutóbb!!
Floranan! Tök jó Nektek, hogy voltatok bulizni! Én már az idejét sem tudom, hogy mikor voltunk utoljára!! (Barátom sajna nem az a bulizós típus...)
Tegnap a munkahelyen kicsit takarítottunk, megpucoltuk az ablakokat, illetve nekem nem nagyon hagyták, mert most a héten mondtam meg, hogy kisbabát várok, és így kíméltek ezerrel, olyan aranyosak voltak! Egyébként a főnökeim is tök pozitívan reagáltak, abszolút nem erre számítottam (lehet azért, mert már alig várják, hogy megszabaduljanak tőlem...
) Ja, és mi is virágba borítottuk a melóhelyet, ültettünk egy csomó virágot, a takarításpénzből, amit megspóroltunk (nem vettünk fel külön ablakpucolókat)! Úgyhogy véégre van egy kis tavaszi hangulat!!
Nekem tegnap este fájt egy kicsit a hasam, de szerencsére kialudtam mára!!
Manó! Priviben elküldöm a többi adatomat is.
Szép napot Nektek!!