Sziasztok!
Na a memóriám nem a régi már, de megpróbálok mindenkinek reagálni!!!!!
Kandi
Gratula a kisfiúhoz!!!!!
Haga
Szép az a teszt, nyugi!!!!
Fenci
Nagyon szép a kicsi fiatok!!!!!!
Minden szépet és jót kívánok!!!!!
Gröni
Szívem csücske maradsz mindig, és dehogy haragszom, de néha úgy érzem túl sok vagyok és esetleg beleavatkozom olyan dolgokba amihez nincs közöm!!!!!
Itt a címre és telefonszámra gondolok amit megadtam, mert érdekel a nagyfiad sorsa!!!!!
Vicuska
Már csak pár hét a Lillával való találkozásig! Nagyon szép lett a szobácskája!!!!!
A Párod pedig sajnálom hogy sokat dolgozik!!!!!
Pompom, Krisz
Hogy vannak a legfrissebb kismamik??????
Gyugyi
Színház milyen volt?
Ebben biztos nem voltak tapadós nacis pasik ugyi????
Mami
Tegyél fel képeket a picúrokról!!!!!
Ticsi
Nagyon helyesek a srácok!!!!!!
Kata
Direkt kék még mindig a vonalzód?
Vagy még mindig nem vagy benne biztos hogy kislány?
Szép nagy már a pocid!!!!
Vicky
Levente úrfi is szép nagyfiú már!!!!!
Sleepin
Sajnos leánybúcsú szervezésében nem tudok segíteni!
Lili
Akkor most otthoni próbálkozás?
Dike
Most már élesben megy ez a hónap!!!! Drukkolok nagyon!!!!!
Szóval nekem HSG HÉTFŐN LESZ!!!!!!!!!!
És Rólunk!!!
Bár a legkézenfekvőbb dolog eszembe sem jutott!!!!! Ugyanis a barántőm az ő barátjával "jár"! Azért tettem idéző jelbe a jár szót, mert 2,5 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal "járnak". A csajt már kikészítette teljesen idegileg. Névnap, szülinap, karácsony előtt összeveszik a barátnőmmel, így aztán megússza a kötelező ajándék vásárlást is!!!! Na ehhez nem fűznék semmit!!!!!! De a véleményem megvan!!!! Szóval ilyen ez a srác!!!! A Párom mondogatta is mindig, hogy addig amíg őt nem cseszi át(mert ezt-azt hallotunk anyagi téren), addig nincs gond.
Na mit ad Isten!!!!! Febr. közepe óta tartozik nekünk pénzzel a srác!!!!!! Egyetlen egyszer kérdezte meg hogy mennyivel tartozik, de mivel a Páromnál nem volt ott a papír amire az összeg fel volt írva, így mondta hogy nem tudja pontosan, majd megnézi!!!!!! Na innentől kezdve ha a Párom hívja nem veszi fel a telefont, letagadtatja magát stb, stb...... A múltkor már az Anyukáját hívta fel hogy mi van a fiacskájával, meg az én barátnőmet, hogy most akkor mi a szitu. Blablabla.....nagyon elfoglalt(eddig sosem volt érdekes módon), és gondolom az Anyukája nyomására de felhívta a Párom, hogy nincs elfelejtve a szülinapja, meg hogy még tartozása van felénk, meg hogy direkt nem szólt amikor segítségre lett volna szüksége mert már így milyen sokkal tartozik, és hogy a múlt hétvégén eljönnek hozzánk a barátnőmmel. Persze hogy nem lett a dologból semmi!!!!! Továbbra sem veszi fel a telefont, a barátnőm szerint még mindig készül a pasi hozzánk, de nem tudja mikor tud eljönni!!!!! Na duma az van!!!! Erre mondta neki a barátnőm, hogy mindig arra van idő, amire az ember szakít!!!!! (A barátnőm nem tudja hogy pénzt adtunk a srácnak.) A Párom nap mint nap azon gondolkodik hogy ugyan mi a fenét csinált hogy nem áll szóba vele a "barátja"? Én csak annyit mondtam, szerintem itt már a pénzről van szó, direkt kerül!!!!!!!!
Barátnőm pedig tutira veszi hogy ettől a helyzettől van kiborulva a Párom és sajnos rajtam vezeti le a feszültséget!!!!!! Most már kezd beletörődni hogy átvágták, és talán mintha a kedve is jobb lenne!!!!
Szerdán reggel jött haza szolgálatból, este lefekvés, hát nem ment át a másik szobába aludni(mondjuk nem forszíroztam, kíváncsi voltam hol alszik), éjszaka kiment pisilni és amikor visszajött az ágyba fogta a kezem(én meg úgy csináltam mintha aludnék és nem venném észre).
Csütörtökön délutánra mentem, ezért később kelltem kicsivel, jön ki és kérdi hogy én hol vagyok? Mondom itt a másik szobában! Mire ő: Nem arról volt szó hogy együtt alszunk? Mondom nem, épp ellenkezőleg, te mondtad hogy külön fogunk aludni!!!!! Azt mondja? hát ő azt már elfelejtette!!!!! Délelőtt meg mondom neki, hogy képzelje már el milyen furcsákat álmodom, és mondtam egy-két dolgot+megemlítettem neki hogy olyan volt álmomban mintha fogta volna valaki a kezem!!!!! Erre ő: hát ez biztos csak egy álom volt!!!!!!!