Hú, mennyit termeltetek! Csak tegnap du 4-kor álltam fel a géptől, és 3 oldal!! Mot éppen indultam volna dolgozni, erre írt sms-t a főnököm, hogy látta tegnap, h még beteg vagyok (tegnap mentem először dolgozni a nyavalya után), maradjak otthon ma is! Nem tiltakoztam
Erika, ez kemény, nem semmi a csaj!! Ha eltűnik, sztem megpróbálhatnád a babaneten keresztül is elérni, bár nem tudom, tudnak-e segíteni...
Móka Gratula a kukacoshoz!!
Szia Zsu, üdv itt!
Taranee, köszi, h megkérdezted a dokit!
Manó, én közben dokit váltok, most úgy néz ki egyelőre, hogy II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Budapest. És a dátum is picit előre jött, szept. 24. a hivatalos (UH szerint 18.)
Mikor varázsolod fel a táblát gmailre? Szerkeszthetővé?
Lányok, olyan estém volt!!
Elmentünk a Blikk 15. éves szülinapi partijára a Pecsába, anyu kapott jegyet.
Nem tudom, mikor táncoltam ennyit, főleg én, aki táncban gátlásos, és nem is szeretem a bulizenéket... Roptuk a retró zenékre, a párom is, nagy sikere volt
úgy röhögtem, mindenki őt nézte, meg a csajok villogtatták a szemüket, fogdosták a haját, főleg az anyu korabeliek, nagyon szórakoztató volt
Még lambadáztunk is, betették a számot, én még soha nem táncoltam rá, de egész jól sikerült hihi!! A legjobb, hogy betették a Bellini - Samba de Janeirot, és pont előző nap mutatott a párom barátja pár szambalépést, amiről a drágám nem is tudott, mikor én azt bevettem....... megállt, úgy nézett
És nagyon fini kaják voltak (bocsi előre is), de én megálltam a zsíros kenyeres pultnál (hagymával, paprikával, kit érdekel), mindenki azt tolta
utána palacsinták, és a végén felfedeztem egy csoki-szökőkutat, ahova gyümiket lehet mártogatni...
Húúú nagyon jó volt, 1 után értünk haza, még itthon is "szambáztunk" picit
, szóval igazán minden szuperül alakult!! És ma nem kell melózni menni!!!!
Bocsi, ha untatlak titeket, de teljesen fel vagyok dobva!!!!!!!
Volt egy partifotós, állandóan ott sündögött körülöttünk, majd felteszem a képeket!!