Új privát üzeneted érkezett!

Gabi! Mi volt Dévényen?

Mantünk böketni, csá!

Kép
zölddisznó

Kubu! Nagyon jó áron vetted! És tényleg szuperek ezek a rucik! A tel. számot esetleg privibe nem tudnád elküldeni. Én a nagyobb fiamnak szeretnék nyári cuccokat. Hátha azzal is foglalkozik. Köszi!
Jó kis napotok lesz, főleg ilyen vacak időben!

Ma mi is egész nap uton leszünk. Megyünk telek lesre! :D

Zöldi! Köszi az infót! Sajnos nekem az nagyon messze van! Két gyerekkel én tuti nem jutok el oda! :cry:

Játék! Érdekel valakit egy olyan játék, ahol a yereke mesekönyveket kaphat? Ha valakit érdekel a részleteket priviben szivesen elküldöm!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi:
Kicsit nosztalgiáztam :oops: :lol:
Ma egy éve irtál ide elöször
:lol: :lol:

Rohan az idő... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóAida! Nem a szemének árt, hanem az idegrendszerének.

Hűha. Az idegrendszerének? Miért? Akkor ne engedjem? Kicsit sem szabad?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

szép napot mindenkinek!

túl vagyubk az éjszakán,láz nélkül,jeee :D

Zöldi:én a d-vitamint kiskanállal,pici anyatejjel adom be neki.baj?a szájába kellene?miért kérdezted?
drukk a szurihoz,majd gyere mi volt!

annak viszont hogy a lába kicsit befelé fordul azért nem tulajdonitottam nem jelentőséget mert csak a bokától lefele és az sem mindig csak ha fázik pl.és azt hittem normális vagyis hogy a szűk hely miatt és majd kinövi.
tornáztatása:lábfejet körözni mindkét irányba és a talpát maszírozni.

enikő:köszi a lázmérő tapaszos segítséget.fogok venni mert nagyon jó.és nem egy őrült összeg.

andy:jelentkezz mi volt az éjjel!

aida:nekem is akaratom ellenére Arni mindig odanéz a tv-re,de nem nagyon szeretem :?

szeles:Huni nagyon édes és jó formában van nagyon!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Körkérdések:
nektek a reggeli evés után visszaalszik a babó?
Réka az utóbbi napokba épp, hogy fél órát alszik kaja után reggel és ha felébred újból cicizni akar, de csak cumizik rajta, aztán elengedi,majd nyöszörög, újból cici, de nem alszik el, egészen10- 11-ig,mert akkor felöltöztetem és a babakocsiba teszem, mert megyünk sétálni és akkor alszik 4 órát egyvégtében.
Szóval lehet, hogy már elmúlt az az időszak,hogy visszaalszik kajcsi után és unatkozik és ezért akar cicizni?

a másik, ki milyen pelenkát használ?
mi papmpers 3-t,de azt vettem észre, hogy ha nagyobb adag pisi van benne akkor átázik és nedves lesz a ruha, nem kipisil csak átereszti.
meg a belső gumírozás bevág Réka combjába(jó kis husimusi)
még csak 6220gr,nem hiszem, hogy váltanunk kéne...vagy igen?
kinek mi a tapasztalata?

KépKép

Kép
orsimorsi

hahó

fmárti a normafloret milyen adagolásban adjam neki?

szeles: remélem mi is igy leszünk mert most hasonló a helyzet.
akkor uugy kimenjek vele babakocsizni? vagy erkély? most ugy gondoltam csak sokat szellőztetek a szobájában. kicsi kamillát is tettem be párologtatni de ugy h a fedőt csak pár centire toltam le a fazékról h ne legyen erős. ez mehet ugye?

tul vagyunk az éjjelen, szerencsére amikor alszik nem sípol, gondolom h nyugodtabban veszi a levegőt és azért. reggel megkapta a 2. adag antibiotikumot (na most is köhög)-alszik amúgy épp- a doki azt mondta 3 nap után várjam a javulást tőle az szombaton lesz jajj de messze és köptető reggel, azt 3x kell egy nap hát tegnap csak 2x kapta mert éjjelre már nem szabad és mivel kapott reggel meg du., már túl közel lett volna a lefekvéshez a 3. de ma elosztom rendesen.
még mindig nagyon félek, ha ébren van még ma is hallottam a sipolást főleg ha nagyon mocorog. a hője meg 37,3 volt reggel. figyelgetem azt is. 38 alatt akkor arra nem adok semmit mindenki azt mondta.

andy

Kép
andy30

Orsi! Nekem Hunor 4-5 óra között eszik, utána visszaalszik ugyan, de csak kb. 1,5 -2 órára. Viszont mivel hajnalban a nagyobb ciciből eszik, enni csak 4 óra múlva kér. Ma kivételesen kicsit korábban ébredt, negyed 4-kor, utána aludt 6-ig. Enni viszont csak negyed 8-kor evett.
Nekem nem volt gondom a Pampers pelenkával. Most Liberot használunk, 3-as méretűt (ezt hoztak a rokonok :lol: ). Ez sem ereszti át, de nekem valahogy az egész pelenka olyan sprőd, kemény, úgyhogy magamtól biztos nem veszek ilyet.

Kép
Kép
szeles4

Andy! Legyél türelmes, amiket leírtál, nagyon biztató! Szerintem jól csinálod a szellőztetést. Holnaptól már enyhülést mondanak, már nyugodtan kiviheted sétálni is.

Kép
Kép
szeles4

Andy:
Antibiotikum kezelés ideje alatt a készítmény bevétele az antibiotikum két adagjának bevétele közötti időszakban történjen.
Csecsemőknek: 2-3 ampulla naponta.
Hányszor kell add a Zinatot naponta?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mindenki milyen korán kukorékol! :lol:

Mi is már megjártuk a 4 hós kontrollt, 6630 g és 68 cm (bár sztem kicsit több, mert nem volt totál nyújtva a lábacskája :P). Vittük a 2. meningo oltást, de kiderült, hogy végre van pneumo, úgyhogy azt adták be. Nem is tudtam, hogy az 2 szuri :shock:
Mindegy, a gyerkőcöm nem semmi kis Manófalvi. Első szurinál csak nézett nagy kerek szemekkel a dokira meg a védőnőre, a másodiknál elkajabálta magát, de mire odafértem, hogy megnyugtatom (kb. 15 másodperc), már nézelődött meg vigyorgott. Remélem, ezzel az oltással se lesz gond, bekeverem a homeós bogyót, és ha felébredt, odaadom neki. Most kint alszik a babakocsiban a hóesésben :evil: :evil:

Zöldi: jó volt a dévény, pláne, hogy Kobold kifejezetten élvezi, a nő meg totál odavan, hogy nincs ő ehhez hozzászokva, hogy nincs sírás, sőt vigyorgás van ezerrel. Mikor a karját nyúzza, akkor ugye ölbe ülteti, és úgy néz ki a lurkó, mint valami Döbrögi :lol: Elégedetten hagyja, hogy "kényeztessék". Viszont a nyaka elég kötött, és az érzékeny is, olyankor sírni szokott (bocs, üvölteni, mint a sakál), de amint vége, ő is abbahagyja. Csinálgatjuk itthon is a "házi feladatokat", sógornőm mondta tegnapelőtt, hogy mennyit ügyesedett szerinte a 3 hét alatt, mióta nem látta. Főleg a fejtartása, meg az, hogy hason már nem annyira feszíti ki magát és sokkal stabilabb.
Nálatok mi a helyzet? Nagyjából követem, amiket néha elejtesz róla :D. Egyébként meddig kell/szokták hordani a babát? Vagy majd szól, ha már minden oké?

Orsi: tecsó gazdaságos 3-as pelus, 6630 gramm, és totál jól tartja a pisit (is). Az éjféltől 7-ig termelt cucc is simán benne marad. Bár lehet, hogy a pampers kisebb :roll: :?

Andy: hogy telt az éjszakátok? (szerk.: ez közben kiderült, míg én itt locsogtam :lol:)

Enikő: ezt ismerem, mi is küldözgetjük :lol:

Kép

Kép
gabilany79

orsi:nálunk 7-kor eszik Arni az esti 10-es vacsi után először.Ez nagyon gyors szokott lenni,kb 15 perc és még visszaalszik kb fél 10-ig.

Mi a Liberó 3-ast használjuk de már ha ez elfogy a 4-est vettem neki.6800g.nekünk sohasem ázott még át.

gaby:nem semmi ügyes Kobold!Irigyellek is nagyon.Sajna Arni nagyon sírt.A pneomo 2 szuriból áll?

KépKép
lyndee

A rohadt életbe! Itt 1 fok van és szállíngózik a hó! :twisted:

Kép
Kép
szeles4

Lyndee: ezek szerint 2-ből. Legalábbis a dokinőnél két tű volt kétféle lötyivel, és azt mondta, hogy most csak a pneumot adja be :?

Na, jelenésem van...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Hogy vagytok? Betegek? Gyógyultok?

Itt szuper idő van, az első sétán túl vagyunk, lent voltunk a dokinál. Árusok vannak a bolt előtt vettem egy szuper kantáros gatyát! 1800 pénz volt.

Sikerült tegnap este megfőznöm, meg megcsinálni a fatörzset, így ma nem kell főznöm! Holnap bevásárlás, és takarítás! Hát azt nem várom, de muszáj!

Én éjszakára a 4-es Pampers pelust adom rá, meg ha autóval megyünk valahova, nappalra meg elhasználom azt a pár 3-ast, ami még van, de már azt hiszem a 4-est fogom venni..., mostanában nem szokott kifolyni, de azért előfordul, ha nagyon megpakolja, akkor bizony jut mindenhova....

Kép

Kép
dcili81

Lyndee szerintem igen, a foga jöhet. Bár most meglepően jól viselkedik..., de még messze a nap vége...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Márti! Media Player-el. Az nem jó?
Antibiotikummal mi is így jártunk, pedig kapta a Normaflore-t.

Pelenka: nekünk Pampers-ből minden éjszaka kifolyik :evil: , pedig az elején tök jól bírta és akkor még több pisi is volt éjszaka. Már nem tudom milyet próbáljak ki.

Gergő most fordult meg a hasáró a hátára!

Kép
Kép
Kép
erika26

Lenne egy kérdésem: apukám lába érszűkületes és nem akarják műteni, mert nincs olyan ér amit át tudnának ültetni, a műanyag érrel már próbálkoztak, de nem sikerült. Nem hallottatok még olyanról, hogy közeli hozzátartozó adott volna eret? Már annyi mindent megcsinálnak. Lehet hülyeség, de nagyon félünk, mert a következő lépés az amputálás lenne.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok Csajok!

Elegem van ebből a Babanetből, rendszeresen előfordul, hogy nem enged be a jelszavammal a rendszer, de napokig. :evil: Másnál is szokott ilyen lenni???

Ma voltunk a 3. dévényes óránkon, már csak az uccsó percekben törött el a mécses. És a csaj a nyaka környékén maszíroz valamit és Zsófi meg forog. Olyan, mint valami varázslat. :-D

Itt reggel esett a hó, ezért autóval mentünk tornára, sőt még a téli overállját is ráadtam, ami már hetek óta nem volt rajta. Erre hazafelé meg ezerrel sütött a nap.

Andy!
Rékának jobbulást! Ne aggódj, hidd el, rövidesen jobban lesz. És éltessen az a tudat, hogy lesz még a gyerekeinknek ezer baja. Sajna fel kell véterződni ezek ellen.

Orsimorsi!
Zsófi eddig a reggeli első szopi után sosem aludt vissza, olyankor jött a játék, de az utóbbi napokban gyakran előfordul, hogy bealszik az első szopin.

Mi most az önkormányzat által kiutalt ajándék 100 db 3-as pelust használjuk, de nagyon gáz, alig issza be a lét. De nem volt szívem ezt a vagon pelust kidobni. Amúgy mi a Pampersre esküszünk.

Erika!
Sajna nem hallottam még ilyenről. Dokija nem tud tanácsot adni ez ügyben? Jobbulást apudnak!

Gabi!
Dévényes néni fog szólni, hogy meddig kell járnotok. Minden babánál egyedi, hogy mennyi ideig kell nyúzni.

Körkérdés:
Írtátok az antibigyókat és mellékhatásukat. Szerintetek antibigyós szemcseppnek is lehet hatása az emésztőrendszerre vagy ez hülyeség? Zsófi antibiotikumos szemcseppet kapott a kötőhártya gyuszijára és az utóbbi napokban elég sokat bukott. Lehet összefüggés? Még arra is gondoltam, hogy a táp is lehet a bukás oka, talán túl mohón tolja a kiscsaj. Tegnap szerencsére volt elég tejem, nem is adtam neki pótlást...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Zöldi:megjött a csomi,nagyon köszi és hatalmas cupppppp érte :lol: :lol: :lol:

Márti:okés :lol: :lol:

Laura:édes Huni,és hogy alszik a kádban :D :D :D

Orsi:nálunk ez úgy van h 9 körül kelünk eszik,felöltöztetem,és kb fél óra múlva vissza is alszik,de Olivér sem nagyon napközben aludni,csak akkor alszik többet ha kocsizunk
Pelenka:mi Huggiest használunk,meg Baby Love-t de nekem mind kettő bevállt mivel én sem teszem tisztába éjjel(persze ha kaki van akkor igen)és eddig sosem ázott át reggelre

Andy:jobbulást,kitartás!!!!

Gabi:szép méreteitek vannak,és nem semmi kis krapek h nem is sírt

Berni:nekem még ilyenem nem volt engem mindig beenged a Babanet....itt sincs szebb idő most mint nálatok,itt zuhog az eső :roll: :roll:

Azt hiszem elkiabáltam h Oli végig alussza az éjszakát,az elmúlt éjjel kétszer volt fennt.Most meg alszik már dél óta.
Ma nem hiszem h lesz nekünk séta zuhog az eső,olyan trutyi idő van...fújjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem sokára jönnek barátnőm két fiával,egyik annyi idős mint Réka,másik kettő lesz,szóval négy gyerek+felnőttek,durva lesz de legalább nem uncsizunk ilyan időben.
Na megyek is ,majd jövök :D

solya051020
Káld

Erika:sajnálom apudat,sajna ehhez nem tudok hozzászólni,hülye vagyok az ilyenhez,bocsi :?

solya051020
Káld

Sziasztok!

Zsiráf: Ajándékként kaptam a cipőket, így nem tudom mennyi volt, de szerintem még jó pár hónap mire ráadom. Majd nyáron, ha csak egy gatya lesz rajta!

Orsi: Nálunk a reggeli kelés után 7-8, egyszer még visszaalszik 10-11 körül egy háromnegyed órára. Mi még csak a libero 2-esnél tartunk :D .

Ma itt volt anyósom, Domi kiakadt, aztán meg én is. Elvittem gyorsan sétálni, azóta alszik, remélem egy nyugodt délutánunk lesz, mert a délelőtt rémálom volt. :( :( :(

Zsiráf: Szigetre szívesen megyek én is! Hétfő is jó!!!

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Végre sikerült ideérnem. Sajna mi is betegek vagyunk-voltunk. Gyuszi hozta az oviból, persze rajta gyorsan átment, de tovább is adta :cry:
Szerencsére úgy tűnik, hogy Kende immunrendszere is nagyon erős mert igazából még az orrát sem kellett poszívózni, elég volt az anyatej, meg alváshoz a Luuf balzsam, de a 3 hós oltást el kellett tolni jövő hétre. Legrosszabbul én jártam, 3 napig 40 fokos láz és persze a férjem csak aludni járt haza :twisted:

Mellszívó: hát nekem volt Avent kézim azt szerettem, csak amikor ínhüvelygyulladásom lett, vettem Medela mini electiricet- hát inkább kézzel fejtem annyira szar volt, most Avent elektromos van, az nagyon szupi.

Zöldi: cipő miatt irigy irigy. Én is 42-43-as lábbal vergődök. Első gyerkőc előtt 41-es volt. Viszont amíg Pesti lány voltam volt két tuti boltom, egyik az Astoriánál, a másik a Corvinnál- itt bácsi meg is csinálta méretre a cipőket.

Andy: próbáltad már a Luuf balzsamot? 3 hós kortól lehet használni, és segíti a légezést, babának meg fincsi mentolos szaga lesz

Lyndee: szájban lehet még fogciszta, ami tök ártalmatlan, de az már születéskor is meg kéne hogy legyen, nekünk már múlik is.

Enikő: igen mi Monor mellett lakunk.

Alvás: hát nálunk 9-kor eszik este, utána fél hatkor én keltem szegényt, (de csak így tudom megoldani az ovit), utána még visszaalszik kb fél 10- 10-ig. Hétvégén viszont reggel alszik 7, fél 8-ig, kaja, utána játszik max. egy órát, és alszik.

Pelus: mi is pampers 4-et használunk, eddig nem volt baleset. Viszont nálunk az a fiatalúr kedvenc hobbija, hogy amikor húzzuk ki a pelenkázó felső fiókját tiszta pelusért, akkor vagy pisil, vagy f..ik egy hatalmasat, ált. be a fiókba a tiszta pelusokra. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
habe

Sziasztok!

Annyira jó idő van, Dani megint kint alszik. Ma nagyon jó kisfiú, alig nyűglődik!

Manna min akadtál ki?

Kép

Kép
dcili81

Cili: Azon, hogy idejön (egy hónap kihagyás után), így Domi kb. azt se tudja, hogy kicsoda, majd felveszi, Domi elkezd sírni a kezébe, és akkor ő megnyugtatja. Nem adja oda, hogy nyugtassam meg, nem teszi le, hanem majd ő megnyugtatja. Fogja, ölelgeti, közben Domi már-már örjöngve zokog. Majd odaáll a tükör elé és azt mondja.... nem is Domi vagyok hanem egy kis méregzsák... és ezt mondogatja. Én persze nem veszem ki a kezéből, nehogy megbántsam, így hallgatom fél órát ahogy sír, aztán végül csak átveszem, ahol lihegve ugyan de megnyugszik. Abban a pillanatban, hogy elhallgat, odajön, hogy szeretné megfogni. (most erre mit mondjak? hogy nem? nem mondom, odaadom) Újra elkezd sírni, feszíti magát, ő meg ölelgeti, hogy majd ő megnyugtatja. De mitől tudná megnyugtatni? Öt hete látta utoljára, Dominak egy idegen. MIndez ment amíg Domi ki nem borult teljesen, aztán elvittem sétálni. Ahol kedvesen elkísértem egy darabon, majd mondtam, gondoltam kedveskedem, hogy húsvétkor meglátogatjuk. Mire ő, hogy okké, de miért csak egy napra? Miért nem 4-re? Ragozzam még?

Kép
mannababoca

Manna, jó türelmed van :D
Ja, és most beszéltem Zöldivel, hétfőn akkor Sziget, kora délután, sztem olyan 1-2 felé, okker az Neked? Melyik irányból jössz? Én lehet Árpád hid...

Más esetleg hétfőn nem csatlakozna? Állitolag már jó idő lesz...

Cili, küldj egy kis jó időt, mert itt megint tiszta depi idő van, lóg az eső lába..

Nekünk a Pampers 3 még sosem ázott át, de egy valamit észrevettem. Az első csomag amit vettem ebből, gumis dereka volt, ott oldalt ahogy bekapcsoljuk jo gumis volt. A következő csomag(156 darabos Jumbo Pack), az már nem ilyen, csak sima. Egyik csomag ilyen a másik olyan :evil: Ti nem vettetek észre ilyet?

Kép
Kép
zsiraf8

Manna, na az anyós gondot szerintem itt mindannyiunk közül én értem meg leginkább. Hát anyósod :twisted: :evil: Bár én azt mondom bár az én anyósommal ennyi "gond" lett volna csupán. Miért nem látta 5 hete az unokáját? Miért nem viszitek sűrűbben hozzájuk vagy miért nem látogatja? Bocsi ha lemaradtam és már írtad. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.03.26 16:25-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mi még csak Pampers 2-est használunk (kicsik vagyunk úgy néz ki :( ) a Sleep & Play fajtát. Eddig nem volt gond és minden csomag ugyanolyan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.03.26 16:26-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Manna igazán sajnálom! Nem értem miért nem fogják fel felnőtt emberek, hogy egy ilyen kisbabát még nem biztos, hogy meg tudnak nyugtatni, ilyenkor szerintem az anyjára, vagy az apjára van szükség, hogy megnyugodjon!
Na ezek után nem napra menni, órára... :wink:

Remélem Domid megnyugodott. Nálunk megvolt a nagy alvás, közben voltunk sétálni is. De valami miatt ezek után sem akar szunyálni...

Kép

Kép
dcili81

Zsiráf, de igen én is észrevettem, hogy ugyanaz a pelenka nem minden csomagban egyforma

Kép

Kép
dcili81

Zsiráf, de igen én is észrevettem, hogy ugyanaz a pelenka nem minden csomagban egyforma

Kép

Kép
dcili81

zsiráf:ezt már én is észrevettem hogy nem mind egyforma.

cili:nálunk sem minden nap egyforma.ma példul nagyon jó gyerek,sokat alszik,pedig tegnap oltottak.
viszont eni nem egyformán eszik.ma elég jó,két napja pocsék.Nálatok?

habe:mi most vettük ezt észre,de nem tudom hogy fogciszta e.mert az is fehér és kemény?

erika:remélem megtalálják a jó megoldást!Szegény apud!

berni:mi is használtuk az antibios szemcseppet amikor hazajöttünk a kórházból.nem tapasztaltam semmi változást.szerintem csak puszta véletlen hogy pont most bukott többet.

KépKép
lyndee

Manna!
Anyósok mondjanak le! Az összes!!! :evil: Az enyém is jön a hétvégén. Úgy néz ki, csak egy napra. :wink: Fél siker! Legalább nem látja este fürdetéskor Zsófi sovány kis testét. :-D Attól tuti beparázna!

Zsófi múlt hétvégén egy csomót volt apukám kezében. Nagypapa marhára élvezte. A kiscsaj is. :-D Pedig ők sem látják egymást sűrűbben, mint havi 1 alkalom. Lehet Domi tudja kit kell bírni. :twisted:

Örömmel olvasom, hogy 2-es pelust is használ még valaki. :-D Mi - bár marha hosszúak vagyunk, de sovánkák - nemrég váltottunk 3-asra. A 2-es már barom rövid volt derékban, a 3-as viszont kétszer körbeéri. :-D

Habe!
Ezen a fiókba pisi-kakin jót nyerítettem!!! Szórakoztató lehet. :twisted:

Lyndee!
Köszi az antibigyós szemcsepp infót. Akkor tuti csak véletlen.

Néhány aktuális Zsoff fotó:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Berni, ejha Zsófi jó kis csaj! Noel beállhat a kérők közé? ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Noel baba a piros pihenőszékében :)

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát, nem tudom, mi bolt az oltóanyagban, de ennyit hetek óta nem aludt napközben... :wink:

Manna: hát, nem semmi türelmed van. Én tutira kikaptam volna a kezéből a gyereket (régebben volt már ár példa, mert nem tudtam hallgatni ,ahogy sír a kezében).

Zsiráf: mi ezért váltottunk pampersről, mert a másfajta (ugyanolyan csomagolásban) nem jött be, és nem akartunk lutrizni, hogy most mikor milyet sikerül kifogni.

Berni: a dévényes nénink mondta is, hogy ezek a "varázslatok" a tapasztalatokra épülnek, hogy "jé, ha ezt csinálom vele, akkor ő meg azt csinálja". Mint a talpmasszázsnál vagy az akupunktúránál :) Ilyen még ha pölö a kis álla alatt simized, akkor nyitogatja az ujjait vagy ha a halántékát masszírozod, akkor ellazul a vállövi rész.

Kép

Kép
gabilany79

berni:aranyos kiscsaj zsófi.Én nem látom annyira soványkának!

Aida:Noel baba is nagyon tündér!

gaby:Mi is tegnap kaptuk az oltást és ma egész nap aludt Arni.Alig volt fent.

KépKép
lyndee

Lyndee: hát nekünk ma szörnyű napunk lett így a végére.
Mindjárt leszakad az ég, olyan sötét van, hogy kint alig látni! A fejem majd szétszakad, Dani meg sír és nem tudok vele mit kezdeni! Sehogy nem jó neki. Most szerintem nem a foga, hanem a szél a ludas...

Berni Zsófi abszolút nem sovánka..., igen jó húsban tartod. Anyós egyik fülön be a másikon ki....

Kép

Kép
dcili81

Bernuska, meg a többiek: én is aláírom azt a peticiót hogy az összes anyós mondjon le! :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: (tisztelet a kivételnek).
Amúgy Zsófid nagyon édes, és nekem nem tűnik soványkának, inkább hosszúnak.

Aida: akartam is kérdezni, hogy a Sleep&Play pelus mennyire különbözik a "simától". Most mi is azt kaptunk.

Pampers pelus: azt nézzétek meg mikor gyártották (ezt a boltos mondta nekem). Sok helyen felhalmozták a régi fajtát, azért más. Mi is 3ast használunk. Eddig semmi gond vele, éjszakát jól bírja (én sem cserélem)

Gabi: húú remélem nem sértettelek meg azzal, hogy mi nem szeretjük a Fradit. :oops: :oops: :oops: Sajnos az egész magyar fociról meg van a véleményem, így a válogatotton kívül nem is drukkolok hazafiainknak.

Lyndee: Marci is az oltás más napján aludt rengeteget.

Óraátállításos kérdésemmel kapcsolatban valakinek valamilyen vélemény, ötlet, tapasztalat................

:?: :?: :?:
Vendég

sziasztok!

köszi a hozzászólásokat:)

nálunk úgy néz ki, hogy mostanság Réka csak a levegőn alszik napközbe, de ha csak így alszik akkor legyen így:):D

Zsiráf:én is észrevettem, hogy egyik csomagba gumis derekú, másikba meg sima(az nagyon nem jó nekünk, abból kifolyik a pisi is)

Boci,Eszterke: köszönöm megérkeztek a pöttyök

Andy: nálatok is lesz ringató, belinkelem
http://www.ringato.hu/
most indul nálunk itt a kispesti KMO-ba 700/forint lesz egy alkalom, hetente egyszer.

Zöldi:a millenáris nekünk nagyon kiesik sajna
:( :( :( :(

KépKép

Kép
orsimorsi

[quote="bocika1"]
írta:
bocika1Aida: akartam is kérdezni, hogy a Sleep&Play pelus mennyire különbözik a "simától". Most mi is azt kaptunk.

Csak annyi hogy kamilla kivonat van benne, ugye az bőrnyugtató. És a szagok szempontjából sem rossz dolog. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Erika! Én ismerek egy érsebészt (jártam hozzá kezelésre), az I sebészetin dolgozik, ha gondolod megadom a nevét, telefonszámát. Nagyon jó szakembernek tartják, ha van erre lehetőség ő biztos tud segíteni.

Habe! Írok privit!

Pelenka! Mi Libero 3-ast használunk. A Leventénél megfogadtam, hogy pemperst soha többet, mert mindenn egyes pelenkából kiázott a pisi is, a kaki is!

Manna! Anyósod! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Berni! Zsófi nekem sem tűnik soványnak. A nagyfiam is ilyen volt, na meg most is, 14 évesen 182cm és 63 kg. Szóval ne aggódj és nagyon szép kiscsaj és tök ügyes!

Boci! Én úgy vagyok az óraátállítással, hogy majd kialakul. Mi fél7-kor fürcünk, próbáltam már későbbre tolni, de nem megy. Ilyenkor már nagyon fáradt és ha nem megyünk időben, csak nyűglődik. Szerintem nagyon nehéz őket becsapni.
Ja és köszi, legközelebb megnézem mikor gyártották a pelust. Én meg azt hittem ez az újabb változat.

Aida! Noli nagyon vagány!

Kép
Kép
Kép
erika26

Hát most az van ,hogy aput műtik szombaton. Csak azt nem tudom mi van ha nem sikerül.
Enikő! küld el légyszi, rmélem nem lesz késő a műtét után sem megnézetni.

Kép
Kép
Kép
erika26

Köszi lányok! Aranyosak vagytok! Berni, már én is gondoltam rá, hogy egyszerűen érzi a feszültséget nála és ezért nem bírja, mert mindenki más kezében elvan, pedig vannak olyanok akik ugyanígy ritkán látják. Különben azt hiszem az erőszakosság a problémája. Az, hogy anyósom fogja egy módon és mondogatja neki, hogy ne sírjon - sírjon. Nem teszi le, nem teszi más testtartásba, nem mutogat neki csörgőt, egyszóval nem találja vele a hangot.

Mindegy túl vagyunk rajta!

Kép
mannababoca

Ibernuska! Zsofi nagyon szép. Olyan kis értelmes arca van! Olyan csörgőnk nekünk is van! :D

Aida! Nagyon vagány kispasi Noel! És szuper a pihenőszéke! Most vetted?

Bocika! Sleep & play - a pempers legvacakabbja
Óraátállítás! Én 2 naponta 10 percet csúsztatom! Nekem ez vált be Leventénél.

Kép pempers reklám
nálunk szinte minden pelenkázáskor így nézett ki a ruha!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok.

csak beköszönni jöttem hogy élünk báár látom úgy sem hiányzunk.:lol: :lol:

Ma sikeresen leforráztam a jobb csuklómat mert eltört a kezembe a nokedliszaggató és zutty beleesett a forró vízbe a tört rész és ki a víz a csuklómra. háát iszonyat fáájt. Most istenes

Iza tegnap volt 4 hós már igazi nagy lány. sikongat, veszekszik, nagyokat kacag és mosolyog.

Zöldi ment egy privi

Kép
a legkisebb bátyus tolja Izát

Kép
nem elég korán kezdeni

Kép
jogging girl

harivera
Budapest XXI. kerület

Lányok! Köszi a hozzászólásokat!

enikő: milyen volt a teleknézés?

Vera: szegénykém. Jobbulást. Iza még mindig szép!!!!
Vendég

na megjártuk az ügyeletet. nem szűnt a sipolás hivtam a dokinkat de ő meg külföldre ment ugyh annyit tudott modnani h akkor ügyelet ha aggódok.
kaptunk hörgőtágitó kúpot:(szteroidos:( mind1 csak használjon. ügyelet szerint még nem vészes de bármikor befulladhat ezzel megelőzhetjük de figyelni kell nagyon és adott még egy kupot amit ha rosszabb lenne...hát köszi. amugy bronchitise van. ja és a 3.köhögésgyóccert kaptuk 2 napon belül ez hörgőtágitós vmi spirovmi. du paxirasolt adtam neki mert telefonban ezt javasolta a dokim de az ügyeletes szerint az túlságosan köhögteti ez a spiroizé meg hörgőtágitós cucc és ez kell. szegénykém most aludt el de mingyá kelthetem mert a spiroizét 9kor kell beadni neki:(

amugy ma egész nap alig aludt vmit mert max félóra után felébreszti a köhögés. nemtom milyen éjszakánk lesz én mondjuk ma sem alszom az tuti de az a legkevesebb.

ja és hoolnap meg vigyem a rendes dokihoz azt mondták aki persze egy 3 doki lesz mert az enyém elutazott és helyettesiti vki más.

ügyeleten azt is mondták h puffadt a hasa és a máját tapintotta lehet hasi uh kell majd meg mellkas röntgen de azt döntse el holnap az a 3.aszonták.
haspuff aszonta lehet a sok hasi légzéstől ami most van neki.

na most csak ennyit tudok irni mennem kell

andy

annyira ki vagyok akadva:( tejem is alig..

Kép
andy30

[quote="isarenikő"]
írta:
isarenikőAida! Nagyon vagány kispasi Noel! És szuper a pihenőszéke! Most vetted?

Bocika! Sleep & play - a pempers legvacakabbja

A pihenőszéket még akkor vettem amikor megjött az anyasági, pont azelőtt, hogy szétmentünk volna Noli apujával.

Miből gondolod, hogy vacak a Sleep & play? Nekem annyira bevált. Nem folyik ki, elnyomja a szagot is. Nincs egy szál gond sem vele. A Liberoból meg mindig minden kijött. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?