Mindenki milyen korán kukorékol!
Mi is már megjártuk a 4 hós kontrollt, 6630 g és 68 cm (bár sztem kicsit több, mert nem volt totál nyújtva a lábacskája
). Vittük a 2. meningo oltást, de kiderült, hogy végre van pneumo, úgyhogy azt adták be. Nem is tudtam, hogy az 2 szuri
Mindegy, a gyerkőcöm nem semmi kis Manófalvi. Első szurinál csak nézett nagy kerek szemekkel a dokira meg a védőnőre, a másodiknál elkajabálta magát, de mire odafértem, hogy megnyugtatom (kb. 15 másodperc), már nézelődött meg vigyorgott. Remélem, ezzel az oltással se lesz gond, bekeverem a homeós bogyót, és ha felébredt, odaadom neki. Most kint alszik a babakocsiban a hóesésben
Zöldi: jó volt a dévény, pláne, hogy Kobold kifejezetten élvezi, a nő meg totál odavan, hogy nincs ő ehhez hozzászokva, hogy nincs sírás, sőt vigyorgás van ezerrel. Mikor a karját nyúzza, akkor ugye ölbe ülteti, és úgy néz ki a lurkó, mint valami Döbrögi
Elégedetten hagyja, hogy "kényeztessék". Viszont a nyaka elég kötött, és az érzékeny is, olyankor sírni szokott (bocs, üvölteni, mint a sakál), de amint vége, ő is abbahagyja. Csinálgatjuk itthon is a "házi feladatokat", sógornőm mondta tegnapelőtt, hogy mennyit ügyesedett szerinte a 3 hét alatt, mióta nem látta. Főleg a fejtartása, meg az, hogy hason már nem annyira feszíti ki magát és sokkal stabilabb.
Nálatok mi a helyzet? Nagyjából követem, amiket néha elejtesz róla
. Egyébként meddig kell/szokták hordani a babát? Vagy majd szól, ha már minden oké?
Orsi: tecsó gazdaságos 3-as pelus, 6630 gramm, és totál jól tartja a pisit (is). Az éjféltől 7-ig termelt cucc is simán benne marad. Bár lehet, hogy a pampers kisebb
Andy: hogy telt az éjszakátok? (szerk.: ez közben kiderült, míg én itt locsogtam
)
Enikő: ezt ismerem, mi is küldözgetjük