Új privát üzeneted érkezett!

Yuyu:én 10 fokig kisem dugom az orrom :oops: mostanában nagyon fázós vagyok :(

Ani:Kunnal nem tudod mi van?Ma hívtam aztán nem kapcsolható :(
A vizsgálat sem érne már rá nagyon,más részt elfogy a Met.-em ,na de talán a házidoki felírja.
berni611

nem tudom. Remélem csak pár nap szabi,mert nekem is áprilisban lejárt a citológiám. Most lelépek,engedéllyel elmegyünk a wellnessbe :D
Vendég

Na nekem meg nem is szóltál :cry: már a wellnesről
Nekem már rég lejárt a cytom :oops: :oops: :oops:
berni611

Ringatóba ,nem megyek ,mert még parkoló jegyet is vennem kéne na az meg már kicsit sok lenne a semmiért :evil:
berni611

Julcsi, ja most már értem. Nézd Ti így látjátok jónak, mással nem kell foglalkozni. Nem Ő az egyetlen baba, akihez 2 nyelven beszélnek. Nem hiszem, hogy ebből hátránya származna, akár a jövőre nézve is.

Évi itt meg be van borulva és hideg van. :? :? És én már lereszeltem tegnapelőtt :lol: :lol:
Vendég

bakker,bocsi,azt hittem,még csiribiriztek :oops: :oops:
De még odaértek!!!!
Mi is csak most indulunk :wink:
Vendég

Hát akkor jó pihit a wellness-ben. Irigykedek ám rendesen 8) 8)

Én meg mindjárt randizom az új porszívómmal. :)
Vendég

Ani:Az csütörtök késő délután van oda is viszem.
Kell a társaság és az idegenek ,mert nagyon tart tőlük :(

Ani:majd jövőhéten :wink: apa rendelt valami vackot magas vérnyomásra és várom a csomagot,elvileg délelőtt ideér :evil:
berni611

Tuntun:kiváncsi vagyok ,hogy tetszik :lol:

Yuyu:szerintem sem ártasz vele neki :wink:
berni611

Ani:kellemes időtöltést!!!!!!!!
berni611

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hogy vagyunk mi is,csak egy kicsit elhavazódva.
Majd visszaolvasok és jövök bővebben.
De most megyek is mert Bencus nem hagy és rosszalkodik ezerrel!

Addig is legyetek jók!
Pusszanat!
dius02

Sziasztok!
Hát nem sikerült igazán folytatnom a gondolatomat... Még a sokáig tartó szoptatásról annyit, hogy mikor még Dani nagyon picurka volt, akkor én is azt mondtam, hogy hát azért túl sokáig nem akarom szoptatni, úgy max 1 éves koráig. Valamiért nekem sem tetszett az, hogy nagyobb gyerekek még szopiznak. Aztán hamar megváltozott a véleményem, sajna Dani 6 hónaposan abbahagyta a szopit, de Dominikot tudjátok, hogy 17 hónapig szoptattam. Szerintem ha nem lett volna a suli, meg az azzal járó kimerültség, tovább is szoptattam volna őt, csak így fizikailag nem bírtam már, teljesen kész voltam. De annyira különleges kapcsolatot jelent a szopizás, ilyen nincs mégegy, ez egy olyan dolog, amit kizárólag én tudtam megadni a gyerekeimnek, ebbe senki más nem "nyúlhatott" bele. Remélem értitek mire gondolok. :oops: Teljesen más egy kisgyereket szoptatni, mint egy csecsemőt, nagyon jó dolog, és igazán én is akkor értettem meg ezt, amikor én magam is benne voltam ebben.
Emma! Kedvencdokibácsink is a sokáig tartó szopit pártolja! Sőt! :wink:

Tuntun! Ez haláli aranyos beszólás volt kisfiadtól!!!! :lol:

Rékababa! Már jobban vagyunk, Domi meggyógyult (kopp-kopp-kopp), Dani ma éjjel már nem köhögött, napközben sem vészes már. Én meg valahogy nem tudok teljesen rendbejönni... Valószínű sokat használt, hogy 3 napig, amíg 39 fokos lázam volt nem volt segítségem és egész nap ugrálnom kellett a gyerekek körül... :evil: Köhögök még néha elég durván, jó mélyről. Dani influenzás, és szerintem én is az voltam, az alapján ahogy a gyerekorvosunk elmondta most a tüneteit. 4 napig úgy fájt a fejem, mint még soha életemben, fájtak a karjaim, a vállaim, a hátam. Aztán gondolom ráhúzódott a manduláimra és azért lett mandulagyuszim. Azért egy picit jobb így, mintha a tüdőmre húzódott volna. Nem hiába mondják, hogy az influenzát ki kell feküdni. Ha meggyógyulunk teljesen és elmúlik ez a ronda szeles idő majd azt a múltkori elmaradt Tesco-játszóteres talit összehozzuk ám, jó? Nem felejtettem el, csak azóta mindig beteg valaki.

Ani! Dominik sem a nevén nevezi magát, nem is hívta magát Dominak, ő is mindig úgy mondta, hogy én. De ez teljesen tudatos, nekem szokta már mondani, hogy te, ha meg egy harmadik személyt emleget, akkor már sokszor mondja, hogy ő. Viszont ragozni egyes szám harmadik személyben ragoz (én eszik, én alszik). Talán a tesók jelenléte, beszéde gyorsítja az én - tudat kialakulását.
Dominik nagyon belehúzott most a beszédbe, már mondatokat mond. "Anya gyeje ide!" stb.
Danival kezdenek egymásra találni, bár Dani sokszor durva még mindig vele. De ha jó napjuk van olyan szépen eljátszanak egymással, tegnap tűzoltósat játszottak. Olyan jókat mosolyogtam a dumájukon közben. Tegnap meg megállapítottuk apjukkal, hogy Dominik olyan főnök-típus. Hihetetlen ahogy tudja utasítani Danit már most. Tegnap rászólt este, hogy "Nani pssszzt, én alszik!" Meg kezd már lódítani, eddig amit ő csinált hősiesen bevallotta, most már sokszor Danira keni a rosszaságokat!

Na jól van jó hosszú lettem... legalább van mit olvasnotok :P :P :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Na szóval a porszívózás, mint olyan ugrott. :oops: :oops: Tízórai után elállt a szél és gyönyörűen sütött a nap, úgyhogy porszívó vissza a dobozba és mentünk csavarogni. Még az ebédet is "lekéstük", mert az utcán ért minket a harangszó. :lol: :lol:

Muszáj volt megragadni az alkalmat, mert vasárnap óta nem tudtam kivinni Eriket, csak annyit volt levegőn, amíg kedden voltunk az orvosnál és a gyógyszertárba.
Ellenben a fürdőszoba ragyog, mert azt még séta előtt megcsináltam. :wink: :wink:
Vendég

Dadomi, örülök, hogy javultok, még ha Te nehezen is. Rossz lehet így, hogy nem tudnak segíteni :( :( :(
Aranyosak lehetnek amikor együtt játszanak.
Vendég

Kértem időpontot a szemész doktornőhöz, úgyhogy ápr. 6-án megyek. Addig meg csak kibírom. :) :)

Apósom meg elment orvoshoz (ez baromi nagy szó):!: , mert nem tudja mozdítani a nyakát és ahogy nyel annyira fáj neki az egész feje, nyaka, hogy tisztára elfehéredik a fájdalomtól. Mi arra gyanakszunk, hogy Eriktől elkapta ezt a vírust és ráhúzódott a nyaki izmokra. Tegnap egész nap váltogatva szedte a fájdalomcsillapítókat (persze ésszel), így ma egy kicsit enyhült neki, de nyeléskor ugyanúgy belenyillal.

Nem tudjátok véletlenül, hogy hétvégén állítjuk át az órát?
Vendég

Tuntun! Nem nem tudnak segíteni, nem akarnak! Anyósom azért valamennyit segít, de azért ő már idősebb, jó nem olyan túl idős, de mégsem várhatom el tőle, hogy mindig ugrásra kész legyen. Apánk 2 műszakban dolgozik, meg megkezdődtek a szőlőben is a munkák, szóval nem sokat van itthon. Aki meg ráérne meg tudna is segíteni (nem kell mosogatni, meg takarítani, csak a gyerekekkel lenni), az meg szarik rám nagy ívben, sőt keveri a szart de rendesen.
Ha a fürdőd kész, akkor jöhetsz hozzám rendbe tenni, én meg cserébe kiporszívózok nálad. Na? Egyedül a porszívózás az, amit szívesen megcsinálok, azzal semmi bajom. Inkább ötször körbeporszívózok, mint csapot sikáljak :oops: :D :D :D

Ani! Milyen volt a wellnessben?

Jaj csajok, nem tudtok olyat, akinek szívesen járna a gyereke karatéra (ovis korú)? Lány is lehet. Csak mert nagyon megfogyatkozott a létszám és ha így folytatódik akkor nem lesz karate a gyerekeknek, vagy rohadt drága lesz. Dani annyira szereti, nem lenne jó, ha megszűnne. :?

dadomi

Tuntun! Igen, hétvégén állítjuk át az órát! Sokáig világos lesz :lol: :lol:

dadomi

és hétfőn reggel még nehezebb lesz felkelteni a gyerekeket :?
dadomi mesélj már erről a karatéról,légyszi. Mekkora befektetés-ruha,stb...,mikor van,mennyi egy óra,stb...
Jó volt a Wellnessben,Eliza ismételten jól érezte magát :D
Lányok,mi a fenének kellett ismét beborulnia? Hát sosem lesz már jóidő??? Biciklivel akartunk menni Kristófért,vagy gyalog,de esőben nincs kedvem :?
Jó időt akarok!!!!!(bocsi,szeretnék) :P
Na,megyek,megpróbálom felébreszteni kiskirálylányomat. Ébredés,lustizás,uzsi,aztán megyünk a Szabóúrért...
Vendég

Dadomi, akkor én összetehetem a két kezem, mert a párom családjában mindenkire számíthatok :lol: :lol: Sőt szóba került, hogy Erik megy bölcsibe és én jövő év elején visszamennék dolgozni, de apósom azt mondta, hogy inkább Ő vigyázz rá, majd csak oviba menjen.
Köszi az órainfót!!!
Itt nem a porszívózás a lényeg, hanem az ÚJ porszívó kipróbálása :lol: :lol: :lol: Én egy héten egyszer szoktam az emeleten porszívózni, mert ide szinte csak aludni járunk.
De láttam régen, hogy nem nagy a fürdőszobád, így vállalom :lol: :lol: Amit rohadtul utálok az a fürdőszobai tükör vízkőmentesítése. Én voltam megbolondulva azért a fürdőszoba szekrényért ami a mosdóig tükör, de azóta ezerszer megbántam. :( Ráadásul sötétbordó lakk, hát ne tudjátok meg, hogy minden meglátszik rajta. Főleg Ricsikém fogkrémes keze. :? A férjem rendszeresen lelocsolja, hogy a párát lenyomja, így a sima tükörpucolás nem elég. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok csajok! Azért tudtok ám írni ha belelendültök! :wink:

Édesek a hablatyoló gyerekek, mi is néha kiveszünk valamit Barnabás gagyogásából, már 2x volt apúúúúúúúúúúú vagy valami ilyesmi :) Ha sírva veszekszik akkor meg: Dedededede Dedededede van :) Olyankor mindig elmosolyodom olyan édes. Amúgy még azt mondja hogy gú, ögúúú de van hogy csak őzik. :)

Mi ma 2 órát sétáltunk lett, Barnus végig aludt, örültem hogy végre ki tudtunk menni!

Kép
dius87

Lányok mára elköszönök, mindenkinek jó éjszakát!!!!!!

Holnap legyen szép napotok én valószínű, hogy csak este jövök. Megyek temetésre, aztán be akarok vásárolni, utána meg gyerek és karate.

Írjatok olyan sokat mint ma, hogy legyen mit visszaolvasnom :lol: :lol: :lol:

Évinek: most este kipróbáltuk a porszívót és én teljesen "beleszerelmesedtem", nagyon halk és gyönyörűek a szőnyegek! Na és hogy meglepődtem, hogy mennyi kosz van a tartályban :shock: :shock:

Még annyi: apósomnak légúti fertőzése van és ez sugárzik ki a nyakára. Kapott antibiotikumot meg köptetőt. Ezek szerint tényleg Erik a bűnös :P :P :P

Sziasztok!!!!!
Vendég

Szép jó napot!!!

Hol vagytok? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Hát ezt könnyű "volt" visszaolvasnom! :cry: :cry: :cry:

Eltelt ez a de. is, a fél városon végigautóztam, de szerencsére nem volt nagy forgalom. A barátnőm szegény eléggé ki volt :cry: :cry:
Arra jó volt ez a hosszabb út, hogy a főnöknőmmel jól kipletyiztük magunkat.

A Lidl-be elsősorban akciós kacsát akartam venni, naná, hogy pont az nem volt. :evil: :evil: :evil:

Most megkajáltam egy kicsit pihegek, aztán jön a du. műszak :) :) :)
Vendég

Hát ha ilyenek vagytok és még egy szia sincs, akkor én sem jövök többet Kép
Vendég

jó estét. Jó idő volt ma,nem igazán voltunk bennt,sétáltunk,bicikliztünk,kertben voltunk,stb...
Holnapra is jó időt mond,úgyhogy irány ismét a szőlő!!!!
tuntun gyere csak,legalább van mit olvasni :P
Na,de komolyan,el ne tünj!!!!!
Vendég

jajj,tuntun,csak neked:Szia!!!!!
Vendég

Na jól van nem tűnök el, de itt magamban beszélgessek? Na azt már nem!!!!

Nálunk is szépen sütött a nap, de eléggé fújt a szél. :evil: :evil:
Azért Erik is volt kint a Papával.

Ricsikémnek holnap suli van, így reggel gyorsan megfőzök, sütök aztán ha az idő engedi mi is megyünk csavarogni.
Vendég

tuntun nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!! Kép
Vendég

Reggelt!
Csak beköszöntem, h Tuntun el ne tűnjön, és, hogy nagyon sok boldog szülinapot kívánjak neki! :) Ani, ez az ananász naggyon jóóó! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is csak olvasni volt időm, itt a jó idő, ma se nagyon leszek, mert ma meg Hanna névnapját tartjuk. Majd utána reagálok a hszekre, meg szétbombázlak képekkel benneteket. :twisted: Szép napot!

been

télleg,Emma,bocsi :oops: :oops:
Nagyon-nagyon boldog névnapot Hannának!!!! Kép
Vendég

Tuntunnak sok boldog szülinapot,Hannának sok boldog névnapot!!

Kép
Kép
josi

Tuntun! Boldog szülinapot!

Emma, Hannának boldog névnapot!
dius02

Sziasztok,

mindenkinek nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat nagyon aranyosak vagytok!!!

Mi is kint voltunk nagyon szépen sütött a nap, de eléggé fújt a szél is :(
Vendég

Drága kicsi Hanna!!!!!

Nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!!

Kép
Vendég

Még gyorsan:

sütöttem egy tortát. Semmi különös, sima piskóta és párizsi krémmel megtöltve. Ricsikém kente rá kívülről a krémet, de mondta, hogy ez nem igazi szülinapi torta, mert nincs diszítés, gyertya.... :lol: :lol: :lol: Mondtam neki, hogy én ezt inkább Nekik csináltam, erre a válasz: ja akkor jó így. :lol: :lol:
Kaptam a fiaimtól egy-egy szál vörös rózsát, ez volt a legszebb ajándékom.
Sajnos a párom majd csak hétfőn lesz itthon, de reggel Ő volt az első, aki felköszöntött.

Reggel elmentünk a suliba és kértem a tanárnőt, hogy a gyerek ne tornázzon, mert fájlalja a sarkát. Erre megkérdezte a tanárnő, hogy nem akar inkább hazamenni? Néztem nagy bután, mire kiderült, hogy alig lesznek, mert egy csomó szülő elkérte mára a gyerekét. Na máskor okosabb leszek én is. Mindenesetre mi is hazajöttünk :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Először is, drága Tuntun: Nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!

Kép

Emma Hannácskának én is szeretnék BOLDOG NÉVNAPOT kívánni és sok puszit küldünk neki!

Kép

Mi ma nagyon sokat csaviztunk, apa focizni is volt, mi meg a játszótéren Barnussal, én pletyiztem ő aludt, 3 és fél órát! :shock:
Voltunk tescoba is vásárolni, most pedig apa grillezi a húst, én meg mindjárt neki esek a kukoricás rizsnek és sültkrumplinak.
Lányok teljesen rákattantam a Dörmi édes kis mackóra :)

Csináltunk Barnusról képet, most ez a kettő a kedvencem! :)

Kép

Kép

Kép
dius87

Én is minden jót kívánok az ünnepelteknek(Tuntun, Hanna) :!: :!:

Barnus nagyon cuki, Enikőnek is tetszik, nevetett, mikor meglátta a képeket ;-)

yuyu79

Lányok még mindig bajlódom a szoptatással. Már több napja nem fejek és szedem az urtica urenset és én úgy érzem van tejem viszont Barnus nem akarja elfogadni a cicit. Mit csináljak? Minden etetés kész szenvedés. A bal mellemet kb. 2 percig hajlandó rendesen szívni utána kiköpi beveszi, sír, aztán már nem is kell neki ha oda adom neki a jobbat abból többet eszik de egy idő után ugyan ez megismétlődik. Aztán felveszem büfire és keservesen sír hogy nem próbálom már neki adni a cicit, de ha vissza adom neki akkor sem kell. Hát eléggé elszomorodtam, nem tudom mit tegyek. Nem tudom hogy jól lakik e és hogy miért nem kell neki a cicim. Van egy-két olyan alkalom hogy ha kiköpi és beszélek hozzá akkor mosolyog, de ez ritkán van. Sajnos ez már 3 hete tart és egyre rosszabb.. pedig sokat volt cicin, mostanában meg még többször mivel így alig eszik hamarabb megéhezik... :cry:

Kép
dius87

Sziasztok!

Tuntun:
a lányok közül utolsónak :oops: de annál nagyobb szeretettel kívánok neked Bodog Szülinapot!!!!

Kép

Hannua baba neked Boldog Névnapot!

Kép
berni611

Emma! Hannának pici késéssel, de nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Tuntun! Neked pedig nagyon boldog születésnapot!!!

Dius! Próbáld meg más tartásban szoptatni, hátha valami fáj neki abban a pózban, ahogy tartod.

dadomi

Tényleg, nekem például volt olyan, mikor csak fekve akart Eni szopizni. Mióta ilyen nagy, azóta is főleg fekve szoptatom, úgy nem fészkelődik annyira...

yuyu79

Sziasztok Lányok,

mégegyszer köszönöm mindannyiótoknak a köszöntést!
Sajnos nálunk reggel óta esik az eső, pedig ki akartam menni a gyerekekkel Apához a forgatásra :cry: :cry:
De lehet, hogy jobb is, mert ma igencsak harapok :? :? Nem tudom miért, de olyan feszült vagyok.
Még van egy kis leckéje a gyereknek, aztán berakok valami filmet, hátha jobb lesz.
Vendég

Na nőivonal tényleg megszűnt.
Csináltam egy húsvétos vonalzót is, de azt már nem engedi a babanet, hogy feltegyem, mert túl hosszú úgy az aláírás :?
Ilyen a nyuszis vonalzó, azért is megmutatom nektek :

Kép

dadomi

Tuntun! Itt is eseget az eső, hol eláll, hol esik megint. Viszont olyan jó friss a levegő tőle! :D Meg szerintem tegnap ezt az esőt éreztem, fájt a fejem, meg olyan tompa volt, ma meg semmi :roll:

dadomi

sziasztok

Jó vasárnap estét mindenkinek.
Hogy nektek is jó estétek legyen:http://www.videoplayer.hu/videos/play/315219
Vendég

dadomiiiii,ugyanilyen vonalzót csináltam tegnap Kristófnak,mint amilyen Danié,csak tegnap már nem volt időm kicserélni a régivel :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na ma már nem szenvedtünk annyit a szopival jobb is lett volna a kedvem ha nem lennék hulla fáradt a nem alvástól :?

Voltunk ma anyunál, de nem éreztem jól maga. Többször rá kellett szólnom hogy ne nyúzza Barnust mert nem rongybaba aztán neki állt feljebb hogy nem cukorból van, de szegényt már sajnáltam.
Le rakta, felvette majd 2 perc lerakta 5 perc felvette majd altatta 10percig ölben majdnem elaludt akkor megunta az altatást és akkor másképp fogta felébredt nyügös lett, aztána kezénél húzgálta... ááá kész voltam. Persze ha meg sírt ide adta aztán nálam meg nem sírt.. hát szerintem örült hogy pihenhet kicsit.

Most vasaltam két órát... nem tudom honnan van ennyi ruhánk. :shock: :lol:

Kép
dius87

Sziasztok!
Képzeljétek Csilla szombat óta himlős :roll: tegnap egész délután ordított(nem tudom mi volt a levegőbe),ma meg csak alszik és alszik,bújik hozzám,de nem lázas.

Kép
Kép
josi

Kép

Nagyon jó éjszakám volt. Barnussal aludtam a kis szobába. 3x cicizett hajnalban aztán reggelre így is annyi tejem volt, hogy már fájt, de imádom ezt a fájdalmat! :) Tegnap párom kb. 30percet könyörgött hogy ne aludjunk külön mert ő nem akar nélkülünk aludni, pedig nekünk így sokkal kényelmesebb és én is kialudtam magam...

Josi milyen himlő??

Itt esett az eső, de elállt és most fú a szél, de néha elővillan a napocska, jó lenne délután sétálni!

Kép
dius87

Bárányhimlő,ha felkelt akkor elmegyek vele a dokihoz.
Itt is esett de be van borulva,nem lessz ebből napsütés ma én úgy érzem :(

Kép
Kép
josi

Szegénykém, remélem hamar túl lesz rajta. Én utáltam :evil:
Nekem két helyen is meglátszik.
Ha Barnust beoltatom ellene akkor nem lesz neki soha?

Kép
dius87

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?