Sziasztok!
Súlygyarapodásban mi is lassultunk, de én örülök neki. Január elején kereken 10 kiló volt Milán, pár napja meg 10,4.
Gergő 11,8
alig több mint 1 kiló van a két gyerkőc között, meg több mint 2 év.....
(bár ugye Gergő ahonnan indult, ez is szuper, így 3 évesen!)
Mozgásban Milán se egy gyors krapek. Februárban abbahagytuk a tornát, saját felelősségre, szerintem lehúzott a csaj. Bár utána elvittem oda, ahova Gergőt hordtuk hónapokig(kicsit be kellett könyörögni, hiszen ez egy koraszülött után gondozó, és ugye Milán nem korababa. De Gergőre való tekintettel megnézték). Egy fejlődésneurológus, és egy konduktor is megnézte, és megnyugtattak, hogy kutya baja, kicsit lassabb, de simán belefér.
Fogzásban nem tudok hozzászólni. Mi múlt hét hétfőn fogorvosnál!voltunk a Milánnal, nem is néztek, hogy mit keresek ott egy 9 hós babával. De a dokinőnk küldött, mert kis apró fehér foltok vannak az első két foga szélen, és nehogy a zománccal legyen gond. alaposan megnézte a fogdoki, már amennyire egy üvöltő gyerek szájába alaposan lehet matatni, és azt mondta nincs gond.
Mindig van valami....
Gergővel hallásvizsgálaton voltunk múlt héten, már majdnem bealtatták, hogy jobban megnézzék mert nem hallotta a sípolást a bal fülével, és bakker a férjem szólt rájuk, hogy nézzék már meg jó e a fülhallgató!!!! Tök süket volt, jó hogy nem hallotta csórikám...
Még jó hogy ott volt apa, mert én olyan ideges voltam, hogy eszembe se jutott.