Angi: gratula unokaöcsihez, fantasztikus, hogy ilyen gyorsan ilyen súllyal gátvédelemmel megszült a tesód. Minden elismeréásem az övé és az orvosáé, szülésznőé
Jó egészséget nekik!
Karmen: Sztem tök jó ez a babatornáztató. A célnak tökéletesen megfelel. Mikortól szokták használni???
Gabi3: És a pelenkázó nyitva volt? Nem kell hozzá kulcsot kérni? ÉN úgy emlékszem játszóházba van a kulcs, nem? Milyen hülyeség! A játszóház a pláza egyik végén, míg a pelenkázó a másikon van. Nem tudom miért nem lehetett egy helyre tervezni. Biztosan férfi találta ki!
És széken hogy lehet szoptatni? Én nem bírtam volna.
Mocorgó mamája: Szióka! Mesélj magadról!
Szilvi: Meddig tart még a festés?? Mást is csináltok (parkettázás,szőnyegcsere...stb) vagy "csak" festés. Mekkora a lakásotok? Hát azt hiszem le kell, hogy passzold a gyerkőcöt nagyiéknak, ha gyorsan és nyugodtan szeretnél összetakarítani. Vagy ha kertes házba laktok, akkor kirakni a kertbe. Nálunk tavaly volt nagy festés, kívül belül a 200 nm-es házunkat, és Bogi végig kint volt az udvarban (felváltva felügyeltük), hogy ne legyen láb alatt! MUszáj volt, mert különben jött "segíteni" és nem haladtunk
Boginak lejár az útlevele. Kellett volna menni újat csináltatni, de ma csak 11.30-ig volt félfogadás, mi meg jól meghúztuk az alvást
Igaz, hogy éjszaka felébredt és hajnal 3-tól reggel 7-g nyöszörgött. Nem tudom mi baja volt. Most jó a kedve
Na majd hétfőn megyünk az okmányirodába.
Nóri: Ti elintéztétek Léna útlevelét (útleveleit)???
Puszka
Enikő