Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nos, 23 15kor megszületett ifj. Bálint Antal, gigantikus méretekkelKép. 58cm, 4160grammKép
Korház, Dr.Gróf Endre. Minden remek volt, nem volt !!gátm,etszés, felületi sérülés lett csak a gáton. Baba-mama jól vanKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok!
Szia Mocorgó Mamája! Írj magadról többet.

Angéla, gratulálok az unokaöcsihez! Tényleg jól fejlett babuci. Csak 10-es Apgart tudok neki elképzelni:-))))

Szilvi, mennyire nyűgös Ádi, hogy ennyi foga jön egyszerre? Nálunk érdekes módon az első 4 fog nem volt vészes, de most az ötödik mintha nagyon nem akarna kibújni.

Tündi, amikor kicsit kikapcsolódsz, mennyi ideig vagy baba nélkül? Én kb. 2-3 órát voltam oda és nem volt semmi gáz. Sétáltam és még a tejtermelésnek is jót tett.
B
babamama
 
 


Sziasztok!

Szilvi: Én el sem merem képzelni, mi lesz költözködéskor...két gyerekkel. Tuti, hogy fogacskák!

Angi: Gratula tesódnak az óriásbébihez és a sikeres gátvédelemhez, hogy tudta visszatartani? Mert nekem nem sikerült...

Nóri: Léna tökre hasonlít rád, igazán jól fejlett babuci. Kép Nálunk fordítva szokott menni a fodrászkodás, én vágom Zoliét.

Karmen: A pelenkázóban tudtam megszoptatni Bátort. Volt egy szék, amit gondolom úgy vittek oda, mert a kajáldából való volt. Csak az a baj, hogy tök hideg van benn, nem tudom hogy lehet ott így pelenkázni...Kép

Az éjszakánk első fele tök jól telt, de hajnalban...fél 5-negyed 7-ig nem akart elaludni a lurkó, ráadásul Flóra is felébredt. Ja és Bátor pelusa átázott, így Flóra tök kiakadt, hogy mit csinálok a tesójával.

Mocorgó mamája: Üdv közöttünk, írj többet magadról.

Gabi3
inecsg
 
 

 
 

Angi: gratula unokaöcsihez, fantasztikus, hogy ilyen gyorsan ilyen súllyal gátvédelemmel megszült a tesód. Minden elismeréásem az övé és az orvosáé, szülésznőé Kép Jó egészséget nekik!

Karmen: Sztem tök jó ez a babatornáztató. A célnak tökéletesen megfelel. Mikortól szokták használni???

Gabi3: És a pelenkázó nyitva volt? Nem kell hozzá kulcsot kérni? ÉN úgy emlékszem játszóházba van a kulcs, nem? Milyen hülyeség! A játszóház a pláza egyik végén, míg a pelenkázó a másikon van. Nem tudom miért nem lehetett egy helyre tervezni. Biztosan férfi találta ki!Kép És széken hogy lehet szoptatni? Én nem bírtam volna.

Mocorgó mamája: Szióka! Mesélj magadról!

Szilvi: Meddig tart még a festés?? Mást is csináltok (parkettázás,szőnyegcsere...stb) vagy "csak" festés. Mekkora a lakásotok? Hát azt hiszem le kell, hogy passzold a gyerkőcöt nagyiéknak, ha gyorsan és nyugodtan szeretnél összetakarítani. Vagy ha kertes házba laktok, akkor kirakni a kertbe. Nálunk tavaly volt nagy festés, kívül belül a 200 nm-es házunkat, és Bogi végig kint volt az udvarban (felváltva felügyeltük), hogy ne legyen láb alatt! MUszáj volt, mert különben jött "segíteni" és nem haladtunk KépKép

Boginak lejár az útlevele. Kellett volna menni újat csináltatni, de ma csak 11.30-ig volt félfogadás, mi meg jól meghúztuk az alvástKép Igaz, hogy éjszaka felébredt és hajnal 3-tól reggel 7-g nyöszörgött. Nem tudom mi baja volt. Most jó a kedve Kép Na majd hétfőn megyünk az okmányirodába.

Nóri: Ti elintéztétek Léna útlevelét (útleveleit)???

Puszka
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Angi, gratula tesódéknak! Tényleg szép méretek!Kép
Benedeknél nekem is gátvédelem volt.

Gabi, hol van ott a pelenkázó? Már rég voltam...

Mocorgó mamája, üdv ittKép

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Angi! Gratula a babához, tényleg jó nagy baba lett.

Gabi! Én se tudtam van ott pelenkázó.

Tényleg a városban hol vannak pelenkázók?

Enikö! Ált. 2-3 hónapos kortól ajánlott, Orsi
még nem nyult a játékok fele, de nagyon nézi. Igazából max. 2e Ft-ot akartam adni érte, használtam is többért hirdették. Ez meg 18 hónapos korig jo, a magassága miatt, de ugyse érdekli majd addig.
Mennyibe kerül most a babának útlevél? Orsinak is kell. És kell fényképet csináltatnom vagy ök csinálnak digitálisat? Ehhez is kell elöre sorszámot kérni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok

Angi
Gratulálok a tesódéknak.Szép nagy baba.

Bababmama
Az első 4 foggal nekünk se volt semmi gond a következő 4 elég sokára tőrt át de az se volt vészes.
Reggel visszavittem Ádit ellenőrzésre a dokihoz és megnézte tényleg 8 ! foga jön egyszerre de azt mondja hogy nem azért nem eszik hanem inkább a torka miatt.
De a hét elején kapottt valami olyan gyógyszert a torkára ami étvégygerjesztő is plussz és már tegnap is és ma is viszonylag jó evett Kép

Enikő
Úgy terveztem hogy hétvégén Ádi anyuéknál lesz és majd akkor takarítok, de mivel a festők nem lesznek kész igy ugrott a tervem.
A jövőhéten meg már dolgozik anyu (délutános 14-22-ig)ugyhogy csak délelőtt tudnám elvinni de az meg nem igazán sok idő mert tudod mikorra felkel, kaja, összeszedem legalább 9 óra de max 12-kor meg hozhatom vissza mert azért anyunak is készülődnie kell.Szóval... Majd valahogy a férjemmel oldjuk meg a dolgot azt hiszem.
Egyébként kertes házban lakunk 160 nm.
Most csak festés van nagyrészt, de bőven sok ez is. 6 éve lakunk itt ugyhogy szőnyegcsere stb még azt hiszem megvárja a következő festést.
Először ugy volt hogy a padlásteret is beépítettjük de most az elmaradt végül.De nem is bánom annyira .
Az a baj hogyha Ádi itthon van és hiába vigyázna a férjem rá nem okés neki állandóan én utánam jönne.Na majdcsak túl leszünk már rajta.

Szilvi
szedem
 
 


Sziasztok,

28 éves vagyok, május 13-ra várjuk első kisbabánkat, aki fiúnak látszott. Igaz, legutoljára ezt a 18 hetes UH-on mondták, úgyhogy érhet még meglepetés bennünket. A papája után József lesz a neve, de a mamája kérésére megtoldjuk még egy Balázzsal is. Lánynevünk nincsen.
A klinikán szülök, dr. Németh Gábornál és Tóth Zsóka szülésznőnél. Ismeri valaki esetleg őket?

November óta táppénzen vagyok, mert az első hetekben volt egy kis gubanc, egyébként bankban dolgoztam, vállalati finanszírozással foglalkoztam.

Angi, gratulálok az testvéred óriás bébiéhez! remélem a mi babánk nem lesz ekkora (én 155 cm vagyok).
Mocorgó mamája
 


Sziasztok!
Köszi a gratulákatKép. Éjjel is 2szer szopiztak már, azóta biztos többször isKép. Ügyesek.

Mocorgó! Örülök, hogy idetaláltál, 2 helyre is bedobtam Neked a linket. A SZT2be, és a csaladinetre is.

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi,

Tudom, megtaláltam és köszi. Csak most jutottam el idáig. Férjem jól ki van akadva a folytonos chat miatt. De az ilyen helyeken az ember megértő fülekre talál. És szerintem a papák ezt nem értik meg.
Mi van a hármasikrekkel? Tudsz róluk valamit?
És Te hogy viseled a pocaklakódat?
Mocorgó mamája
 


Karmen, Gerika: A Plazában az Alexandra könyvesbolt mellett van a WC-k mellett a pelenkázó. Nyitva van, nem kell hozzá kulcsot kérni. Ez a megoldás a Tssco-ra jellemző, de ott még sosem voltam a pelenkázóban. Bababarát területekről infót lehet találni a neten. Vagy a szules.lap.hu-n vagy a szeged.lap.hu-n. Egyx már rá leltem, de már nem tudom, hol. A Corában még nem szoptattam, de meg van a tervem, ha Bátor megéhezne: Ha benn vagyunk a vásárlótérben, akkor a próbafülkét használnám, ha a kajáldában, akkor az egyik sarokba húzódnék, háttal a leskelődőknek.

Angi: Eljutott már a tudatomig, hogy gátmetszés nélkül ekkora babát, elsőre....Nagyon üyi volt a tesód.

Még annyit a Plazás pelenkázóról, hogy a Graco Mirage XL-t, ami egy kisebb kocsi, alig bírtam betolni, olyan kicsi hely van. Széken már Flórával megtanultam szoptatni, mert a gy.kórházban így tanultunk szopizni. Nem túl kényelmes. Bátornak egyébként sem túl előnyös a fekve szopi, mert sokx így is kicsorog a száján a tejecske, meg olyan mohó, és olyan gyorsan ömlik a szájába a tejecske, hogy nem győzi nyelni. Kép

Gabi3
inecsg
 
 


Mocorgó! Papa majd megszokjaKép. Enyém is gyakran hőbörög;)
Hármasikrek állapota stabil!!! A körülményekhez képest remekül vannak, nagyon ügyesek

Gabi3! A tesómnak nem első, 3.babájaKép. Én is ülve szoptattam mindig, ezt szoktam megKép

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok!

Én is előkerültem, szerintem sokan már nem is emlékeztek rám. Befejeztem a szakdolgozatomat, jövő hétre még össze kell dobnom egy 10 oldalas házidolgozatot, aztán lehet lazítani... az államvizsgáig.

Mocorgó mamája!
A dokidat nem ismerem. Fiatal?
Én is a Zsókánál szültem a 2. gyerkőcöt. Nagyon kedves nő, engem minden nap meglátogatott a gyerekágyas osztályon. Jó választás volt a Zsóka, biztos te is elégedett leszel vele!

Angi!
Gratula tesódéknak a nagyfiúhoz! Az első kettő is hasonló paraméterekkel született?
A Kórházban most mi a trend? Egész nap az anyukával lehet a baba, vagy éjszakára elviszik? Benedeket én is a Kórházban szültem, és akkor még úgy volt, hogy legkésőbb este 10-kor be kellett vinni a babákat az újszülött részlegre, éjszaka kihozták őket szopni (2-szer), aztán reggel 8-tól megint maradhattak az anyukájuk mellett (nem mindenki tartott rá igényt).

Tünde!
Én a helyedben biztos elmennék az osztálytalira! 2-3 órát nyugodtan rábízhatod Tomit az apukájára. Bálinttal olyan jó volt, hogy óramű pontossággal szopott! Tudtam hogy ha megszoptatom, akkor 4 óra hossza múlva fog legközelebb szopizni. És ez már 1 hetes korában így volt! 6-7-szer szopott egy nap, és nőtt mint a bolond gomba! Mennyi időt bír ki Tomi szopi nélkül?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita
 
 


Anita,

A dokim olyan jó negyvenes. Örülök, hogy jókat mondtál a szülésznőmről. Elvégre ő lesz mellettem.
Mocorgó mamája
 


Mocorgó! nekem nagyon szimpi a dokid.

FAnitáékrol tudtok valamit?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Enikő!
Lénának egyelőre magyar útlevele van. Jugót lehet, hogy nem is csináltatunk neki, csak majd a nyáron otthon is anyakönyveztetjük, mert ugyan hova tudna utazni a jugóval? Az enyémbe meg nem éri meg beíratni, mert akkor állítólag vizum kéne neki Magyarországra. Mondjuk ez szerintem őrült nagy baromság.

Karmen!
Köszi a képet. Ma a férjem próbálkozott rá, de tagadtak a Tescoban, csak az 5000Ft-ost tudták volna adni. Mindegy, ha jó az idő úgyis egész nap kint vagyunk.
Az útlevélhez nem kell külön fénykép, ők fényképezik és 1000Ft az egész.

Nóri
norcee
 
 


Mocorgó mamája

Jó választás volt mind a kettő.
Nállam ugyanez a felállás volt
Dr.Németh Gábor és Zsóka.
Én meg voltam elégedve nagyon.
De nagy részt azért Zsóka volt mellettem meg persze a férjem.De annyira segítőkész volt és ahogy Anita is írta minden nap meglátogatott szülés után is.
Karmen
Én is pont ma gondoltam FAnitáékra nem tudom mi lehet velük?

Szilvi
szedem
 
 


Nóri! mi nem járunk a Tescoba, nagyon sokszor probáltak rossz árral becsapni, de ez a hozzáállás a tornáztatoval még inkább meggyözött nem ott költöm el a pénzt.
Köszi, akkor május elején Orsinak is kérünk útlevelet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Nőri! akitöl vettem a járókát ö árul gym-et is, a tescosat 1e ft-ért. Csak pesten, ha érdekel irj nekem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Angi, gratula a tesód babájához!!!!
Itt van nálam a kendőd (?), amit Milkától vettél, hol fussunk össze, hogy odaadjam?

Zsófi

Ha lehet mailt írj, nincs igazán időm netezniKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Gabi! köszi, ott nem találtam infot, de itt vannak szegedi bababarát listák.

http://www.babanet.hu/bababaratszeged.htm

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Angi!
A hármasikrek, akikről beszéltek Szegeden születtek a klinikán? És Krisztának hívják az anyukájukat? És vajdasági?
Mert akkor ismerem, és mostanában sokszor eszembe jutott, hogy mi lehet velük.
A PIC-en vannak?

Nóri
norcee
 
 


Sziasztok Lányok!

Tudom, mostanában nagyon el vagyok veszve. De azért néha olvasgatlak benneteket, csak nincs energiám írni.

A szopival még mindig szenvedünk rendesen. Edinek elhúzódó sárgasága volt, úgy nézett ki a dolog, hogy a Húsvétet a gyerekkórházban töltjük, de hál' Isennek megúsztuk a dolgot. Szopik Edi, csak keveset, mert állandóan belealszik és olyankor hiába ébreszgetem. Az aluszékonyság miatt pohárkából kellet pótolnunk a tápszert neki, hogy meginduljon gyarapodni. Mostmát túl vagyunk a sárgaságon, de továbbra sem szopik rendesen, ugyanazzal a gonddal küzdünk mint eddig. kezdünk belefáradni a poharazásba, mert olyankor jó sok mellémegy, a nyakába folyiki, újra öltöztetgetni, stb.... macerás nagyon. Emiatt néhe mostanában besegítünk egy cumisüveggel, ha nagyon nincs türelmünk a dologhoz. Szóval ez eltart egy csomó ideig szopi után, ez az itatás (és persze legalább 2 ember kell hozzá), meg aztán jön a fejés, és így alig alszom napi 5-6 órát...
Szóval emiatt keveset netezek, inkább alszom, ha van időm.

Apuci nemsokára visszamegy dolgozni, akkor pedig egyedül nem tudok poharazni. Marad majd a cumisüveg, és félek, hogy akkor még ennyit sem fog szopizni....

Majdcsak túlleszünk ezeken a kezdeti nehézségeken!

Üdv. Mindenkinek!!!

Gabici
gabici
 
 


Sziasztok!
Mocorgó mamája!
Üdvözlet!

Angi!
Gratula a tesódéknak!

Babamama!
Nem szoktam egyelőre Tomika nélkül lenni, csak ha muszáj (fogorvos stb.), de olyankor sem vagyok nyugodt, hiába tudom, hogy jó helyen van. Egyelőre nem vágyom nélküle a kikapcsolódásra.

Gabi3!
Nem irigyellek a költözés miatt. Mi 2002.karácsony előtt gyerek nélkül költöztünk, de nekem az is nagyon elég volt. El is döntöttem, hogy innen nem költözöm, még akkor sem, ha megnyerjük a lottó ötöst.

Anita!
Üdvözlet! Tomika max.2-3 órát bír ki szopi nélkül, ha nem alszik. Ha álmosodik vagy valami más baja van, akkor is mindig szopizna. de azért már nem olyan nehéz, mint az elején, mert akkor folyamatosan szopni akart.

Gabici!
Kitartás! Biztos hamarosan rendeződnek a dolgok Edivel.

Nekünk egész jó éjszakánk volt, Tomika 5 órát aludt egyfolytában!!! Utána szopizott, és félálomban betettem a kiságyba, és elaludt magától. Ez nagyon nagy szó, mert eddig volt, hogy 3-4-szer is újra kellett kezdenem az altatást, ha a kiságyban fölébredt. Utána már csak egyszer ébredt, és aludt fél 9-ig.
És voltunk az osztálytalálkozón is. Elmentünk Tomikával. A férjem elvitt bennünket+a babakocsit, mert abban alszik legjobban. Úgy bealudt fél 10 körül, hogy majdnem dél volt, mikor fölébredt. Pedig jó nagy hangzavar volt. Akkor a szomszéd teremben megszoptattam, utána még kis ideig elvolt, aztán hazasétáltunk (a Tömörkénytől a Csongrádi sgt.-Rókusi krt.sarkáig). A vége felé fölébredt, akkor már türelmetlen volt.
Ez volt a legjobb megoldás, mert így nekem sem kellett rohanni, nem voltam ideges, hogy mi van a babókával, ráadásul a férjemnek ma délelőtt kellett vinni a kocsit a szerelőhöz, úgyhogy ő nem is tudott volna rá vigyázni.(A szüleim meg Londonban vannak a húgoméknál.)
Jól esett egy kicsit kimozdulni, egy kicsit összeszedni magamat. El is döntöttem, hogy jövő héten besétálunk a munkahelyre.

Jó éjszakát!
PTünde
ptünde
 
 


Gabici: Ne add fel, majd belerázódtok! A jövő héten beledobnak engem is a mélyvízbe. Itthon hagynak a két kölökkel egyedül. Lehet, hogy kipurcanok.

Tünde:Akartam írni, hogy a legjobb megoldás az lenne, ha elvinnéd Tomit is. Nekünk is ebben az évben lesz,ha megszervezi valaki. Az elmúlt éjszakánkról inkább nem írok semmit, csak 2x cseréltem ruhát Bátoron, mert kipisilt a gatyából.

Gabi3
inecsg
 
 


Sziasztok!

A rakás problémánkra most jött még egy mellgyuszi is. Egész éjjel tiszta láz voltam (39,3), alig tudtuk csak rövid időre 38-ra lehúzni. Szegény doki bácsit éjjel keltettem fel telefonon, hogy mit tegyek a magas lázzal.

Ma reggel bementem a kórházba, és megvizsgált a doki bácsim. Mellgyuszi. Habár nincs nagyon becsomósodva, mindössze 2 csomó volt benne. Egyiket sikerült kimaszírozni, a másik nagyon makacs.

Most is csupa láz vagyok, 38,6 fáj minden porcikám, és persze kb. 2 órát aludtam az éjjel.

Remélem nálatok minden rendben alakul.

Üdv. Gabici
gabici
 
 


Sziasztok!
Gabici, őszintén sajnállak és remélem, hamarosan megoldódnak a gondjaid, én ha nem alszom 8 órát, olyan vagyok, mint egy hárpia.
Egyébként meg nem is értem, hogy mitől gyullad be a mell. Komolyan.

Tündi, nem is volt rossz ötlet, hogy magaddal vitted Tomcit, kezdetben nem is nagyon zavarja a babákat a zaj. És jól érezted magad?

Gabi, biztos gyorsan megszokod az egyedüllétet 2 gyerekkel, végülis a szüleink is kibírták, igaz? :-)))

Újszegeden néha kimegyünk a ligetbe, szoktam ott találkozni egy anyukával, az egyik gyereke 3 éves lesz, a másik éppen csak jár, inkább segítséggel. Ő mondta, hogy az első hetekben volt neki nagyon nehéz, mert akkor kétfelé rohangált, de aztán megszokta és rangsorolta a dolgokat. Kezd kialakulni nála, hogy csak azt hallja meg, amit kell (gondolom edz a későbbi testvérharcra:-))))
B
babamama
 
 


Sziasztok
Gabici, én is most estem át egy enyhébb mellgyuszin. Nekem segített, hogy meleg vizes ruhával borogattam szoptatás előtt-alatt, és utána fejés közben is. Kaptál antibiotikumot?
Gigi
gigi1
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy belekotyogok, de itt mindenki szegedi? Ez az egyetlen Csongrád megyei topic... meg még talán Hmvhelyről láttam valamit... Nincsenek itt véletlenül esetleg szentesi anyukák is? Én még nem vagyok szentesi, de lehet, hogy hamarosan oda fogunk költözni...

Pusz! Gabella

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


HAlliKép

Banita! Korházban elviszik 11kor, és hozzák szopizni a babákat. 5kor pedig visszaadják. Elviselhető. És nem adnak pótlást, ha nem kell!!! LEgalábbis Tesóm babája még nem kapott. VIszont korábban én sem ezeket hallottam, szóval nem tudom, mi mikor, miért van...
A személyzet nagyon aranyos, a nem fogadott szülésznő rettentő kedves volt, neki köszönhető a gátvédelem.

Nóri! Nem szegediek!!! Bpestiek!!!

Gabici! Kép( sajnálom. MEleg zuhany alatti masszírozás, fejés jó lehet. Mostanában írtunk erről egy csomót, csak 1-2lapot nézz vissza!

Sziasztok!

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi! Angi! Angi!!!!

Nem is mondtad, hogy van a passzázson teletabiiiii!
Azért ilyen fontos információt magadban tartaniKép
Most este szurta ki Vandi a kirakatban.
Nem tudod véletlenül mennyibe kerül?.
És mindegyikbQl van?

Holnap lesz egy utam az már biztiKép
NIna
nina74
 
 


Nina! BocsiKép). NEm tudom, mennyibe kerül. De eredeti, és már nem olyan borsos, az biztosKép. 1-2ezer között van asszem...

.:Angi:.
angiszeged
 
 


http://www.kissvirag.hu/elado.zip

VAnnak új és használt eladó Maxi-cosy autósülések és hordozók jó áron!!! Nálam lehet érdeklődni!
anya@kissvirag.hu
20/203-1819

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Angi:

ha az az egy van, akkor meg tudod oldani, hogy bekerüljön a kirakatból?

De holnap feltétlen megyek érte!!!!!!
Jaajjj de régen kerestem márKép

Köszi
Nina
nina74
 
 


ANGI

kerestelek a chaten. De nem találtalak. Merre vagy?
Nina
nina74
 
 


Szia! Én aportal.hu-n csetelek épp.
babások szobában

.:Angi:.
angiszeged
 
 


Sziasztok,
eltűntem én is, még olvasni sem volt időm benneteket, remélem azért nagyjából mindenki jól van.

Babamama,
Gabicinek valószínű azért lett mellgyuszija, mert Edi nem szopik rendesen. A túltermelődés miatt bedurrant.

Gabici,
jobban vagy?
ne haragudj, hogy nem írtam, egyszerűen el vagyok havazva. Ha gondolod, beszéljünk meg egy időpontot, találkozzunk személyesen, megnézem a kicsit, hogy tehetünk-e vmit a bealvásos, nem evős gyerkőc ellen.Kép
Hétfőn, csütörtökön nem dolgozom. Priviben írj, jó?

Gigi,
jól vagytok? A múlt héten akartalak hívni sétálni, de úgy látom, jobb, hogy nem zavartalak. Minden rendben?

Karmen,
nehogy azt hidd, hogy nem fogja használni 18 hónapos korban. Nagyon érdekes szerkentyű, Gábor szerintem még mindig elbíbelődne vele, ha nem adtuk volna oda Gabómamóéknak. Csak most már máshogy, mint 3 hónaposan. Nagyon szerettük, és jól ki lehet használni.
Jól van Orsi?

Gabella,
azt hiszem nincs köztünk szentesi, legalábbis én úgy emlékszem. Bocs mindenkitől, ha nem így van.

Szép napot mindenkinek:
Ágciék

Kép
Ágci
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem eddig jól mennek a dolgok. Tegnap rettenetesen ideges voltam és feszült. De ma tök jól ébredtünk. Flóra 6-kor jött át(valmikor éjjel leeshetett az ágyról mert az ágya mellett aludt Kép), Bátorral hárman aludtunk a nagyágyon. Irtó kényelmetlen volt, hogy Flóra az egyik kezemen aludt, Bátor a mellkasomon. Kép Délelőtt még fel is sepertem és el is tudtam mosogatni. Sőt megcsináltam gyorsan az új névtáblánkat! Már csak ki kell rakni. Igaz Flóra az előbb akart illusztrálni egy könyvet, de gyorsan lebeszéltem róla.

Gabici: Remélem gyorsan túl leszel a mellgyuszin. Panadol-t vehetsz be a lázra. Minnél több szopi és utána fejés. Melegvizes borogatás a szopi előtt-alatt, utána langyosvizes, hogy lehúzódjon a gyulladás. Nekem kétszer is volt, míg Flóra a gykórházban volt. Remélem Edi felhagy a sok alvással. Utána bepótolja a szopizást. Agci biztos tud majd segíteni!

Gabella: Én is úgy tudom,hogy nincs köztünk szentesi, de van makói.

Angi: Az hogy egy csecsemőosztályon adnak-e feleslegesen pótlást az attól függ, hogy ki éppen a csecsemős nővér, és a gyerekdoki. Tudom tapasztaltam. Első éjjel Bátor nem akart békénhagyni, ha kiesett a szájából a cici ordított,mikor már nem bírtam bementem a csecsemőosztályra és segítséget kértem, de rossz nővértől, rögtön tápit javasolt egy alig egy napos csecsemőnek! Elutasítottam, csak cukrosvizet engedtem, hogy belétömjön. Addig jó is volt míg beértünk a szobába. Visszamentem egy fél óra múltán, de most a másik nővérke jött segíteni. Ő rögtön helyeselte a csak is és kizárólagos anyatejes táplálást. Ő is öntött belé egy kis vizet. Mire beértünk a szobába kijött Bátorból a víz. A baj végülis az volt, hogy elfelejtettem megbüfiztetni. Kép

Pussz Mindenkinek!
Gabi3
inecsg
 
 


Angi! cáfolom. én kéretm Orsi kapja meg a korházban a lefejt tejet mert szoptatni nem tudtam tehát tuti üres volt a pocakja mégis többször majdnem eltelt a 24 ora és még ott állt a tej a hütöben nekem kellett rájuk szolnom.

Ágci! majd irok.

tényleg mitöl lesz valakinek mellgyulladása?
és hány napig tart?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Itt olvashattok a mellgyusziról:
http://www.lll.hu/leche/29a.shtml
Ági

Kép
Ágci
 
 


Sziasztok!
most jottunk haza Miskolcrol, nem szoptattam a vonaton, mert fejtem otthon annyit, hogy eleg volt az utra. Viszont most nagyon faj a jobb mellem, mert nem urult vagy 6 oran at. Na ezert lehet mellgyuszi.

Angi, gratula a Tesodnak a nagy babahoz. Nekem is van egy Antikam. Kép

Most ennyi, megyek takaritani.

Sziasztok: Agi
agi77
 
 


Ági! erre én is gondoltam, hogy reggel fejet ha megyünk kirándulni és elviszem. De. Vah hütötáskába teszem hogy ne romoljon meg. v, hideg lesz és nem ihatja. Hogyan oldottad meg.

Én este 8-9 órán át nem fejek mert Orsi ennyit alszik én meg nem kelek fel akkor se ha érzem majd szétrobban a mellem. Ezek szerint eddig csak nagy szerencsém volt? Nagy az esély nem sokáig?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


ez most a kedvencem Kép

Karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!
Ez a kép tuti!
Én se fejek, ha Léna alszik, így volt már, hogy 9 órán keresztül birták a cicijeim. Szerintem meg kell, hogy szokják. Ja, meg kell egy olyan baba, aki ha megébred akkor utolsó cseppig kiszívja.

Nóri
norcee
 
 


Karmen, nagyon aranyos Orsi! Kép
Van cumisuvegeknek valami termotaska, nem tudom a nevet, ebben nem hul ki nagyon a tej. Ejjel en sem fejek (mar), akkor jol birom, de most jobban termelodott.

Nori, mi is szeretnenk utlevelet Kristofnak, mikor erdemes menni? Sokat kell varni?

Agi
agi77
 
 


Nóri,Ági! Köszi tényleg ez a kedvenc kép.

Nóri! Orsi reggel nem tudja kiszivni, nem akkora a gyomra. egyszer megmértem 3 hete akkor 150g ivott ki, de akkor is kifejtem 120g-ot még. Szegény a dupláját nem tudja már meginni. Igy is olyankor összehány sokszor. Léna nem?
Az útlevél engem is érdekel, légyszi nem priviben válaszolt Áginak.
Kiváncsi vagyok sikerül-e venned tornáztatot.

Ági! láttam olyan táskát, nem tudtam mennyire éri meg. Köszi.

Mellgyulladás. AHogy én emlékszek tesomnak és barátnömnek a mell felett, olyan hónalj körül volt. Nekem mindig alul marad csomos a mellem, ott nem üriti Orsi, hiába masszirozok, igy emiatt szoktam csak fejni. Alul is el tudna tömödni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen: Bárhol eltud tömődni. ahol van tejmirigy. Nagyon szépen tud mosolyogni
Orsi! Bátor, ha nagyon bezabál még egy óra múlva is tud leveset büfizni. Kép

Flóra kisebb-nagyobb rábeszéléssel elaludt. Bátor meg közben felébredt, épp it szopizik a kezemben. Nem gondoltam volna, hogy túl élem idegösszeroppanás nélkül ezt a napot. Kedden és szerdán a párom oda lesz Pesten, estére hazajön, de egész nap együtt leszek a két rosszcsonttal. Kép

Gabi3
inecsg
 
 


Karmen, nekem is alul szokott fajni, de hiaba szivja ki utana rendesen, attol meg erzekeny egy darabig. Nem igazan csomos, csak sokaig pang benne a tej. Nem torvenyszeru, h. Neked is begyulladjon.

Agi
agi77
 
 


Karmen, Orsi nagyon aranyos, kis huncutka!Kép

Gabi3, Minden elismerésem a Tied, nem szívesen lennék a helyedben most, de majdcsak könnyebb lesz. Kép

Én mindig csak az első hetekben fejtem, nem tudom miért, de nekem most kimaradt majdnem a mellgyuszi, csak egy hónapja éreztem valamicske csomót, de megúsztam láz nélkül, orvos nélkül...

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika
 
 


Karmen, Ági!

Nekünk az állandó lakcímünk Dunafalva, így Baján csináltattuk. 5 perc volt az egész és 1000 Ft, rá egy hétre küldték postán.
Így nem tudom, hogy Szegeden mikor érdemes menni, de elvileg a csecsemőket előre kell, hogy vegyék.

Léna aszem rengeteget bir enni, habár mióta hazajöttünk a PIC-ről még sose mértem, hogy mennyit kajál, mérlegünk sincs. Gabiciékhoz készülünk (ha rendeződik náluk a helyzet), hogy hosszan ott legyünk náluk, hogy egy szopi is benne legyen az ottlétben, hogy megmérjem, eszik-e annyit, amennyit könyv szerint kéne. De eddig a 3,5 hónap alatt egyszer találkoztam úgy vele, hogy odakináltam neki a másik teli cicimet, és nem volt hajlandó enni belőle, hanem kiabálta, hogy ennyi, elég. De komolyan! Persze pont akkor lett volna jó, ha kiszívja. Ekkor megpróbálta Zoli, de ő meg nem tudta, Léna meg feküdt mellettünk az ágyon és hatalmasakat röhögött. Kép

Nóri
norcee
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?