Új privát üzeneted érkezett!

Pálinkásat :!:
Kép

Kép Kép Kép Kép

.... és még a nap is süt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Mit vegyek fel???? :roll: )

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt!

Most egy hosszú lelkiző téma következik...nem a babós ügy...
Hát én ma reggel nagyon hisztis picsa voltam. :( :oops: Kár volt a magneb6-ot lecsökkenteni. :wink:
Mivel tegnap a szép és jó eredmények után nem sok időnk volt, hogy csak ezzel foglalkozzunk, a párom egyre idegesebb lett, nem beszélve arról, hogy egyre fáradtabb is. Még 3 nagykerbe mentünk be a boltunknak vásárolni, mire hazaértünk olyan ideg volt, hogy engem is meg a szomszéd csajt is aki boltozott helyette, felzavart, hogy hagyjuk majd ő mint elapkol stb.9-kor jött fel.10kor lefeküdtünk aludni.
Reggel sztem nem jól ébredt, azt mondja forgolódott egész éjjel, bezzeg amikor a hifi megszólalt, aludt volna még...
Próbáltam vigasztalni meg kérdezgettem, hogy audt bla bla...
Aztán csak megemlítettem neki, hogy nem akarja az anyukáját elküldeni még reggel 1 boltba mert még mindig van egy csomó hiány, amit itt lehet venni a városban...az anyukája úgyis 3/48ra jár dolgozni.Erre párom megint idegbeteg lett, hogy már megint mit kell ezzel foglalkozni meg elrontottam a reggelét.blablabla, pedig csak segíteni akartam neki, mert ha nem szól neki, neki lesz egy csomó árunál ciki azt mondani, hogy bocs nincs, bocs nics...vagy neki kell majd elmennie az ebédszünetben vagy engem kell addig oda beállítania, amit megint nem akar. Amikor elindult munkába, adni akartam neki puszit, hogy jól vagy nyugodjunk meg...de ő hárított én meg mondtam neki, hogy akkor menj "hülyegyerek" és már könnyeztem is. Aztán visszajött, fejéreordítottam mindent, hogy azt hiszi, hogy nekem könnyű ez a helyzet?, elviselni, hogy hozzá sose lehet szólni mert fáradt és idegbeteg, hogy miért nem beszél az anyjával, lehühélyztem mindenkit, ütöttem, vertem a hátát, miközben ő ölelve próbált csitítani...olyan voltam mint egy fúria.Ha ezek után sem beszél az anyjával, én fogom megtenni. Mert ő is mindig csak azt mondja, hogy az anyjja úgyse megy, úgyse csinálja meg, úgyse érdekli, meg már 55 éves...de ha nem is szól neki, még annyira se fog igyekezni sztem. Egyet még első haragomban a konyhaszekrénybe is majdnem belerúgtam, de inkább csak lendüleltet vettem.Azóta lelkiismeretfurdalásom van a babóca miatt is. :oops:
Tovább sújosbítja a helyzetet, hogy a páromnak péntek du és szombat egész nap egyetem lenne, de az anyukája bejelentette, hogy pénteken csontritkulásmérésre megy, szombaton meg ugye munkanap, úgyhogy a suliban dolgozik. Kérdeztem is párom, hogy nayukája de vagy du fog menni csontrikulásmérésre, mert ha de megy, akkor du tud boltozni...hát nem tudja.Mondom szombat du is beállahat munka után, 2 kor végez. (Amúgy szombaton anyukája szokott lenni egész nap a boltban)De, hogy akkor vasárnap meg majd tuti azért nem akar lenni az anyukája mert, hogy fáradt lesz meg mert hétfőn dolgozni kell mennie. Mondom és te nem vagy fáradt???Sajan a szomszéd csaj sem ér rá most egyik nap sem...szóval már ebbe is beledepizett, hogy neki kell lennie egész hétvégén...és egyetemre se tud menni...mivel a családján rajta volt az a vírus, az anyja 2 hete nem is volt a boltban. Én teljesen megértem, hogy ki van a párom, nem értsetek félre...próbálok is neki segíteni, mindent elérakok, maszírozom, szeretgetem...de az én türelmem is véges és az ő pesszimizmusával amit leginkább a teljes kimerültség táplál nem tudok mit kezdeni.

Na igyekszem megnyugodni, eszek, beveszem a vitaminjaimat és a magne b6-jaimat. :D
Holnap vagyunk 5 évesek, már le is beszéltük a szomszéd csajjal, hogy holnap legalább ráér és akkor egész nap a pihenésé meg egymásé.De a párom is miért nem tud egy kicsit előre nézni és arra gondolni, hogy holnap legalább pihi?Elhiszem, hogy az picsafüst neki, egy hét welness is kevés lenne...de el kell tudni fogadni amin nem lehet változtatni és megváltoztatni amit meg lehet, nem?

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Hát elképzeltelek, ahogy ütöd, vered a párod hátát. Tudom, hogy nem vicces a szitu, de jót nevettem... ezek a hormonok.... remélem találtok valami megoldást és tud a párod pihenni!!!
Nagyon örülök a kis petezsáknak és a pulzálásnak!!! :lol:

Ditke!
Nagy ölelést küldök Neked!! Sajnos nem tudok okosat írni, Neked kell dönteni!!! De nekem is Gaby jutott rögtön eszembe! :wink:

Pompom!
Gratula a szép hcg-hez!!! Párod mit szólt????

Dike!
Drukk, hogy megjöjjön!

Kata!
Nagyon szép nagy a pocid! Képet már mi is csináltunk, de még fel kell tenni a gépre.

Gizi!
Pirit sajnálom, de új hónap, új remények!!!

Haga!
nagyon szépek a tesztjeid!

Viki!
Hogy vagytok? Levi baba? Képet kérünk róla!!!

Zsu!
Úgy drukkolok Nektek egy spontán babához!!! :lol:

Többieknek is pusszantás!

Nekem megjött az Afp, illetve hármas teszt eredménye és tökéletes!!! :lol: Kicsit meglepődtem, mert ikreknél szokott eltérés lenni, úgyhogy nagyon örültem. Voltam dokibácsinál is, ő kinevetett, hogy hát persze, hogy tökéletes, milyen is lenne??? Hallgattunk szívhangokat, szépen lehetett hallani mindkét babóét. :lol: Magne b6-ot felvátotta magnerotra és kaptam vasat is. Uh ápr. 7-én lesz, már nagyon várom!!! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 

 
 

Zsófi, nagyon örülök a tökéletes eredményeidnek! :)
Párom... pislogott nagyokat és vigyorgott, ill. most is vigyorog. :) Meglepte, mert bár mindig tudta, hogy hol tartok, a hőmet is figyelte, erre a ciklusra nem sokat adtunk... ő épp elutazott, mikor ovum volt, és nem gondolta, hogy a 30 milliós csapata kihúzza addig. :) Ő is hasonlóan működik mint én, lassan ülepednek nála a dolgok, szerintem még kell jó pár nap, mire mindkettőnknek leesik a dolog. :) Jövő heti uh-ra jön velem, már nagyon várja. :)

A kutya is érzi, hogy valami más, tegnapelőtt este nekiállt gondos alapossággal nyalogatni a köldökömet. :) Ilyet sosem csinált. Ja és állandóan feküdne be mellém az ágyba.. eddig is a nyomomban volt éjjel-nappal, de most mintha egyszemélyes testőrséget kaptam volna. :D

Krisz, nagyon boldogok ötödiket nektek!
Vendég
 


Nagyon szép jó reggelt lányok! :D

NAGYON hiányoztatok! :wink: :P Visszaolvasni nem volt időm és nem is nagyon reménykedek benne, hogy lesz, de 2 óriási örömhírt már látok is!! :D 8) :wink:

Krisz drága :D Nagyon-nagyon örülök Nektek, vigyázz magatokra és boldog babavárást! Kukac értesített mikor pluszt teszteltél, hihetetlen és mégis igaz! :D 8) :wink: Dokid mit szólt? Biztos írtad, csak nem olvastam... :wink:

Haga :D Gratulálok Nektek is, látom jön Albert baba tesója, nagyon örülök Nektek is! :wink:

Majd egy-két oldalt azért próbálok visszaolvasni hogy képbe kerüljek ismét. :P

Velünk minden rendben, egész hamar eltelt ez a másfél hét a kórházban, szombat óta már itthon vagyunk. Még igaz bent kéne pocakban lenni Márknak, de hát úgy döntött, hogy már ki akar jönni, mi meg hagytuk magunkat. 8) :lol:
Szülés iszonyatosan jó élmény volt a nagy hasfájások ellenére is, azóta is potyognak a könnyeim amikor arra emlékezem milyen volt mikor először megláttam a manóm. :wink: Olyan GYÖNYÖRŰŰ!! :D És az enyém! :wink: (most is potyognak....)

Márk nagyon jó baba, eszik, alszik. Voltak nehézségek a kórházba, sírtam is szinte minden nap valamiért. Márk 2400 gr-al és 50 centivel született, még a kórházban lefogyott 2180-ra, de már hálistennek elkezdett gyarapodni és ma reggel úgy láttam, tán már pofazacskója is van! :lol: :lol: Nagyon kis minimanó, a kórházban ő volt az 1 hét alatt a legkisebb.
Szopi nehézkes, mert nagyon pici a mellbimbóm és nem tud vele mit kezdeni, így bimbóvédőt használunk. Viszont mivel kis súlyú Márk, ezért azt javasolták, inkább fejjem le a tejet, mert a szopizás nagyon sok energiát vesz el tőle és akkor meg nem gyarapszik. Azért cicizünk is, de hát így meg nincs olyan sok tejem. Volt már itt a védőnő meg a gyerekorvos és fog kapni anyatejpótlást, meg persze tápszert is kap ha nem elég a tej. Evvan sajnos, de a lényeg, hogy lássuk hogy elinduljon szépen a súlygyarapodás, mert tényleg nagyon minimanó.

Nagy puszika mindenkinek és nagyon köszönöm, hogy drukkoltatok! Nagyon örülök, hogy időben befeküdtem a kórházba és mint kiderült a császárt is az ucccsó pillanatban csinálták.

Később még jövök. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fenci 2009.11.04 21:59-kor.
fenci
 
 


sziajsztok jányok!

Fenci!

Micsod gyönyörűűűssséééééggg :) szrukolok a sok tejcsikéért, hogy nőjjőn erősődjön a baba...sok puszi :lol: Mi volt ami bajt csinálhatott volna amiért utolsó pillanatban volt a csaszi?

Krisz!

hát egymillilllóó gratula nagyon nagyon örülök....a magnéziumot meg szedjed bátran nem baj ha fosizol tőle...valóban az idegekre is remek... 8)

Pompom!

szuper híííír éljen...a kutyára készülj fel,,,,amint én terhes lettem, ő is rámtelepedett és végigőrizte a kilenc hónapot...na jelzem azaóta is :wink: nem birja ha nem vagyok vele egy szobában :lol: :wink:

Haga!!!
ez tutira pozytiv gratulálok a kistesóóóhoz...hanyadik próbálkozós hónap?

most csak ennyiore tellett puszilok mindenkit...manócskák jól vannak ők is puszilnak mindenkit :lol: :wink: danikám már kutyázik, azaz hason felhúzza alábát a teste alá hamrosan rakhatom le a földre mert kúszni fog :twisted: hovúáááááá rohan jaj????flóra még nem csinál semmi forgást (jelzem nem is kell) :lol: , ő elvan még a hátán :lol:
Vendég
 


Krisz :)
Sajnálom, hogy ilyen a helyzet nálatok.
Egyrészt nálad a hormonok is dolgoznak, másrészt a párod fáradtsága is okozhat ilyen viselkedést. Plusz szerintem még csak most kezdi felfogni igazán, hogy apa lesz :wink: És ezt egy férfinek nem könnyű feldolgozni :)
Azért csak óvatosan a hátbaveregetéssel, konyhabútorba rugdosással :!: Gondolj arra, hogy ott növekszik benned egy kis élet, akire nagyon vártatok!
Pihenj, esetleg sétálj egy nagyot a friss levegőn, hidd el sokat számít!
Én az első 20 hétben dolgoztam is,és a kolléganőm egy roh@dt szemétláda, kétszínű, idegörjítő...stb nőszemély volt. Én voltam a 15. munkatársa, mert senki nem maradt meg mellette. Hajnali 4kor keltem, 1 óra busz, 8 óra meló, 1 óra busz, és este 6ra értem haza. Nagyon fáradt voltam, közben ideges a kolléganő mellett, és nekem nagyon sokat segített az,amikor sétáltam melóba, majd melóból. Kicsit leengedtem. Agyon tudtam volna ütni a nyanyát, dehát... Volt,hogy bemenekültem sírva az egyik járőrhöz, mert annyira kikészített a nyanya, de utánam jött! Akkor még az első trimeszterben jártam, és nagyon féltem a vetéléstől. Annyira felidegesített (oktalanul), hogy remegtem, majdnem elájultam, begörcsöltem, stb...
Úgyhogy próbáld óvatosan kezelni a jelenlegi helyzetet!!!


Zsófikukac :)

Gratula a jó eredményekhez :wink:
Április 7 még picit messze van, ilyenkor olyan lassan telik az idő :twisted:
Nálatok ezek szerint nincs 18 hetes uh?


Pompom :)

Tecc a vonalzód :wink:
Grat a HCGhez :)
Irigylem, hogy ilyen kutyusod van.
Bezzeg a mienk... még csak kölyök, kajla, játékos, és ugrál :twisted:



Fenciiiii :)

Szia!!!!!!!
Nagyon szép Márk baba :lol: :wink: Olyan kis édesded :lol:
Elkezdtek potyogni a könnyeim ahogy olvastam a soraidat. Eszembe jutott, milyen volt Albert születése :) Olyan rég volt már, de a mai napig könnyezve emlékszek rá. A boldogságtól :wink:
Én azt mondom, nem baj, ha kell egy kis tápszer.
Engem a kórházban is stresszeltek, meg az ismerősök is, éshát Albertnek a nyelve is le volt nőve, így nem is tudott abszolút szopizni. Persze jobb az anyatej, de az biztos, hogy a második babánál már nem fogok kétségbeesni, ha nem megy a szopi. Ez van, van akinek sikerül, van akinek nem.
Az jó, ha tudsz fejni! Nekem nemis volt mit...
Vendég
 


Lmami :)

Szija :lol:
Képeket nem mutizol a gyerkőcökről?
Hű, tényleg elég hamar kezdi Dani a "kutyázást", de nem baj, ő érzi minek mikor jött el az ideje.


Mi igazából nem próbálkoztunk. A házasélet a szülés óta havi 1 alkalom, de az se olyan, mint amilyen a nagykönyvben szerepel :? :oops: Mondhatnám, hogy most becsúszott :oops:
Úgy, mint Albert, mert nála sem próbálkoztunk kimondottan, inkább "védekezésként" elbúcsúztam a kiskatonáktól...
Vendég
 


pompom
gratttt, és nagyon édes vonalzót találtál!!!

krisz
én kb ugyanezt adtam elő karácsonykor a férjecskémmel. Bár ö kezdte azzal szenteste, hogy miért nem vasalkok meg házimunkázok :shock: ez volt a karácsony esti mondanivaloja. máskor nem lehetett volna :twisted: biztos vmi neki is nyomta a begyét, amit igy adott ki, de pont ezzel a hülyeséggel... másnap meg bekevertek anyámék, hogy akkor fél ora mulva indulunk a keresztanyámhoz, mondom nem megyek délelött sehova, majd délután. aszongya, miért ök alkalmazkodjanak hozzánk? mondom miért, ha most megyünk, akkor meg mi alkalmazkodunk hozzátok, karácsonykor nyugit akarok meg ülni a fenekemen. aszongya egész évben ülsz a fenekeden. na, akkor én is kiszabadultam a konyhába... meg aptyukot is elmodntam mindennek, hogy neki tök mindegy, mi van, csak magával foglalkozik meg miért szenteste kell lecseszni a gyürött ingekért. komoylan, annyira jol birnak idöziteni :evil: remélem, azért mára lenyugidtatopk, örüljetek inkább a meglepi évfordulos ajándéknak :lol:
és nagyon édes a Babócátok!!!

zsófi
de jó, hogy rendben a véreredmény! na, akkor 2 hét mulva tudni fogod, milyen szinü ruhák kellnek :lol:

fencimami :lol:
bnömnek is 37 hétre született babája, ök is küzdöttek a szopival. neki annyi elönye volt, hogy 2.baba. elöször szoptatott, közben fejte a másik mellet és szopi után üvegböl odaadta még a kifejt tejet. macerás volt, éjjel föként nagyon fáraszto, de 4 honaposan már egyedül kiszopta az adagot. az a lényeg, hogy addig add neki az anyatejet, amig lehet, az mind testileg meg vitaminban is jo, hogy összebujtok. ha meg nem tud sokáig szopni, hát annyi baj legyen, ölelgetni lehet üvegestül is. sztem pont jo lenne, ha a pici szájhoz pici a mellbimbo, nem? :roll: mert maga a baba is pici, akkor a szája is. vagy hülyeséget bezsélek? :oops:
a tej beindul késöbb, azért van még kevés, mert Márk is keveset eszik még. lesz az több is!!! nyugi.
vicces a vonalzod meg a babkép együtt :)
Márk gyönyörüüüüüüüüüüü! olyan nyugodt baba, látszik, hogy nagyon vártátok és nagyon szeretitek. :lol: sok-sok örömöt hozzá!!

mami
de jo, hogy jöttél! Dani nem fér a börébe, mi? a kis pasamindenit neki! :) nekem mind2 kölök 7 honaposan fordult meg, ráértek ti is. pároddal tudtok már valamennyi idöt 2ben tölteni?
Vendég
 


Hali!

Pompom, Legyekmami
Ezek a kutyák! :lol: Nem is gondoltam volna!Biztos jobban érzékelnek, mint mi. :D

Zsófi
Örülök, hogy minden eredményetek szupi!CSak így tovább!!! :D

Fenci
Köszi. Nagyon helyes ez a pirinyó babó!!! :D

Nálunk minden ok.Voltam körzetinél beadni a leletet, gyógyszertárban, a suliban (mármint a munkahelyemen)...most meg a boltból netezek, apa elment áruért. Mindjárt vissza is ér.

Amúgy a doki nagyon aranyos volt, mondta amikor közelített felém az uh-s cuccal, hogy akkor ő most vmi nagyon jót akar nekem mondani...bedugta, nézelődött és azt mondja: "10mm-es petezsák jó lesz?" :D Mondom elég jó. :D És akkor még sorolta, hogy biztos nem üres, látja benne a babót meg a szikhólyagot (jó szeme van :lol: ), meg vmi pulzálást emlegetett...de ez még nem a szíve. Jövő hét végefelé mehetnénk vissza uh-ra még...de a páromnak a péntek nemigazán jó, ezért mennénk inkább 2 hét múlva...és akkor majd elbúcsúzunk mindkét dokitól, a Kaálistól is meg az endo-stól is. A páromat uh után hívta be a nővérke, ogy akkor jöhet lefotózhatja a babót.
:D :D :D
Aztán írt még fel a doki utrot, de azt mondja, hogy nem kell majd a 10. hétig dugnom mint a lombikosoknak, a 8.-tól elkezdhetem csökkenteni... :shock: na tudjátok ki fogja???Majd pon én a progihiányos...majd úgyis íratok. :lol:

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz!
Ne is hagyd abba a progit, én a 12. héten kezdtem csökkenteni és barnázás lett belőle! :roll: ártani nem árt. :wink: :lol:

Fencidrága!
Hát Márk baba valami gyönyörűséges!!!! Mégegyszer nagy gratula hozzá! Remélem beáll a tejci kérdés, szorítok!

Haga!
Nálunk 18.-20. heti uh van. :lol: Én meg pont közte leszek még. Meg amúgy is tudom, hogy minden ok velük. Csak a babamozi miatt várom. Férjed mit szólt a tesóhoz?

KépKép
zsófikukac
 
 


Fenci!

Jaj de nagyon édes Márk! :wink: és tényleg, mintha lenne egy kis pofija! :P Örülök, hogy jól vagytok, hogy boldog vagy, a szopi meg majd alakul!

Krisz!

Készülj, mert ezek a hormonok a szülés után még aktívabbak lesznek! :twisted: Minap apjuk fejébe húztam a lavort! :oops: Tele volt teregetni való ruhával! De volt benne jó is, legalább kiteregetett! :P

Majd jövök, most szomorkodok, elmegy a védőnőnk! :( Visszajön a banya, aki rég volt! :evil:

Kép

Kép
gröni
 
 


Sziasztok!
Csak jöttem dicsekedni.....
Ma voltam genetikai Uh-on reggel és délután Hajdú doktornőnél genetikai tanácsadáson és Uh-on!
Semmi nem indokolja az amnio-t,doktornő se javasolja....tökéletes minden eredményem és a bébi paraméterei is szuperek !stb.
Ja és KicsiCsoda FIÚ!
Nagyon boldog vagyok...Majd teszek képet,ha szeretnétek!
Szép napot....Nekem az,tuti!

Gratulálok a pozitív teszteseknek Krisz-nek sokadjára-Haga-Pompom !!!-
és megakadt a szemem egy csoda szép kisfiún:Márk Isten hozott,nagyon szép vagy!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


kandi :lol:
de jóóóóóóóóóó! üdvözlöm az egészséges Kishercegeteket!! Képet?? Nanááááááá :lol:

gröni
védönöt sajnálom. nekünk nem bamya, de nem tul határozott, ha nem a sokadik kölök lenne, bizony elég tanácstalan is lehetnék a védönötöl. angyali egy jo védönö.

az Ocskay is :cry: Cosma után. nálunk ráadásul városi érdekeltség is ugye a hoki
Vendég
 


Nem nagyon pörög az oldal! :roll:

Kandi!

Gratulálok! Igen, szeretnénk képet! :wink:

Kata!

Nagyon szerettem, gyakorlatias, nem azt mondja ami a könyvben van! A döbbenetes az, hogy azért megy el, mert megcsalta az ura a helyi ribanccal és együtt terveznek közös jövőt! :evil:

Krisz!

Ne is hagyd abba! Azzal biztos nem ártasz!

Pompom!

Szerintem sutyiba te is szedd! :roll: Ügyes apjukod 30millás hadserege! :P

Zsófi!

Hát persze, hogy minden rendben! :wink: Bár azt nem értem, hogy ikreseknél nincs kimondott határérték, akkor hogy lehet tökéletes, hisz a duplája is elfogadott! :roll: Márha az Afp-ről van szó :roll:

Mami!

Danikád nem semmi milyen turbó gyerek! :lol: Hozhatnál képet róluk, biztos sokat nőttek!

Haga!

Akkor nálatok megvan a fogamzásgátlás titka, mindent bele és gyakran! :lol: Ha meg hármaskára gyúrtok, elég lesz havonta félszer is! :lol:

Kép

Kép
gröni
 
 


Vicuska!

Boldog szülinapot! :P


Kép

Kép

Kép
gröni
 
 


Na jó, kárpótlásul, mert tom, hogy szereted a lovakat.....és a jó pasikat! :P


Kép

Kép

Kép

Kép
gröni
 
 


Sajna nem tudom a dvd-ről,hogy kell leszedni a képeket....ezért lefényképeztem telóval,bocsika,nem jó felvételek...nagyjából kivehetőek....
*Kata!*Igen ez a lényeg...egészséges és nem kell kockáztatnom,hogy elvetélem esetleg....

Kép
Kép Szájban turi!
Kép Mutogat!
Kép Vigyor!
Kép Sátáni állacska!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Fenci, de jó hogy újra otthon vagytok! :) Márk nagyon gyönyörű! :)

Legyekmami, az én kuttyom eddig sem bírta, ha nem vagyunk egy szobában, kíváncsi vagyok, hogy ez még hova fog fajulni. :) Persze nem bánom, hogy ilyen kis lelkizős-bújós, imádom.

Haga, fog még majd a ti kutyusotok is komolyodni. :)

Kata, sokat keresgéltem, mire rátaláltam erre a vonalzóra. :) Asszem ez illik hozzám a legjobban a sok közül, olyan jó érzés ránézni. :)

Krisz, akkor uh alatt nem lehetett benn a párod, csak utána? Én nagyon szeretném, ha ott sasolhatná velem együtt...

Kandi, gratulálok a kicsifiúhoz! :)

Gröni, nekem is eszembe jutott, hogy talán mégis dugdosnom kéne az utrót, de a doki annyira elégedett volt a 120-as progimmal, azonnal rávágta, hogy semmi sem kell mellé, amitől meg is nyugodtam egy időre, aztán mégiscsak motoszkál a gondolat, hogy talán nem ártana. Vagy csak túl parás vagyok...
Mindenesetre nincs semmi barnázás, pedig állandóan figyelem, mert olyan "mindjárt megjön" érzésem van.
Nem tudom mi lenne a jobb... dugdosni annak ellenére amit mondott, vagy egy kicsit parázni rajta jövő hétig... :roll:
Vendég
 


Na újra itt... olvasgattam vissza...

Pompom :D Ne haragudj, csak most láttam az óriási hírt nálatok is! :wink: Hát ez csodálatos! :D Annyira örülök Nektek! :D :wink:

Ditke :cry: :cry: Szomorúan olvastam a soraidat.... :cry: :cry: sajnálom, hogy így alakultak a dolgok a pároddal... :cry: :cry: de látom nagyon erős csaj vagy, nagyon kívánom, hogy mihamarabb találd meg az igazi társat!

Még csak annyit, hogy ha ez kell, máskor is megyek szülni, mert ezalatt 3 zebránk is lett a topikban! :D :wink:

Kata :D Szép a pocakod! :wink: Sajna a mellbimbóm még az ő pici szájához is pici, de állítólag majd idomul...nemtom hogy :shock: :roll:

Kandi :D Örülök, hogy nálatok is minden ok!

Kukac :D Gratulálok a jó afp-hez! :wink:

Sleepin :D Holnap csörgök, el ne mozdulj a teló mellől! 8) :lol: :lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek a Márk dícséreteket! :wink:
fenci
 
 


Hali!

Megváltoztattam a vonalzóm az általam gyanított fogantatási időpont szerint.Majd pontosítom megint ha esetle a kövi uh rácáfol. :D

Pompom
Én nem tudom hogy most milyen volt a progi szintem, de nekem eddig mindig csak 5-6 körülit mértek a 21. napon, nem stimus hónapban persze.Én tuti szedni fogom. A 120 tuti magas, de én nem értek hozzá, hogy mostmár amikor tuti terhes vagy mennyinek kell lennie. :?

Kandi
Jók ezek a képek :D és örülök, hogy nem kell komolyabb vizsgálatoknak kitenni magatokat.

Vicus
Boldog Boldog Boldog Szülinapot!!! :D

Szép jó éjt!

Kép
vizkriszisback
 
 


Pompom!

Nem igazán értek az értékekhez, de a progiszint a sárgatesttől függ, ami kb a 8. hét körül szép lassan eltűnik és a lepény veszi át a szerepet. Általában ebben az időszakban szakad meg a legtöbb terhesség! Most tuti nincs baj, csak később se legyen! Erre kérdezz rá szerintem! A mindjárt megjön érzés tök normális! :wink:

Fencike!

Hajajj, de még mennyire, hogy idomul! Az enyém lassan hasonlít egy fejős tehénéhez! :oops: :lol: Menni fog, csak türelem! Ha meg nem, te megtettél mindent, el kell fogadni! Márk rád hasonlít, jól látom?

Kandi!

A lényeg látszik, édes a kisebbik fiad! :wink:

Kata!

Közben leesett kiről, miről írsz! Döbbenetes hány sportoló hal meg érdekes körülmények közt! :roll: Nagyon sajnálom őket! :(

Zsófi!

Neked pedig boldog 18. hetet! :wink:

Gyugyi!

Végül mit vettél fel? Mert itt baromi hideg volt reggel, viszont a nap szépen sütött! Jót tett a lelkemnek! Nem tod mi van Tavival?

Kép

Kép
gröni
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Tegnap jól megszo***tam magam! :lol: :lol: Naphoz öltöztem, befagyott a sejhajom!!!! :lol: :lol:

Fenci :)
Csak közhelyeket tudok írni! :lol: :lol: Nagyon szééééééép!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kandi :)
Gratula a kisöcsihez!!!! :D :D :D

kvt

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt!

Zapáné
Remélem te jól felöltöztél ma!!! :D
Remélem szép idő van, mert akkor talán kimozdulunk ma.5 évesek vagyunk!!! :D Párom csak reggel 8ig dolgozik ma. :D

Pompom
Nekem nem nagyon volt olyan megint megjött érzésem...ez táplálta bennem a reményt anno. Mert ugye én csak sejtettem mikor volt pé( az a 27.cn-en volt, akkoriban volt is egy pici hasérzés és rózsaszín)...de szerencsére nem sokáig izgultam, hogy megjön-e mert a feltételezett pé után a 9. dpo-n már halvány pozitív voltam. Ill.nekem most a pé után egyből fájt a mellem veszettül (nem szokott szinte soha...de ha mégis fáj picit, csak a ciklus legvégén), a hőm 37,2 körül táncolt...de más tünet se erre se arra.Most viszont ezek még megvannak, hozzájött az álomkór és ez az eddig teljesen ismeretlen hidegrázás. :shock: A hasmenés nem tudom tünet-e...de talán már asszem olyan vészes.

Én is azt hittem, hogy bejöhet a párom...remélem a szívhangosra bejöhet mert hát az képen nem ugyanaz. :?

Fenci
Te gondoltad volna, hogy lehet egy mellbimbó pici? :shock:
Éjjel én is babóval álmodtam, nem akart szopizni ő sem..tuti te ihletted az álmom. :lol: Sok sikert az idomuláshoz!

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz, hasmenés nálam is van, na és a hidegrázás... azzal kezdődött. :)

És még csak 15.dpo.. már (nem)vártam volna pirit. Jól hangzik a 120-as progiértékem, de asszem jövő héten újra értekezek dokival a témában.

Állati hideg van kinn, semmi kedvem kimászni a kuckómból, párom még a takaró alatt, a kutya is durmol...
Vendég
 


Jó reggelt! :lol:

köszi csajszikák a köszöntéseket! :D
arik vagytok :lol:

Gröni neked különösen a lovas pasis fotót :oops: :lol:
sajnálom a védőnőt :?

Haga, Pompom, Krisz!
mégeccer gratula és vigyázzatok nagyon magatokra :wink:

Pompom!
én is dugnám a progit továbbra is, azon ne múljon :roll:

Kandi!
jók a fotók!örülök h minden okés odabent!és gratula a tököshöz 8)

Kukac!
grat.a jó eredményekhez!olyan kivi vagyok már kicsoda lesz a ketteske? :roll:

Ditke!
hogy vagytok ma?

Krisz!
boldog évfordulót! :D
én uram is lemondhatna néha!valentin napkor is megvolt a műsor, meg tegnap is :shock: :twisted: mert idegbeteg és fáradt mindíg :evil: :evil: :evil: és kin kell kitölteni az idegbaját??????hát rajtam természetesen :twisted: :twisted:

kutyák+macskák engem is feltűnően környékeznek mióta terhes vagyok...már tökre az elejétől....de vadidegen állatok is :roll:

Fenci!
gyönyörű kis csöppség Márk baba! :D
Vendég
 


Pompom :)
Krisz :)

A hidegrázás féle nálam is megvan. De az a fura, hogy közben meg izzadok a hónomalatt :oops: :? :shock:
Előző terhességnél nem volt ilyen, pont nyár volt, baromi meleg :)
Azelső terhességemre meg már nem emlékszek... legalábbis az elejére :(
Vendég
 


Szép napot!

Vicuska!

Naaa, és a Benkős nem tecc? :lol: Próbáltam róla pucérképet felrakni, de még lementeni sem engedte! Nem is értem! :lol: Hogy vagy? Márcsak két hét és Lilla bármikor jöhet! :wink: Neked is hüle urad van? :lol:

Mi ma f@szán elaludtunk! 9-kor keltünk. :shock: Hijába no, Dóra eddig elkényeztetett, már 3 napja kelek hozzá, éhes! :shock:

Gyugyi!

Mennyire tolerálják a suliban az elalvást? Holnapig ki kell találnom valamit és még be is kell magoltatnom a gyerekkkel! :lol: Írtó őszinte, nagy az igazságérzete, csak nekem hazudik! :lol:

Nálunk most az összes állat Dórát imádja, terhesen nem tom mi volt, kerültem az összeset, idegennel meg nem találkoztam, sőt senkivel sem találkoztam! :lol: :roll:

Nálam is van hidegrázás! Talán ez az idő is teszi! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni :)
Írd be, hogy elaludtatok és igazolod azt az órát. Én nem szoktam gondot csinálni belőle, a szülő három alkalmat igazolhat. Emberek vagyunk, én is aludtam már el.... :wink:

Kismamik :)
Hidegrázásom nekem is van!! :lol: :lol: Főleg tegnap volt, a vékony cipőmben! :wink: :lol: :lol:

Vicuska :)
Mindig azon töltjük ki, aki a legközelebb áll hozzánk! :D :wink: Én is itthon őrjöngök, csak szólok előre, hogy ma dilis vagyok, ne vegyék komolyan! 8)

Krisz :)
Ünnepeltek? Én le se merem írni, hány évesek leszünk holnap..... :roll: ('87 március 27-én állt a disco ajtajában, mert nem volt nála zsé.... Adtam kölcsön 30 forintot neki, hogy be tudjon jönni. Kért a tesójától és 10 perc múlva hozta. Azóta is itt van velem!!! :lol: :lol: )

KépKép
zapáné
 
 


Gröni :)
"családi ok", oszt jóvan. :wink:

KépKép
zapáné
 
 


Köszi Gyugyi, az lesz. Jobb az őszinteség, főleg, mert van nekem egy olyan fiam.... :lol: Sztori: Van egy csaj aki anyámhoz jár időnként. Nem nagyon szeretem, mert ha nem engedem be, bemászik az ablakon. (volt rá példa :lol: ) Szoktunk apjukkal beszélni róla, gyerek biztos elcsipett ezt-azt. Egyszer nem voltunk otthon, gyerek anyámmal, jön a csaj. Úgy fogadta első szülöttem, maga a Zsuzsi néni (ő is Zsuzsa :P ) , ó ha tudná, hogy az én anyukám mennyire utálja magát! :lol:

Ti is jól bírjátok! :P Nekem is olyan hihetetlen, hogy több ideje vagyok apjukkal, mint amennyit anyámékkal voltam! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Az első közös kép: (Röhögni nem ér!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: )
Kép Kép
...........................................és a legutóbbi: :wink:

KépKép
zapáné
 
 


gyugyi
30 ft-ba került neked a zapa? :lol:

kandi
nagyon jol látszik a kisöcsi:)

gröni
mi is azt számolgattuk, hány sportolo lett hirtelen halál áldozata. ahhoz képest, hogy ez az egészséges életmodrol szolna... :roll: tuti esznek vmi szart, meg annyira tulhajtják magukat, mint a robotok, a szervezet ezt már nem birhatja. sajnálom öket.

krisz
jo üneplést :)

dike
na jöhet a minden bele honap :)

nálunk a korházban nem jöhet be hozzátartozo az uh-ra, személyiségi jogok miatt :shock: de hát ha látszik rajtam, hogy nem ugy rugdos be a párom, akkor nemtom, miért nem engedik be. biztos nem akarnak családi bulit az uh mellett. a Növédelmiben asszem beengednek.
Vendég
 


Zapáné
Nektek meg márc 27? :D

Hidegrázás:
Most aludtnk apjukkal és nem fáztam.Be is paráztam, hogy akkor most mi van? :shock: :lol:

Haga
Nem vezetél naplót?Mosz fogsz? :)

Vicuska
Monnyon le akkor apa is!!! :twisted: :D

Kép
vizkriszisback
 
 


gyugyi
susogós pink melegitö :lol: :lol: :lol:

mi 2000ben jöttünk össze, rá két évre házasoltunk
Vendég
 


Kata :)
Ja, 30 ft-ba!! :lol: :lol:

Krisz :)
Paplan alatt én sem fáznék! :wink:

Az én elsőszülött pici lányomnak látogatója van..... és nem a barátnője az!!!! :roll: :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Mondtam, hogy nem ér röhögni!!!! :lol: :lol: :lol:
Selyem gatya , kérlek szépen, selyem! Az volt a divat. :shock: Ez ráadásul én varrtam. Bőbugyogó! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Neh.
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Ez a cikk itt oldalt nem nyugtat meg...... :roll:

KépKép
zapáné
 
 


Hahó! :lol:

Gyugyi!
nagyon szuper a bőbugyugód :lol:
a felső cikkre gondolsz? :shock: sztem sajnos ez igaz :?

nagyon gyanús a sok laptetűűűűűűűűűűűűűd, reméljük nem a nagymamiságra vonatkozik :roll: :oops: :lol:

Gröni!
benkő nem tecc :oops:
mér, 37 hetesen már szülhetek????? :shock: én még nagyon nem vagyok felkészülve!!!!!még azt se fogtam fel h babás vagyok :roll:
Vendég
 


Vicuska :)
Ja, a felső cikkre..... Hihetetlen. :?
Laptetűfrászom van má'! :lol: :lol: Én már nem jöhetek szóba, macska is kilőve.... Ajaj!!!! :lol: :lol:
Bizony-bizony, 37 hetesen már simán szülheccc.
:wink: Nézz le a lábujjaidra! Látod??? Neeem? Akkor pedig terhes vagy!!! :lol: :lol:

KépKép
zapáné
 
 


Zapáné
:lol: :lol: :lol:
Vicces egy nőszemély vagy!De Vicuska se semmi a célozgatásaival! :lol: Vigyázz a lányodra!

Kép
vizkriszisback
 
 


Valaki kérdezte a minitalit....
Április 18. Győr. Zsu jön a LEGO-ért! :wink: Gröni is jön Dórival! Ugye? :D Remélem Tavi is, nagyon el van tűnve! HOL VAGY TAVI??? Lehet csatlakozni, aki a közelben lakik! Vagy messze, de el tud jönni!!!!

KépKép
zapáné
 
 


Gyugyi!
lehetne előbb az a minitali :roll: én már szülés előtt 2 héttel hogy menjek egyedül el Győrbe? :roll:
(tudod h neked is lehet még baba lombikkal :P )

nem lááááááááááááááááááátom :lol:
tegnap este majd 1 óráig tartott mire sikerült megborotválkoznom odalent :oops: :lol:

Ditke!
csak én vagyok figyelmetlen már megint, vagy nem is meséltél a hétfői hsgdről? :roll:
Vendég
 


Krisz :)

Milyen naplóra gondolsz?
Pocakosnaplót vettem, de abba nem sok mindent írtam magamról, csak a méreteimet. Inkább Albertről firkáltam. Szülés után egy kis füzetbe jegyzeteltem, de a költözés után valahogy elmaradozott :twisted: A naptárba jegyeztem le a fontosabb történéseket, majd valamikor átmásolom a füzetbe.

Ha most is terhes vagyok, akkor majd inkább füzetbe jegyzetelek. Abban a pocakosnaplós könyvben olyan hülyeségek vannak! Minden héten szerepel az a kérdés hogy milyen érzései vannak a babavárással kapcsolatban. Én ettől kiakadtam. Szerintem rendesen nem lehet megfogalmazni azt az érzést :)

Te fogsz vezetni valami jegyzetfélét?


Jó bulizást, csak óvatosan :wink:



Vicuska :)

Jelöltelek iwiwen, ha nem gond :oops: HnéTG

Bizony, már nemsokára tényleg szülhetsz :P irigykedem
Tudom milyen érzés az, hogy nem vagy felkészülve a szülésre 8) Én a szülésznőnek ezt mondtam, amikor 3 ujjnyis vizsgálatnál közölte, hogy most pedig szülni fogok 8) Csak azt hajtogattam, hogy dehát én még nem készültem fel rá :lol: telefonálgatás, majd 1 órán belül már meg is szültem :lol:


Gyugyi :)

Csini a selyemgatyesz :wink: :lol: Na és a frizurád :wink:




Hát én ma megint voltam a patikában.
Terhességi teszt van? igen... Hány darab? 2... na akkor mindegyiket kérem. Mindegyik másfajta. Az egyiket délután ellőttem, gondoltam most már erősebbnek kell lennie a csíknak. Hát tévedtem :cry: Még halovány csalogány :?
Nemtom a másikat holnap reggel ellőjem e, vagy majd jövő héten :? de addig megőrülök a bizonytalanságtól :twisted:
Nekem már volt több pozi tesztem régen, de baba mégsem volt, ezért izgulok. Aztán az első terhességnél szépen erősödött a csík napról napra. Albertnál pedig kapásból bíborvörös volt.
Vendég
 


Haga!

Ne aggódj ! Ott van az a Babó!!!
És holnapra:
Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Gyugyi!
Kép
Vendég
 


Lamásza :)


Köszi :lol: :lol: :lol:
Milyen figyelmes vagy :wink:

Igyatok Gyugyival helyettem is :P
Vendég
 


Lami :)
Kép

Haga :)
Nyugi! Muti azt a tesztet, de izibe'!!! :D :D Erőssége? Holnap az első csuriból kéretik brunyálni! :wink:

Vicuska :)
Zsuéknak ez a z időpont a jó... De gyere nyugodtan, vállalok szülést! :lol: Császárt is, simán! :lol: :lol:
Vigyázz a vakon borotválással, még elvégzed előre a gátmetszést is!!! Kép

KépKép
zapáné
 
 


Haga :)
Láttam ám én is, gondoltam holnap reggel küldök egy cuppanóst! :D Megkapod most, mert pénteken rohanás van, ügyelek. Meg szombaton is.... :?
Kép

KépKép
zapáné
 
 


Zapáné :)


Köszi a cuppanóst :lol:

Tesztet nem fotóztam. Az erőssége 20as.
Igazából nem tudom mi számít reggeli elsőnek, mert én éjjel és hajnalban is csurgatni járok :oops:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?