Na itt vgyok most ertem haza
fel8ra mentem 8ra bejutottam es fel 10re ertem haza mert meg bekellett menjek a batyamhoz a lapitopiert na meg keszpent akartam felvenni de ejszak nem sok helyen lehet errefele
a laptoppal a kocsiban meg nem is akartam mar olyan helyen megallni
foleg,hogy atment elottem egy fekete maccs
na nem mintha babonas lennek de egybol kombinaltam
Most eszem.
Enis
En szeretem a husvetot csak a karit nem.Mar nem is tom hany eve nem lettem meglocsolva
A karit meg azert nem seretem mert mar rendesen ciki nem olyan ertekes ajit venni es kesz penzkidobas az egesz
Kint is persze szep dolgokat veszunk egymasnak de mi pl csak azok akik egy fedel alatt elunk szal nem az egesz bagazsnak
igy azert mas
Kint a szulinapoktol vgyok ki
mert mindenki etteremben tarja egy vacsi es utana buli kereteben
majdnem minden masodik heten valakinek a csapatbol szulinapja van
Ezzel igy mar azt elertuk,hogy en nem szeretem tartani az en szulinapom
Kitty
Toyota yaris
Remelem belejon es akkor majd rajon mennyire jo es hasznat veszi rendesen
A fogam amire tavaly mar nem volt idonk az repedt meg
egy felepitett fog volt amit meg kint 2eve tettek ossze ideglenesen
de en azota nem csinaltattam normalisan meg...hat idaig birta
Utalom a fogdokikat de ehhez a csajhoz konkretan 19eves korom ota jarok o meg csak akkor vegzett
Egy tunemeny csaj es ismeri lassan a fel eletemt
Koszi a vonalzidicsereteket
Melyik tetszik
Ott a sarkaban ott a weboldal neve is
Melyik az evordulos
Az azt irja miota probalkozunk
tudsz picit angolul mert akkor megadom az oldal nevet es kitod valasztani tok egyszeru...de megcsinalom ha akarod
Barinom csak szimplan uzent,hogy mar sokkal jobban van es,hogy most a szopizassal bajlodik
es hogy mikor megyek vissza
ennyi...azt,hogy koszi,hogy kerestel,meg uzentel vgy de jol esett vgy ne haragudj de szarul voltam aaaaah felejto
sot ezt meg uberelte mert hivott is csak levoltam halkitva nem hallottam...visszahivtam es csak ugy mondta mi van veluk mintha misem tortent volna
aztan mondom neki hogy eltunt baranyka erre aszonta,hogy miert...hisz en tuntem el
Na meg kerdezte raerek-e
Hat mar nem biztos,hogy rafogok
Jelentes
Jelentem vasarnap kiderult az a uncsitesom aki Cipruson el es tavaly volt az eskuvoje vgy tavaly elott jah es annyi idos mint en....2honapos terhes
hipp-hipp hurra
Ma meg a fogdokim is bejelentette,hogy azt sem tudja,hogy mondja mer inkabb nem is mondja...mert,hogy 15hetes babas o is
Nem mindenki emlexik ra de tavaly errol mar beszelgettem vele hiszen o is a ferjevel mar regota szeretne es x dokin tul van,closti,inszem es o kuldott engem a keripapajahoz nyaron mikor gaz volt ugye velem is
Lombiktol ngyon idegenkedett de mar most is ugy volt,hogy majd telen elkezdik erre tessek decemberben osszejott neki is
Most mar en jovok