Új privát üzeneted érkezett!

Enis, szia.

Milyen suliba jár a lányod, hogy olyan későn ment el?
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttünk! Se dvd felvétel se fotót nem kaphattunk mert állitolag az igazgatóság megtiltotta! Na ezt nem értettem! De látnotok kellett volna apát! Ugy ráragadt a monitorra, hogy azt hittem le kell szedjem sőt inkább vakarnom a szemeit a monitorrol!
Csak rossz hireim vannak!
SE nem mutatta meg a kis lábaközét, de ezt még mondhatjuk jó hirnek is! De kevés a magzatvíz! Ettől kicsit kiakadtam! Aszonta a doki, hogy lehet pont most vált a szervezet és épp üritett az ujratöltéshez ezért 3 hét mulva kontroll! Öszinte leszek félek! És mi van, ha nem azért kevés?? Nem tudom van e erre valami orvosság valami csodabogyó! Vagy valami kuruzslás! Majd minjá utánanézek tehetek e valamit az ügy érdekében!!! Ja és, hogy ne legyen fenékig tejfel az élet az én kis manom 1 héttel fiatalabbnak látszik a kicsisége miatt! De ez nem gond ez nem is érdekel! Én is kicsinek meg az apja is kicsinek született! Szal ez nem is izgat!!!!
Méretei:
BPD:38mm
FL:22mm
AC:120mm
A placenta a hátsó falon tapad! Ez ugye jó?? Nem?? Na ezt nem tom!!! Ja és a vonalzomat is átírhatom agusztus 19-re mert ez a doki is azt mondta mint a védőnő csak azt nem tudom, hogy az a köcsög doki most nem tud számolni?? Mert ugye akivel volt a gubanc az 24.-ét mondta! Nem értem ezt! Na mindegy majd csinálok uj vonalzit! Azaz csak uj dátumot!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci :)

Ne aggódj, az én sógornőmnek meg azt mondták, hogy a magzatvize sok.Ugye az sem jó. Aztán egy másik dokihoz elment, ott már azt mondták, hogy normális.Megérne annyit, hogy elmenj egy másik dokihoz is, vagy oda a Hajdú dr. nőhöz, valami genetikai uhu-s.Nem tudom sajnos pontosan ő hol van, csak hallottam másik topicokból, hogy ajánlották.
Ha aggódsz, ennyit megér, meg a pénzt is :)
Meg úgy tudom, hogy a kevés magzatvíznél reeeeengeteget kell innod folyadékot!!!
Vendég
 

 
 

Nóci, szerintem 3 hét hosszú idő, én lépnék előbb!
Vendég
 


Melaszka! Köszi a nyugtatást! Épp most fogok utána nézni, hogy ez pontosan mit is jelent! De mondtam apának a 4D-t!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci, megtaláltam annyit, hogy Dr.Hajdú Krisztina és az Istenhegyi Géndiagn.Kp.-ban rendel.
Vendég
 


Nócika,
szerintem is menjetek egy minél előbb egy 4D-re. Biztos, ami biztos :wink:
Azzal meg ne törődj, hogy hány hetesnek nézik, nem voltak ők ott a fogantatásnál, meg nem minden gyerek ugyanakkora. Szóval nyugi :wink:
Vendég
 


Vendég
 


Kitty, milyen aranyos vagy, hogy megnyutatod Nócit :)
Nálam meg egy héttel idősebbnek nézték mindig Marcellt, de hát ő meg nagy baba is lett :D Úgyhogy nyugi :wink:

Ja, Kitty, bejelöltelek ám iwiw-en!Milyen kis fiatal vagy!!!!! :)
Vendég
 


Melaszka,
visszajelöltelek ;) Szép család vagytok :)
Ja, fiatal vagyok, remélem, sikerül is fiatalon anyukának lennem :roll:

Barátnőmnek is mindig máshogy mérték a babát, volt, hogy csak egy végtagja volt idősebb :lol: Aztán meg egy egészséges, normális méretű gyerek lett.

Mikor kapunk újabb Marcell sztárfotókat :wink: ?
Vendég
 


Kitty, küldök fotókat, fent az előkét ne nézzétek, barackos, fotózás előtt etettem :oops: ...és ott maradt :D
Kép
Kép

Többiek hol vannak?Bridg, Pendi, Zsu????
Nóci, na mit találtál?
Vendég
 


Nócika,
jól teszed,hogy nem aggódsz a méret miatt,megnől majd még ha kicsi is születéskor.Fő az egészség.Én is csak 2500g voltam, mégis jó nagy lettem.

Azért a neten ne nagyon olvasgass,mert megnyugodni nem fogsz.(különben ahogy olvasom,a folyadékbevitel nincs hatással a magzatvíz mennyiségére). De valamerre indulj el,mert 3 hétig aggódni,az elég sok :cry:

Kitty,
azt tudtam,hogy "kis fiatal" vagy,de mégis mennyi az annyi,elárulod? :wink:
Nem titok,Baumaxban voltam tegnap :lol: ,semmi izgalmas.És csak azért egész nap,mert kiderült(ennyi év után :lol: ),hogy a párommal nem egyezik az ízlésünk :cry:

Lányom du-os már 4 éve a suliban,muszáj így megoldaniuk,mert kevés a terem.Így 12.20-tól este 6 vagy 7-ig van :roll:
enis
 
 


Melaszka,
látszik is rajta,hogy eteted,jó kis husis. 8) Szerintem a 8 hós keresztlányom sem sokkal nagyobb.Méreteit elárulod?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Melaszka,
nagyon édes Marci! A foltos ruci meg megengedett ilyen korban :lol:

Enis, 22 leszek nyáron :wink:
Mit szeretettek volna venni, hogy nem egyezett az ízlésetek? Amúgy nekünk sem egyezik, csak én már rég rájöttem :lol:
Vendég
 


Ó,hát akkor biztosan még fiatalon leszel anyuka. :wink:

Kb 2 éve befizettünk egy panel lakásra,ami tavaly ősszel készült el.Abba kell megvennünk mindent :roll: és elvileg szabad kezet kaptam.Erre tegnap kiderült,hogy a szaniterek nem szépek, a fal nem lehet sem sárga,sem narancs,sem piros,csak egyszerű fehér :evil: Az összes színt,ami nekem tetszik,utálja :evil:
Az érdekes az egészben az,hogy nem magunknak kell,mert bérbe akarjuk adni.Akkor miért nem mindegy neki(vagy nekem,nem igaz :lol: ?) :evil:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Szia Enis! :)
Bocs, téged az előbb kihagytalak :oops:
Marcell 4kg-mal született és 59 cm-el.
Most a hosszát nem mérték, de 7,5 kg! :)
Vendég
 


Semmi gond :lol:
Keresztlányom 4100g-mal és 60 cm-rel született,mégis most 8 hósan csak 8 kg.Azért tűnik nekem Marci nagy babának.
Nagyon édes :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Csajok reggel meg akartam irni de ugy belassult bnet,hogy nem tudtam :x aztan meg indultam anyuert :roll:

Enis
Jaaj nekem ugy tunt nem voltal egesz hetvegen :) de ez csak azt jelenti hianyoltalak ami jo :wink: :lol: A cseresznyefa viragzas nem tom miert olyan nagy dolog de mindig hetvegere esik :shock: most is es akkor mindenki megy eszik iszik fotos rengetegen vannak :x Talan ahogy Kitty is irta olyan,mint a majalis :roll: Ha ,hogy 11tol olvastal vissza okes 8) :lol:

Kitty
Orulok hogyne orulnek pirinek :lol: csak uuuutaaaaaloooom :twisted: Figyu mensoka hozza batyam a gepet feltelepitve mindne nyavajaval :wink: Aztan raultetnem anyut de mennem kell fogdokihoz :? majd holnap gyakorolunk mar amugy tanitom :roll: A lenyeg az msn es a skype....hogy tudjunk dumalni...ngyon kezdo 1szo 30mp :lol: remelem nyarra mar jobb lesz majd szolok batyamnak kicsit tanitgassa :roll: Igen a kocsit anyu hasznalja amikor nem vgyok :)

Noci
Fingom nincs ehhez se de amit tudok az az,hogy szeretik remisztgetni a kismamikat :twisted: ha nagy baj lett volna azert szolt volna :? nyugi es ha teged megnyugtat akkor tenyleg irany egy masik uhus 8) :wink: Megnyugodtal mar?Gyere es meselj :!: Kepzeld barinom uzent :shock: Tan csak nem felhivtad es beszeltel vele :?: :!: :idea: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melaszka
Jottem volna ugy del fele de nem fogadott el az oldal es most ertunk haza 6ora korul :roll: A fotokat koszonjuk 8) naon edi-bedi :lol: Nekem nem tunik olyan oriasinak :roll: de mostmar latom,hogy rad hasonlit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis,
remélem, hogy fiatalon leszek anyuka, bár a tapasztalat azt mutatja, hogy aki igazán akarja, annak nehezen lesz :cry:

Bridget,
milyen autód van? Már ha publikus :oops:
Anyukád meg majd belejön, majd sokat gyakorol ;)
Fogdokikat én nem szeretem, csak ellenőrzésre mész? Vagy van vmi baj?
Barinőd mit írt?
Jók az új vonalzók :wink: Olyan évfordulósat hol csináltál? Én is szeretnék, de nélküled nekem az ilyesmik nem mennek :oops: :lol:
Vendég
 


Bridget,
szeretnék én is egy ilyen ünnepet. :) A Húsvétot én pl személy szerint nem szeretem,legtöbbször lelépünk itthonról :oops: ,a Karácsonyt viszont szeretném,ha nem lenne a folytonos jövés-menés :? Mindig sértődés van abból,ha valaki időhiány miatt kimarad :?


Kitty,
á,ne gondold!Persze úgy tűnik,mert ide olyanok írnak,akinek nem sikerül könnyen,de ettől még sokan vannak,akiknek igen.Nehogy abba a hibába ess,hogy bebeszéld magadnak,hogy neked sem fog könnyen összejönni.
Én régebben olvasgattam a házasság topicban,volt egy csaj,akit megcsalt a férje,végül már annyira beleéltem magam,hogy volt pár nehéz hónapom,mikor biztosra vettem,hogy engem is megcsalnak.Ha írta,hogy későn jön haza a párja,nekem is hirtelen feltűnt,hogy jé,az enyém is párszor később jött,ha valaki hívta,és nem válaszolt,akkor tuti egy nő lehetett csak,akivel nem akart előttem beszélni.Szóval... :roll: (vagy csak én vagyok könnyen befolyásolható :oops: )

Nóci,
remélem nem vagy nagyon magad alatt,hogy nem jöttél többet :?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis,
a húsvéttal én is így vagyok :oops: Már azt tervezem, hova kénel elmenekülni :oops:
Remélem, nem esek abba a hibába, hogy úgysem jön össze. Alapjában véve optimista vagyok :wink:
Vendég
 


Na itt vgyok most ertem haza :? fel8ra mentem 8ra bejutottam es fel 10re ertem haza mert meg bekellett menjek a batyamhoz a lapitopiert na meg keszpent akartam felvenni de ejszak nem sok helyen lehet errefele :roll: a laptoppal a kocsiban meg nem is akartam mar olyan helyen megallni :? foleg,hogy atment elottem egy fekete maccs :twisted: na nem mintha babonas lennek de egybol kombinaltam :? :oops: :roll: Most eszem.

Enis
En szeretem a husvetot csak a karit nem.Mar nem is tom hany eve nem lettem meglocsolva :( A karit meg azert nem seretem mert mar rendesen ciki nem olyan ertekes ajit venni es kesz penzkidobas az egesz :roll: Kint is persze szep dolgokat veszunk egymasnak de mi pl csak azok akik egy fedel alatt elunk szal nem az egesz bagazsnak :roll: igy azert mas :roll: Kint a szulinapoktol vgyok ki :x mert mindenki etteremben tarja egy vacsi es utana buli kereteben :roll: majdnem minden masodik heten valakinek a csapatbol szulinapja van :twisted: Ezzel igy mar azt elertuk,hogy en nem szeretem tartani az en szulinapom :?

Kitty
Toyota yaris 8) :lol: Remelem belejon es akkor majd rajon mennyire jo es hasznat veszi rendesen :) A fogam amire tavaly mar nem volt idonk az repedt meg :roll: egy felepitett fog volt amit meg kint 2eve tettek ossze ideglenesen :!: de en azota nem csinaltattam normalisan meg...hat idaig birta :roll: Utalom a fogdokikat de ehhez a csajhoz konkretan 19eves korom ota jarok o meg csak akkor vegzett :roll: Egy tunemeny csaj es ismeri lassan a fel eletemt :shock: :lol: Koszi a vonalzidicsereteket 8) Melyik tetszik :?: Ott a sarkaban ott a weboldal neve is :roll: Melyik az evordulos :shock: Az azt irja miota probalkozunk :roll: tudsz picit angolul mert akkor megadom az oldal nevet es kitod valasztani tok egyszeru...de megcsinalom ha akarod :wink: Barinom csak szimplan uzent,hogy mar sokkal jobban van es,hogy most a szopizassal bajlodik :? es hogy mikor megyek vissza :roll: ennyi...azt,hogy koszi,hogy kerestel,meg uzentel vgy de jol esett vgy ne haragudj de szarul voltam aaaaah felejto :roll: sot ezt meg uberelte mert hivott is csak levoltam halkitva nem hallottam...visszahivtam es csak ugy mondta mi van veluk mintha misem tortent volna :roll: aztan mondom neki hogy eltunt baranyka erre aszonta,hogy miert...hisz en tuntem el :shock: Na meg kerdezte raerek-e :roll: Hat mar nem biztos,hogy rafogok :roll: :?

Kép
Jelentes
Jelentem vasarnap kiderult az a uncsitesom aki Cipruson el es tavaly volt az eskuvoje vgy tavaly elott jah es annyi idos mint en....2honapos terhes :!: hipp-hipp hurra :? :roll:
Ma meg a fogdokim is bejelentette,hogy azt sem tudja,hogy mondja mer inkabb nem is mondja...mert,hogy 15hetes babas o is :shock: Nem mindenki emlexik ra de tavaly errol mar beszelgettem vele hiszen o is a ferjevel mar regota szeretne es x dokin tul van,closti,inszem es o kuldott engem a keripapajahoz nyaron mikor gaz volt ugye velem is :roll: Lombiktol ngyon idegenkedett de mar most is ugy volt,hogy majd telen elkezdik erre tessek decemberben osszejott neki is :) Most mar en jovok :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


En mar fentvgyok es marha pipa vgyok mert fel 6ota nem tok aludni.Itt vonyit a kutya mar vasarnap ota :twisted: Nekem is van kutyam de ez ejjel nappal vonyit...alitolag tuzel :shock: van ilyen :?: :roll: Akkor a tobbi mer nem vonyit,hogy tuzel :twisted:

Amugy meg Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Most lett vege a Gyozikenek :lol: :lol: Ezek annyira hulek :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Na hazaértem! 2 órát vártam a dokinál mire idekerültem! Nos a doki kérdi mi van mondom neki az aggodalmami odaadtam neki a pirkámat aszongya no para! Nem kevés meg lényegesen kevés a magzatví hanem kevesebb! Szal aszt kérdi?? Első baba?? Mondomja! Aszongya és közben kedvesen mosolygott aszongya akkor azért parázok! Nem kell félni nincs itt semmi baj! Megyek szépen 3 hét mulva kontrolra és akkor nem lesz semmi gond! Bár nem vettem volna rossz néven, ha csinál egy uhut, de nem tette, de mégis kicsit megnyugodtam!! Most itthon vagyok! Kéne csinálnom ezt azt! Reggel korán megint kibögtem a lelkemet! Tudjátok van egy 7 éves kisgörényem! És már ugynevezetten benne van a korba! Hányt meg fosott valamiért! Kivettem és nem mozdult csak ugy feküdt! Lépet kettöt és lefeküdt! Nagyon megrémültem! Szal csak potyogott a könnyem! Hivtam apát hogy mikor hazajön délután megyünk dokihoz, mert nem akarom még, hogy baja legyen! Szal szerintem csak kell valami vitamin vagy bogyo és attol rendbe jön! Eszik iszik azzal nincs gond és még a kis nozija is nedves ugy ahogy kell! Vettem most neki sok fincsiságot! Szal ma nem nagyon leszek, mert vele szeretnék lenni! Meg asszem ebből a sok zaklatotságból elegem van! Nyugalom kell! Most ki fogom kapcsolni az agyam! Na azért nem napokig nem jövök csak szerintem ma már nem jövök! Holnap majd ujult erővel itt leszek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bird! neked csak most anniyt! Hogy sajna nem hivtam fel a barinödet, de ha fel is hivtam volna lehet elmondtam volna neki a véleményem! Hogy nem kéne mások szeretetével játszani! Mert ez egy szemét dolog!

Kitty! Köszönöm a nyugtatást!

Enis! Az tuti, hogy többé nem keresek fel semmit az orvoslással kapcsiban! Nekem nem ér ezek után annyit!

Melaszka! Köszi neked is! És gyönyörü a kis Marci! Nem is látni a barack foltot!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na mar azt hittem nem jon senki :shock: Bekapcsoltam a tevet es olyan 7utan visszaaludtam 8) Na igy nem mentem kozmetikushoz :? De nem baj mar csak ma es holnap van es megyek apahoz haza :D Mar uzent ugyanis ma van az evfordulonk 8) :P

Noci
Pihizzel es ugy ahogy mondod ne nezelodj a neten :roll: abbol csak gond van mert az ember kombinal :? Mondtam en ha nagy baj lett volna ugy mondta volna a dokker :) De nincs baj es ez a lenyeg :wink: Nagy oleles a goridnek is :roll: :!: :!: :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
reggel már olvastalak,de írni nem volt időm.
Jó korán keltél :shock: ,nekem is van kutyám,ő sem vonyít,de ő fiú.Állítólag a lányok szoktak,de a szomszédunké lány,és őt sem hallottam soha :?

Győzikét én tegnap du néztem(...volna,de apa miatt csak 5 percet láttam belőle :evil: ),remélem ma már le is tudok ülni,hogy nyugodtan megnézzem.
Persze,hogy rád is sor kerül,azt mondják tudja a baba, mikor kell jönnie. 8)
És akkor képzeld a barinőmet.2 hónap alatt 1x szexeltek és terhes is maradt,azelőtt 5 évig semmi.Ez már a 2. gyerekük és nem tervezték.És tudja,hogy mi szeretnénk,ennek ellenére nekem panaszkodott,hogy most mit csináljon,lesz,lesz,most már megtartja :? Köszönöm,jól esett(különben egyik legjobb barátnőmről van szó :? ).És mindig lesajnál,hogy jaj,te szegény,most sem sikerült?
Most már megszületett a kislány,ő a keresztlányom.

Nócika,
és most megnyugodtál akkor ?Jobbulást a görénykédnek :(

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridget,
akkor



Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
De szep ez a fordulos kepecske :o :shock: Kép Figyu nekem is van kutyam fiu ez se vonyit....mg hazban van meg sok egyikse sose nem vonyit :roll: itt a haz elott vannak garazsok es a garazsok mellett egy kis elkeritett resz ahol egy pasi galambokat tenyeszt vgy mi :shock: na ott van egy kuty ami vigyaz a galambokra es az vonyit...de valami borzalmas allandoan ezt hallgatni max abbahagyja fel percre aztan megint rakezd....anyunak mondom ez katasztrofa ugyanis anyu is reggel kelt 5:30kor ugyanis ment meloba :roll: aszongya minden evben van ilyen de allitolag nem lehet szolni mert egy hulye csavoe aki tavaly is mikor szolt valaki ezugyben masnap kivoltak szurva a kerekei :shock: Mondjuk en megtudom ugy oldalni okosan,hogy nem tudja meg ki volt de wazze ez mar naon gaaaaaz.... :? Na most mindha csond lenne ugy 3perce :roll:

Gyozike van hajnalban azt nem is tudtam a cool-on neztem aztan most is megy epp most kapcsoltam oda minnya vege meg este szoktuk meg anyuval nezni :lol: en szeretem nezni oket...eszmeletlen a kis Viragbol milyen egy hisztis,nyavogos kiscsaj lett na meg kezd o is hizni :shock:

Te hogyhogy fentvoltal mar koran :roll: Ez a barinom aki most szult ok is 1szer voltak ugy egyutt es osszejott nekik a masik barinom aki kint egyetlen 1magyar barinom o is 2szer voltak ugy vedekezes nelkul egyutt es majusban szul :roll: En meg szamolom tesztek uhu-s kovetes closti minden aztan megsem jon ossze :roll: tudom-tudom majd nekunk is jon csak en ilyen kis turelmetlen vgyok :oops: :)

Pendi
Merre vgy :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Iszonyat,mennyire lassú a Babanet :evil:

Nálunk nincs Cool Tv,én az Rtl klubon nézem,de amúgy ezeket már láttam,így nem annyira jó :cry: Azért megnézem újra :oops:
Hát ez a kutya :shock: ,így tényleg durva,mi az,hogy nem lehet szólni?

Én nem annyira korán kelek,8-kor,de az Mo-n még csak 7 óra.
Annyira én nem követem a ciklusomat,1 hónapig hőmérőztem,és most még ebben fogok,mert eddig a 14. napon volt pé-m(legalábbis 3 éve,mikor dokinál voltam),most meg a múlt hónapban a 18-ra tette a ferty.És nekem 29 naposak a ciklusaim,akkor most ez a 11 dpo nem kevés?(Pár nap múlva meg áttette a 24. napra,így ha ezt elhiszem,akkor a 6. dpo-n jött meg)
Remélem abba tudom majd hagyni,csak az a baj,hogy a naptárban látom,mikor lesz pé :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
Figyu ide is felteheted a hogorbedetKépaztan majd kielemezzuk 8) elmeletben azert olyan 14dpo korul kene legyen :roll: Azt meg,hogy o hova teszi nem mindig kell elhinni...na de vannak kesoi pe-k is amibol szerintem ha baba lesz logikusan nem jon meg ra 4napra :wink:

Na mentem este meg anyut tanitom a lapitopijan 8) Nem tom mikor jovok de sietek :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget,
legalább már jó a fogad, és most nem lesz vele több baj egy ideig.
Tudom, hogy most milyen vonalzid van, de előtte volt az évfordulós, ha honlapot írsz, az jó lesz :wink:
Nem bírtál aludni??? Elég korán keltél ahhoz képest, hogy milyen későn feküdtél le :shock:
Boldog hófordulót!
Jó tanítást :wink:

Nócika,
remélem is, hogy megnyugodtál végre :wink: Jobbulást a görénykének :)

Én nem nézek Győzikét, meg nagyon tv-t sem, mert sok hülye műsorral van tele :x

Én ma suliban voltam, utána meg anyuéknál 8) Aztán meg jött értem a párom, és hazahozott. Most meg antennát állít, hogy jobb legyen a net, meg gyorsabb :roll:
Vendég
 


Ti hol vagytok egész nap? :roll:

Pendi, Csucsu, Zsu???
Vendég
 


Tényleg nagy a csend itt :cry:

Sokat én sem tévézek,most tértünk át a digitális Upc-re, eddig nem ment nálunk az Rtl Klub,azért ekkora szenzáció,hogy a neten kívül a tévében is megnézhetem Győzikét :lol:
Különben csak este kapcsolom be a tévét lefekvéskor,Discovery-t és Discovery travel& living-et szoktam nézni.

Egy kis szórakozás,bár lehet,már ismeritek
http://www.makemebabies.com/temporary/2 ... php?o=skip

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


A #$%'&()'(I=))&%'&$&')()(&%$$#"$ na ez azert volt mert nagyban itt irok es eltunt minden :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: de hogy hova foggalmam sincs :evil: rovidebb valtozat kovetkezik :twisted:

Szal miutan anyut felvettem elmentunk az utra bevasarolni nekem 2boltban is aztan meg ettunk egy langost es haza 8) Probatam beuzemeltetni a gepet de a netnek a kodjat az istennek se sikerult eltalalnom mar a fejem is fajt az idegbe :x aztan meglett felvettem a kedvencek koze az o oldalait ami erekli :arrow: ramasolytam a gepere egy rahedli fotot :arrow: probaltam email cimet gyartani amit nem engedett a hotmail mert hogy mara mar megteltek :shock: na meg rajottem,hogy iwiwre is meghivo kell neki :? tanitgattam meg 11korul ment aludni mikor en meg javaban irtam a fenykepeket a gepere :roll:

Hat nem tom mennyire fog emlekezni :? :lol: :oops: :? Majd meglatjuk meg holnap tanitgatom 8)

Jaaah holnapi napom se egyszeru mert epes jo apam hiaba mondtam neki menjen cipot nezni es ha talalt valamit szoljon megyunk megvenni...neeem o nem ment sot egesz heten szabin van es majd holn ap megyunk.Pedig mondtam neki,hogy nem erek ra a varosban csavizni mert aztan megyek anyuert es meg hajat is festunk a pakolasrol nem is beszelve na meg meg egy szolit bevallalnek...arrol nem is beszelve mar nem tudtam emnni latogatoba az ismimhez se kerianyuhoz se a uncsitesomhoz mert nincs mar ra idegzetem :? Mar izgulok az ut miatt :? :oops:

Enis
Ne hari de nagyon gazosan teli voltam nem tudtam jonni :oops: :roll: Zsu miota babas nem ngyon jon :? Kata es Melaszkanal meg baba(k) van(nak)nem ernek ugy ra :? Csucsu elkezdett szegeny melozni es hajnalban kel este er haza es ott a csalad neki is :? Pendi minden masod vgy harmad nap melozik es aludnia is kell a szolgalat utan aztan sokat van tesojanal is :) Kitty azert szokott jonni mostansag meg Noci is szepen irogat na meg en is :lol: Bar latod most mar nem ngyon tudok jonni reggel benezek meg este :? Es ha visszamentem akkor en nyitom majd a sort nap,mint nap mivel nalunk kel a nap elobb 8) de sajna en megyek aludni olyan ejfel max hajnal 1-2fele ami itthon majd du.4 fele max este 6korul :? de azert jovok...es remelem egyre jobb hirekkel szolgalhatok majd 8) :wink: :lol:

En is a neten szoktam tv-t nezni mar amit lehet mert az rtl klubnak nem megy a televizio resze a kulfoldi internettel :twisted: nektek ment :?: :shock:

Kitty
Igen most jo a fogam de kivetelesen nem vgyok elegedett mert olyanra szerettem volna amilyen elotte volt...nem rossz de a japo doki ezt kivetelesen jobban csinalta meg :wink:
Jaj tudom melyik vonalzi az :wink: www.ezticker.com aztan ha nem megy akkor majd segitek :wink:
Aludni meg a kutyavonyitastol nem tudtam mert tuzel :twisted: allitolag meg 2hetig :shock: meg jo hogy mar csak 2ejszakam van itthon :roll: mostmar kicsit nagyon hianyzik apa :( :roll: :?
Evfordulonk volt 8) meghozza a kemeny 2. 8) :oops: :lol: :lol:
A tanitast mara befejeztem....megfogja tanulni bar kene meg egy kis ido mondjuk ugy 1het :roll:

Fuuuu csajok en megyek mert hulla vgyok es reggel megint kelhetek a kozmetikamnak meg lottek apum progtramja miatt :twisted: Na pusszancs a hianyzok meg jelentkezzenek mert nekem hianyoznak a szemelyre szolo irasok :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!!

Itt is vagyok! Nos! Probálok ujult erővel itt lenni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma már voltunk apukámmal a lidlben vettem zsömit és most reggeliztem! Meg voltam a fodrásznál bejelentkeztem kedden reggel 9-re vár! Lesz ám erezd el a hajamat! Ma délután megyek a házidokihoz is meg a diabetologiát is megnézem ami itt van helyben! Lesz ami lesz alapon!
Köszönöm mindenkinek a görkém jobbulását és jobban van!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Imádom a kis szarost! Nem is tudom, hogy mi lenne, ha elveszteném! Szerintem napokig csak bögni fogok! És hiába tudom, hogy semmi nem tart örökké! De asszem nem most igy áldott állapotomban kell, hogy megtörténjen! Azt nagyon utálnám!

Brid! Jó kis zsufi programok itt nagy visszaszámlálásban!!! Remélem anyudat sikerül megtanitani legalább az alapokra és utána már akár skyp-on is meg akár msnen is tudsz majd neki segiteni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és itt esik a hó!!!!! Ilyenkor már én sem szeretem! Szép szép csak szerintem az idejének már vége!!! :x :x :x :x :x :x :x :x

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Enis,
nálunk most egy hónapja van T-home-os kábeltv, úgyhogy nekünk is nagy szenzáció, de engem akkor se köt le :? Néha megnézek egy-két műsort (babás, vagy főzős), azt jóvan.

Bridget,
jó kis napjaid vannak! Anyudnak meg biztos segít majd tesód, ha már hazamész, és mégse emlékszik teljesen mindenre!
Apud jófej, hogy egész héten itthon van, és nem is csinált semmit! :shock:
Hát, megértem, hogy hiányzik apa! Nekünk eddig csak egy hét volt, amit távol voltunk egymástól, de már az is sok volt :oops:
Éjszakád sajnálom, de ezt a két napot, sőt már csak egy, majd csak kibírod!
Mikor indul a géped?
Köszi a vonalzi oldalt, remélem, boldogulok :wink:

Én ma itthon, főzök, olvasok, boltban már voltam, meg piacon is :wink:
Vendég
 


Tádámmm! Sikerült!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na itt is lennek jooo almosan Kép Este eleg sokaig nyomtam a gepet valami hajnal 3utan kerultem agyba :x ora 9:30kor csorgott de nem birta felkelni atallitottam 10:30ra :oops: Kepzeljetek a kutya cak epp most kezdett ra milyen jofej hagyott aludni :) en meg mar azt hittem abbamaradt :) :) De mind1 lagalabb aludni hagyott mar ezzel is beerem :wink: Hajam ugy fajt mikor keltem ez tuti az idegtol van mentem is tronolni :? :oops: Asszem 1re megyek apuhoz...es akkor van ra egy oram aztan irany anyuhoz meg utoljara babazni 8) hazahozni...hajat festeni...tanitani :? Az ejjel megcsinaltam neki az msn regisztrciot es a skype-ot is,retettem az osszes ismit is mara meg iwiw lesz ha ideadjak a meghivot 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia drága Brid! Jó reggel neked!
Amugy a kuttyra csak annyit akartam reagálni, hogy nekem is szuka kutyám van azt mégse vonyit mikor tűzel szal ez hülyeség!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja és látják az uj vonalzomon a kiirást?? 2 doki és a védőnő is ezt az időpontot mondta! Szal igy ez lett a vonalzó állása!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Orulok,hogy jobban vgy 8) en is minnya elmajszolom a kiflimet marhara faj a pocim :? Gorenykenek meg orulunk,hogy jobban van :) :wink: Remeljuk amig babas vgy tobb trauma mar nem er :shock: :roll: :!: Megvan mar a nagy dontes,hogy milyen is lesz a hajad :?: 8)

Kitty
Latom sikerult 8) naon klafa :lol: ezt a vonalzit azert szeretem mert ha lecsokken 31napra az idotartalom akkor atvalt es nem eves ticker lesz hanem havi...en meg szeretem ha naponta kaszalodik rajta a babu nem csak ugy ott all az elejen egy honapig :roll: A valasztek nem a legjobb ezen de azert lehet szepeket fabrikalni :) Van meg tobb oldalam is ha erdekel 8) Anyum meglatjuk mire emlexik majd ma lecsekkolom 8) meg mondtam bratyonak jojjon at azert neha tanitgatni :roll: Apum meg hagyjuk...2hete mondtam neki meg a barinom aznap szult 2hete csutin,hogy menjen es nezzen es ha talal csorogjon megyek megveszem vgy egyutt vgy rakassa felre es megyek amig o dolgozik megveszem...nem most meg adok neki 1orat aztan kalap,kabat...en nem idegesitem magam ilyeneken :twisted: Tenyleg az ember jot akar es meg akkor is o sziv :? :roll: Apaval ez a 2.alkalom,hogy 1honapot kulon vgyunk aztan volt egy 3hetes uzleti utja...meg voltak 1hetes 4-5napos :roll: de ezek az 1honapok hosszuak :? lehet nyaron csak 3hetre jovok :roll:
A gepem meg penteken 11:55kor megy asszem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
A kutyat en se ertem...mint mondom itt a hazban is van tobb kutya szep lenne ha mindegyik hetekig vonyitana ejjel-nappal :twisted:

Latom 19-en szulsz...hat ha picit elobb les a dolog akkor talalkozok Csumpival :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Igen megvan a nagy döntés!!! az eredeti szinével fogunk probálkozni és elöször csak kicsit engedek vágni és majd meglátom, hogy lesz e rövidebb vagy sem!! És ha tetszik akkor majd visszamegyek és lesz megint kicsit rövidebb és fokozatában! ha nem tetszik akkor megállok vele!!
Meg igen jobb lenne, ha több trauma nem lenne! Kezdek besokalni!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Remélem lesz talitok a kis csumpival!!! És most jót kacagok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Majd a végén sokat sexelek apával és akkor meg lesz a randi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
:lol: :lol: :lol: ok....a hajad ugyeben meg szerintem jol dontottel :roll: a fodraszra ha lehet ne hallgass altalaban pont nem olyan hajat kepzelnek el nekunk mint mi magunknak :? :lol: :twisted:

Csajok
Most nezem a viasaton ezt a Segitseg gyerekeim vannak...hat :shock: erdekes na :lol: jokat rohogok es ezeknek van 5gyerek :roll: na megyek keszulodni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?