Sziasztok!
Csöre, Tünde: aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok
Olvasgatni szoktalak titeket, bár most azt is régen tettem, most visszaolvastam.
Minden rendben van velünk
csak keveset vagyok gép előtt. Napközben sokat vagyunk Anyáéknál.
Benedek nő, mint a bolond gomba - ahogy mondani szokták: csak tejcsizünk még mindig és mostanra 63 cm, 7,20 kg
Hatalmas baba
Mostanra átállt már, hogy napközben inkább 3 óránként eszik, este még mindig elég gyakran felébred egy-egy kicsi szopizásra - mivel ott alszik velünk az ágyban, ez nem is zavar.
Mostanában érhettünk el a fejlődési ugráshoz, gondolom amiatt lehet, hogy napokig nem kakil...Egy hét után meglázmérőztem, és elég sok kijött, de most megint 4 nap eltelt: adtam kamillateát cukorral, kíváncsi leszek, hogy lesz-e eredménye... További tippek esetleg?
A sulikérdés Bálintnak megoldódni látszik, mert kiderült, hogy a felső szomszédunknak most lesz elsős osztálya( ő lesz a magyartanárnéni). Az iskola kicsit messze van, az egyetlen busz, aminek a közelben van a megállója, ott tesz le végülis, kb 20-25 perc a busszal, de mégegy jó pont az iskola mellett, hogy a nővéremék ott laknak és az ő fia is most megy elsőbe, szóval osztálytársak lesznek az uncsitesókból - e két dolog miatt döntöttünk a távoli megoldás mellett.
Megtanult görkorizni
Most Dáviddal nem tudom mit kezdjek, hagyjam, itt az oviban, amibe belefogott az ősszel (azóta amúgy nem hordom, ne hozza a bacikat) vagy vigyem a távoli iskola melletti oviba...
Ma nagyon meglepett, nyomtattunk ki színezőt és olyan szépen színezett, mint még sosem
Menzesz:8 hónap, és 6 hónap voltak a korábbi tapasztalatok - most viszont elég furcsán alakultam: 6 hetesen 1 nap pici mennyiségű vér( doki azt mondta teljesen rendben van, lehet, hogy akkor be is fog állni 4 hét múlva) 8 hetesen ismét 1 nap, és most 12 hetesen megint volt 1 nap - de tényleg pici mennyiség
Pedig folyamatosan szoptatok......
Üvegmatrica: mindenkinek csak ajánlani tudom - azt én is gyakran csinálok - és nemcsak üvegfelületre lehet ám tenni. Nálunk a gyerekszobában fehérek a szekrények, és én arra tettem rá őket, nagyon jól mutat. Ha megunjuk, akkor pedig könnyen leszedhető.
Igyekszem nem elhanyagolni titeket, és gyakrabban jönni
Üdv, Kriszti