Tegnap Dórival megkóstoltattam a körtét. Nem köpte ki. Mondjuk jött ki a száján, de csak azért, mert a nyelvével nagyon dolgozott, és persze hogy egy kicsi visszajön. Mondjuk túl sokat nem evett, kb. 1 kanálnyit apránként, de nem is volt több a cél.
Mozgás: oldalra már szépen fordul, hasra félig-meddig, de hát farnehéz szegénykém.
Hason már volt, hogy kicsit forgott is, meg repülőzni szeret. És egyszer már a térdét is felhúzta hason, amiből később majd mászás lesz.
A fején hátul van egy kopasz folt, de már kezdi benőni az új haja. De nem ám a folt szélén, hanem a közepén kezdett nőni.
Ticsi
Szerintem Ádi nem hány, csak bukizik. Dóri is szinte mindig visszaküld egy kis tejcsit. Van, hogy 1-2 órával evés után. Én nem parázok, mert Réka is ilyen volt. Úgyhogy szerintem ne izgulj!
A start április 10. a fogyókúrára vonatkozik?
Haga
Tudom, hogy pénteken leszel, de megelőlegeztem.
Itt is gratula!
Pompom
Húha!!! Ez nagyon bíztató! Drukkok!! Amúgy meg miért vársz erősebbet a 12. dpo-n?? 14. dpo előtt nem is érdemes igazán tesztelni. Úgyhogy ez tuti pozitív!!
Na, most jutottam oda, hogy voltál dokinál. Ugyeugye! Szupi!
Gröni
Nyugodtan add Dórira a fiús ruhákat. Rékának is van egy csomó sötétkék, világoskék stb. rucija. Nemrég is fiús body csomagot vettem.
Tej-az nem jelent semmit, hogy te ki tudsz-e préselni vmit belőle, mert az ő szívókája sokkal erősebb.
Én pl. tök lottyadtnak érzem a cicim, közben meg hallom, ahogy nyel, nyel és nyel. Tehát van benne vmi. Ilyenkor már nem lövellnek be annyira a cickók. Esetleg mérd le néha szopi után, mikor úgy érzed, nincs tejed, és meglátod, hogy igazad van-e. Mondjuk azt nem értem, a tápit miért nem javasolják?!? Ha sem cumisüveget, sem kanalt nem fogad el, ott a kispohár. De ha kanalat nem fogad el, akkor gyümit hogy adsz neki?
Rékát soxor fiúnak nézték. Ezért adtam rá inkább rózsaszínt. De még így is simán lekisfiúzták. Sőt, itt az utcában egy néni meg is kérdezte, fiú-e vagy lány, mikor atomrózsaszínben volt.
Ja, meg eccer az egyik játszón lefiúzták, én meg jó hangosan szóltam neki: Gyere Réka!
Amúgy Dórid nagyon is csajos kinézetű.
Jobb-bal cici: még úgy tudod átverni, hogy hónaljtartásban szoptatod, és akkor azt hiszi, a másikból eszik. Enyém Dóri meg most leszokott az esti hosszú alvásról, ráadásul megint 3 óránként cicizne, reggel meg 2 óránként!
Nem tudom, mi van. Lehet, hogy növ. ugrás?
Kata
A piros szerintem sem lányos. Inkább unisex.
Vicus
Dóri is már 68-asakat hord. Nekünk hosszban talán jó lenne a 62-es is, de ugye sok a hájbáj, úgyhogy kell a nagyobb. De lassan azt is kinövi.
Én meg anno elővettem Réka 50-es bodyjait, hátha ő is picur lesz. Hát, nem hordta.
Gizi
Drukk!! De nem faldni, ha nem csíkos. 13. dpo még kicsit korai.
Ditke
Jajistenem!
Nagyon sajnálom. De várunk vissza! Nekem is rögtön Gaby jutott eszembe. Puszi és ölelés!!
Krisz
Mindjárt keresek uh képeket én is.