Na jöttem, alszik
Szöszke - én nem ismerem azt amit kaptatok, de ha az van ráírva, hogy 6 hónapos kor után, akkor nem adnám be előbb. Bár a doki csak tudja, hogy lehet-e
Vagy nem
Bettyna - de édi Szabika a képeken, egyem meg, nem ízlett neki annyira, de próbáld meg a golden almát, az nagyon jó édes, én azt adtam Lottinak, a védőnő ajánlotta. Most 2 hétig ezt fogom adni, viszont utána azt mondta a csajszi, hogy őszibarackkal folytassam... köszi, honnét szerezzek őszit?
Azt mondta, hogy vegyek üveges bébiételt és abból kóstoltassam, na igen ám, de azt 48 órán belül fel kell használni és először csak 1-2 kanállal kaphat, marha jó és elég drága.
Tegnap megkaptam a DM bababónusz progijának köv. kuponfüzetét, van benne nestlé bébiételre kupon, igen ám, de amúgy 289 ft és most 100 ft-tal volt olcsóbb, azért vettem egy kevertet, alma-őszi-sárgabarack, majd jó lesz később.
Amúgy aki kóstoltat, alma után mit ad(ott)? Mert nekem így írta le a védőnő:
alma, őszibarack, körte, banán, szilva, meggy
a főzelék ezután következne,
burgonya, sárgarépa, sütőtök, zöldborsó, cukkini, gyalult tök, cékla, paradicsom, spenót, sóska.
Mennyire térhetek el ezektől? Gondolom azért a gyümi maradjon először, amíg végigkóstolja, utána a főzelék, de muszáj így?
Hana - nálunk max. egy ébredés van hajnalban vagy kora reggel, a 2-3 talán már kicsit sok, nem hiszem, hogy éhes lenne akkor, próbáld cumival nyugtatni. Én vizet nem adok, mert csak anyatejes és még nem adtam neki, de ha te szoktál, az is jó megoldás, talán csak szomjas vagy túl sok inger éri napközben... kemény dió ez, mert nálunk is most volt pont 3-4 nap, amikor hajnali 3-kor felkelt és vagy 2 órán át nem aludt
Viszont ma 7-ig aludt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én meg aludtam egybefüggő 9 órát
Fáradtabb vagyok, mint amikor 4-5 órát alszok
Erre szoktam mondani, hogy a sz@r is ízetlen
Lkata - és Norbika megeszik egy egész üveggel ilyenkor pl. a Hipből?
Fog - amelyik babánál már van fog... ti tisztítjátok valahogy?
Mert én vettem tegnap a DM-ben un. bébifogkefélt, nenedent-baby a neve, az ujjra kell húzni a fogkefét, ami szilikon és van hozzá fogkrém is, azt írják, hogy 6 hónapos kortól a 2. életévig.
Nekünk ugye már van két fogunk alul, de elkezdjem már kenegetni neki ezzel?
Na mennem kell, mindjárt ébredés van.