Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy: Na de ennyire lassan??? :shock:
Gratula a laptetőhöz ;)

hofeherke
 
 


Kíváncsi vagyok, mi a helyzet velem, apró csodák velem is megesnek. A progi szintem 1.5-ről 37 re nőtt, 5 napja pedig minden gyógyszer nélkül megérett 2 csodás petikém. Most már csak ki kellene szabadítani őket börtönükből. A fénylő valami, ami körülveszi a petefészkeimet, az nem engedi, hogy szegények kiszabaduljanak. De hát ha eddig megoldottam a dolgokat, most is sikerülnie kell.
Hamarosan én is zebrásat pisilek. Mert eldöntöttem. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nyugi Picikém, lesz még nekünk is babánk. Csak mi tudjuk, hogy jó munkához idő kell. :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Persze tudom, hogy ilyenkor minden lassúnak tűnik, de hát ez van. Mikor engem valaki megkérdez, hogy mikorra szeretnénk babát, én mindig azt mondom, TEGNAPRA. És már akkor is késő lenne. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó fürcsit és jó éjszakát! Puszilok mindenkit: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok! Látom, itt most a leendő kismamik írnak, gyorsan csatlakozom én is!:)))
Bikfy gratula a két petikéhez! Ez nagyon szép eredmény! Kiválóan hat nálad a Met!
Vendég
 


Mara!
Most látom csak a laptetűmet. Hurrá!!! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Gratula a laptetőhöz, így aztán tök jó lesz belevágni a babásodásba!:))))
Vendég
 


Twist!

Én még nem kaptam Met-et. Ez a két petike saját érdem. Semmi gyógyszert nem szedek. Diétázok, lúgosítok és kő keményen Avivázok. Az én titkom ennyi. Valami csak segít. 1 hónapban szedtem Closty-t de úgy hidd el, hogy 1 árva petém sem lett tőle. Amióta a saját módszereimmel élek, gyógyulok. Az nekem is csoda volt, amikor a doki azt mondta, hogy a 1.5-ös progim 37 lett. Én azóta hiszem a saját utamat. :wink: :roll: :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy: Tényleg... a petikéidhez nem is gratuláltam! :lol: De most már tényleg megyek fürcsizni!

Twist: Majd priviben megírnád nekem az elérhetőséged. A múltkor út közben jutott eszembe, hogy beugorhatnánk hozzátok, de nem tudtam, hogyan érhetlek el. Épp Márc 15 volt és belefutottunk egy lovas felvonulásba Gödöllőn :)

hofeherke
 
 


Hú, ez nagyon tetszik!!!!!!!! Szeretem az ilyen csodákat!:)
Az Avivát nekem is át tudnád küldeni e-mailben? Annyi jót hallok róla:)
Bikfy, annyira ügyi vagy, büszke vagyok rád!!!
Vendég
 


Sziasztok

Megjöttem én is.

Monic, Viki
Gyönyörüek ezek a kisfickók.

Dy
örülök, hogy jobban vagy.

Mara
Pozitivan tessék a dolgokhoz hozzá állni :lol: . Nekünk is össze fog jönni, mint itt lassan mindenkinek.

A titkolozásról annyit, hogy én nem tudnám eltitkolni. Ahányszor megyünk haza kérdezik mi újság, mikor megyek dokihoz annyira szeretné mindenki ha összejönne (legfőképp az anyukám). Mindig kérdezi kislányom én mikor leszek már nagymama? Hát remélem hamarosan.
meli80
 
 


Most úgy vagyok, mint Linácska. Eldöntöttem, hogy nekem ez a két kis petike jó lesz. Ezekből akarok babát!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Hülyeséget kérdezek, de mi ez a lúgositás? Ez mire jó? Lehet nekem is ki kellene próbálni?
meli80
 
 


Meli!
Engem már nem mernek erről megkérdezni, pláne nem az otthoniak, akik tudják, mi a helyzet. Én rögtön sírva fakadok. Azt mondták, nem kérdeznek többet, úgyis mondjuk, ha lesz valami. És bevallom őszintén, én ezért hálás vagyok nekik. Ez az a kérdés, az egyetlen egy, amiben az anyósom is megértő velem szemben.

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist! Szívesen átküldeném, de én már nem találtam meg a gépemen, a férjem gépéről viszont nem tudom átadni. Ditus vagy Timejka viszont biztosan segítenek, ők pár napja adták át egymásnak.

Amúgy csináld, mert szerintem nagyon király. A dokim is sokszor csak pislákol. Nem is érti, hogy sikerült visszaállítanom a ciklusaimat 28-30 naposra. Szó szerint nem érti. Azt mondta, mikor először látott, hogy olyan rossz a petefészkeim állapota, hogy végleg el fog maradni a mensim. Persze én nem hagytam. :lol: És rendesen mensizek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Én azt nem szeretem, ha otthon vagyunk (egy helyen laktunk a párommal) és a sógornőmmel sétáltatjuk a piciket állandoan ezzel jönnek,nem vettétek le a mintát? Nálatok nem lesz baba? Ilyenkor mintha tört döfnének a szivembe. Mi falun laktunk. Ezek az emberek nem is sejtik nekem ez mekkora fájdalom.
meli80
 
 


Meli!

Lúgosítást holnap megírom, szerintem jó dolog. Én mindent megragadok. Egy próbát megér.

Jó éjt! Most már tényleg mennem kell. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó éjt Bikfy!

Elteszem én is holnapra magam, mert reggeles leszek.
meli80
 
 


Jó éjt mindenkinek!

hofeherke
 
 


Kép

Micsoda álomszuszék banda! :lol:
Én már fent voltam ma is 6kor! Igaz 10 után már leragad a szemem este úgyhogy pont megvolt a 8 óra! 8)

Twist
Küldjem neked is az avivát ?

dita75
 
 


Jó reggelt,
én is fent vagyok már vagy egy órája, olvasgatok, de valahogy annyira nincs kedvem nekilátni a mai napnak. 9-re megyek védőnőhöz, hátha 4 hét után megvan végre papíron az AFP meg a toxoplazma eredményem. Este doki, szóval nem ártana.
Aztán Lilivel megyek orvoshoz, bár szerintem nem beteg, de a fülész kérte, hogy gyerekorvos is hallgassa meg, mert ő az alsóbb légutakhoz nem ért.
Aztán még a nagymamámmal van némi bankos program. Aztán tuti délután alszom egyet a lányommal.

Bikfy,
tökéletes lesz az a két tüsző babajelöltnek :lol: Amúgy nekem a méhkürt végén volt valami "zacskószerű", mikor csinálták az átjárhatóságit, átment a cucc, de valami összegyűjtötte, nem folyt ki a hasüregbe. Mondjuk a mai napig nem tudom, hogy mi volt, de most már annyira nem is izgat :lol:

Ma egy kcisit fájdogál a hasam, de megint nem tudom eldönteni, hogy a beleim, vagy a méhem

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nnnnna visszaolvastam rendesen!

TWIST

Köszi amit írtál a gyereknevelésről.
Megnevelem én mindkettőt -remélem- van rá 8 hónapom, mert utána már Bogyó jön! Szal addigra végeznem kell a két ördögfiókával! :lol: :lol: :lol:

DY

Sajnálom, hogy hányós kismami lettél. De azért örülök, hogy a vírusos mizériából már kikeveredni látszol. Vigyázz magadra.

SUSKA
Leírom priviben a választ!

KATA
Hát sztem mi egy súlycsoportba tartozunk. Nekem a stimu alatt nagyot nőtt már az amúgy sem kicsi hasam, és ezt a méretet azóta is tarja, de én is egy kicsit keményebbnek érzem, és esténként mindig érzem ahogy tágulnak a szalagok. Legalábbis valami ilyesmit. Holnap megyek a BMC-be és most nem vonattal, mert le kell szállnom egy kis dolgot elintézni fehérváron és újra vissza a buszra. Azt terveztem el hogy feszülős felsőben megyek hogy mindenki lássa hogy kismami vagyok, ugyanis elég sokszor nincs hely a buszon. Én meg nem szeretnék pestig ácsorogni. Mondjuk tavaly ősszel az történt, h. szólt vki a buszsoförnek, hogy kismami de elég nagy pocakja is volt szóval látszott rendesen, szeretett volna leülni a lenyítható ülésre. Mondta a sofőr majd meglátjuk mennyien lesznek! :shock: Azt néztem, hogy végig állt több mint egy órát a kismama senkiben nem volt annyi hogy átadja a helyét. Fehérvárra amikor jártunk inszemezni akkor is napközben tele volt a busz öregekkel és harcoltak a helyért. Felszálltak a kismamák és egyesek csak bámulták a pocakjukat, vagy éppenséggel elfordultak. Annyira nemtörődöm lett a világ.

MARÁM
Jó ez a kép, bár én bele sem merek gondolni mélyebben, mert már 2 hónapja nem volt semmi, és egy ideig nem is lesz gondolom, hiszen el vagyunk tiltva.
Most szerencse hogy apának nem olyan a vérmérséklete, mert különben biztos rossz lehet neki ellenkező esetben. :roll:
A tévében én is elkapcsolom a szerelmes jeleneteket! :roll:

Ne legyél már annyira borúlátó! Nehéz + an gondolkozni ennyi eltelt idő után én csak tudom, de végül nekem is sikerült, Szóval hajrá!

BIKFY
Örülök, hogy rendeződni látszik a ciklus és dupla pé is van! Szuper! Csak így tovább! Nagyon jól haladsz!

dita75
 
 


Jó reggelt!

Bikfy köszi mégegyszer.
dita küldöd vagy küldjem Twistnek az Avivát?

Szerintem rosszabb éjszakám volt mi Monicnak és Zsuzskának. Este 11 óra után riaszt egy autó, majd az én kicsi fiam szenved, nem alszik. Fájlalta a fülét. Akartam fülgyertyázni, ő nem akart. Akkor sírni kezdett, majd ismét aludni készültünk. Erre megint az autó riasztó megszólalt. Fájdalomcsillapító nem volt otthon (egyébként mindig van), vittem neki egy pici multivitamint - amire azt mondtam a Beninek hogy fájdalomcsillapító - és érdekes mód elaludt. Tehát hatalmas fülfájása volt. Soha nem csinált ilyet. Kérdeztem, hogy mi a baj, de füfájást mondta. és Kb. hajnali 2 órakor már el is tudtunk aludni. Most tök kipihent vagyok

Monic
A hasfájás 3 hónapos korba teljesen elmúlik. Jó tudom csak addig sok idő van. Én sokszor a Bencével sírtam amikor fájt a hasa. Hess hasfájás

timejka
 
 


TIMEJKA
Nekem mindegy!

Sajnálom Bence fülecskéit és a rossz éjszakát!

dita75
 
 


Jó reggelt!

Dita,
én nagyon fel voltam fújódva a leszívás után, de ez szerencsére nekem elmúlt. A nadrágomon az övet sem tudtam elviselni, mert nyomott, ma már simán fel tudom venni, csak 1-gyel odébb kell kapcsolnom.
Ez a feszülős felső jó taktika lehet holnapra :lol:

Timejka,
akkor hasonló lehetett az éjszakátok, mint nekem. Persze megint egyedül vagyok és ilyenkor ne tudok mélyen aludni. A kutyák ki-be mászkáltak a szobából, aztán 3 körül köhögőroham jött rám, 4-kor megszólalt a mini időjáráselőrejelző állomásunk (iszonyatosan hangos, sipoló hangja van), majd visszafeküdtem és jött az újabb köhögőroham :evil:

i.kata
 
 


Sziasztok,

Timejka, Kata,

sajnálom a rossz éjszakát.
Danika nálunk most jó kisfiú volt, a szobájában aludt nagyon ügyesen :lol: A gond velem volt, mert először is hiányzott. :oops: Van kamerás bébiőrünk, úgy állítottam be hogy csak akkor kapcsoljon be ha Danika valamilyen hangot ad ki. Persze a pici fiam magyaráz álmában, én meg bámultam a monitort, hogy akko most mi újság vele :oops: Emiatt én is fáradt vagyok, úgy néz ki a kiságyba szoktatás csak engem visel meg. :lol:
Amúgy ez a kamerás kütyü nagy találmány, hasznos ha külön van a baba.És még éjjellátó mód is van rajta, sötétben is mutatja a babát. Nappal meg szép színes képet ad. És nagyon éles, jól kivehető minden :lol:
Na, ennyit az ingyen reklámról :lol: :lol: :lol:

Bikfy, Mara,

sikeres doki látogatást mára :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Jó kis kütyü! :)
Jól el lesz Dani a szobájában egyedül, ne aggódj!

Kép

dita75
 
 


Császtok Csajok!

Megjöttem, és nagyon jó hírekkel. Megvan a hemoglobin vérvételem eredménye. Azt mutatja meg, hogy milyen az utolsó 6-8 hétben a szénhidrát feldolgozásom. És KIVÁLÓ!!! Ami ugye a PCO-sokra nem jellemző.

Ref érték: 3.9-6.7% Enyém: 5.5 % lett.

Ez annyit jelent, hogy nem kapok Met-et. :lol: Azt mondta a doki, hogy mindent csináljak így, mint eddig, mert rohamosan javulnak az eredményeim. Igazándiból nem is értik, mi van. Ma vagy holnap megyek dietetikushoz. Fogynom nem szabad többet, de a diétát tartanom kell. És továbbra is Aviva na meg Titok. Sikerülni fog. Érzem. Szorítsatok!

Büszkék vagytok rám? Ma nem is bőgtem, még azt is kibírtam. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

nagyon jó a kütyü, de elég drága. Érdemes kivárni amikor akcióban van, mi is úgy vettük, hogy 10 ezer Ft-tal olcsóbb volt. :wink:
Holnap is meg kell várnunk amíg hazaérsz Pestről, vagy esetleg hamarabb tudatok velünk a Bogyók számát? Annyira izgulok!
Nagyon jó lenne ha Kata mellett neked is kettő baba lenne a pocidban!

Timejka,

hát a hasfájás miatt kicsit várom, hogy Danika 3 hónapos legyen :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én biztos vagyok benne, hogy Ditának nem egy bogyója van. Szerintem legalább 2. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szerintem egy van, és akárhogy is szerettem volna ikreket most inkább csak egy babára vágyom! Legfeljebb később visszamegyünk a kistesóért! Ez majd még kialakul! Nem biztos hogy lesz kistesó, annyi mindentől függ! Jövő zenéje!

BIKFY
Csodálatosak az eredményeid! Személy szerint nagyon büszke vagyok rád!
Baba lesz itt hamarabb mint gondolnád! Tuti!

MONIC
Nem elmondom hamarabb is ha nagyon kiváncsiak vagytok! :lol:

dita75
 
 


Ditus!

Köszi és nagyon kíváncsiak vagyunk. Meg még annál is kíváncsibbak. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,

nagyon kíváncsiak vagyunk! :lol: :wink:

Bikfy,

gratulálok a csodás eredményekhez! Nemsokára babás leszel :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt! :)

Dita: Drukkkolok Neked a holnapi UH-hoz! +++++++++++ Apa miért nem visz el autóval? :roll: A vidéki buszok elég szörnyűek.. tele vén nyanyákkal, akik azért visznek magukkal görbe botot, hogy megsajnálják őket.
Nekem tegnap meg egy másik alkalommal is nagyon pozitív élményem volt, a villamoson átadták nekem a helyet. :) Persze mindkét alkalommal középkorú nő adta át, nem férfi, vagy fiatal. :roll:

Bikfy: Gratula a szép eredményhez! :D Hajrá "R" betűs napok! :wink:

Vicky: Te mikor is viszed a csíkos pisit a BMC-be? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Lánykáim!

Most elmegyek tanítani, de este majd jövök. Remélem akkor is lesz még valaki gép előtt. Akkor hajrá meló!!!:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Na még valami.:

Ditusom, attól mentsen meg az Isten, hogy kisnyugdíjas öreganyó mellé ülj a buszon! Végig a betegségéről, vagy a férje prosztata problémájáról fog mesélni az úton. Mindezt azzal a szájával teszi, amivel előtte a piacon bekapott egy jókora fokhagymás lángost. Hányszor szívtam meg a dolgot, mikor egyetemista voltam és sokat kellett buszoznom. Volt egynehány alkalom, amikor azt hittem, engem halva szednek le a buszról. Egy-egy ilyen kaland után döntöttem el, akkor inkább állok... :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Ez tök jó. Akkor neked teljesen bevált az Aviva! És hamar sikerülni fog neked most már a baba.

Monic
Igazából én is vártam már, hogy 3 hónapos legyen a Bence, de csak a hasfájás miatt. És ahogy betöltötte, el is múlt, utána sokkal jobb volt, tiszta happy volt.

Ditus
Akkor elküldöm Twistnek. Mikor mész uh-ra? Csak hogy legyen miért izgulni megint.

Twist
Küld el légyszí az email címed.

timejka
 
 


Bikfy,
csodás híreket kaptál ma. Nagyon ügyes vagy, hogy gyógyszerek nélkül ezt elérted! :lol:

Monic,
az az őr tényleg nagy találmány, csak így te nem alszol :lol: De édes, hogy téged visel meg a külön alvás és nem Danikát :lol:

i.kata
 
 


Dita
roppant kíváncsiak vagyunk.

Tényleg jó ez a bébiőr. Barátnőmnek is van, szereti. Amikor Benc pici volt én voltam a bébiőr.

Monic
Szerintem ez tök normális (csak tényleg mi nem vagyunk azok), hogy mindig felkelünk, nézzük. Ilyenek az anyukák.

Kata
Holnap lesz meg a tesifelvételi eredménye. AMikor a Bence a szobájába alszik akkor én se vagyok nyugodt. Tényleg az anyukát jobban megviseli. Na de majd hamarosan megtudják kedves kismamik.

timejka
 
 


Csajok, adós vagyok még nektek egy szüléstörténettel!!!!!!!!!! Ma reggel megírtam, csatolnám, jó olvasást!!!!!!!!! :wink:


Olivér születésének története


Az utolsó uh vizsgálat ami február 10-én történt kimutatta egyértelműen, hogy Olivér 3800 gramm és medencevégű fekvésben van, ezért úgy néz ki császármetszésre lesz szükség…. kommentálta a doktornő. Az emeleten várt már az orvosom és megmutattam neki az utcsó uh eredményét, ami számára nyilvánvalóvá tette hogy szinte elkerülhetetlen a császármetszés mivel ekkora súllyal lehetetlenség megfordulni a 37-38.héten. Nézegette a papírt és közölte, hogy az időpont február 19. lesz. A férjem ettől picit kiborult hogy ne legyen már együtt a névnapommal hiszen akkor innentől kezdve bukom a névnapot mert Olivér lesz az első, de a doki csak legyintett és mondta neki, hogy örüljön hogy könnyebben észben tudja tartani és hogy nincs a közelben a karácsony. Értékeltük a humorát. Először még csak mosolyogtam aztán egyre tudatosabbá vált, hogy sajna nem tudom megváltoztatni az elkerülhetetlent, császár lesz. Amitől, az első pillanattól féltem, paráztam. Ahogy hazaértünk egy teljes napon keresztül a netet bújtam minden cikket elolvastam a császárról, az „élmény¬”ről, a megélésről. Sokan panaszkodtak arról, hogy a mai napig hiányzik a szülés feelingje, a mai napig sírnak és nem tudják túltenni magukat, hogy így kellett történnie, és császárral szültek. Sokat olvastam emberi civódásról, önmarcangolásról, orvosok hibáztatásáról. Beparáztam. Vajon én, hogy fogom ezt megélni. És ami a legrosszabb azt sem tudom mit is kell megélnem mert még nem szültem soha és császárom sem volt. Szóval fel volt adva a lecke. Kétnapi rágódás után újra találkoztam az orvosommal és beszámoltam a parámról, hogy nagyon félek, és annyira sajnálom, hogy ennek így kell történnie. A dokim leült és annyit mondott. Próbáljam meg ezt úgy felfogn,i hogy nekem ezt a lapot dobták, itt ebben a helyzetben nincs más választás, nincs másik verzió, ezt hozta az élet, és ha ezen agyalok, még akkor rosszabbá teszem a helyzetem lelkileg. Egyszóval próbáljam felfogni, hogy császáros leszek és minden rendben lesz, ne féljek, ne civódjak rajta. Még egy napot rágódtam rajta és így tettem. Feldolgoztam, hogy nem tudom megváltoztatni a megváltoztathatatlant, hiába próbál mindenegyes porcikám tiltakozni ellene, ez van. Állandóan az járt a fejemben, hogy én már soha többé nem leszek ugyanaz az ember mint aki előtte voltam, ott lesz az a csúnya vágás és egy életen át minden időjárás változáskor érezni fogom stb. Szóval a lényeg az, hogy szerda reggel befektettek a kórházba. Kb. négy órát kellett várnom, amire sikerült elfoglalni a szobámat ahol rajtam kívül még öten voltak. Jó érzés volt azt tudni, hogy ott csak egy éjszakára maradok, nem nyerte meg a tetszésem a társaság,az egyik „kedvesebb” volt mint a másik. Az éjszaka folyamán sikerült 2-3 órát aludnom és mindig akárhányszor felkeltem iszonyatos félelem fogott el, és mellette a vágy, hogy láthatom Őt. 5 órakor ébresztettek fel, és hívtak át az orvosiba ahol az általam vitt borotvával leborotváltak, és megkaptam életem első beöntését, ami nem volt annyira gáz amire számítottam, ettől is paráztam kicsit. Lábakat összeszorítva rohantam vissza a kórterembe a vécére és fergeteges volt úgy ülni a vécén és hangokat adni, hogy tőle 2 méterre 5 „kedves” ember alszik. De túltettem magam. Este már tudtam a kiírást, hogy a második leszek a lenti műtőben, tehát kb. 10 órára tudok bejutni ha minden jól megy. A beöntés után csináltam még magamnak egy ctg-t ami hatig lekellett adni a nővérkének. Szépen visszafeküdtem az ágyba és vártam, hogy történjen már valami. Szinte mindenegyes perc óráknak tűnt, és egyre távolabbá, hogy megláthatom a kisfiamat. Fél kilenckor megérkezett Mackóúrfi a férjem, hosszú bőr kabátban, újra beleszerettem, és közölte, hogy mennyire fél. Egész éjjel hasmenése volt, és annyira izgul és várja már azt a percet amikor a kezében tarthatja a kisfiát. Megnyugtatott a tudat hogy már a kórház épületében van, mert ugyanis nem engedtek oda hozzá a látogatási tilalom miatt. Mondtam neki üljön le lent a váróban szólok ha idő van. Fél tiz körül szóltam a nővérkének hogy mivel nemsokára császárom lesz és kezdtek baromira szédülni és mivel terhes cukros vagyok bekéne kötni vmi infúziót mielőtt elájulok. Megmérte a cukrom 3,9 volt és hozta a Quamatelt infúzióban. Gyötrelmes volt, ahogy bekötötte, nem is tudom hogy lehetett nővér, rendes vértócsa volt alattam ezzel riogatva a többi kórtársamat. Nem telt el 10 perc meghozták a papírokat és közölték, hogy készen állok-e mert mennem kell. Felkeltem és úgy éreztem, akit vágni visznek, de csak egy éltetett, a Kisfiam. Nagyon féltem. És megpróbáltam magam piszkosul összeszedni, hogy a férjem büszke legyen rám. Pedig mint tudjuk én egy tű látványától is elájulok, egy vérvételt hetekig viselek, ilyen, hogy infúzió és a többi, Úristen. Na szóval lementünk a Liften, szóltam férjemnek, csatlakozott. Bementünk a szülőszobára, rettegtem attól is, nehogy valami olyan látvány fogadjon, amitől rosszul leszek, vagy olyan hangot halljak, ami eltántoríthat attól, hogy baromira jól fogom ezt viselni. Őrületes lendület volt a szülőszobán mindenki futott minden irányban. Aztán besétáltam infúzióval a kezemben a műtőbe ahol felültettek az asztalra és kitapogatták a gerincemet. Azt hittem, hogy már meg is kaptam az érzéstelenítést, mert az orvos a körmét szúrta bele abba a pontba ahová szerette volna szúrni az injekciót. Feltették a vérnyomásmérőt, a tappancsokat és ekkor valaki a háttérben üvöltött hogy állj, van egy azonnali császáros. Engem azonnal lekaptak az asztalról, ahol ültem, és áttoltak kocsin az orvosi szobába. Beküldték hozzám a férjem is aki már át volt dresszelve, zöldecske volt és egymást próbáltuk „szórakoztatni”. Megjelent az orvosom aki nem hitt a szemének hogy nem én vagyok az asztalon, beroncsolt hozzám az orvosiba és azt mondta: Ezt nem hiszem el hogy magának még ez is összejött, tíz éves pályafutásom alatt soha senkit nem vettek le a műtőasztalról. Erre mondtam neki, Doktor Úr nekem már mondtam, hogy ne mondjon számokat, mert én ezeket vonzom, amióta világ a világ. Mert ha egymillióból egy ember tud lenni az, akkor én már tudom előre hogy én leszek. Erre kaptam egy homlok puszit, enyhítve a sokkomat. De akkor mivel ott volt a férjem, annyira nyugodt voltam és tudtam, hogy percek választanak el Olivértől, erőt adott. Véget ért a sürgős császár és én következhettem. Minden nagyon gyorsan ment. Mindenki sürgött, forgott. Pont délben kaptam a szurit, 5 perc múlva már semmit nem éreztem, pedig ez is parám volt mi lesz ha érezni fogok, aztán felvágták a pocim és jöhetett a férjem. 12-20 kor mondták, hogy most értek el a baba kiemelési szakaszához. Elkezdtek ráncigálni, cibálni, tépni, ebből semmi nem fájt, csak furi volt de már csak arra vártam hogy láthassam Őt. És pontban 12-25 perckor kiemelte Murber doktorbácsink Olivért. Megmutatták, abban a pillanatban ahogy megláttam Őt, eltört a mécses, a férjem sirva fakadt és az mondta, hogy Ugye milyen szép, én csak néztem és nem láttam semmi hasonlóságot az elképzelt pofi és közte. Gyorsan elvitték, lemérték, megmérték, és kiabálták hogy kétszer kellett megmérni mert nem hitték el, hogy 60 cm. De nem sírt fel és nekem ez is parám volt, nem hallottam a hangját, szivem szerint felálltam volna, de nem lehetett, miért nem sír. Aztán kinyomták a szájából a habot és meghallottam a hangját és újra sírni kezdtem. Ott tudatosult bennem, hogy anyuka lettem. Megváltozott az életem Örökre. És nem érdekelt hogy összevágtak, csak az hogy láthassam, a kezemben tarthassam, hogy vigyázhassak rá egy életen át, és hogy mindentől megóvjam. Odahozták megpuszilhattam azonnal abbahagyta a sírást. Megnyugodtam, közölték minden rendben van vele, egy épp egészséges kisfiú. Ez volt az amire egész életemben vágytam, hogy egy szép egészséges Kisfiam legyen. És áldom a Jó Istent, hogy valóra váltotta. Utána a dokim picit megküzdött a méhemmel, nem akart visszahúzódni, de aztán kaptam valami csodaszert és visszahúzódott. Megmenekültünk. Feltoltak az intenzívre, ahol elkezdtem lábadozásomat másnap reggelig. Fél kettőkor lekerültem a kórterembe ahol megkaptam Olivért a kezembe és semmi mást nem csináltam csak egész éjjel néztem, egy percet sem aludva és csodáltam, hogy Ő van nekem. Nézett rám, sírdogálva és a szemeivel azt kérdezte, hogy Jó lesz ez nekünk, menni fog?, és megnyugtattam, nem is lehetnél jobb helyen Kisfiam!! MEGÉRKEZTÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
Felállt a szőr a hátamon ahogy olvastam a történetet. A leges legjobb dolog, amikor gyermek születik.

timejka
 
 


SUSKA

Hüpp-hüpp!
Ezt nem is lehetett volna szebben megfogalmazni!

Valóban nincs szebb érzés annál ahogy gyermekünket szeretjük, 8 hónap és megtapasztalhatom, és ezért én is mindennap hálát adok.

dita75
 
 


Zsuzska,
csodásan írtad le a történetet! Nekem az utolsó 3 sor a kedvencem!!!

i.kata
 
 


Sziasztok

Bocsi,hogy tegnap csak úgy eltűntem,de ledobott a babanet,és nem is engedett vissza. :twisted:

Bikfy
gratula a szép eredményekhez!

Zsuzska
nagyon szép,és megható Olivér születésének története!

Monic
Legalább pihenhettél volna egy kicsit! :lol:

Timejka
sajnálom a nem alvós éjszakát!

Reggel úgy ébredtem,hog majd levitte a háztetőt a szél,és persze ebben a szélviharban a fejfájás sem maradhatott el,úgyhogy egész délelőtt szenvedte. :? Végül délben meguntam,és lefeküdtem pihenni,persze el is aludtam rögtön,és 3-kor ébredtem fel... De a jó hír az,hogy már nem fáj a fejem! :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Visszatértem! :) Holnap és holnapután megyek dolgozni, pénteken meg majd sietek haza. Vettem tesztet és pénteken reggel meg is csinálom, de csak a bmc után tudok jönni. Nem akarom a dokitól megtudni, ha rossz a hír. Anyósék elmentek és mi nagyon fáradtak vagyunk. Az öregek rosszabbak, mint a gyerekek. :D Képzeljétek, anyósomnak lesz egy yorkshire terriere! Mióta elpusztult októberben a nagy kutyájuk, azóta eléggé maga alatt van. A kiskutyák az unokatesóméknál születtek pont jókor. Ma 3 naposak. Két fiú és egy kislány. Majd május 1-jén megyünk érte. :D Már alig várom.

Szerintetek attól lehetne baja a babámnak, hogy havonta egyszer hazamegyünk és ott van kutya? Kisgyerek koromban volt kutyánk, de utána csak papagáj. Arra a terhességi dologra gondolok. Nem lehet még gond, ha most kiderül, hogy terhes vagyok? Mikor lehet menni ilyen szűrésre? Melyik is ez?

dita: Mikor anyu és a szomszéd nő terhesek voltak, még utóljára 8,5 hónapos terhesen kimentek -kassára bevásárolni. Kérdezd már meg, hogy álltak-e oda és vissza is? 2,5 óra/út. Sok a bunkó. Én is ki szoktam tolni néha a hasam, főleg amikor a háziorvosom azt mondja, hogy soron kívül kopogjak be a táppénzes papíromért, nehogy elkapjak valamit. Nálunk ki van írva, hogy a terhesek mehetnek soron kívül. Szóval ilyenkor has ki és simogatás a pocakra. :D Kész röhej, de eddig nem kaptam ezek után szúrós pillantásokat. Drukk holnapra.

bikfy: Ez nagyon jó hír, ezt a vizsgálatot lehet hogy én is megkérdezem. Én az ilyen beszélgetéseket egy mp3 lejátszóval ütöl agyon. Kicsit bunkó dolog, de beválik.

denika: Pénteken megyek és remélem tényleg csíkos lesz. :)

zsuzska: Én nem vagyok egy érzelgős típus, de majdnem sírva fakadtam. Olyan szép. Ha egyszer a kisfiad ezt elolvassa, biztos nagyon meg lesz hatva. Köszönjük.



vicky79
 
 


Zsuzska,

nagyon szép a történet, teljesen elérzékenyültem tőle.
Én is kinyomtattam Danikának, beleteszem majd a babanaplójába, 10 év múlva úgysem emlékeznék ennyire tisztán az egészre.

Vicky,

nekem is van itthon yorkim és egy shih-tzum. Toxo-plazma szűrést csinálnak, nekem minden hónapban csinálták és mindig teljesen nega lett, hiába van 2 szobakutyám akikkel együtt alszom, sosem kaptam el a betegséget. Szerintem te sem kapod el. Veszélyesebb inkább a mosatlan zöldség evése vagy a hús szeletelése után nem lefertőtlenített kéz :roll: (én pl a terhesség alatt csak gumikesztyűben nyúltam nyers húshoz)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic: Köszi az infót, megnyugtattál. Most akkor azt nézik, hogy van-e védettséged a toxo-plasmával szemben, vagy hogy kialakult-e a betegség és akkor kezelik?



vicky79
 
 


Vicky

azt nézik, hogy valaha elkaptad-e ezt a betegséget. Mert aki egyszer elkapta az utána örökre védett ellene, tehát nem fogja a terhesség alatt elkapni.
Ha viszont azt mutatja a vérvizsgálat, hogy még soha nem kaptad el, akkor óvatosabbnak kell lenni. Nekem 0,00 volt, tehát soha egyáltalán nem fertőződtem meg, és ezután azért vették havonta le, mert ha esetleg nőtt volna az érték akkor azt azonnal kezelni kell. Van rá gyógyszer. Csak jó, ha időben észreveszik. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Laptetőmet felajánlom annak aki igényt tart rá :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: