Sziasztok!
Olvasgatok, de az írásig nem jutok el
most viszont nem emlékszem sokra, de a fütyi kérdéshez szólnék:
A magyar dokinénink (Kirstófnak is ő volt) szintén 60 feletti, így ő is a régimódi(bb) stílust képviselve, kb. fél éve adott Ftorocort kenőcsöt, amivel heti 2x (majd mi magunktól 3x) kellett kenni fürcsi után Marcis "kukikáját" (ő is így hívja
), s most, hogy otthon voltunk úgy megrántotta, hogy mire mondtam volna, hogy neeee, már kész is volt....illetve már majdnem jó, Apuka szerint 3/4-es vagy 2/3-os
azóta is krémezzük, s nem hiszem, hogy hülyeség lenne, amit a dokinéni Marcival csinált, Kristófnál is ez volt, s hát a fütyi az fütyi, hiába élünk új időket - szerintem
Marci egyre biztosabban megy, s már annyi mindent mond, hogy fel sem tudom sorolni...az újak pl. az OK, az ITT, OTT, ERRE, ARRA (R betűt persze nem mondja), de az ALMALÉ is megy, sőt már a PAPRIKA és a BUBORÉK is összejött egyszer-kétszer....ahogy Kismok is írta egy kis papagáj, amit mondok, azt próbálja ismételni
már lehet vele kommunikálni
Oltás: mi nem kaptuk még meg, mert múlt csütörtökre bejelentkeztünk, de addigra betaknyosodott, így e hét péntekre hívott vissza dokibá, aki mondta, hogy ez lesz kicsi élete legerősebb oltása. Na, én meg is ijedtem, s úgy gondolom, hogy akkor majd "csak" jövő pénteken oltatom be, ugyanis még mindig taknyos, s nem szeretném ha rögtön kapná a szurit. Mi már nem kapunk Prevenart, azt 3-5-7 hósan megkaptuk (legalábbis azt hiszem)
...mennem kell, Marcus felébredt (másodszor) a délutáni alvásból. Mostanság az ágyban alvás után (csak délután) még kézben is alszik)...most Kristófnál volt/van
Beteg, bibis (lepottyant) babóknak jobbulást!!
Nyafi??? vizsga???
Kriszta??
hogy vagytok??? (hülye kérdés tudom
), csak nem tudom másként kérdezni
Többiek is jelenkezzetek! Sokan eltüntek!!! (bagoly mondja....
)