Sziasztok!
Gégéé: Emma babó gyönyörű! És milyen kis érdeklődő már! A vigyorgós kép tetszik a legjobban! Csudi édes
Winchi: tok jó amit varrtál. Nekünk nem csinálnál egyet? Az autóba kéne a vezető ülés hátuljára
Matykó vőlegénykénk nagyon csini a királyfis cumijával. Ha csúszásgátló helyett textilpelust tennél a kádba. Nálunk az van, bár mi még a kiskádban fürdünk, de már alig fér el benne a hercegnő.
Lara: örülök, hogy túlvagytok a nehezén, remélem mostmár minden rendben lesz Hannussal. Puszi nektek!
Bende: köszi a tippet. Jó a babakocsitok! Én is nézegettem a teszveszen, de nem szerintem nem jókor.....
katinka: jobbulást Natinak. Szegénykém. Már kikeveredhetne belőle...
szosz: te honnan fogysz? Tényleg.... adok én is pár kilót szívesen.
Tegnap kalandos utunk volt. Voltunk Csababácsinál, még nem jöttem teljesen helyre, megint kaptam egy gyógyszert, és 4 hét múlva vissza kell mennem.
Megnézte a Dokibácsi a csajszit, nagyon örült neki, meg persze Dorka is a dokibácsinak. Úgy nevetett rá, mintha emlékezne rá....
Az Ági arcát meg simogatta. Jót nevettek rajta.
Végigjártuk Fehérvár összes bababoltját, és megvettük a babakocsit. Winchi, azt a kék Giraffe Club-ost. Néztünk mindenfélét, kipróbálgattuk, egyik sem felelt meg az elvárásainknak. Ez tökéletes. Befér az autóba, és minden van rajta, ami kell. Lábzsák, esővédő, dönthető, napfénytető, biztonsági öv, lábtartó, szóval szupi. Ajánlom mindenkinek. A park centerbe sikerült megvenni a Kenguru Kid-ben. Neten a Nikica-ban néztem, de ott nem volt az üzletben. Nem sajnáltam rá a pénzt, mert megspóroltuk az etetőszéken, és amúgy a másik babakocsija használt nem túl szép kocsi, így azt gondoltuk ennyi jár neki. Az eladó csaj nagyon készséges volt, bele is ültethettük a csajszit, meg szegénnyel az összes babakocsit összecsukattuk már a boltban. Megnéztem ezt a játszóházat is. Tök jó, ha nagyobb lesz Dorka majd elvisszük.
Ja, és kivel találkoztunk a Tesco-nál???? Jaffával és Miluval! Pont mellénk parkolt le, én meg gyors kipattantam a kocsiból, és lecsaptam rájuk!!!
:D:D Milu tündéri kislány. Nézte ahogy Dorka kiterült az autóban, és mondogatta, hogy baba, baba, és be akart menni hozzá a kocsiba. Utána pedig még integetett is nekem. Jaffa, jó volt benneteket élőben is látni!
Ha megjavul a notebook, akkor gyere! Várunk!!!
Ja, és jó hír: a papámnak nincs túl nagy baja, nem rákos! El sem hiszitek micsoda boldogság ez nekem......Valami volt a tüdején,(valami vizesedés, vagy mi, nem tudom) de a gyógyszerek hatására lehúzódott. És tegnap voltunk náluk, és megígérte, hogy eljön a dédunokája keresztelőjére, ami jövő hónapban lesz. És akkor lesz az 50. házassági évfordulójuk is, úgyhogy nagy murit rendezünk, megígértem nekik!
:D:D
Hétfőn viszont elsősegély vizsgára megyek, szorítsatok ám majd!