Sziasztok!
Niki!!
Csodameseszép.
Legyetek nagyon boldogok!!!
Hú már megszületett, hogy telik az idő.
Igaz már az én aprómnak is dobog a szívecskéje.
13,7 mm az egész gyerek.
Imádom.
Bevallom őszintén, annak, hogy nem volt kedvem írni, 2 oldala van.
Egyrészt mert 2 hétig húztam az igát, napi 10, illetve 12 órában, így életkedvem sem volt, na nem csak a fáradtság miatt, hanem azért is mert annyira hiányoztunk Pankának egymással, hogy reggelente ha zoknit kerestem már akkor elkezdett sírni, mert tudta megyek..és persze én is bőgtem. Nade ennek vége, már csak pár órácskát dolgozom naponta (hehe).
Másik oka viszont az volt, hogy hirtelen elegem lett ebből a mindenkinekrosszulesikvalami dologból.
Azon tanakodtam, hogy tényleg ennyire meg kellene szűrnöm a velményemet, nehogy valakit esetleg megsértsek vele? Hát nem egy olyan korban (és országban) élünk, ahol elvileg szabad a véleménynyilvánítás..?
és ha én tejjel itattam..és te nem..és ha én szoptattam..és te nem..és ha én lila bugyit húzok a gyerekem fejére..és te nem...AKKOR MI VAN?
SEMMI..biztosra veszem, hogy senki nem akar megsérteni senkit (mert tartom magunkat annyira értelmesnek, hogy nem ezt a módját választanánk)..namármost ha ez így van, akkor miért is kell személyes támadásként venni egy-két dolgot.
Ezen morfondíroztam és ez mindig úgy zavart, hogy el sem jutottam az írásig.
Gondolom közbejátszott az is, hogy lelkileg nem voltam/vagyok jó passzban, de ha abban lennék sem változna e tekintetben a véleményem.
Na mindegy, csak el akartam mondani ezt. Ugorjátok át, nevessétek ki, szívleljétek meg, tegyetek belátásotok szerint.
Anna!
A Panna az jó név.
Enyém királynő is Panna, habár rendszeresen leállnak vitatkozni velem, hogy miért szoktam akkor Pankázni is
, merthogy van ilyen név külön is, de ezt egy legyintéssel el szoktam intézni és továbbmegyek.
A férjem pedig Balázs, tehát mindkét névből kijutott.
Te hogy vagy?
Cicus? 2. számú fiacskád?
Híztál már valamennyit, vagy még fogysz?
Juteszembe nekem közben megjöttem az étvágyam
és persze anya főzött két hétig, az kb másfél kg-t jelent. pff..
Tegyetek már fel képeket a taliról, olyan szívesen nézegetlek titeket.
Többiektől elnézést, hogy nem szólok hozzájuk, nem direkt, csakhát hazajött a férj..
Jóéjt!!