Na, szóval....
Viki, húúú remélem most már minden ok a pároddal. Nem semmi, amin átmentetek.
Mabe, te már vásárolgatsz?
Jó, dolog is az. Már én is mennék, de még bőőven van időm. Meg nálam érdemes megvárni a nemét is, mert akkor úgy válogatom át Míra ruháit...
Kata, én erre a 2000-es méhszájra rákérdeznék... Mert ha tényleg annyi, akkor pihennéd kellene és igencsak odafigyelned...
Zsófi, májusban visszatérünk... az én áram is függ az eurótól. :s Kinti nagykertől hozom... De bízzunk benne, hogy addígra már barátibb lesz az árfolyam. Nekem se ártana, hisz az árakat is tudnám csökkenteni, plusz nekem is kintről lesz babakocsim.
Astrid, én is sok mindent úgy veszek, hogy a darabárát vagy egységárát nézem meg. Elég érdekes dolgok jönnek néha így ki.
Nekem anno Mírával 30 hetesen lett 3111... na onnantól semmit nem volt szabad... se sex, se fürcsi, se házimunka...
Kriszti, csak nyugi, biztos minden rendben lesz. Jó lett az eredményed!
Süti, neked el lesz verve a hátsód!!!! Attól még, hogy fel kelhetsz, ne mindent egyszerre akarj megcsinálni!! Csak nyugi és szépen komótosan! Oszd be, hogy minden nap csinálj vmit. Most a szervezetned is újra meg kell szoknia a munkát és azért ne feledkezzünk el a kis csöppről a pocidban... ő is egyre nagyobb lesz és egyre többet von el tőled. Szóval csak szépen lassan, olyan nyugdíjas tempóban nyomulj, léccc!!!
Egyébként nagyon jó színe van a hálótoknak. Én eredetileg nagyon sötét bordót akartam.... aztán mikor nézegettük a színkártyákat, valahogy megakadt a szemem egy olyan fahéjas, narancsos szinen... és végül is az lett.
Vera, nyugi, majd fogod érezni. Én Mírát 15 hetesen éreztem biztosan először. De sokan csak még kédőbb olyan 20 hetes korban.... Fogod majd még úgy érezni, hogy éjjel sem fog hagyni aludni.
Móka, merre van nyaralótok???? Nekünk is van a Balcsin, Fenyvesalsón!
Floranan, én is derékfájós vagyok... nekem 3 csigolyám kisebb és laposabb, mint a többi... elmaradt a fejlődésben. Nekem anno nagyon bevált az Anitás pocaktartó öv. Brendonban leht kapni. Ez se nem épp olcsó, de nagyon megéri az árát. Sztem a végefele már moccanni sem tudtam volna nélküle. Pont a napokban gondoltam rá, hogy azért majd 30 fokban hogy fogom ezt használni???
Bobóka, gratula a pici mozgásához!!!
Figyi, küld el nekem priviben a lányneveteket... mert így, hogy most nemvagyunk otthon nem garantálom, hogy eszembe fog jutni. Köszi. Egyébként szép név a Nikolett. Holnap egyet meg is fogok dögönyözni.
Most volt 1 éves februárban.
Erika, nem irigyellek a vérvétel miatt... Nem tudod ilyenkor valakinél otthagyni Fannit? És ez a segítőkészség!!
Kriszti, akkor kezet foghatunk. :S Míra is annyit volt ma ölben, mint máskor egész héten. :S Semmi nem jó neki. Remélem Ati nem lesz beteg... Biztos csak ez a hülye időjárás viseli meg.
3 óránként evés... lehet már szoktat Csöppke, hogy neki bizony rendszeresen ennie kell?
Én se vagyok megveszve sajna... EL nem mondom most is mennyi idő telt el.... Izgultam is rendesen.
Zsófi... nem annyi az ára a kocsinak.
És bőven ki fog jönni 200-ból. Még extrázhatod, is ha el akarsz annyit rá költeni.
Ildi, jó hogy újra itt vagy. Gyere sűrűbben, ha tudsz.
Uh, nekem eddig 3 volt, de elvileg csak 2 lett volna. 5. 9. 12. hetes. Legközelebb csak a 18 hetes lesz. Utána én olyan 25-28 hetesen akarok majd rendes nagyobb 4d-sre elmenni.
Brumi, annak az almáskörtés sütinek kééééérem a receptjét. NEmtom hogy néz ki, de az biztos, hogy összefolyt a nyál a számban.
Ilyen hozzávalókból csak jót lehet kihozni.