Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sina! Üdv újra itt!
[quote]M írta:inket leszúrtak a kezdetleges buksiemelés miatt... valaki tud jó tanácsot adni??

És aki leszúrt, az nem mondott semmi okosat?!
Nálunk is gond (volt), és ami nekünk a legjobban bejött, az az alátámasztásos hasrafektetés - így sokkal könnyebb a bébinek emelgetnie a fejét, nem megy el a kedve tőle pár másodperc után. Én legtöbbször a combomra fektetem, rászoktunk, hogy szinte minden kaja után így van egy kicsit, mert a böfi is könnyebben jön így, szóval dupla haszon:)

És neked és Musinak is: nem vagytok bénák! Az, hogy nem jó alvók a bébijeitek, nem a ti hibátok! Nagyon nem mindegy, hogy hogy és mennyit tud az anyuka éjszaka pihenni, nyilván a nappali aktiviás is főképp ennek függvénye...

Ja és nagyon aranyos hajas baba Mesid!

Gabi, Laura, Enikő - nagyon ügyesek a fiúk, hogy már így forognak!

Musi - légzésfigyelő - próba cseresznye! Ha Sophie is olyan közlekedős lesz, mint Kiskobold, akkor sok lehet a téves riasztás, de egyébként vsz okés lesz.

Laura - köszi a recepteket - bár úgy rákattantam a kenyérlángosra, mikor feltetted a fotót, hogy nem győztem kivárni, míg felteszed és a netről szedtem le receptet - de majd kipróbálom a tiedet is!:)

Márti! Anettnek jobbulást! És jó dokid van ezek szerint, hogy így vágta, hogy mi lehet a gond. És Anett még mindig gyönyörű!

Vera! Sajnálom, hogy nem a legjobban sikerült a szülinapod, de lesz jobb is! Én legalábbis ezt kívánom!

Babaúszás - mi tervezzük, de majd csak 5 hónapos kortól, mert itt csak akkortól fogadják. Mindenképp attól tesszük majd függővé, hogy neki hogy tetszik majd. Ha rossz élmény lesz (mint pl annál a csajnál a cikkben), biztosan mi sem fogjuk erőltetni. De azért már csak kíváncsiságból is rá fogok kérdezni a nőnél, ahová járunk korai fejlesztésre, hogy ő mit mond erre.

Bébic - ez szörnyű. Remélem, azóta megnyugodtatok! Nem vagyok az a félős fajta, de mostanában jobban tartok az autókázástól pont az ilyen barmok miatt. Mi most készülünk jövő héten az első nagyobb utunkra vidékre, haza a szülőkhöz. Már előre félek.

Zöldi - Hanna igazán szépséges, és azok a huncut nézések! És látom, megvolt a füllyukasztás. Mi is túl vagyunk rajta, még nőnap alkalmából túlestünk rajta. És szerintem ugyanilyenünk van belőve. Türkiz nektek is, nem?

Anita! - Üdv neked is! Remélem már jobban vagy, nem lehetett kellemes a műtét...

Mi jól vagyunk, bár továbbra is igen szerény a gyarapodásunk, legutóbb 20 dkg két hét alatt, szóval épp megint a minimum. Két hét múlva kell menni méretkezni megint.
Talán emlékeztek, írtam, hogy nálunk maratoni szopik vannak ill voltak, mert elkezdtem 2 ciciből szopiztatni a reggelit kivéve, és így javult a helyzet. Ugyanakkor mostanában meg azt csinálja, hogy egy idő után 15-20 perc után elkezd sírni, próbálkozik szopizni, aztán megint sír. Nem tudom megfejteni, hogy mi baja van, ilyenkor nem jön neki már eléggé? De ma pl egy ilyen után próbáltam lefejtet adni neki, de már csak játszott a cumisüveggel. Ja és ha ilyenkor leveszem a ciciról, max 1-2 percen belül megnyugszik és minden ok, és ugyanúgy kibírja kb 3 órát. Szerintetek miért csinálja?!

Kép
trombibébi

bébic: nagyon sajnálom ami veletek történt, de nagyon jó dolog, hogy épp bőrrel megúsztátok és az ijedtségen kívül más bajotok nem történt.

zöldi: olyan könyv nekem is kéne, ha vki talál szóljon nekem is.
nem merek tornázni,nehogy nagy izomlázam legyen.

mennem kell a főnök szólított....

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!!!

Anita:nagyon édes Petrik:) Tényleg és h viselte a műtétet mikor te nem voltál otthon?

Kérdés:megtudnátok mondani mennyibe kerül a Babamóka?Már annyira kiváncsi vok úgy döntöttem nekem is kell.

Másik kérdés:valaki kapott a kórházi csomagjában fa magot??????
Ha igen akkor nem tudná nekem megmondani mi a neve és hogyan,mikor kell elültetni?Mert a papírt amire rá volt ragasztva mag,sajna nem tettem el...így ne tudom mit kezdjek vele,és gondoltam el kéne ültetni :D :D Köszönöm

Gabi:nagyon guszta a kaja :D

Hát tényleg elég hétvége hangulat van :roll: :roll:

solya051020
Káld

Láttátok a híradóban az "óriásbébit"? 5,4 kilóval és 62 centivel született :shock: :shock:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! A babás torna, a mi amóka hátulján van, az nagyobb kölköknek és mamájuknak szól. Asszem elmegyek egy "edzésre" - itt van a szomszédban - és jól lelesem a gyakorlatokat.

Vivicittás talira senki nem akar jönni?

Babamóka 2000.- a Bookline-on keresztül pl. De ha elég neked Bocika egy-két hét, hogy "kijegyzeteld" - kb. 30 móka (=gyakorlat) van benne, akkor szívesen kölcsönadom. (4-5 hónapos korig már átrágtam magam rajta)

Kép
zölddisznó

Bocs, nem Boci, hanem Solya! :oops:

Kép
zölddisznó

Zöldi: ééééétem. Valamelyik oldalon linkeltem rubintrékás tornavidijóletöltést 6 hós babával. Az esleg? Csak már nem emlékszem, mikor. 11.-e környékén :? :roll: ?
Én akarok, előterjesztem apának... Szeretek sétizni...

Kép

Kép
gabilany79

Namegisvan:
http://barbara-dvd.blogspot.com/2008/09 ... torna.html

Kicsomagolásnál lényeg, hogy az összes fájl egy könyvtárban legyen, és csak a ZIP végűt kell kicsomagolni.

Kép

Kép
gabilany79

Videjós megoldás nem játszik, mert a galerin van a tévé meg a computer is. Ott meg kicsi a hely és marha meleg van tornázni.
De kösz az "erőlködést"! :)

Vivicitta 19-én. 11-én a nyul jön.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Köszi a programot, de sajnos nem leszünk azon a hétvégén. Megyünk a Bánki tóhoz wellneszezni....babóval és férjecskémmel....már úgy várom!!!

Amúgy elég szar volt a délelőtt, veszekedtünk a férjemmel, aztán délután befejeztük a tegnapi kertészkedést...attól megnyugodtunk. Nagyon szép lett. Majd holnap csinálok képet!

Olyan vasárnap esti hangulatom van....:( Csinálok egy francia almatortát!

Kép
mannababoca

Teszek fel pár képet... Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mannababoca

És pár fekete-fehéret...

Kép Kép Kép

abbahagytam

Kép
mannababoca

Édeeeeeees!

Kép
zölddisznó

Sziasztok! Vagyok ám én is, csak annak ellenére, hogy vasárnap van, kidolgoztam a belem. Tegnap reggeltől ma délig egyedül voltam a 2 gyerekkel. Délelőtt főztem, ebéd után sétáltunk másfél órát, utána kitakarítottam, teregettem, az egész hetit bevasaltam, majd újraraktam a mosógépet. Mikor leültem, közölte a család, hogy éhesek, vacsoraidő van!

Bébic! Még olvasva is szörnyű volt, ami veletek történt, nem még megélni. Szerencsére még nem volt hasonlóban részem! Örülök, hogy nem lett semmi bajotok!

Zöldi! Hunor széles vigyorral fejezte leánykád iránti vonzódását! :lol: Most éppen az ujját szopogatva hangosan cuppog és időnként hosszasan elmélkedik valamiről, amit még nem értek kristálytisztán.

Manna! Domi is gyönyörű, szuper képeket csináltok róla!

Babamókások! Osszátok már meg velem, mihez kell a strandlabda! Ebben a hónapban már nem fér a büdzsébe a könyv, remélem, jövő hónapban meg tudom venni. Viszont van itthon több strandlabda is, azzal tudnánk "mókázni". Előre is köszönöm!

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Laura: teszek neked képet. Bocsi a minőségért, de sebtiben csináltam. Lényeg: hason ráteszed a babát, hónaljánál fogod úgy hogy ki van nyitva a tenyered így egyszerre fogod a bébit és a labdát. Gurítgatod előre-hátra, és néha hagyod hogy leérjen a lába és elrúgja magát. Fontos a labda mérete, tehát hogy leérjen a lába. Bocsi ha nem voltam érthető!
Kép móka
Vendég

Solya: én az Alexandránál rendeltem. Szállítási díjjal volt 2550 péz.

Manna: Domi nagyon édes. És nyugodtan tegyél fel képeket, jó nézni. Irigyellek hogy ilyen jókat tudsz csinálni!!! :P :P
Vendég

Zöldi: nem erőltettem rommá magam :lol: Ja, a 11.-e az márciusra akart utalni, akkor linkeltem be a vidijóletöltést :lol:

Manna: mindig olyan jó nézni a képeidet... nagyon kifejezőek és Domi is édes.

Kép

Kép
gabilany79

Bocika! Nagyon köszönöm, teljesen érthető! Holnap kipróbáljuk! :lol: Igaz megint két műszakban leszek okításon, apa lesz a bébicsősz.

Kép
Kép
szeles4

Laura: lufival is mókázhattok, ha gondoljátok. Felfújod, kötsz rá egy szalagot, hanyatt fekteted Hunit, belógatod a lába elé a lufit, megemeled a kis popsiját, hogy elősegítsd, hogy rúgjon, és rugdossátok a lufit. Amikor már ráérez, lehet különböző méretűre fújni lufikat, hogy érezze a különbséget.
Nálunk ez is nagy sláger, sőt Kobold szereti megfogni a lufit, kezd rájönni, hogy szét kell hozzá tárni a karját, és mindig próbálja bekapni, ami nagyon vicces, ahogy rácuppan :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Köszi Gabi! Ez szuper! E
gyébként eszembe jutott egy nagy ötlet. Egy kedves kollégámnak Huninál 3 héttel idősebb a kislánya, már megosztottam velük a babaszakácskönyvet, meg az IQ filmeket is. Holnap megpengetem neki, vegyünk felesben egy ilyen könyvet. Én már nem fogok szülni, ők még akarnak babát, úgyhogy maradhat náluk a könyv, én csak időnként jegyzetelek belőle.

Kép
Kép
szeles4

Olyan aranyosak vagytok, hogy dícséritek a képeimet...olyan szar estém volt...de most már jobban vagyok! :D :D :D

Kép
mannababoca

És akkor a sok dícséret hatására, az egyik kedvencem!!!

Kép

Kép
mannababoca

Manna! Nekünk is pont olyan "félelmetes izénk" van! Szerintetek milyen állat? Nálunk megy a családi vita róla.

Hú, Bánki tó! De jó hely az!

Szeles! De én Zalánt néztem ki Hannának, bocsi.

Mi meg holnap megyünk a fejlődésneurológiára - mostanra kaptunk majd másfél hónapja időpontot. Az a beulatás tárgya, hohy hanna ülésbe húzva nem emeli, hátrahagyja a fejét. Hihi, most meg már a törzse folytatásaként, mint a cövek! Vicces lesz!

Kép
zölddisznó

Manna: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Kép
zölddisznó

Tök jó!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt Csajok!

Manna!
Domid és a róla készített fotóid is gyönyörűek!!!

Trombi!
Szerintem a minimális gyarapodás miatt ne aggódj. Én már megtanultam nem parázni ezen. Lényeg, hogy hízik valamennyit.

Babamóka:
Fizu után én is benevezek. Kedvet kaptam hozzá. :-D

Rólunk:
A csütörtöki csipáról még aznap kiderült, hogy kötőhártya gyuszi. :-( Azóta antibigyós szemcseppen élünk, de már sokat javult.

Hétvégén itt voltak anyukámék, állati sokat segítettek, kertészkedtünk, anyuval ablakot pucoltunk, függönyt mostunk... jól elfáradtam.

Most hétvégén meg jön anyósom. Legújabb parája: Zsófi vékony. És ezzel már nem engem és nem is Apát zaklatja, hanem a szüleimet!!! hívogatja, hogy szerintük nem sovány-e Zsófi. :evil:

Ja és az utóbbi napokban volt némi tápszeres pótlás is. Hát ez van. De nyugodt vagyok, hogy legalább tele a pocija és gyarapszik is.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Gyors bekukk! Tegnap átrendeztük a kisassznyért a szobát, hátha "fensuilag" volt rossz helyen az ágya... lehet, hogy bejön. Bár még most is 2,5 óránként ébredt, de végre a saját ágyában és jobb, mint a szombat éjszaka, amikor 40-50 percenként kelt... :cry:

Bébic, Zsiráf, Trombi! Köszi az üdvözlést! Gabi! Neked pedig a könyvet! (MÉg nem jutottam odáig, hogy beleolvassak, de Apa már könyvformátumúvá varázsolta! :) )

Enikő! Zsömianyutól rendszeresen vásárolunk: játékot, matracot... annakidején a terhességemkor tőle vettük meg a mikrós sterilizálót. Nagyon aranyosak! És van egy gyönyörű kutyájuk! :)

Manna, Trombi! Köszi a biztatást! Egyébként a doktornéni annyit mondott csak, hogy többet tegyük Mesit hasra. De majd elmesélem, hogy mit csinál a kiscsaj ilyenkor...

Manna! Domi igazán nagyon helyes! :)

Zöldi! Hanna hasonlóan tartja magát, mint Mesi! Édesen mosolyog!

Bella! Remélem, hogy már meggyógyultál! Sajnálom, hogy betegeskedtél!

Berni! Zsófinak van kötőhártya-gyulladása??? Sajnálom! Gyógyuljatok meg hamar!

Majd még igyekszem jönni!
sinaszi

sziasztok!

Solya:
az madárberkenye mag amit a csomagba kaptál,csak elülteted azt vagy kinő vagy sem, nekem anyósék ültették el otthon, egy cserépbe, mert náluk hűvösebb van, itt a panelbe megfőnek a virágjaim.
amúgy akartam már írni, hogy pusztán aranyos tény, hogy te is Orsi én is, az első szülött babád lány ahogy nekem is és neked is Réka:)

nálunk zajlik a fejlődési ugrás, péntek óta a kisasszony 2,5 -3 óránként kel éjjel is, pénteken meg még a hasa is fájt szóval semmit nem aludt az éjjel, pedig azt mondják 3 hónapos korra kinövik, hát nekünk nem nőtte ki, bár szerintem nem az az igazi hasfájás, inkább nyűgös nagyon és csak karban van el.

körkérdés:
nálatok mennyit alszanak du-án?
mert Réka a du-i szopi után ami vagy 3óra vagy 4 óra körül történik egyszerűen nem alszik max egy órát, kint a hideg levegőn(mi lesz velünk nyáron?) csak este 9óra felé alszik el, de már addigra annyira fáradt, hogy nem lehet bírni vele. 8-kor fürdetünk.

babamóka:bookline-on keresztül 2000forint+799 a szállítási költség.
ott így vannak a költségek

* 0-4 999 Ft-ig rendelési összegig: 799 Ft szállítási költség
* 5 000-9 999 Ft-ig rendelési összegig: 599 Ft szállítási költség
* 10 000 Ft értékű rendelés felett ingyenes

KépKép

Kép
orsimorsi

manna:milyen gépetek van, amivel ilyen jó fotókat tudtok csinálni?

KépKép

Kép
orsimorsi

Zöldi! Megcsináltam azzal a programmal az összehasonlítást! Érdekes eredmények születtek:

1. Mesi egyik alkalommal 3 %-kal jobban hasonlít rám, máskor ugyanannyira hasonlít mindkettőnkre! Ez még nem is annyira "vészes" eltérés!
Viszont:
2. Meg akartam csinálni Apám-Anyum-én háromszöget: Anyumról csak olyan képem van, amin én is rajta vagyok. A program csak az én arcomat ismerte fel, Anyumét nem.... Azért szórakozásból a saját arcomat beillesztettem az "Anyanégyzetbe": Eredmény: 7 %-kal jobban hasonlítok magamra, mit apámra! Még jó! De ez ugye azért lehet, mert apámra is hasonlítok.
Viszont:
3. Találtam egy másik képet Anyumról: eredmény Anyumra 18 %-kal jobban hasonlítok, vagyis jobban hasonlítok Anyumra, mint magamra! :lol:
sinaszi

nálunk az jött ki, hogy egyformán hasonlít apára és anyára is:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Trombi! A kitámasztásos módszer mit takar? A mellkasát támasszuk ki? Vagy mijét? Egyébként Mesi korábban rengeteget aludt hason, sőt úgy tudott igazán jót aludni, de az ugye kevés, mert akkor nem mozog. Viszont ha most hasra teszem, már nem ordít rögtön, de hiába teszek a feje elé motivációt, egész egyszerűen addig forgolódik az ágyban, amíg oldalra fordított fejjel nem látja... :shock: :oops: Így aztán ugye nem kell emelni a buksit... Viszont a fenekét annál magasabbra tolja! És amikor kezd pipa lenni a helyzet miatt, elkezd erölködni és akkora pukimanók szabadulnak fel... :oops: :lol:

Szóval ez így csak kínszenvedés. Most letettem a földre a játsziszőnyegét és arra fektettem. Annyitt sikerült csinálnunk, hogy "megmutattam" neki, hogy a kezével mit kellene csinálni: kb. 10 másodperc alatt körbenézett, majd visszaengedte a fejét, a kezét pedig kitette oldalra...
sinaszi

Orsi! Akkor már nincs vita a családban, hogy kire mennyire hasonlít! :lol:
sinaszi

Noli 6%-kal jobban hasonlít rám :D mint apujára.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Már két este próbálkoztam tápot adni Nolinak, mert habár tej van, nem mindig akaródzik onnan ezt ő kiszívni.. Tegnap viszont miután adtam neki hatalmas nagy keserves sírások voltak. Lehet a táptól? Valakinek hasonló tapasztalat?

Más: Szülés után ugye nagyon lefogytam, szülés előtt 46 kg voltam, utána 44 kg-ra mentem le. Ráfogtam a sok idegességre (valószínű volt is benne valami) de az a baj hogy mióta szüleimnél vagyok megint tovább fogytam.. 42 kg most a súlyom és ez már ijesztő. Biztos köze lehet még a kusza életemnek is ehhez, de esetleg a szoptatás miatt is fogyhatok ilyen drasztikusan? Enni eszek rendesen, iszok vitamint meg minden. Édességet, húst, krumplit, gyümit mindent eszek.. Kicsit megijedtem, tudjátok milyen vagyok... :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sina: tegyél Mesike mellkasa alá egy hengerré összehajtogatott pelust. :lol: :lol:

Aida: már éppen akartam kérdezni mi van veled? Hogy telnek a napjaitok anyukádéknál? Azt tudtad, hogy a szoptatás 800 kalóriát éget el, tehát valószínű ettől fogytál. Próbálj meg még többet enni, sok szénhidrátot.
Apukája azóta kíváncsi volt Noelkára??

Van még 3 DM pontom (szombati beváltásnál kaptam). Kell valakinek? Szívesen elküldöm!!!!!
Vendég

Sina:

megelőzve Trombit hátha tudok én is válaszolni,
kitámasztásos módszer, a hóna alá a mellkasához teszel egy összetekert törülközőt, úgy, hogy a keze leérjen a földre, közben simogasd végig óvatosan a gerince mentén, rá fog jönni a nyitjára és szépen emelni fogja majd a buksiját.

mi épp az oldalra és onnan hasra fordulást csináljuk, a törölközős módszerrel, eleinte mindig beszorult a keze maga alá, de ahogy a könyv írta, párszor megemeltem azt az oldalt ahol beszorult és most már nagyon szépen kihúzza maga alól a beszorult kezét.
Nálatok is folyik a nyála a labdán?
eleinte nagyon élvezte, de pár napja azt vettem észre, hogy inkább csak nyög a labdán és folyik a nyála, aztán elveszti a türelmét és nyöszörög.
pedig várok majdnem egy órát kaja után.

KépKép

Kép
orsimorsi

Tegnap "elolvasta" az első újságját :lol:. Kb. fél óráig lekötötte, hogy cafatokra tépheti :lol:

Az jutott eszembe, hogy nektek feltűnt már, hogy vannak szavak, amik tetszenek a manóknak? Tegnap délután elmeséltem neki, hogy "Most akkor kimegyünk és elültetjük a gyöngyvirágot, de majd ha nagyobb leszel, vigyázni kell vele mert mérgező." Na, a mérgező szón akkorát rötyögött, és még utána is akárhányszor elmondtam neki. De pölö van az "A part alatt.." dalocska, abban meg az "A malomba..." részen derül nagyokat. És még sorolhatnám...

Na, közben a védőnő is itt volt, azt mondta, hogy kezdjük el a hozzátáplálást... :?

Orsi, Aida: több képet is feltöltöttem, az egyik variációban egyforma a hasonlóság, a másikban 6% az én javamra :lol: :lol:

Orsi: déutáni alvás nálunk minimális. Séta közben kb. félóra, utána még egyszer 1/2-3/4 óra, de csak ha melléfekszem, és ennyi. 1/2 8 körül fürdetünk.

Berni: gyógypuszi Zsófi szemére. Anyósnak meg Kép

Kép

Kép
gabilany79

Boci, hát lehet remélem a szopitól van... Megvagyunk, jól vagyunk. Noli tegnap óta hatalmasak kacag ha fújkáloma pociját. Majd rakok videót. Igyekszem enni mindenfélét köszi a tanácsot.

Szombaton volt itt az apja Nolinak.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok,

Offline módból akkor most visszaváltunk.

Olvastalak Benneteket, de annyi minden van és úgy elmegy a napom h sokszor másra már nincs is energiám minthogy Marci után én is bedőljek az ágyba.

Zöldi,
Hanna gyönyörű, tündéri kiscsajszi. Azon a képen ahol félmeztelenül van, a ruha a fején, szóval az a kép a pelenkázón készült ? Jó nagynak tűnik.

A vivicitta-ról jut eszembe, tavaly is szerettem volna indulni, aztán időközben kiderült hogy Marci is on board, és mivel sok nehézség árán sikerült babuci, ezért akkor kihagytuk az eseményt.

A naptárra nézve pont ma 1 éve és 1 órája hogy Marci beköltözött. Ezért most megyek és adok is neki egy extra nagy cuppanos puszit.

Bébic,
huh ez nem lehetett semmi, szerencse hogy nem történt veletek semmi és párod pedig nagyon ügyes volt. Szomorú hogy ilyen felelőtlen, száguldozó, erőfitogtató emberekkel vannak tele az utak.

Vera,
Utólag is Boldog születésnapot. Most meghúzom a füled. Jobbról is balról is :D

Mannababoca,
Az egyik kép amit korábban feltettem pont Bánkon készült, akkor már nagy pocakkol voltunk. Szuper egy hely, csak azt sajnálom hogy nekem kimaradt a fürdés. De legalább a teraszon jókat olvasgattam. Dominak gyönyörű szemei vannak. Még fekete-fehérben is. :D

Bernuska,
Anyós :twisted: … és mielőbbi gyógyulást nektek.

Orsimorsi,
Nálunk alvás terén még mindig összevisszaság van. Napközben szinte semmi. Elkezdődik a nap 7-9 között aztán este 8-ig megállás nélkül mondja a kisember, habár most alszik, valószínűleg a front miatt. Egyetlen alvási lehetőség ha sétálni vagyunk. De volt már olyan is hogy séta közben folyamatosan nézett, cucli a szájában, de egy pillanatra sem csukta le a szemét.
Éjszaka pedig nincs ébredés, 9-kor leteszem és 6 körül hallom először mocorogni.

Rólunk, rólam,
Marci jó baba, már fordulgatunk, azt nem mondanám hogy rengeteget eszik, de azért szépen fejlődik.

Tanulok, rövidesen vizsgaidőszak, készülök az angol felsőre.

Ja és a múlt hét negatív élménye: apával mindketten egy újépítésű ház mélygarázsában bérelünk két beállót az autóinknak. Ezidáig tök nyugodt voltam, egészen 3 nappal ezelőttig, amikor is éjszaka ismeretlenek 4 autó ablakát betörték. Volt olyan autó aminek az összes létező üvegfelületét benyomták. Wow azóta úgy gondolom biztonságosabb az utca…

Tegnap nagyot kirándultunk, voltunk Gödöllőn telket nézni, előtte pedig a bababörzén, sajna az akiért kimentünk (kiállító) pont nem volt kint.

Most pedig készülünk a 3 hós oltásra.

.. Olyan erős szél van, attól félek hogy letépi a klímát ... rossz hallgatni ahogy nekifeszül szélúrfi az üvegnek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Zöldi,
ismered ezt a könyvet ? Nekem most ajánlották.

http://www.libri.hu/hu/konyvek/csalad_e ... 3wodwTKlvw

kubuspace

Aida,

ééééés mi volt szombaton ? Hogy viselkedett ??? Hogy viselted ?

kubuspace

Zskf-esek.

szombaton reggel hallottam a suliban hogy Dr. Juhász János (mikro/makro) meghalt. :cry: Tanított Benneteket ? Engem igen én nagyon szerettem a stílusát.

kubuspace

és akkor én is küldenék egy-két-három Marcis képet

Kép Kép Kép

kubuspace

Berni! Anyós :twisted: :twisted: :twisted: Ez borzasztóóóóóó!

Orsi! Hanna inden szopi után játszik egy negyed-fél órát, aztán simán elalszik kb fél órára. Ha kint vagyunk mindig alszik. Akár 2-3 órát is.

Mesi! Hasonlítós program: de azért jó móka nem?

[quote]d írta:e esetleg a szoptatás miatt is fogyhatok ilyen drasztikusan?

Aida! Lehet hormonális hatásra is, de nem tuti, hogy a szopitól fogysz. Esetleg egy vérvétel?
Az egyik ismerősöm 14 kilót fogyott szülés után két héttel, kivizsgálták, és semmi baja!

[quote]A írta:zt tudtad, hogy a szoptatás 800 kalóriát éget el

Bocika! Sajna ez így nem igaz :( Nagyon egyénfüggő, és persze szoptatásfüggő. De lehet, hogy Aida ilyen égetős típus.

[quote]A írta:zon a képen ahol félmeztelenül van, a ruha a fején, szóval az a kép a pelenkázón készült ? Jó nagynak tűnik.

Kubu! Az egy dupla méretű pelenkázó, vaterán lőttem egy ezresért asszem. Az van anyóséknál, és fürdéskor használjuk az ágyra terítva.
...akkor az idén Vivicitta?

Ezt a könyvet nem ismerem, de meg fogom ismerni! Köszi!

Marci! Cupp cupp!

Babamóka:
Ha nem kéri kölcsön senki - bocsi, de nem tudom, kinek ajánlottam, és nem találom - akkor 1500-ért eladó!
Aki kapja marja!

Kép
zölddisznó

sziasztok
már jo régeen voltam erre.Sajna minden időm le volt kötve,de azért néha olvasgatlak titeket.
Mindenki babója nagyon szépséges:D

Mi jol vagyunk,Vivike nő mint a gomba.Mindkét irányba fordul és onnan hasra.Bár nem értem minek csinálja mert egyből elkezd orditani:D
Nekünk csütörtökön lesz a 3 hos oltásunk.Hát nagyon nem várom de muszáj tul esni rajta:D
És most én is küldök képet hogy lássátok a hercegnőmet na meg engem hogy milyenek vagyunk most...De nem kiröhögni mert nem vagyok formában:D Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
nikianya21

No ha így alakulok és elérem a 40 kg-ot tuti orvoshoz megyek aztán majd lesz vmi ötlete. Csak félek nehogy olyan ötlete támadjon hogy hagyjam abba a szoptatást.. :shock:

Kubu, nem volt semmi vhogy így jellemezném a helyzetet. Babázott, beszélgettünk picit. Elég hamar elment. Mire hazaért felhívott, hogy nem jó ez így és hiányzunk neki, adjak időt megoldja. Háát. Egyelőre no komment.

Noli fotók:

Kép Tegnapi pancsi

Kép Újságok olvasok

Kép Lassan kinövöm a kosaram...

Kép Csak úgy pihi

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Laura:: a babaszakácskönyvet honnan lehet beszerezni?
a baba IQ az a dvd sorozat?

Gabi: nálunk is vannak ilyen szavak, főleg a neve hallatán, Erdősi Réka Luca, főleg, hogyha az r betűt megnyomom, akkor még megpróbálja utánozni is, kb ennyire, hogy ergö rögö
De nálunk az r és a k betűs szavak tetszenek neki.
mint a répa, retek, kurtafurta.

Boci: én beneveznék azokra a pontokra:)

Eszterke: köszönöm,megérkezett:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Nolinak jelenleg még mindig ilyen a szeme: Mit gondoltok mi lesz ebből?

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?