Sina! Üdv újra itt!
[quote]M írta:inket leszúrtak a kezdetleges buksiemelés miatt... valaki tud jó tanácsot adni??
És aki leszúrt, az nem mondott semmi okosat?!
Nálunk is gond (volt), és ami nekünk a legjobban bejött, az az alátámasztásos hasrafektetés - így sokkal könnyebb a bébinek emelgetnie a fejét, nem megy el a kedve tőle pár másodperc után. Én legtöbbször a combomra fektetem, rászoktunk, hogy szinte minden kaja után így van egy kicsit, mert a böfi is könnyebben jön így, szóval dupla haszon:)
És neked és Musinak is: nem vagytok bénák! Az, hogy nem jó alvók a bébijeitek, nem a ti hibátok! Nagyon nem mindegy, hogy hogy és mennyit tud az anyuka éjszaka pihenni, nyilván a nappali aktiviás is főképp ennek függvénye...
Ja és nagyon aranyos hajas baba Mesid!
Gabi, Laura, Enikő - nagyon ügyesek a fiúk, hogy már így forognak!
Musi - légzésfigyelő - próba cseresznye! Ha Sophie is olyan közlekedős lesz, mint Kiskobold, akkor sok lehet a téves riasztás, de egyébként vsz okés lesz.
Laura - köszi a recepteket - bár úgy rákattantam a kenyérlángosra, mikor feltetted a fotót, hogy nem győztem kivárni, míg felteszed és a netről szedtem le receptet - de majd kipróbálom a tiedet is!:)
Márti! Anettnek jobbulást! És jó dokid van ezek szerint, hogy így vágta, hogy mi lehet a gond. És Anett még mindig gyönyörű!
Vera! Sajnálom, hogy nem a legjobban sikerült a szülinapod, de lesz jobb is! Én legalábbis ezt kívánom!
Babaúszás - mi tervezzük, de majd csak 5 hónapos kortól, mert itt csak akkortól fogadják. Mindenképp attól tesszük majd függővé, hogy neki hogy tetszik majd. Ha rossz élmény lesz (mint pl annál a csajnál a cikkben), biztosan mi sem fogjuk erőltetni. De azért már csak kíváncsiságból is rá fogok kérdezni a nőnél, ahová járunk korai fejlesztésre, hogy ő mit mond erre.
Bébic - ez szörnyű. Remélem, azóta megnyugodtatok! Nem vagyok az a félős fajta, de mostanában jobban tartok az autókázástól pont az ilyen barmok miatt. Mi most készülünk jövő héten az első nagyobb utunkra vidékre, haza a szülőkhöz. Már előre félek.
Zöldi - Hanna igazán szépséges, és azok a huncut nézések! És látom, megvolt a füllyukasztás. Mi is túl vagyunk rajta, még nőnap alkalmából túlestünk rajta. És szerintem ugyanilyenünk van belőve. Türkiz nektek is, nem?
Anita! - Üdv neked is! Remélem már jobban vagy, nem lehetett kellemes a műtét...
Mi jól vagyunk, bár továbbra is igen szerény a gyarapodásunk, legutóbb 20 dkg két hét alatt, szóval épp megint a minimum. Két hét múlva kell menni méretkezni megint.
Talán emlékeztek, írtam, hogy nálunk maratoni szopik vannak ill voltak, mert elkezdtem 2 ciciből szopiztatni a reggelit kivéve, és így javult a helyzet. Ugyanakkor mostanában meg azt csinálja, hogy egy idő után 15-20 perc után elkezd sírni, próbálkozik szopizni, aztán megint sír. Nem tudom megfejteni, hogy mi baja van, ilyenkor nem jön neki már eléggé? De ma pl egy ilyen után próbáltam lefejtet adni neki, de már csak játszott a cumisüveggel. Ja és ha ilyenkor leveszem a ciciról, max 1-2 percen belül megnyugszik és minden ok, és ugyanúgy kibírja kb 3 órát. Szerintetek miért csinálja?!