Új privát üzeneted érkezett!

Anita!!

De jól tájékozott vagy!!!!!! :shock: :shock: De kicsit tévedsz: a "bádogember" megy a Sárával hétfőn :lol: :lol: :lol: Hát, szerintem kedden még nem megy oviba - ehhez több idő kell. :cry:
Mesélte Sanyi milyen bátor voltál! :lol: Leintetted! :lol: :lol:

Szandra!!

Ezt a Lipobase repairt is nagyon dicsérte a dokinéni - van is egy mintám, majd odaadom kipróbálni!!
Hidd el, ezt a havat már nem én akartam!! :( :( de olyan gyönyörűen esett, én ekkora hópelyheket rég láttam! :shock: :shock:

Barbamami!!

Üdv koztünk!! Megvan a csodálatunk új tárgya: Te és a négy gyermek :lol: :lol: :lol: Bár tény, hogy a 4 gyerekes barátnőm (4 lánya van) azt mondta, az a bolond, aki a harmadik után nem szül még egyet, mert annyira jó!! :lol: :lol:

Nem is írtam nektek: Sárának szerda este 40,5 fokos láza volt!! kissé kiakadtam. 8-kor lefeküdt láztalanul és 10-kor már ennyi volt a láza. Priznic ezerrel és szegény kómás gyereket próbáltam szóval tartani, hogy nehogy elveszítse az eszméletét: akadtak fenn a szemei a fáradtságtól! És addig el sem tud aludni, amig lázas, csak akkor ha már lement a láza :evil: :cry: De ma már láztalan volt és jókedvű :lol: Bár a bálba nem akar elengedni minket :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi,

Jézusom, szerintem én szívrohamot kapnék, ha ekkora lázat mérnék Zorkánál.
Szerencse, hogy gyorsan túlesett rajta. Semmi más tünete nem volt, csak láz?
Vendég
 


Gyöngyi:
Nálunk 39 volt a maximum,nem is tudom így hirtelen,mit is csinálnék ilyen magas láznál :(
Bekapott valami vírust??
Bár állítólag jó,ha a gyerek hajlamos a lázra,mert az azt jelenti,hogy jól működik az immunrendszere. Pl a nagylányom sosem szokott lázas lenni..

Hát..,Tomit nem terveztük,de 3 nappal azelőtt megfogant,mielőtt meg kellett volna jönnie. Ugyebár,állítólag olyankor képtelenség teherbe esni. :lol:
Hát...,ő azért csak megszületett a maga 4 és fél kilójával........ :roll:

Kevinszpészi:
A Petőfi utcában építkeztünk. A párom vecsési,anyósomtól megkaptuk a fél telket,így ide építettünk.
Érdről költöztünk,én ott nőttem fel :D . Az építkezés alatt is ott laktunk anyunál.

Vagytok az iwiw-en?? Ott van csomó kép a gyerkőkről..stb.. :D
Tollasné Leicht Andrea néven vagyok fent.

Petikém már nem pelusos,bár már azt hittem,sose szokik le róla. Olyan lusta pasi a lelkem,hogy most tartunk ott,hogy egyedül egyen,ne én etessem.. :roll:
Bogi félúton van,bilizik lelkesen,mióta megvettük a Fisher Pr. bilit, mert azon kényelmesen elücsörög :D

A száraz bőr......,huh,az nálunk is gond. Peti egy ekcéma-szerű folttal született a combján,azóta is időnként kijön rajta. Szegény,annyit vakarózik!
Nekem eddig csak egy krém vált be,nem tudom,mi a neve,mert az érdi gyerekorvos írta fel,és a gyógyszertár klapatyolta,de Petinek nagyon jó.
Mire visszamentem a doktornőhöz,hogy írjon még,nem tudta megmondani,mit írt fel neki.. :shock: Hát.. :shock:

Képek :P
Kép
Napsugár már gyakorol :D Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 

 
 

Gyöngyi,
:lol: :lol: :lol:
Basszus szegény Sára, még tegnap is látszott rajta :(
Én ismerem ezeket a 40 fokos lázakat, sajnos, ezért is hajlok arra, hogy nem adatok be kötelezőn kívül oltást...Botond az összes oltásra ilyen magas lázzal reagált :cry:

Hát Szandra :lol: akkor próbálkozz a Sanyinál :wink: :lol: :lol:

Barbamami,
aranyosak a gyerekek :) ezt a szoptatós módszert már láttam gyereknél :lol: ( Bogi is csinálta ezt, csak ő babával :lol: )

Anita
putyu
 
 


Barbamami, gratulálok a gyerekekhez, nagyon szépek! Tényleg mint az orgonasípok :) És csodállak, hogy képes vagy őket menedzselni... :)

Gyöngyi, basszuskulcs :evil: Lehet tudni, hogy mit kapott el? Bár a környéken most mindenki beteg, nem lehetett nehéz valamit összeszednie :(. Téged meg azért csodállak, hogy ezt a helyzetet ilyen higgadtan oldottad meg! :)

Marcipán már jobban van, sokkal ritkábban kell szívni az orrát, és már nem is nagyon köhög. Kicsit még sípol időnként a tüdeje, de erre nagyon jók a puffok, rögtön segítenek. Egyébként a kispasi már annyira komisz, hogy naponta húszszor szedem ki a virágcserepekből. A másik mániája, hogy a dokinénitől kapott xylofon botjával a szájában közlekedik fel-alá a lakásban, és mindent végigkopogtat vele. Ha valaminek klassz hangja van, akkor hangosan röhög, mint egy kis kobold :lol:

Én viszont kezdek lassan megbolondulni, egész héten nem nagyon mozdultunk ki itthonról (nem ehhez szoktunk a sok gyógytorna és egyéb program mellett...) Ráadásul az Uram ma is és holnap is egész nap repülős tanfolyamon van, úgyhogy holnap este, miután hazaér, én lehet, hogy szanatóriumba vonulok :lol:
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Autósok figyelmébe!

Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén.

Az alábbi lista tuti,mivel a felszerelő cégtől jött:

- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc utca sarok
után következő első lámpasor

- Ferenc krt. - Üllői út sarok

- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)

- Attila utca - Alagút sarok

- Hegyalja út - Jagelló út sarok

- Fehérvári úti piacnál

- Budafoki út

- Mártírok útja - Bimbó utca sarok

- Moszkva tér

- Kőbányai út (Egészségháznál)

- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.

- Szentendrei út felüljáró minden lámpasor a csillaghegyi elágazásig

- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor

- Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál

Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos
jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon) az áthaladási sebességet.

A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!!

Húú, szerintem pont akkor írtam, hogy mi van a sárával, amikor elszállt és nem ismételtem meg - bocsi :oops: :oops:
Szerdán voltunk dokinál, mert már akkor is 38.6 volt a láza és köhécselt, és fájlalta a torkát és egyébként is kell igazolás :lol: :lol: Hát tüszös mandulagyulladása van! :cry: Szerda este kapta az első adag antibiotikumot, még nem volt ideje hatni! Ahogy eljutott az agyamig, hogy amit látok a lázmérőn az valóban 40,5 - vetkőztettem ée prizniceltük!! Nekünk nincs kádunk, így ezt kell csinálnunk, de hihetetlen gyorsan és hatékonyan leviszi a lázát. Nem mondom, hogy nem sír, de muszáj! :? :?
Sára lázékony és emiatt gyorsan gyógyul. Marietta ritkán lázas és emiatt tovább is húzza minden betegségnél. :?

Barbamami!!

Szépek a gyerekek, gratulálok hozzájuk! :lol: :lol: Ovi, suli váltást hogy viselték?

Szandra!

Miért is kell a Sanyinál próbálkoznod???? :shock: :shock: :lol: :lol:

Képzeljétek hol voltunk ma!!! A monori Csülök&csülök étterembe ebédeltünk!! Fix áras és annyit eszel, amennyi beléd fér! :lol: :lol: :lol: Fincsi volt, megéri!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 



Na kellett itt betegségről meg lázról beszélni...Zorka tegnap kezdett köhögni mára már taknyos is és a délutáni alvásból lázasan ébredt, na nem olyan horror szerencsére, mint Sáránál. Csak 38,2.
Vendég
 


Judit,
gyógyuljatok!!! sok C vitamin, ahogy Gyöngyi mondaná :wink:

Gyöngyi, voltatok végül a bálba? Sára hogy van?

Szandra, próbálkozz csak, de természetesen csak a Tami miatt, megéri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata, kitartás mindjárt este, de ha van kedvetek bármikor szívesen látunk benneteket :)


Olvastátok ezt az anyatejes cikket? :shock: :shock: :shock:

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!!

Judit!!

Zorkának jobbulást! Remélem csak valami múló pici nyavaja!

Szandra!

Na, asszem erről szeretnék bővebben is hallani!! :lol: :lol: Majd kifaggatom mindkettőt!! :D :D

Anita!!

Anyatejes cikk!! Szerintem a vége a lényeg: vajon ki támogatta ezt a kutatást?? Ezt eddig is tudtuk, hogy a szervezetünk tele van olyan toxikus anyagokkal, amiket itt leírtak. És ahogy múlnak az évek egyre több és több dolog derül ki. Ez ellen tenni nem lehet. Vagyis enni a sok C vitamint, mint antioxidánst! :lol: :lol:

Voltunk a bálba, bizony!!! :lol: :lol: Csajok mamáéknál aludtak gond nélkül - így tudtunk alidni 3-9-ig :lol: Nnnnnagyon jó volt :lol: :lol: Sanyi picit becsiccsentett, ez arra volt jó, hogy elfelejtette, hogy fáj a térde (ma már emlékszik rá intenzíven :cry: )és tök sokat táncoltunk! :lol: :lol: :lol: Volt lakodalmas zenétől kezdve Takács Tamásig minden. Lehetet tombolni!! :lol: :lol:
Éééééééééssssss! Nyertünk a tombolán is!! :lol: :lol: Az egyik fődíjat egy értékes ékszer garniturát (fülcsi, nyaklánc, karkötő) és pár apróbb dolgot: képet, kiwit, vásárlási utalványt. Sikeresek voltunk! :lol: :lol: És még jól is éreztük magunkat!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Lassan vége a hétvégének :-( De eseménydúsan telt. Atival tegnap Anyáéknál voltunk (mint minden szombaton, mert Sanyi suliban), és mivel szép volt az idő hatalmasat sétáltunk a Rákos patak partján.

A sok kapálózás közepette végre sikerült bekapnia a lábujját. Jókat vigyorgott rajta... Nekem meg éppen volt fényképező a kezemben....
Estére nyűgösebb lett, de az oka is megvan: kibukkant mégegy fogacska. Nem tudom mennyi idő alatt törik át az ínyt teljesen, de már 3 alsónak kint vannak a hegyecskéi... (Már szereztünk krémet a fájdalomra, csak azt nem tudom mikor van itt az ideje, hogy használjam is :shock: . Szóval csak figyelek...)

Ma délben pedig virgonckodott az ágyunkban. Egyik pillanatban hasonfekvésből átfordult a hátára :-) Nagyon meglepődött rajta. Annyira jó kis pillanatot talált rá, mert éppen Sanyi tette tisztába (már összesen 4. alkalommal :shock: ), és így éppen mindketten ott voltunk, és láttuk a mutatványt! :-) Hihetetlen mekkora öröm, amikor megtanul valami újat ez az aprócska emberke :-)

... Ezekről a sebességmérőkről már volt szó régebben is. Vagy most már mérnek is? Mi gyakran robogunk át az egyik kereszteződésen. Persze nem piroson, de szerintem ott nem túl sokan mennek 50-el. Azért megemlítettem a férjemnek, nehogy fényképet kapjunk véletlen...
almi
 
 


Mert sajnos a Törpénk is elpusztult:
:cry: :cry:
Amit megtanulhatunk a kutyáktól:
1. Ha szeretteid hazaérnek, rohanj az üdvözlésükre.
2. Ne tűrd szótlanul, ha megtámadták a területedet.
3. Naponta fuss, kergetőzz és játssz!
4. Légy hűséges!
5. Soha ne mutasd magad olyannak, amilyen nem vagy.
6. A hazugságot, akár a csontot, hiába ássuk el - valahogy mindig napvilágra kerül.
7. Ha valakinek rossz napja van, maradj csendben, ülj le mellé, és gyengéden dörgölőzz hozzá.
8. Élvezd a séták egyszerű örömét.
9. Ne harapj, ha a morgás is elegendő.
10. Meleg napokon igyál sok vizet, és árnyas fa alá feküdj le.
11. Boldogságodat ne szégyeld kimutatni.
12. Akármilyen gyakran kritizálnak, ne vágj vissza, s ne sértődj meg.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi, :cry:





Emőke!


Kép

Anita
putyu
 
 


Emőke! Nagyon sok Boldog Névnapot!

Tegnap este már bekentem egy picit Ati fogacskájának helyét. Borzalmasan sírt. Hiába aludt el, 30-50 percenként felzokogott. És most már pirosabbnak is láttam a helyet... Remélem láz nem fog párosulni mellé :-( (Az lehet, hogy a fogzás miatt többször, és a nap vége felé másmilyen színűt trotyizik???)

Gyöngyi! Ezek az ebek tényleg ilyenek :D Lelkifurdalást is kaptam párszor, mióta hazajöttünk a babával. Kicsit mintha keveset törődnék velük... De már értik, hogy megváltozott a család felállása :-)
almi
 
 


Gyöngyi, sajnálom :( :(

Reni, szerintem próbálkozz a homeopátiás fogzásra való cuccokkal, állítólag nagyon jók!

Judit, Zorka jobban van már?

Emőke, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Köszi, Zorka tegnap már nem volt lázas, de még mindig elég taknyos, ma reggelre persze én is lebetegedtem, hurrá:)


Emőke
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Vendég
 


Emőke:
Én is boldog névnapot kívánok.. így utólag :roll: :oops: ...

Judit:
nektek jobbulást... :(
Ebben a pocsék szeles időben ki se dugd az orrod! :roll:

Gyöngyi:
Igen,nekem is pont az jutott az eszembe,hogy egy ilyen kutatást ugye pénzelni kell. És leginkább valamelyik tápszergyártó cég érdekében áll egy ilyen eredmény :?

Most épp Tomival szenvedek,már 6 napja nem kakilt.. A többiek szépen naponta termeltek,de Tomi :shock: Eddig is 3-4 naponta kakilt,de ez már túlzás. A hőmérőzésre nem akarom rászoktatni,mert állítólag az hosszú távon káros. Azt mondta a védőnő,adjak neki narancslevet. Most várom a hatást.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


barbamami,

Én úgy tudom, hogy anyatejes babáknál tök normális, ha időnként pár napig nincs széklet. Vagy fáj is a hasa? 3 hetes gyereknek narancslé? Hát én nem vagyok egy paraanyu, de én nem adnék.
Vendég
 


Azt tanácsolom, hogy mindenki nézze meg mikor jár le a jogsija, forgalmija, műszaki vizsgája, stb...
Ugyanis hétvégén nagyon pórul jártunk. Miki kölcsönadta a kocsiját egy haverjának, aki elment vele Szerbiába. Tegnap hazafele tartott és felhívott a határról, hogy nagy gáz van. Elkérték a forgalmit és kiderült, hogy 1 hónapja lejárt a műszaki. Azonnal elvették a forgalmit, s bár Miki közben már intézte, hogy ma vihesse vizsgáztatni az autót, le kellett mondania, ugyanis forgalmi nélkül nem viheti. Azt meg mire visszakapjuk a 30ezer forintos bűntetéssel együtt, akár több hét is eltelhet.
Nem beszélve arról hogy mennyi rohangálnivaló lesz, egy csomó papírmunka, hogy le tudjuk vizsgáztatni a kocsit.

Anita,
Nagyon köszi a felajánlást a kocsira, tök jól esett!!!Beszéltem az öcséddel és adott egy telefonszámot, neki köszönhetően nagyon olcsón sikerül kocsit bérelni, így el tud utazni Miki Szlovéniába holnap. És hallom holnaptól új szomszédaink lesznek:)
Vendég
 


Ati megfordult a hátáról a hasára is :-) Sajna nem láttam, csak furcsa volt hallani a sírást. Bementem megkukkantani mit művel az ágyában. Azon bosszankodott, hogy hason van :D Ügyes fiú, alaposan megdögönyöztem érte :-)

Kata, esetleg meg tudod mondani, hogy nektek melyik hoeo bogyó vált be? (Bár biztos utána tudok nézni valahol, hogy mit lehet ilyenkor adni :shock: ) Most egész nap sírós, rág mindent, ami a keze ügyébe kerül, de főként lógni akar rajtam. Marha nehéz ennyit ölbe-babázni. Tépi a hajamat, bosszankodik, szopja a nyakamat.... Szegényke, biztos nagyon fáj neki.

Az anyatejes cikkel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy ez igazán nem újdonság, átkerülnek jó dolgok mellett a rossz anyagok is. De nem vagyok biztos benne, hogy más egyéb táplálékkal ez nem így van. Elég a növényekre, állatokra gondolni, amiket az ember elfogyaszt. És pl. a nehézfémek nem igazán ürülnek ki, így landol a tápláléklánc tetején.... (Ólom még mindig van a növényekben, pedig már évek óta nem használható a benzinben....)

Hatalmas szél van, ma nem lesz séta. Még elröpülnénk...
almi
 
 


Reni, mi nem adtunk Marcinak semmit, mert csak utólag vettük észre, hogy kijött két foga (azóta se növesztett újabbakat :)).
Most előástam, hogy annak idején miket írtam össze - de ha jól emlékszem, ezt valaki azóta már kiegészítette néhány dologgal.

Calgel fogzási gél
Dentinox gél
Pulsatilla CH 15 (1db/óra)
Chamomilla CH 15 (1db/óra)
ha lázas: Germicid-C vagy Panadol baby szirup
(a Károly utcai patikában ezeket be tudod szerezni)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Judít, csőstül jön a baj.... Gyógyuljatok meg, aztán a kocsiügy is csak megoldódik! Gondolom, a hátatok közepére se hiányzott a dolog :cry:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Nem tudná valaki elintézni, hogy a "nagy kaput" végre becsukják, és megszűnjön a már lassan két hete tartó iszonyatos huzat! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Szegény Dóri már teljesen kivan, és vele együtt én is. Ráadásul a nyolcadik (fenti középső metszőfoga, a jobbik) fogacskája is igen rendesen kínozza.
Azért vannak jó perceink is, szinte egész nap menni akar, egyre merészebb, és egyre nagyobbakat esik. :cry: :cry: :cry:

Gyöngyi!
:cry: :cry: :cry:
Jobbulást Sárának!
Buli! :P :P :P :P

Emőke!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked mi is!
Nagyon édes volt Ábel!

Barbamami!
Üdv köztünk! Gratulálok a gyönyörű gyerekekhez, és le a kalappal előtted.
Dórinak voltak hasonló gondjai, mint Tominak. Többször is előfordult, hogy egy hétig nem kakilt. A védőnő nekünk is mondta a narancslevet, de én azt csak 3,5 hónapos kora körül mertem először adni. Addig pedig néha megszélcsöveztem, szerencsére nem szokott rá. Valamint sokat massziroztam, és tornáztattam (nem tudom, erre neked mennyi időd lehet?), és töményebb kamillateát adtam neki, de igazából nálunk a korai fogzás, és a vele járó nyáladzás, és orrfolyás vetett véget ennek. Aztán később is voltak gondjaink, mert nagyon bogyózott, és szó szerint néha úgy kellett kihúzni belőle a kakit. Szerencsére mostanában minden rendben, több, mint egy hónapja van, hogy naponta kétszer is produkál. Igaz most is fogzunk rendesen. Február 11. óta 5 foga bújt ki, és még most jön egy, a nyolcadik. Remélem lesz egy kis nyugalmunk ezek után.

Reni!
Én homeopátiásat szereket használok (chamomilla, viburcol), valamint ritkán, amikor annyira fáj neki, hogy játék közben, odakap a fogához, és iszonyatos üvöltésbe kezd, bekenem neki dentinoxxal, és néha van, hogy nurofen szirupot is adok neki. De azt már csak tényleg akkor, amikor nem tudok vele mit kezdeni.

Kata!
További jobbulást! És várunk titeket is! És természetesen továbbra is bárkit szívesen látunk.

Olyan jó volt, a múlt hét, hogy ennyien jöttetek!


Judit!
Jobbulást neketek!

Anita!
Köszi az infókat. Szerencsére nálunk a Zoli se egy száguldozó típus, de azért jó tudni, hol figyeljünk.

Szandra!
Kocsitok gyógyult már?

Anikó!
Jó volt látni titeket, már olyan rég találkoztunk. Remélem, legközelebb Majáról se csúszunk le.

Megfigyeltem hogy az elmúlt egy hónapban mennyit alszik a Dóri. Egy kicsit ledöbbentem, mert éjszaka általában csak 6,5 órát, azt is három részletben. Nem kevés ez egy kicsit egy ekkora babának? Igaz napközben jól alszik, egyet délelőtt, majd délután is. Összesen átlag 4 órát, 2-2, 1-3, vagy 3-1-es elosztásban. Bár szerintem ez se sok annyira, hogy éjszaka ne aludjon többet.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!!

Adri!!

Épp most jegyeztem meg a Mariettának, hogy amikor pici volt, akkor ilyen időben mennyit ordított!! :evil: :evil: :? :? És sokat gondolok rátok is - szar ez az idő mindenkinek, de gondolom Dórinak és neked főleg!!
Más is ennyire érzi a szelet??
Alvás!! Szerintem kevés ennyi alvás egy ......anyának! :lol: :lol: :lol:
Én is keveseltem anno a Mariettánál, de nem sokat tudtam rajta változtatni! :cry: :roll:

Reni!!

Ha sírós egy baba a fogzás miatt akkor a Cammomilla , a "csak" bújós, akkor Pulsatilla. Nekünk a camomillával volt tapasztalatunk :lol:


Barbamami!!

Nálunk az lazított nagyon a székleten, ha vizet cukorral forraltam fel és azt itattam velük - és ebbe semmi allergén nincs. De ha a pocakja nem kemény, ha jókedélyű, akkor még a 6 nap is belefér egy anyatejes babánál - szerintem is. Talán én is inkább a hőmérőt választottam volna a narancslé helyett. Paráztam a déligyümölcsöktől. Reméljük azért Tomi már túl van a problémán!! :lol: :lol:

Hogy viselték a gyerekek a költözést és a közösség váltást??

Emőke!! Boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Judit!!

Hogy nektek is mindig van valami kalandotok!! :roll: A fenébe, ennyi plussz idő és gond! Gyorsan átnézek minden iratot :? :?
Jobbulást nektek!!

Anikó!!

Hol vagy? Hogy vagy???? Hiányzol!! Most, hogy a Sanyi viszi a Mariettát , Sára meg itthon van az ovi felé se nézek :lol: így nem találkozunk!! :cry:

De az is piszokság, hogy itt néhányan összejárnak én meg kimaradok belőle :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Barbamami, mi Marcinál mindig szélcsöveztünk - az első néhány hónapban volt, hogy naponta, és nem szokott hozzá. Narancslevet biztosan nem adnék neki :shock:

Adri, ezt találtam:
KOR Alvásigény (kb.):
Újszülött 16 – 18 óra naponta
3 hét 15 - 18 óra naponta
6 hét 15 - 16 óra naponta
4 hónap 9 - 12 óra + két alvás napközben (egyenként 2 - 3 óra)
6 hónap 10 - 11 óra + két alvás napközben (egyenként 2 - 3 óra )
9 hónap 10 - 12 óra + két alvás napközben (egyenként 1 - 2 óra)
1 év 10 - 11 óra + egy vagy két alvás napközben (egyenként 1 - 2 óra)
18 hónap 10 - 12 óra + általában egy alvás napközben (1 - 2 óra)
2 év 11 - 12 óra + egy alvás napközben (1 - 2 óra)
3 év 10 - 11 óra + (talán) egy alvás (2 óra)

Ha a héten is lesz Nálatok bandázás, szóljatok! Marcit végre vihetem közösségbe, és csillapíthatom az elvonási tüneteimet :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi,

Hát igen. Tegnap az anyám erre az egészre azt mondta, hogy nem mondhatom, hogy a férjem mellett unalmas az élet:) Igaza van:)
Próbálok odafigyelni az ő ügyeire is, de még mindig meg tud lepni:) De most elszedem tőle az összes határidővel kapcsolatos iratot és felirkálok magamnak mindent:)
Vendég
 


Adri!
Nekem sem aludt többet a Tami ennyi idősen, sőőőőőt ő még nap közben is csak fél-1 órát aludt. De mostanra már normalizálódott. Sajnos ezek a büdös kölkök nem olvasták a NAGY könyvet így fogalmuk sincs arról, hogy mit mikor és hogyan kellene tenniük :wink: :) de csak kitartásra tudlak buzdítani, meg fogja hozni a gyümölcsét. Látod, Gyöngyiéknél is a rossz alvó gyerekéből milyen jó alvó lett.

Barbamami!
Én sem adnék narancslevet, de bízzunk benne, hogy többször nem is kell.

Judit!
Nem semmi ami veletek is ebben az évben már megtörtént. Együtt várjuk az év végét? :wink:

Sz

szandrakiss
 
 


Emőke!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 



Sziasztok!

Üdv köztünk Barbamami :D Nem semmi, 4 gyerek :shock: Én csak a 2.-at várom, de már kész vagyok :oops: :wink:

Évi,
Köszi a Nálad töltött órákat! Nagyon jól éreztem magam. Maja meg azóta is menni akar újra a "pici babához" :D Nagyon szép a lakásotok. Tominak meséltem, Neki is bejön :D Sokban megegyezik az ízlésünk.

Adri,
Örülök, hogy láttalak Titeket is, még ha csak olyan kis időre is. Ez a bugyuta idő, még a felnőtt szervezetét is megviseli, hát még a kicsiket. :? Kitartást kívánok.

Gyöngyi,
Sajnálom a kutyusotok :cry:
Nem is írtad végül milyen mosogatógépet vettetek.
Sárának jobbulást!

Anita,
Annyira elvoltam magammal foglalva :oops: , hogy csak most esik le mit is mondtál. Megint betegek vagytok? :shock:

Viki,
Nagyon eltűntél :( Remélem nincs gond Nálatok! Jól eltelt a múlt hét is találka nélkül :oops: :cry: Jó lenne már összehozni valamit.

Sajnos nálam semmi jó nincs :( A vesém kezdi feladni a szolgálatot. Ráadásul most meg a farcsontomnál alakult ki egy ciszta, amit ma fel is nyitottak a sebészeten. Se feküdni, se ülni nem tudok :shock: Babócával szerencsére minden oké :D
Én egyenlőre nem az év végét várom, csak a szülést! :roll:

Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szandra,

Év vége...hááát az attól függ. Ha közben gyarapszunk, akkor jöjjön. Amúgy meg november a határidő, hogy összejöjjön a kistesó(különben mehetek vissza dolgozni, akkor muszáj lesz lehúznom legalább 1 évet)és baromira nem akarózik. Úgyhogy jelen állás szerint nem annyira várom az év végét.
Sorra 45 napos ciklusaim vannak, már hőmérőzök, tesztelek és lassan bedilizek. Naívan azt gondoltam, hogy nekem ez olyan könnyen fog menni, hiszen Zorka is könnyen jött...Holnap bejelentkezek dokihoz, aztán kezdhetek gondolom vérvételre, ultrahangra járni, áááá...

Anikó,

Kitartás!!!Ezt az egy hónapot most már kibírod valahogy.
És ha bármiben segíteni tudok légyszíves szólj!!!!2 perc és ott vagyok:)
Vendég
 


Judit! Arra gondoltam, hogy a teszt alatt az LH-t érted-e. Bocsánat, hogy kérdezem, semmi közöm hozzá, csak emlékszem, mikor nekünk nem akart sikerülni. Sok-sok hónap telt el, a doki elküldött vizsgálatokra, bogyót is írt fel, amitől kicsit dilis is lettem :-( (Már az átjárhatósági vizsgálat következett volna, amitől igen be voltam tojva... ) Amikor kihagytam 1 hónapot végső elkeseredésemben vettem LH tesztet. Elvileg 5 van benne, de megéri akár többet is beszerezni. Amikor azt mutatta, hogy itt az alkalom, akkor sikerült is :-) Egy próbát megér!
almi
 
 


Reni,

Igen, ez a harmadik LH-tesztes hónapom. 100 Ft-ért lehet már kapni darabját, persze nem a drogériákban, ott horror az ára. Nem az a bajom, hogy nem vagyok még terhes, hanem az, hogy 45 napos ciklusaim vannak mostmár szinte mindig. Most a 22. napon tartok és még sehol semmi...Tegnap szereztem be újabb adag LH-tesztet:)
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket, feldobtátok a napomat :-)

Ígérem reagálok mindenre, de most csak az utolsókra tudok.
Szóval Judit bizonyos okok miatt én is ezt-azt kerestem Ábel előtt és rátaláltam az aviva tornára. Van könyvem, zenei anyagom is hozzá, szívesen megmutatom. Én hittem benne, ha lenne időm most is csinálnám.
http://babaproject.freeblog.hu/archives ... ito_torna/

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Nekem azt mondta a doki, hogy az a lényeg, hogy legyen rendszeres ciklus, és a végétől kell a 14 napot vissza számolni. Na persze ez elég ciki, az ember nem tudja előre hol a vége. Ismerősömnek fél éve nem volt semmi, és terhes lett. Most a kistesónál izgul, hogy ha őt tervezik is, de ki tudja mikor van rá lehetőség....
Tényleg nagyon jó ár az a 100 Ft. Én a horror árat tapasztaltam. :shock:
Azért az nagyon jó, hogy már megvan Zorka, így igaziból csak idő kérdése :-)
Ez a munkahelyes dolog elég gáz az embernek. Rajtam már most nevetnek, amikor mondom, hogy decembertől jöhet a kistesó. Az én főnököm megmondta, hogy reméli egyben letudjuk a baba-projekteket. Gondolom ha nem sikerül, akkor az ember minimum 1 évre kénytelen munkába állni. Aztán megint megszakítani :? Én pedig a lehető legtöbb időt szeretném itthon tölteni babázással, így jó lenne a pontos időzítés... De persze ember tervez....
almi
 
 


Sziasztok!

Mit szóltok egy pénteki partyhoz ?
Aki tud jön délelőtt, de aki akar jöhet délután is! Egész nap titeket várunk, és így lesz esélyetek Dórit ébren látni! :P :P :P :P
Bár éjszaka nagyobb esélyetek lenne rá, mert csak napközben vagyunk jó alvók! :lol: :lol: :lol: :lol:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Emőke, boldog névnapot, utólag is!

Barbamami, üdv köztünk! gratulálok a gyerkőkhöz!

Kata, hogy vagy? holnap gyertek át du, otthon vagyunk! De. meg valószínű cinizünk!

Gyöngyi, hogy van Sára?

Judit, én múlt hónapban vittem szerelőhöz a kocsit és kiderült, hogy szeptemberben lejárt a műszaki, a zöld kártya meg januárban, meg még a biztosítást sem fizettem be! :oops: :D most már sajnálom, hogy akkor nem írtam...
baba project: próbálj nem görcsölni rajta, akkor tuti összejön! tudom, mondani könnyű... de sajnos tényleg nagyon befolyásolja. nekem is 5-6 hetes ciklusaim voltak (vannak), de a doki nem nagyon foglalkozott vele és igaza lett.

Anikó, nem lehet könnyű, de a lényeg, hogy a fiúcska jól van! nekünk a héten jó, holnap még nem dolgozom, de csütörtök/pénteken is jó 16 után.

Mi most Veszprémben vagyunk, tegnap fodrásznál voltam, ma meg Mojszejevre megyünk, már nagyon várom! Eszter jól van (lekopogom), csak nem nagyon bírjuk a bezártságot. ma egyáltalán nem voltunk kint, pedig tök jó játszóterek vannak, de annyira hideg szél fúj. :x sosem lesz már tavasz?!
Amúgy még mindig 5 foga van, egyre több szót mond és egy percre nem ül le, jön-megy, dumál, pakol, tényleg néha úgy érzem, hogy pihenni járok a munkahelyemre! :)

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Judit, az LH tesztről én is jókat hallottam, szerintem ne hagyd abba. Marciék előtt én évente kb. 2-3 alkalommal menstruáltam - szervi problémák nem voltak, egészen egyszerűen nem nagyon akaródzott petesejtet termelni... Aztán clostybegit tablettát szedtem, ami rendszeressé tette (volna) a ciklusomat, és amitől aztán ahogyan elkezdtünk próbálkozni, összejöttek a gyerekek. Ennek ellenére a szülés után minden orvos azt mondta, hogy a második terhességem természetes úton nem jöhet össze - és láss csodát, amint abbahagytam a szoptatást, teherbe estem.
Szóval szerintem azon is sok múlik, hogy mennyire görcsöl az ember azon, hogy összejön-e vagy sem. Novemberig van még egy csomó idő, addigra tuti sikerül!!!!!!!
Egyébként ami még segíti a teherbe esést:
1. Szeretkezés után gyertyaállás, vagy legalábbis fél órán át fekve maradni úgy, hogy akik bejutottak, azok befelé igyekezhessenek, ne kifelé (párna a fenék alá, lábak a falon).
2. Sós fürdővíz
3. Ginseng kapszula
4. Magzatvédő vitamin (már a teherbeesést is segíti, de a vetélések ellen is hatékony)
5. Cickafark tea
6. Polip evése (állítólag növeli a termékenységet)
7. 2 naponta kell szeretkezni, mert akkor a legvalószínűbb az egészséges baba
8. Ha a papa hátulról közelíti meg a mamát, akkor könnyebb a teherbeesés, mert úgy van legközelebb a méhszájhoz

Anikó, már nincsen sok hátra!!!

Adri, mi mennénk! Délelőtt torna van, de a a délután jó lenne!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Viki, holnap napközben itt lesz Anyám, de ha a délutáni alvás után tudunk, átmegyünk! 5 után...?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Viki,
Asszem a találkát tolnám a jövő hétre :( Minden nap járok kötözésre, ami sajna nem egy leányálom. A vezetés egy kínszenvedés, a sima ülés is nehezen megy. Kimerít ez az állapot. A hangulatom sincs a toppon :(
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Kata,
Engem is ez vigasztal. :roll: Meg hogy a Babócával minden oké. :-)
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó!
Szívesen viszem reggel Maját az oviba, azzal sem kell akkor "bajlódnod",a csajok meg egy szuper bandázásnak élik majd meg. Maja ma is nagyon édes volt, szemmel láthatólag nagyon szereti az ovit.

Adri!
Nekünk még a péntek nagyon kérdéses, de csütörtökön minden képpen jelzem (ha nem felejtem el :wink: ).

Gyöngyi!
Szuper volt látni téged.

Anita!
Köszi még egyszer.

Sz

szandrakiss
 
 


Kata,

Köszi, az összes ilyen praktikát ismerem már, hónapok óta tanulmányozom a témát:) AZ LH teszt valóban mind a két ciklusban, amikor használtam kimutatta mikor van peteérésem, mégsem estem teherbe. Nekem van peteérésem, csak sokkal később, mint ami normális lenne. A clostyról már mástól is hallottam, de szerintem nekem pajzsmirigy alulműködésem van. Pénteken felhívom a dokimat, aki endokrinológus is és bejelentkezem hozzá. És csak remélni tudom, hogy mire odaérek már más miatt megyek:)
Én szívesen beszélek erről bárkivel, nem vagyok egy szégyenlős típus, de nem biztos, hogy a többi topiklakó is kiváncsi rá:)Úgyhogy térjünk át szerintem privire ezzel kapcsolatban.:)

Adri,

Köszi, mi sajnos betegek vagyunk, úgyhogy nem megyünk.
Vendég
 



Szandra,

Ha lesznek fejlemények beszámolok, ígérem:) Ahogy ismerem magamat nem fogok a 12. hétig várni az örömhírrel:)
Vendég
 


Engem is érdekel!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
És drukkolok nagyon!!! :lol: :lol:

Ügye mindenki tudja, hogy szombat munkanap??

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


na, bakker :oops: :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Adri! Nem lennénk útban, ha mi is mennénk pénteken??? :shock: Maximum hazapaterolsz :-) :D :D

Én sem vártam a közzététellel :-) Nem vagyok igazán babonás típus. Olyan szupi volt, hogy már az 5. héten mindenki tudta körülöttem :-) :-) Érdekes volt, hogy a suliban nem mondtam, de a gyerekek nagyon hamar kiszimatolták. Érdekes receptoraik vannak. Utólag megkérdeztem, hogy miből vették észre, merthogy külső jelét nem igazán láthatták. Elárulták, hogy amikor húsvétkor megkínáltak csokival, megkérdeztem: ugye tényleg nincs benne semmi, amivel meg akartok tréfálni?! Na, ezzel szóltam el magam :-) Pedig végül megettem, bár talán életemben soha nem ettem annyira rossz csokit...

Na, már megint szentimentális lettem...

Gyöngyi! Mi az a szombat :lol: :lol: ? Én már meg sem tudom különböztetni a napokat. Nálunk csak vasárnap van, sajna. Mármint csak akkor van itthon a férjem. Szombat suli...
De most szombaton megyünk mozgásfejlődést vizsgálni, hála Katának!
Judit, ti is mentek Zorkával, ugye jól emlékszem??? Mi 11-re...
almi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?