Sziasztok!
Nem tudná valaki elintézni, hogy a "nagy kaput" végre becsukják, és megszűnjön a már lassan két hete tartó iszonyatos huzat!
Szegény Dóri már teljesen kivan, és vele együtt én is. Ráadásul a nyolcadik (fenti középső metszőfoga, a jobbik) fogacskája is igen rendesen kínozza.
Azért vannak jó perceink is, szinte egész nap menni akar, egyre merészebb, és egyre nagyobbakat esik.
Gyöngyi!
Jobbulást Sárának!
Buli!
Emőke!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked mi is!
Nagyon édes volt Ábel!
Barbamami!
Üdv köztünk! Gratulálok a gyönyörű gyerekekhez, és le a kalappal előtted.
Dórinak voltak hasonló gondjai, mint Tominak. Többször is előfordult, hogy egy hétig nem kakilt. A védőnő nekünk is mondta a narancslevet, de én azt csak 3,5 hónapos kora körül mertem először adni. Addig pedig néha megszélcsöveztem, szerencsére nem szokott rá. Valamint sokat massziroztam, és tornáztattam (nem tudom, erre neked mennyi időd lehet?), és töményebb kamillateát adtam neki, de igazából nálunk a korai fogzás, és a vele járó nyáladzás, és orrfolyás vetett véget ennek. Aztán később is voltak gondjaink, mert nagyon bogyózott, és szó szerint néha úgy kellett kihúzni belőle a kakit. Szerencsére mostanában minden rendben, több, mint egy hónapja van, hogy naponta kétszer is produkál. Igaz most is fogzunk rendesen. Február 11. óta 5 foga bújt ki, és még most jön egy, a nyolcadik. Remélem lesz egy kis nyugalmunk ezek után.
Reni!
Én homeopátiásat szereket használok (chamomilla, viburcol), valamint ritkán, amikor annyira fáj neki, hogy játék közben, odakap a fogához, és iszonyatos üvöltésbe kezd, bekenem neki dentinoxxal, és néha van, hogy nurofen szirupot is adok neki. De azt már csak tényleg akkor, amikor nem tudok vele mit kezdeni.
Kata!
További jobbulást! És várunk titeket is! És természetesen továbbra is bárkit szívesen látunk.
Olyan jó volt, a múlt hét, hogy ennyien jöttetek!
Judit!
Jobbulást neketek!
Anita!
Köszi az infókat. Szerencsére nálunk a Zoli se egy száguldozó típus, de azért jó tudni, hol figyeljünk.
Szandra!
Kocsitok gyógyult már?
Anikó!
Jó volt látni titeket, már olyan rég találkoztunk. Remélem, legközelebb Majáról se csúszunk le.
Megfigyeltem hogy az elmúlt egy hónapban mennyit alszik a Dóri. Egy kicsit ledöbbentem, mert éjszaka általában csak 6,5 órát, azt is három részletben.
Nem kevés ez egy kicsit egy ekkora babának? Igaz napközben jól alszik, egyet délelőtt, majd délután is. Összesen átlag 4 órát, 2-2, 1-3, vagy 3-1-es elosztásban. Bár szerintem ez se sok annyira, hogy éjszaka ne aludjon többet.