Noci draga
Jo majd lehet egyik nap kimegyunk a tigrisre
anyum tud alkudni en nem
e ma pl a piros lampanal alkudtam 10szal tulipot
aszongya a gyerek darabja 250 azaz 10szal 2500
kirohogtem
mondom 10szalat vettem 1000ft-ert aszongya tudhatjuk a bolti arakat...mondom jah mivel a tulip a kedvencem es multheten vettem 950ert
aszongya akkor 1500ert odaadja mondom nem kell mert 950--ert veszek 10szalat....aztan adja oda a kokadtabbik 10-es csokrot mondom nem azt neztem ki....adja amasikat a sargat mondom nem azt en a lilat neztem ki
az volt a legszebb
odaadta en meg az 1000rest es annyi
szal egesz jol alkudtam de csak azert mert tenyleg vettem tulipot 950ert mondjuk utana jottunk ra,hogy az 5szal volt es rovid szaru
azaz most tenyleg mi jartunk jol
Nem holnap megyek atrakattam az indulast meg multhet elejen
mivel ugy volt apa megy kinaba aztan meg aszonta londonba....aztan en meg atirattam merthat mondta hogy felesleges otthon (azaz kint japoban) inkabb maradjak.Ahogy atirattam egybol mar nem is ment sehova es hogy irassam vissza ha akarom
en meg mar nem akartam mert beleeltem magam
de azert sajnaltam mert ugye otthon akartam lenni a 2eves fordulonkra
haat igy majd szombaton behozzuk az unneplest
De jo kis eszed van,hogy emlekezdtel
Csilis babrol no komment...fingom sincs hozza
de latom mar talaltal meg ha jol latom KItty is tett fel receptet
Neked pocifoto
Kitty
Teaviz a kandallon
Suti...es az a menu mar megint...ej de jol jart veled a parod
Zsu
Azta mennyit nott a pocid
Cuki ngyon
Jelentes
Na elindultunk harman irany a X.keruleti okmanyiroda anyum ment volna...30ember vart ott
kijott...irany a IX.keruleti okmanyiroda ott meg ocsemnek kellett felvegye a szemelyiet.Az megtortent utana irany a Lurdy....megneztuk a lapitopit
meg a kozponti okmanyirodaban mivel senki nem volt egy lelek se anyum megcsinaltatta a szemelyijet
10perc alatt megvoltunk
a masik helyen meg 30an???meg masnap is ott ult volna
aztan irany a kovetkezo helyszin oktogon-on lapitopibolt
ott batyammal taliztunk az ocsem meg legyalogolt a nyugatiig mert ment vissza videkre ugyanis csak anyu szulinapijara jott haza.ez is 9rugomba kerult
merhat mondtam neki ha hazajon en allom a vonatjegyet
aztan mentunk meg egy lapitopiboltba....nagy kavarodas nem tudtam donteni egyik sem tetszett
aztan batyam visszament melohelyere mi meg elindultunk anyuval vissza alurdyba mer ott egy tetszett amirol a 2.boltban meg lebeszeltek....kozben apaval is beszeltem kinyilt a 2.tulipom is az erkelyen ez sarga szinu meg asszme a tarka van kint meg van 3masik fele szinem is
szal vissza a lurdyba megint megneztuk...tanakodas.Eldontottuk ok megvesszuk elmentunk levenni penzt...erre az okmanyiroda elott mentunk el tok ures...mondom bemegyek megkerdezem mar hatha megcsinalnak a nemzetkozi jogsit....benyitok aszongya a csaj nincs senki menjek csinaltassak fotot,postan befizetni 1800ft es megcsinaljak
na irany ide oda vissza es meg is volt a nemzetkozi jogsim hagy ne mondjam nem is ertem miert nemzetkozi
Ez egy kiskonyv amit kezzel toltenek ki
es magyarul van benne a legtobb dolog
nem is ertem ez tenyleg gaz en ezt kint odaadom mit ertenek meg belole?ez magyarul van irva
nem ertem ez komolyan nevetseges
Aztan vissza megvettuk a lapitopit...persze program nelkul volt igy irany a batyamhoz ahol otthagyjuk es ok majd megcsinaljak holnapra
aztan meg szoliba is elmentunk es valami fel 9re ertunk haza vgy az utan
Ugyhogy kivoltam,mint a kutya
Ennyit mara...
Enis,Csucsu,Pendi,Nyuszi