Új privát üzeneted érkezett!

Bridget
Priviben írd már meg légyszi az email-címedet, mert nem tudom hová küldjem a leveleket. Van egy freemailes, és egy hotmailes amit ismerek. Melyikre írhatok?
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget, nem kint szoptatta meg, bent, csak legalább annyi esze van, hogy nem a lakásban cigizik...

Anyudnak boldog szülinapot!!!

Enis, nem értem én se az ilyen embereket...

Pendi, engem is az bosszant a legjobban, hogy nekik elsőre összejött a baba! :cry:
Jó, hogy ilyen kitartó vagy a fogyival!

Melaszka, írok privit az iwiw-vel kapcs!
Marci nagyon cuki!

Én egész nap anyóséknál voltam, ott is ebédeltem (tegnap is) :oops:
És anyóssal letegeződtünk tegnap - bár 6 év után elég fura :oops:
Vendég
 


Pendi, gratu a laptetőhöz! :D
Vendég
 

 
 

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Meglepődtél a laptetőn, vagy mi? :lol: :lol: :lol:

Most jöttek ide barátok, játszanak hálózatban, így gyorsan kihasználom a lehetőséget, és írok :wink:

Mindenki azon csodálkozik, hogy verem a billentyűzetet, vajon mit csinálhatok?? :lol:
Vendég
 


szia Kitty

nem is gondoltam, hogy az enyém lesz a lapalja és a laptetű is. :) Igen, azon lepődtem meg. Akkor még nem láttam, hgoy írtál. :) Köszi a dícséretet. :)
És amikor te mondod a barátnődnek, hogy nem kéne, akkor mit mond? vagy inkább hagyod, és nem rúgod vele össze a port?
A fogyival muzsáj kitartani, mert van mit leadni. Apa már 10 kilónál tart. én még mindig csak 6-nál.
Látom jubileumi esemény történt! Eddig nem tegeződtetek, most hogy-hogy ? de azért ez jót jelent! :)
Tényleg4 A te email -címedet ha gondolod megírhatnád, mert akkor tudnék neked is jó emaileket küldeni. :)
[quote]M írta:indenki azon csodálkozik, hogy verem a billentyűzetet, vajon mit csinálhatok?? Laughing

Min csodálkoznak?

Melaszka, Kata
A ti emaileteket is megírhatjátok priviben, és tudok küldeni jó emaileket. :)
Vendég
 


Sziasztok!!!

Na tegnap voltunk mozi elött látogatoban az egyik isminél, mert megmütötték a lábát, mert sikerült pár helyen eltörnie és végig ecsetelte, hogy ácskapoccsal meg mitotménmivel kapocsolták össze! Gondolhatjátok?? Azóta is ráz töle a hideg! Aztán íránya lurdyba mozizni! Na de nem tudtam, hogy vagy 100db zsepivel kellett volna menjek! Megnéztük a Marley meg én című filmet! MIndenkinek ajánlom, de csak ugy ha nem érzelgös! Nagyon jókat nevettünk a filmen, de a végén el kellett altatni a kutyust! Totál kikészültem! Egyre lejjebb és lejjebb csusztam a széken apa kérdi mivan?? modom fáj a derekam és azért, de persze, hogy nem azért! Szal annyira felzaklatott a film, hogy ebből majdnem ügyelet lett! Rettenetesen fájt a hasam! Nagyon megilyedtem! De mikor vége lett a filmnek láttam, hogy a moziban elég sokan töölgetik a szemüket! És siri csendben volnult ki a jó nép a moziból! Apa nem vette észre, hogy sírtam csak itthon mondtam el neki! És mondom annyira ideges vagyok, hogy az hihetetlen! Apa csinált langyi kakaot mig lefürcsiztem elkortyolgattam az ágyban és be is ájultam! Apa mondta, hogy olyan furán vettem a levegöt, hogy már megijedt! Na ezért ugy döntöttem, hogy se mozi se semmijen film csak a barátok közt! Ebből nekem elegem van! Egyszer Buksi egyszer meg Marley! Ma reggel megint korán keltem csináltam reggelit meg reggeliztünk aztán irány a Józsefvárosi piac shoppingoltunk! Apa vett magának nacit meg polot! Én is vettem tök fain kis kismami felsőt kettöt! Aztán hazafelejövet meghivott apa étterembe ebédelni! Jól esett, hogy nem kellet ma igy fözzek! Most apa bevágta a szunyát elötte áztunk a kádba majd bujikáztunk az ágyba!

Melaszka! Hatalmas ez a baba! De nagyon kis vigyori! Ennivaloan kis drága! Éjszakákat végig alussza már???

Brid! Nagyon boldog születésnapot kivánok édesanyádnak!
Amugy csak zuglóban voltunk tegnap anyummal! A Bosnyák téri piacon és utána a telepes utcában a régi szomszédoknál! Ott nöttem fel! Meg anyum is!

Pendikém! Nagyon sajnálom a barátnödéket! Nem tudom, hogy ezt hogy lehet feldolgozni! Talán mert fell kell és kész! De biztos, hogy hamar tul lesznek rajta és jön hamarosan a baba! Tudom ezt elfelejteni sosem fogják, de a fájdalmuk, majd elhalkul! Részvétem nekik!
És én elhiszem, hogy téged ez nagyon megviselt! Ezen nincs is mit csodálkozni! Drágám! Nem tudom mi is az amivel téged most meg lehetne vigasztalni, mert a diéta miatt nuku csoki! Pedig az most lehet, hogy jót tenne!4!!!!!!!!!!!!

Enis! Sajna én sem jókedvemből kelek hajnalban! Hanem egyszerüen kidob az ágy! Én is mindig éjjeli bagoly voltam! Meg a munkám miatt is! Sokszor éjfélkor írtam ide a csajoknak! Épp ma beszélgettünk erről apával! Erre Ő csak annyit mondot, hogy öregszem! És azt mondta öszölük! MOndom neki kapbd be!
És nektek milyen vállalkozásotok van?? Mivel foglakoztok!! Persze, ha nem titok! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi! Nekem már régen küldtél, pedig az enyémet ismered!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty! Gratulálok a pertuhoz! Ez nagy szó!!!! És ne foglakozz másokkal! Én is azt teszem! Én tegezem az anyosomat a sogornöm meg nem! Pedig ő elöbb lett a család tagja mint én és Ő jóval idösebb mint én! Nemsokkal csak 10 évvel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi,
a lányom nem nyilatkozik a tesó kérdéssel kapcsolatban az utóbbi időben.Mikor előszőr kérdeztük őt,mondta,hogy szeretne,aztán nem,utána meg azt mondta,neki mindegy.Ő azt szeretné,ha 1 vagy 2 év különbség lenne közöttük :cry:
De miután a férjem napi szinten kérdezgette tőle,ideges lett és azt mondta nekem,szó szerint:"nem tudom mikor akartok gyereket csinálni,hiszen én mindig itthon vagyok" :shock:
Valamit sejt a dologról,meg hall ezt-azt a suliban,de szerintem még nem tudja mi hogyan történik.Nem is kérdezett eddig semmit,de nem bánom,még olyan kis gyerekes...van ideje felnőni.
Csak kissé tehetetlenül állok a dolgok előtt,alig hiszem el,hogy az én kisbabám már nem baba :lol:

Igen,mi is érezzük a gazdasági válságot,mint mindenki :roll:

Nócika,
nem semmi amit írsz.Én is érzékeny vagyok,mindenen tudok sírni és napokig a hatásuk alatt vagyok,de neked nem szabad ilyet nézni többet.Nehogy gond legyen,ha ennyire felkavar. :? Buksi meghalt,de a másik csak film volt,az a kutyus él még :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nócika
Épp most küldtem emailt. Kaptam egy jót. :)
Na erről a filmről már hallottam, de nem akarom megnézni. Mindenki mondta, hogy milyen sírós. Én inkább nem nézem meg. Nagyon érzékeny vagyok ezekre. Te meg ne nézz ilyeneket, mert látod, hogy mi lett belőle.!
Köszönöma barátnőm nevében.
A csokit ma nem lehet, az tuti, de lehet holnapután. Na akkor be fogom pótolni. :)

Enis
Huppsz! Nem semmi a lányod! Ne kertel, látom, megmondja amit akar. :)
Értem, hogy miről beszélsz! A húgom nekem mindig a pici, de már 16 elmúlt. Fura, hogy végigmegyünk az utcán, és megnézik a srácok. Igaz büszke vagyok rá, mert csodaszép lány, de akkor is fura, hogy felnőtt. Féltem is. Valami ilyesmit érezhetsz te is.

ÉN most elköszönök, mert még ágyneműt kell húznom, és menni akarok futni. Rám fog férni. Olyan zaklatott vagyok.
Vendég
 


Pendi,
finoman próbáltam utalgatni a barátnőmnek, hogy mi lenne a helyes - persze nem kioktatásként! De nem veszi a lapot, meg azt mondja, hogy hát nem lett semmi baja a picinek. Ez igaz is, még nem :!:

Anyós csak tegnap váratlanul kijelentette, hogy tegeződjünk :shock: Engem is meglepett, de ezek szerint kedvel :wink:

Email címem iwiw-en fenn van! Azt használom :wink:

Nóci, az jó, ha te is tegezed anyóst! Azért így barátságosabbnak tűnik a viszony (persze anélkül is lehet az, nem ezen múlik) :wink:
Vendég
 


Enis
Hat az ocsem nekem is rossz volt vgyis nem rossz csak elvolt kenyeztetve es mindenert nyavogott :roll: na meg anyum rameroltette a setaltatast akkor is ha nem akartam menni... :? na akkor nem orultem hogy van ocsem :roll: szal szerintem amig nem erolteted majd a nagyobbra,hogy a kicsivel legyen nem lesz baj :lol: Jaj de barcsak mar ott tartanank nem igaz :)

Kép

Melaszka
Jaj de jo keeep :P Tenyleg,hogy no :shock: Kire hasonlit :?: 8) Ma volt kerek 4honapos :?: :shock: Boldog hofordulot :!: :!: :P

Kép

Pendi
Az uncsitesonak nem lesz neveloszulo mert azt csak akkor kap ha beleegyeznek a szulok :roll: na hat ok meg nem fognak :? Amugy anyum gondolkodik a dolgon :roll: csakhat nem akarja,hogy itt bactassak a szulok anyut mert jot tesz :? :roll: Nekem ma mar barna volt :? talan kicsi valami piros is de holnap tutira jon :x es igen piri monnyon le neked is :twisted: Tegnap kellett volna neked megjojjon :shock: lehet,hogy akkor mar nem is jon :lol: na ez izgi 8) nekem fizikai lehetetlenseg lenne :roll: en lennek a 2.szuzmaria :lol: na nem ugy :roll: A vonalzim azt jelenti "Veled szeretnek megoregedni" :oops: :) :oops: Nyugodtan kerdezd nem baj az :wink: Koszonom anyum neveben is 8) :) Az email cimmel az a gond,hogy ezen a gepen nem tok semmit megn yitni de nem is akarok mert felek a virustol :roll: de a legtobbet nem tom megnyitni mert meg nincs olyan programom ezert csak torlom ugyhogy ha nem gond ne is kuldjetek a freemailemet nem hasznalom....a hotmaire meg nem akarok sok ilyet kapni na mert azt meg hasznalom :roll: Viszont ha iwiw-en kivan rakva a falra azt szeretem :) vgy ha ide bemasolva azt ugy latom 8)

Kép

Kitty
Jaah hat legalabb annyi esze van :roll: :? Te mi jot csinaltal hetvegen :roll: parod homokja hogy van :roll: Na most olvastam anyosnal voltal :) Tegezodes :shock: mi a szosz :lol: es elfogadtad :roll: nekem egy ido utan mar nem megy :? Anyum neveben is koszi :) Ha tudnak az ismijeid micsinalsz else hinnek :lol: marmint,hogy milyen csajoknak milyen forumon irogatsz 8) :lol:

Kép

Noci
Az ismid a combcsontjat torte el?Mert az uncsitesomnak is akkor lehet az volt :roll: Mit neztel meg a moziban :?: 8) Jah most olvastam :roll: szerintem is hanyagolnod kell az erzelmes filmeket :roll: kakaot csinalt apa de edi na meg etteremben ebed :shock: dejo akkor jol telt a hetvege 8) Anyum koszonteset koszonom :!: :) Aha akkor te pesti csaj voltal :?: :lol: annyi piacra jarsz ezek mind vannak hetkoznap is :roll: melyik a legtutibb :?: :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Anyumnak:
Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Hát igen csajok! Ha tudom, hogy 2 lépés mulva seggre ülök leülök! Nem tudtam, hogy síros ez a film, de mint modtam nem megyek babásan moziba! Az tuti! Na jó mesefilmre esetleg!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Brid! CAttól függ mit akarsz venni! Én sok piacot szeretek! A Bosnyák szombaton délelött király hatalmas! De ez ugye zöldség piac, de szombaton van hátul régen mdf piacnak nevezték igy mi még annak hivjuk szal mdf piac ahol aztán mindent megtalálsz! Zöldség gyümi ruha cipő müanyagárú meg sok-sok minden! Aztán én kavirnyálni szeretek még a Józsefvárosin! Na az a nyesett szemüeké! Sajnos már elég kicsi! De ott ugy lehet alkudni mint a p@@a! Mert ugye elzavarják öket onnan, mert a posta eladta a telephelyet! Már a kinézete elég csövi, de a cuccaiknaddon jók! És ha az embernek van bör a képén akkor szemtelenül olcson el lehet hozni jó dolgokat! Meg persze szemfülesnek kell lenni! Ja és kaja szempontjából még a kispesti is fa@a! Az ott van töletek nem messze! Amugy tegnap eljöttünk ám elötettek és megmutattam apának, hogy itt laktok!
És a barinödre nem reagáltam tegnap, mert rágtam magam rajta! És ha jobban belegondolok, hogy Ő eddig milyen életet élt akkor szerintem ez a reakció most teljesen normális, de nem a te szemszögedből én azt értem! De kérlek gondolj egy kicsit bele az ő helyzetébe! Probáld meg magad az Ő életébe beletenni magad csak régenre is 5 percre meg a mostaniba is 5 percre! Vagy csak gondold azt, hogy a te életeddel is valaki jól kibabrált! Szerintem neki most élni sencs egy percnyi kedve sem! Mutattad nekem azokat a képeket aki Ő volt! Most itt van egy anya aki nem akar élni, mert idegenek elbaszták az életét! És neki ezt fel kell tudni dolgozni! Hiába van ott a picibaba! Az idegei most a kikészülés határán! Én teljesen megértem őt és hiszem, hogy el kell teljen jó néhány hét vagy hónap, hogy másként lássa a világot! Lehet, hogy az anyukáját sem kivánja sehova! De ez van! Lehet sőt! Szerintem biztos, hogy szüksége lesz egy pszihologusra aki segiteni fog neki ezt feldolgozni! Ne akarj a helyében lenni! Kapott ugyan egy egészséges kisbabát, de az Ő életét elvették!Szerintem majd a nyáron probálkozz nála! Talán adigra jobban lesz mint testileg mint lelkileg!
Bocsi, hogy sok lettem, de én igy látom ezt a helyzetet!!!

Kitty! Én elég korán letegezödtem anyospajtással! És igen, valóban nem ezen mulik mert elötte is jól kijöttünk egymással és hiába voltunk tegezödve mikor odaköltöztem voltak gondok, de miután eljöttünk onnan megint olyan lett minden mint az elején! :D

Pendi! A csokiig már nem is kell sokat várnod!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: amugy meg már észre vettem, hogy küldtél! Miután leírtam egyből megnéztem és láttam!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És tényleg jópofa!!!!!

Enis! Hát igen! A Buksi meghallt a másik él még, és tudom, hogy csak film! Máskor le tudtam küzdeni a sírást, de most nem ment! Nem baj! Majd kinöjjük együtt ezt az érzést!

Zsuzsukám! Merre vagy kedves! Már rég nem jártál erre!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát csajok bocsi! De én asszem csak regényt tudok írni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget,
ma mit tervezel?
Szombat délelőtt takarítottunk a párommal, utána ebéd anyóséknál, délután meglátogattuk párom mamáját.
Vasárnap jöttek ide párom keresztszülei, meg egy kereszttesója, akinek van egy 3,5 éves lánya, meg egy 8 hónapos kisfia.
Ők elvittek anyósékhoz ebédelni, meg ott voltam délután is. Párom meg elment a haverjával horgászni (csak nem fogtak semmit).
Én meg kibabáztam magam: olyan kis husis 8 kilós :shock: baba, tök nyugis, vigyorog mint a tejbetök :lol: A nővére meg irigykedik, pedig vele is foglalkozott mindig vki, de ő meg visszafejlődik az öccse szintjére, hogy vele is annyit foglalkozzanak - szóval anyukának nem egyszerű a helyzete. :?

Anyóst egyszer tegezem, egyszer magázom :lol: , de ő szeretné ha csak tegezném, így valszeg az lesz :wink:

Nócika,
mi anyóssal az elején nem nagyon jól jöttünk ki, de azóta megismertük egymás rigolyáit, és azóta minden ok :wink: Én is laktam náluk 1 hónapig, talán akkor csiszolódtunk össze.
Gratu a 18. héthez! Mikor mész orvoshoz?

Zsu :?:
Vendég
 


Kitty! Örülök, hogy azért sikerült össze csiszolodnotok anyos pajtással! Holnap megyek uhura és a jövöhéten meg megyek a dokihoz! Mert a multhéten mikor voltam akkor talált egy kis bacit amire ugyanis kaptam hüvelykúpot és akkor mikor annak vége akkor megyek hozzá vissza, hogy aszondhassa nekem, hogy minden okés!!! Bár szerintem apának is adhatott volna valami kenöcsöt bár Ő is tünetmentes, de most nincs kedvem pimpongozni! Ez nem gomba hanem csak valami fertözés! Olyan rohadtul vigyázok, és azért nem értem mitől van ez! Most bizti hüleség, de apától lehet elkaphattam valamit! Bár biztos nem kur félre, de ilyenkor nem tok mire gondoljak! Ritkán vagyunk együtt! Gondoltuk, hogy majd ilyenkor gumizunk, de én a latexre alergiás vagyok! Szal nálunk ez szoba se jöhet!!! :? :? :?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika,
a pasiknak is lehet ugyanúgy gyulladása, meg bacija mint nekünk - és ugye mi se lépünk félre :wink: Szerintem is jó lenne egy kis elővigyázatosság, mert így újra visszafertőzhet, és ez így elég sokáig elhúzódhat...
Remélem, minden okés lesz a dokinál! Nem hiányzik semmilyen betegség most neked! Képet meg hozzál :wink:
Vendég
 


Kitty! Igyekszem szünk vigyázni! majd azért a jövöhéten beszélek a dodobácsival erről! Nem akarok sem a babának bajat sem magamnak!
Képet majd hozok, ha adnak! Épp most puhatolozom ki a másik topikba, hogy adnak e meg ha viszek lemezt akkor vesznek e fel e a babáról! nem bánnám egy pillanatig sem! :wink: :wink: :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika
határozottnak kell lenni, és adnak!!! Van olyan kórház, ahol csak a puncsosok kapnak :roll:
Vendég
 


Puncsosok??? Ez tetszik! Ezt a kifelyezést még nem hallottam a nyalokra!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondom mikor visszamegyek feltétlen megemlitem a dokinak!!! Nem akarok bajt!!!!!!!! Mondjuk biztosan okozhatok a gyermekemnek bajt, ha nem vagyok kezelve nem???? Vagy ott annyira jól van védve még az ilyen baciktól is?? Szerinted??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika
a 12. hétig semmitől nincs védve, utána is nagyon oda kell figyelni a bacikra! Pl egy felfázás is lehet súlyos! (olvastam már olyat, hogy a nőnek elég komoly felfázása volt, meg influenzája, és elment a 15 hetes baba). Szóval nem játék semmilyen baci! minél előbb kezelni kell!

Barátnőmnek gombája volt, az elég sűrűn előfordul terheseknél, de hamar kikezelték.
Vendég
 


Noci
Irtam privit mert mar nem akarok itt errol beszelni :roll:
A piacokrol hat ruhara gondoltam :) a tigris piacot regen szerettem 8) mostansag a sarkanyba megyunk de ott mindenhol minden ugyanaz :? :roll:

Kitty
ma anyum itthon van mert szabadnapot vett ki es megyunk majd megvenni a lapitopit meg talan a sarkany centerbe megyunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
jó kis programok. Majd muti meg a laptopot! Apósom is most vett egyet (Acer-t).
Vendég
 


Kép

Tobbiek :?:

Noci
Mi ez a fertozes nyavaja?csak nem valami baj van :shock: Boldog 18.hetet 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
Jaj ne is mond...ocsem is itt van gepezni akar meg,hogy vigyem ki a nyugatiba majd :? kozben en meg anyuval lennek :roll: Na majd megoldjuk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Pirivire válaszoltam!
Szerintem a sárkány helyett szaladjatok ki a tigrisre! Nadon jó! Pláne, hogy tudod bezárják! Alkudj!!
Köszönjük a 18. hét nevében!
Ez a fertőzés nem gomba nem tom mi ez csak egy kis folyásom van és aszonta a doki, hogy ez valami baci! Kaptam 10 db klyon kupot! szombaton vége a kezelésnek! Már alig várom mert addig nuku sex!
Na azt mesélj majd, hogy hova mentetek vásárolni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty! Na ettől félek én is! Ezért akarok naon vigyázni! De bizti, hogy nálam semmi gubanc nem lesz!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget, ügyi csaj vagy, megoldod ;)

Nócika, persze, hogy nem lesz baj ;)

Én már megfőztem, megebédeltem, most melegszik a tea-víz a kandallón, és sütöttem sütikét is ;)
Vendég
 


Kitty! Mi jót főztél?? Én most fogok nekiálni! Elvileg saslikot terveztem!

Tényleg! Tudja valaki hogy hogy kell elkésziteni a chilis babot??? Ugy ennék, de nem tudom hogy hogy kell csinálni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika,
karalábé levest, sült oldalast tört krumplival. Meg bögrés diós sütit.

Chilis babot mindjárt bepötyögöm a receptesbe. :wink:
Vendég
 


Na közben rákerestem a chilisbabra és talátam sok féle elkészitési modot! És megtaláltam azt is ami nekem a legszimpibb! Szerintem a minap meg is fogom csinálni! Mondjuk nem ma és nem is holnap! Majd talán a hét második felében! :D :D :D :D :D :D

Te BRid! Neked holnap mikor indul a géped????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Halló mindenki!

Csak jelentkezem, hogy élek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden rendben, csak kissé rohangálós napjaim vannak. Holnap sem leszek, de remélem, szerdán már tudok jönni. Addig is vigyázzatok magatokra!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsuka! Nagyon várunk ám! Gyere oszt mesélj merre volt az a sok rohangálos napod!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu, azért óvatosan azzal a rohangálással! Várunk :wink:

Csucsu, legalább életjelet adj :!:
Vendég
 


Péntek:
Elmentem a körzetisemhez a táppénzes papíromért, cipészhez apa cipőjéhez, tüdőgondozóba orrcseppért, könyvtárba, haza és délután meg pakolásztam, mostam, jöttek barátnőmék, főztem, és összerekatam apa éjszkai fürdőzéséhez a cuccát.
Szombat: suli, utána alvás.
Vasárnap: menni akartunk az állatkertbe, de mikor megláttuk a sor végét, meggondoltuk magunkat, így csak sétáltunk egyet a csónakázó tó körül. Aztán elmentünk vízforralót venni, kaptam egy gömbi fagyit, TESCO, haza és estig kártyáztunk.
Ma: délelőtt voltam vércsoport meghatározásos papíromért, piacon, ettem, mosok, rendet rakok, felsöpörtem.
Holnap: délelőtt főzök, aztán fél egyre megyek a barátnőmékhez, mert délután én leszek otthon keresztfiammal.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja, és hat hetes pocofotó: Kép

10 hetes: Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Egy állatkertbe mi is benne vagyunk a hétvégén, ha gondoljátok és persze olyan lesz az idő is!!!! De jó lenne!!! Épp mi is latolgattuk apával, hogy már rég voltunk! Szép a pocid! És milyen a mostani! Arrol is kérünk képe nem csak a régi érdekel hanem a mostani is! Muticca!! És ezek valóban jó törmöritett programok! Csoda, hogy beleférnek egy napba! De azért csak ovatosan!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu, jó sűrű napjaid voltak! De azért vigyázz magatokra!
Csini a pocakod :wink:
Vendég
 


Na vgyok csak kb 10perce ertunk haza hulla vgyok.Eszem mer ehen halok aztan irok majd :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci draga :)
Jo majd lehet egyik nap kimegyunk a tigrisre :roll: anyum tud alkudni en nem :oops: :oops: e ma pl a piros lampanal alkudtam 10szal tulipot 8) :lol: aszongya a gyerek darabja 250 azaz 10szal 2500 :shock: kirohogtem :lol: mondom 10szalat vettem 1000ft-ert aszongya tudhatjuk a bolti arakat...mondom jah mivel a tulip a kedvencem es multheten vettem 950ert :arrow: aszongya akkor 1500ert odaadja mondom nem kell mert 950--ert veszek 10szalat....aztan adja oda a kokadtabbik 10-es csokrot mondom nem azt neztem ki....adja amasikat a sargat mondom nem azt en a lilat neztem ki 8) az volt a legszebb :wink: odaadta en meg az 1000rest es annyi :lol: szal egesz jol alkudtam de csak azert mert tenyleg vettem tulipot 950ert mondjuk utana jottunk ra,hogy az 5szal volt es rovid szaru :? :oops: :lol: azaz most tenyleg mi jartunk jol :wink: :lol:
Nem holnap megyek atrakattam az indulast meg multhet elejen :roll: mivel ugy volt apa megy kinaba aztan meg aszonta londonba....aztan en meg atirattam merthat mondta hogy felesleges otthon (azaz kint japoban) inkabb maradjak.Ahogy atirattam egybol mar nem is ment sehova es hogy irassam vissza ha akarom :x :twisted: en meg mar nem akartam mert beleeltem magam :roll: de azert sajnaltam mert ugye otthon akartam lenni a 2eves fordulonkra :? haat igy majd szombaton behozzuk az unneplest :wink: De jo kis eszed van,hogy emlekezdtel 8) :wink: Csilis babrol no komment...fingom sincs hozza :lol: de latom mar talaltal meg ha jol latom KItty is tett fel receptet 8) Neked pocifoto :!:

Kitty
Teaviz a kandallon :?: :!: :shock: Suti...es az a menu mar megint...ej de jol jart veled a parod :lol: :lol: :lol:

Zsu
Azta mennyit nott a pocid :shock: :o :lol: 8) Cuki ngyon :wink:

Jelentes
Na elindultunk harman irany a X.keruleti okmanyiroda anyum ment volna...30ember vart ott :shock: kijott...irany a IX.keruleti okmanyiroda ott meg ocsemnek kellett felvegye a szemelyiet.Az megtortent utana irany a Lurdy....megneztuk a lapitopit 8) meg a kozponti okmanyirodaban mivel senki nem volt egy lelek se anyum megcsinaltatta a szemelyijet 8) 10perc alatt megvoltunk :wink: a masik helyen meg 30an???meg masnap is ott ult volna :twisted: aztan irany a kovetkezo helyszin oktogon-on lapitopibolt 8) ott batyammal taliztunk az ocsem meg legyalogolt a nyugatiig mert ment vissza videkre ugyanis csak anyu szulinapijara jott haza.ez is 9rugomba kerult :? merhat mondtam neki ha hazajon en allom a vonatjegyet :roll: aztan mentunk meg egy lapitopiboltba....nagy kavarodas nem tudtam donteni egyik sem tetszett :roll: aztan batyam visszament melohelyere mi meg elindultunk anyuval vissza alurdyba mer ott egy tetszett amirol a 2.boltban meg lebeszeltek....kozben apaval is beszeltem kinyilt a 2.tulipom is az erkelyen ez sarga szinu meg asszme a tarka van kint meg van 3masik fele szinem is 8) szal vissza a lurdyba megint megneztuk...tanakodas.Eldontottuk ok megvesszuk elmentunk levenni penzt...erre az okmanyiroda elott mentunk el tok ures...mondom bemegyek megkerdezem mar hatha megcsinalnak a nemzetkozi jogsit....benyitok aszongya a csaj nincs senki menjek csinaltassak fotot,postan befizetni 1800ft es megcsinaljak :shock: na irany ide oda vissza es meg is volt a nemzetkozi jogsim hagy ne mondjam nem is ertem miert nemzetkozi :shock: :idea: Ez egy kiskonyv amit kezzel toltenek ki :shock: es magyarul van benne a legtobb dolog :shock: nem is ertem ez tenyleg gaz en ezt kint odaadom mit ertenek meg belole?ez magyarul van irva :!: :idea: :shock: :o nem ertem ez komolyan nevetseges :lol: Aztan vissza megvettuk a lapitopit...persze program nelkul volt igy irany a batyamhoz ahol otthagyjuk es ok majd megcsinaljak holnapra :roll: aztan meg szoliba is elmentunk es valami fel 9re ertunk haza vgy az utan :roll: Ugyhogy kivoltam,mint a kutya :?
Ennyit mara...

Enis,Csucsu,Pendi,Nyuszi :?:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!!!

Köszönöm pocika nevében a dícséreteket.

Nócika!
A 10 hetes kép tegnap készült :wink: :lol:
Állatkert jó ötlet, vasárnap :?: :?: :?: :?: :?: :?: Jó lenne nektek :?: :?: :?: :?:

Bridg!
Te még itthon vagy már otthon :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bridget,
jó kis napod volt. Az okmányirodák itt is ilyenek, én egy másik városba járok csináltatni :lol:
Japánban nem tudod megcsináltatni a nemzetközi jogsidat? Vagy legalább lefordíttatni? Mert elég érdekesen néznének rád, ha odaadod a magyar jogsit :lol:
Végül milyen laptop lett?
Akkor szombatig maradsz? Gondolom anyud örül :wink:

Párom tudja, hogy jól járt :lol: Amúgy meg szeretek főzöcskézni :wink:

Szia Zsu :D

Csucsu, Pendi, Enis????
Vendég
 


Sziasztok!

Vagyok én is,csak visszaolvastam.Na,nem hogy olyan sok lett volna,de ma is fejfájással ébredtem.Nem vészes,de érzem,hogy van fejem 8) És ilyenkor nehezebben megy minden.

Kitty,
te nagyon kis ügyeske vagy :) ,én soha nem tudtam sütni,egyszerűen nem megy, még a bögrés sem sikerült soha :oops:
ÓÓó,mennem kell ,vendég jött...később jövök,bocsi

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kép

Zsu
Igen maradok pentekig mar epp tegnap irtam :roll: Azaz penteken megyek es szombaton erkezem 8)

Kitty
Igen anyu orul :) Ah ez a nemzetkozi ez a nemzetkozi...ezt igy kell hasznalni :roll: en sem ertem,hogy fog menni :? Mondjuk nem japoba mert ott kikell valtani kulombozetit mivel a masik oldalon vezetnek :roll: csak azert akartam mert pl mikor voltunk amcsiban es apa ngyon rosszul volt vezethetem volna en is de nem tehettem mert nem volt nemzetkozim :? na most van 8) bar mondom nem tom ezt,hogy fogjak elfogadni epp egy vicces blogot olvastam errol majd beteszem a linket.Szal igy nez ki:
Kép

Es itt a link: http://dubaipromenade.blog.hu/2008/11/1 ... house_rock

A lapitopi meg asszem Fujistu Siemens amilo 3000 mar ha jol emlexem :lol: igy nez ki:

Kép

Nekem meg marhara faj a hasam mivel Kép de valami brutalisan :x es nincs tobb gyogyom(cataflan) vivel en ma mar mentem volna haza :roll: elszamoltam magam :? Szuper ma meg holnap jol kileszek :twisted: De mire hazaerek legalabb lehet akaval birkozni 8) :lol: :lol: :lol: :wink: Na meg kepzeljetek szombaton amikor is erkezem a barati kor HANAMI-t rendez ugyanis nyilik a cseresznyefa ami kint nagy latvanyossag :!: :D Minnya errol is keresek valami kepeket 8) Jah hat mutattam mar de a hanami konkretan az,hogy mindenki kimegy egy kek szinu nagy nejlonvalamivel amit kiterit a fa ala....es ott eszunk iszunk :) mindenki egymas hegyen hatan ul...ott a cserifak alatt...meg sose voltam ilyenen csak setalni voltuk megnezni a viragzast :)

Kép

Kép

Kép

Jah es amugy multhet hetvegen 23fok volt mar :shock: ugyhogy varom mar a talit apaval ngyon :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Merre jartal hetvegen :?: 8) Idaig olvastal :shock: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na,itt is vagyok.

Bridget,
:shock: hétvégén voltam,akkor csatlakoztam,nem? 8) Tegnap meg nem voltam itthon,este meg már nem volt tűrelmem leülni a gép elé.

De gyönyörűek a cseresznyefák :shock: Amúgy ez miért ekkora ünnep náluk?Van valami magyarázata vagy csak így van és kész?

Zsu,
szép poci,enyém anno még a 6. hónapban is alig látszott :oops:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nem egész délelőtt olvastam vissza, csak 11 körül ültem gép elé,akkor ment el a lányom suliba 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis,
köszi :oops: Azért én sem vagyok ám nagy konyhatündér, mert csak egyszerűbb dolgokat főzök-sütök. Aminek hosszú a receptje, azt el sem olvasom :oops: :lol:
Hol voltál tegnap, már ha publikus :wink:

Bridget,
örülj hogy most jött meg. Egyrészt a repülőn se lett volna vmi kellemes, meg így nem is tudtál volna apának esni :lol:
Jól néz ki a lapitopi :wink: Anyud ért hozzá? Mert az én szüleim hozzá se mernek nyúlni a számítógéphez, nem hogy még kezeljék is :lol:
Nemz. jogsi meg jó ha van, főleg, hogy Ti sokat utaztok. A kocsidat itthon anyud használja, mikor nem vagy itt?
Jó lehet ez az ünnep, olyasmi, mint nálunk a Majális. :)

Én meg már megebédeltem, főztem paradicsomlevest, meg tegnapról maradt oldalas, ahhoz csináltam borsófőzit 8)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?