Sziasztok,
kemény dió ez a fogzás, Lányok! Nagyon sok türelem kell most Dávidhoz, igyekszem nagyon, de néha őrült nehéz. Annyit küzdöttem a születése óta a tejcsiért, és most, hogy alig szopizik, szépen apad újra, hiába fejek non-stop. (Most én is újra kezdtem szedni a szaporító szereket, pedig már 2 hónapja leálltam velük, talán ez még segít.)
Éjszaka sokszor kelünk, a gond, hogy ő álmában nem tud szopizni. Slukkol kettőt és már be is aludt újra, ha berakom a kiságyába, akkor meg felsír, hogy még éhes. Szóval a pofiját kell simogatnom, vagy valahogy ébrezgetni, akkor slukkkol csak a ciciből. Fél óra alatt kb 40-50ml-t vagyunk képesek így összehozni, aztán olyan mély álomba szenderül, hogy nem lehet felébreszteni. De persze még éhesek maradunk, ezért fél óra - egy óra múlva kezdjük előről. Reggel felé annyival izgalmasabb a móka, hogy addig-addig simizem, hogy felébred, na akkor meg azért nem szopizunk, mert nézgelődünk, akkor próbálkozhatok az altatással, de a cicit nem hajlandó bevenni, így a könnyebb utat nem választhatom, marad a kendő és sétálgatás.
Reggel felébred Dávid, szintén őrült mennyiségeket eszik
:korábbi 150ml helyett 50-t, szóval fejhetek, mint a kisangyal, hogy ne legyen újra mellgyulladásom, de Dávid ilyenkor pikk-pakk elfárad és nyűglődik, szóval fejés ugrott, újabb altatás. Ha pedig leraktam, akkor számolok, hogy most fejjek tovább, vagy mindjárt kel és újra szopizunk....na ezt játsszuk egész nap, most már lassan egy hónapja.
Az elsó két szemfog és a mögötte lévő fog jön neki mindkét oldalon. Különben jókedéjű, csak hamar elfárad - gondolom a kevés kaja miatt nincs elég energiája a játékhoz. Bár mindezek ellenére, hogy szétidegelem magam, hogy éhen fog halni, az elmúlt hetekben 170-t és 175g-t hízott
De hogy mitől? A kajától biztos nem! Ja és minden nap van kaki, legalább azzal nem kell kinlódnunk, annak nagyon örülök.