pompom
jajjj, nagyon drukkk
nektek miért is kell dokihoz járni? ja, aszsem a bacik voltak mind2nél, ugye?
gröni
én nagyjábol a fiuk ruháit fogom ráadni. oké, vettem pár rozsaszint, 3at kb, de csak azért, mert 68-74 méretü ujjatlan, lábaköze patentos rugink nem volt, és örültem, hogy kaptam egyáltalán ilyet, nem a szine miatt vette,m meg. Davinak van piros nadrágja, és az overálja is piros, szürke sapkával. aztán kit érdekel, hogy emiatt lánynak nézik. Petinek is volt egy kék-fehér rugija, aminek a derekán volt fodor. de kék volt, ugyhohy hordta. engem nem izgat. de megértem, ha vkinek fontos, meg ha örül, hogy léányos habos-babosba öltöztetheti a hercegnöjét. nem szolom le, de én magam se vagyok az a nagyon lányosan öltözködö. mindjárt keresek neked az overálosbol egy képet.
meg amikor az a kuszo-mászo, meg gyümölcsleevö korszak van, akkor örültem, ha találtam tiszta ruháűt. petin volt rozsaszin body is, oké, csak otthon. az volt tiszta.
zsofi
igen, emlékszem a kocsi fotojára, linkre, de azért élöben más lesz
neked pocak?
majd én is teszek, bár sztem 3 hete tettem, de tényleg nött azota.
ticsi
amikor én kezdtem davinál a hozzátápit, persze tettem elökét. rájöttem, felesleges, mert a szájába a kezével turkált, azután meg csapkodta a térdét. szoval az elöke hót tiszta volt mindig, elökétöl lefelé a gyerek meg az én ruhám meg tök koszos. ugyhogy nekünk volt egy gagyi rugi, amit etetésre adtam rá. igy persze mindig öltöztettem, de nem mostam naponta 3x ruhát, csak hetente be a hipoba az evős rugit. azt nem sajnáltam.
ez a hányás kiakaszto, foleg lelkileg. de ahopgy irod, már megszoktad. de azért csak nem normális
Árpi még mindig annyiszor taccsol?
gröni
lehet akkor a mensi miatt nem evett annyit Dora tegnap.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.22 17:02-kor.