Új privát üzeneted érkezett!

Enikő: Babaúszással kapcsolatban csak annyit szeretnék még hozzátenni, hogy nekem kifejezetten mondta a gyermekorvos, hogy főleg fiúknak nem ajánla. Azt mondta, hogy nála a csecsemőosztályon számtalan babaúszós fiú fordul meg különböző hugyúti betegségekkel. Így mivel ő sem ajánlotta, továbbá a reflexes dologban valamennyire hiszek...én sem viszem. Ha szeretne fürdeni, úszni, majd hordom 4-5 évesen.

Beültettük!! Majd megpróbálom lefényképezni. Gyönyörűűűűű! Úgy örülök neki. Nálunk sajnos csak mi törődünk a kerttel, a másik két lakó csak nézegeti....Pedig kár érte, egyszerűen gyönyörű, vadregényes, zegzugos, tele 50 éves orgonával és borostyánnal.

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Látom az úszás van terítéken. Én sajna vagy nem sajna nem tudom hordani Danit, mert túl messze van. 40 km ahol legközelebb van uszoda. Felháborít, hogy ilyen messze van! De így belegondolva a dunaújvárosi uszoda víztisztasága elrettentő, lehet jobb is, hogy nem is járunk. Majd nyáron a medencében...., amit tavaly a párom nem állított fel, mert azt mondta minek, reggel beleteszlek, este meg kiveszlek.... :shock: :shock: , pedig akkor még nem is volt nagy a pocakom...

Bent voltunk a városban, de lényeget elfelejtettem megvenni, de nem baj.
Holnap korán kelek, nekiállok a húslevesnek, meg a kolbásszal töltött karajnak. A többi már kész rántott csirkecomb, meg annak aki szereti birkapörkölt. Kukoricás rizs, meg majonéz. Annyi kaja van, hogy egy hadseregnek is elég.

Boci,Manna irtó irigy vagyok, hogy már kertészkedtek. Hozzánk szerdán jönnek szántani, utána megkérem az ismerősünket, hogy segítsen elültetni azt a rengeteg virágot, amit rendeltem...

Kép

Kép
dcili81

Sétálni voltunk!

Manna! Köszi a dicséretet! Az óránkénti ébredés azért nem mindennapos - valószínűleg frontra érzékeny nagyon a kiscsaj, mert olyankor fordul elő. Most éjjel pl. percre pontosan 2-óránként kelt. Van, hogy 4 óránként. Ami állandó, hogy 6,1/4 7 körül eszik és utána még kicsit visszaalaszik 7-ig, 1/4 8-ig. Irigyellek, hogy Nálatok ilyen tökéletesen mennek a dolgok!

Gabi! Engem érdekel a "könyv"! Átküldöd? (nagysziszko@gmail.com)
sinaszi

Eszterke!Neked is köszi a dicséretet!

Zöldi! Mi is jobbosok vagyunk - és nem politikailag! :)

Manna! Még akartam írni, hogy Mesi magától ébred. Cumizni nem cumizik és a zene inkább felbosszantja... :( Szóval még nem találtuk meg az ideális megoldást, de szorgalmasan dolgozunk rajta!

Enikő! Rendszeresen vásárolunk Zsomianyutól. Nagyon jó dolgokat vettünk már! Ezek szerint Ti is!
sinaszi

Gabi! Nem akartalak bosszantani a cikkel, nem ez volt a cél! Én tényleg nem értek hozzá, éppen ezért én nem tudtam eldönteni kinek van igaza!
Haberman! Nekünk sajnos nem jött be! Állandóan folyik ki a tej belőle (neked nem szokott?), ráadásul a gyerek száján is folyik a tej. És az etetés 1,5-2 óráig tart! :roll: :roll:
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul?

Sina! Nekem ez a hordozó az első töle. Te miket vettél?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

hahó!

kellemes hétvégét mindenkinek!
Mi délelőtt elmentünk a Libribe a könyvért.Már át is lapoztam.Nagyon jó kis feladatok vannak benne.
Kíváncsi leszek hogy tetszik majd Arninak.

Márti:Szegény Anett!Jobbulást neki!Szép nagy csajszi!Hány kiló?

Babaúszás:nálunk van uszoda csak babaúszás tanfolyam nincs így nem is tudok rajta töprengeni vajon vinném e vagy sem. :?

Cili:hűűű micsida terülj terülj asztalkám lehet nálatok.Vendégeket vártok vagy csak a hétvége miatt?

Vera:Boldog Szülinapot!

Zöldi: régen kaptunk már képeket Hancsiról :wink:

Egyébként Márti bogarat ültetett a fülembe ezzel a nem evés dologgal.Arni pár napja önmagához képest keveset eszik és evés közben nagyon húzogatja a lábát.Én is azt hittem a hasa miatt,de ahogy Márti írta nekik is ez volt a tünet és a füle a ludas.Én megnyomkodtam a fülét de nem fáj neki.
Viszont tegnap este 37,6 volt a hője.Az már láz vagy hőemelkedés?
Mára elmúlt de az evés még mindig nem az igazi.

Másnak is van ilyen hogy kevesebbet eszik a bébije vagy kezdjek aggódni?

KépKép
lyndee

ja és Cili:Azt hiszem addig beszéltünk a hátfájásról míg én is "elkaptam" :oops:

KépKép
lyndee

Elmentek a vendégek, párom cimborájáék voltak 3 gyerkőccel, be volt lakva a ház rendesen,és nem mellesleg bepuszilták a tegnap sütött meggyes lepényemet is :P :D

Holnap mi is kertészkedünk, gyöngyvirágültetés lesz :D

Enikő: ugyan, ne viccelj, nem te bosszantottál, hanem aki írta és amit írt :) de az is csak hirtelen felindulásból...
Én is csak azt tudom, hogy amíg nem látom, hogy Kristófnak rossz lenne (azt ugye még nehezebb látni, hogy jó-e) vagy valami baja nincs tőle, addig járunk vele, mert én hasznosnak tartom.
A habermanból néha nekünk is folyik a csavarónál a cucc, nem tudom, miért, de ha újra rátekerjük, akkor abbamarad. A legkisebb "álláson" is folyik a gyerkőc száján? Lehet, hogy régi a cumi rész és mondjuk ki van nyúlva?
Az elején nekünk is sokáig tartott, mire kiszipákolta (jó, mondjuk nem 1,5-2 óráig, de gondolom, te nem 40-50-et adsz neki egyszerre, hanem többet :roll:), de mostanra már elég jó a szintideje.
Sajnálom, hogy nem jött be :(

Sina:küldöm a "könyvet"

Kép

Kép
gabilany79

Cili: irigy vagyok ezerrel, hogy ennyi mindent tudsz főzni. Én speciel szeretem a birkapörit, tehát megint bejelentkezem hozzátok. Én most főztem meg holnapra a levest. Időben kell legyen ebéd mert apa megy focizni. Oldalast sütök, meg azt hiszem párolt zöldség lesz hozzá. Ennél többre nem futja.
Kertészkedés: hát van még itt is feladat, igaz inkább apának. Nagyobbítja az udvart a kert kárára (mondjuk nincs is rá szükség, mert max. bukfencet vetünk benne), készül a kis focipálya meg játszótér Marcinak. Sok virág nem lesz, mert a kutyák nem szeretik!!! :lol: :lol:
Ja és igen a Park Centerben van valamilyen Kit vagy Kid nevű bolt. Azt mondták jó cuccok vannak és olcsón!!!!

Babaúszás: itt nem messze van, gondolkodom rajta!

Na megyek, megint ennyi időm volt! :cry:
Vendég

Csajok, szeretlek benneteket és örülök, hogy most itt ülhetek és irhatok nektek, mert ma újjászülettünk.... :?
Egy idióta barom őrült száguldása miatt 10 centin és a férjem lélekjelenlétén múlott az életünk.....ha nem kapja félre a kormányt, meghalunk...ők nem voltak ilyen szerencsések, az utolsó képem róluk, hogy pörög az autó a levegőben....nem tudom, túlélték-e....
de én sirógörcsöt kaptam, és azóta is egész nap újra és újra lejátszódik előttem, ahogy száguld felénk az az autó..... :cry:
Legszivesebben odamentem volna, hogy nyomorékra rugdossam azt a barmot....nagyon dühös vagyok még mindig, hogy emberek hogy lehetnek ilyen felelőtlenek.... :(
Ne haragudjatok, hogy itt panaszkodom nektek, de muszáj kibeszélnem magamból, igy kicsit könnyebb...

Sina: Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :lol:
Ööööö, Ákos még facér.....és Mesike gyönyörűűűűű! :lol:

Vera: Még nagyon sok boldogot! :lol: :lol:
bébic

Bébic, remélem jobban vagytok! Tudom milyen érzés, belénk kamion jött....

Lyndee holnap vendégeink jönnek, azért van nagy sütés főzés. Isten hozott a klubban! :lol: :lol: :lol: :lol:

Boci sok szeretettel várlak, én nem szeretem a birkapörköltet..., az én részemet megeheted! :wink: Egyébként apa csinálta, a rántott husival együtt, a többi az enyém...

Valamikor a jövő héten vagy utána akarok Dújvba menni, majd megnézem a boltot, ha sikerül, és beszámolok!

Kép

Kép
dcili81

Bébic: kirázott a hideg :( ez az egyik rémálmom, mikor kocsiba ülök Kobolddal... nem tudok mit mondani.... nem jut eszembe semmi "okos", csak az, hogy mennyire örülök, hogy nem lett bajotok... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.03.21 21:09-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Bébic! Nem semmi, amit átéltél! Még én is sírógörcsöt kaptam, ahogy olvasom. Még szerencse hogy nem lett bajotok! Ez az őrült hogy került a ti sávotokba?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sina, welcome back :D :D Mesi gyönyörű!!

Én is hordom mini Laját Dévényeshez, és mukkja sincs, bár az első igazi nyúzás pénteken lesz. Nálunk 25oo volt a felmérés, es asszem ennyi az egy alkalom is.
Nekünk is a féloldalas miatt van :?

A gyógytornász ajánlotta tavasztól a babauszást, de valami speckót, majd utánanézek..

Körkérdés: Lányok, mennyi idő alatt áll vissza normálba a szervezet szülés után? Gondolom ha megjön az már egy jel, de mivel sokan irjátok Ti is, a hajhullást, igy ezt meg egy másik jelnek vélem, hogy még nem megy a terhesség előtti üzemmód :shock: (gyomor, tüdő, stb)

Kép
Kép
zsiraf8

Cili: Kicsit jobban vagyunk, de előttem még mindig újra és újra lejátszódik az egész....és egyfolytában az jár a fejemben, "mi lett volna, ha..." :(

Gabi: Drága vagy, köszönöm!

Enikő: Szembe jött velünk, egy nagy ivű jobbos, jól belátható kanyarban, láthatóan nagyon nagy sebességgel (férjem szerint lehetett vagy 140-150)....mi csak annyit láttunk, hogy jön szembe egy kocsi, félig átlógva a mi sávunkba, és hirtelen, mikor észrevett minket, nem tudni miért, visszarántotta a kormányt, ettől meg keresztbe állt és csúszott az úton felénk....férjem elrántotta a kományt, a másik autó eszeveszett sebességgel csúszott el mellettünk, és mire hátranéztem, már pörgött a levegőben és repült a szántóföld felé, valószinűleg valami bucka dobta meg az út szélén... :(

...és én nem voltam bekötve, mert pont azon panaszkodtam, mikor elindultunk otthonról, hogy a középső öv mennyire kényelmetlen, és valamiért ki is csatoltam, de már nem emlékszem, miért.....és akkor utáltam magam nagyon..... :cry: ránéztem a mellettem alvó fiamra és szégyelltem magam, hogy ilyet tettem....és olyan sirás fogott el, hogy még ő is felébredt és elkezdet sirni szegénykém, nem tudta, hirtelen mi történt... :( :(
Férjem is remegett, meg is kellett állnunk pár percre, mire felfogtuk, hogy mi történt....
bébic

És lehet, hogy most megkövez valaki ezért, de nem tudom sajnálni az illetőt vagy illetőket.....dühöt és utálatot érzek az ilyenek iránt....nem mondom, hogy megérdemlik, de ha a sors kegyes volt hozzá/juk, és életben maradtak, remélem, az életben nem ül a sofőr volán mögé...
bébic

Bébic: remélem már jobban vagy. Ez tényleg pocsék lehetett. Én nem kövezlek meg, egyet értek veled!!!! Hatalmas szerencsétek volt, mert általában a vétlenek járnak porul.

Cili: OK!!! :lol: :lol:

Marci elaludt 9-kor és most már fel is kelt. Vigyorog ezerrel!! :lol: :lol: Amúgy ma egész nap ezt csinálta. Voltak itt vendégek, akiket még nem is látott és vigyorgott, kacarászott ezerrel végig. :lol: :lol: :lol: Nálunk is be jön a sikongatás, kacarászás. Élvezi nagyon a hangját!!!! :lol: :lol:
Vendég

Bébic! Én megértem a dühödet! Hány ilyen paraszt nyír ki családokat! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boci:
[quote]m írta:ert általában a vétlenek járnak porul.

...de mééééért? :( :( :(

Marci édi lehet! :lol: Ákos is egyre inkább kezdi felfedezni, hogy van hangja, és az az övé és használni is tudja... :lol: :lol:
bébic

Enikő: Igen, ennél nagyobb szemétség kevés van: Ő a felelőtlen, a hülye, a "kihaénnem" vagy nemtom mit képzelnek az ilyenek, és más látja kárát....tehetetlen düh fojtogat, ha erre gondolok.... :(
bébic

Bébic:istenem,nagyon sajnálom....tényleg ilyenkor az ember nem is tud mit mondani.Azért párod előtt le a kalappal h ilyen lélek jelenléte volt.Bosszantó,dühítő,de ezek gyenge szavak az ilyenhez h más emberek akár egy pillanat alatt tönkre tudják tenni mások életét családját...hála égnek veletek nem történt semmi baj.
És nem tudni mi történt velük?
Egyébként megértem a dühödet.

Babauszi:én vinném,de sajna nincs uszoda közel jozzánk :(

solya051020
Káld

[quote="bébic"]B írta:bébicoci:
[quote]m írta:ert általában a vétlenek járnak porul.

...de mééééért? :( :( :(

Sajna nem tudom, de általában ez történik!!!! :cry: :cry:
Vendég

Solya: köszi neked is.
Sajnos nem tudjuk. Mögötte több autó ment, valószinűleg azok megálltak. A hirekben nem találtunk semmit sem róla, megnéztük most este.

És ami a legnehezebb volt: mosolyogni a kisfiamra és bohóckodni neki, amig megérkeztünk, miközben az agyamban, mint egy elakadt film, újra meg újra lejátszódott az egész.....
bébic

Na, eldugulok, gondolom most sikerült jól megnyomasztanom mindenkit.... :( ne haragudjatok!
El is teszem magam holnapra, talán sikerül elaludnom....
Jóéjt!
bébic

háát kivagyok.

már utálom a hétvégéket mert a párom örökké morog. Tudom hiányzik neki a de én totál érzelem mentes vagyok. tök rideg. És én erről nem tehetek. Tőle csak szinte mindig is a morgást hallom a fiaim miatt de legfőképp a nagyfiam miatt. Szerintetek felköszöntött ma valaki is itthon?? A Csabi fiam mondta reggel egy puszi erejéig de ennyi.

Most is délután kimenekültem Izával őket meg itt hagytam. De előtte mondtam a páromnak menjen i velük a játszóra egy kicsit játszani. Nahh ez tartott 10 percig. Egyszerűen nem tudja lekötni őket.

Amúgy nem rossz apa azaz pl mikor én nem vagyok itthon akkor rendben tartja a háztartást meg a fiúkat is csak háát ezek a közös dolgok hiányoznak.

A romantikáról ne is beszéljünk. Szerintem emiatt hidegültem most el azaz nem érzem a tüzet de semmit sem csak a nagy érdektelenséget.

bébic
huu örülök hogy nem történt veletek nagy baj. Sajna sok az 9lyen őrült az utakon. Én mint gyalogos nagyon sokat mesélhetnék

harivera
Budapest XXI. kerület

Bébic! Akkor tessék meginni egy jó bort és ünnepelni! Én minden ilyen hülyének azonnal elvenném a jogosítványát és tőlem mehetne 300 óra közmunkára… Az ilyen mi lett volna ha kérdéseket, tessék elfelejteni!

Erről az a motoros baleset jut eszembe, amelytől hangos volt a sajtó..biztos emlékeztek. Szembetalált egy vétlen motorost az állat, aki kamerázta, hogy mennyire nagy király. A legjobb, hogy a tárgyaláson az ítélethirdetésnél azt mondta, hogy nem kellene ennyit kapnia, mert ő nem akarta megölni azt a srácot. Azt hittem megőőőrülök! Te szerencsétlen barom, akkor emberölés miatt folyt volna az eljárás...

Sina: Ne hülyéskedj, nincs tökéletes. Dominál is van frontérzékenység, napközben olyankor nagyon nyűgös...sírdogál és csak a cicicicicici. Nagyon drukkolok, hogy könnyebb legyen!

Kép
mannababoca

Vera! Sajnálom, nagyon boldog szülinapot!

Kép
mannababoca

Képek, szöveg nélkül:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

...ez még szilveszteri...

Kép
zölddisznó

Zöldi! Hanna tündéri! Igen hamar kezdi a telefonálást! Én is így felkötöttem a játékokat Milánnak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi!

Tud valaki jó baba-mama torna könyvet?

Kép
zölddisznó

Zöldi:hát érdemes volt várni ezekre a képekre.Hanna nagyon tünyeményes,csodaszép kiscsaj.Micsoda arcokat tud vágni :lol: :lol: Meg kéne zabálni :D

Vera:nagyon sajnálom

solya051020
Káld

Zöldi: Kép

Tündérborsó hercegnő nagyon édes. Babamóka hátulján amit reklámoznak babatorna könyv? :roll: :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Solya! :oops: :oops:

Gabi! Bingó! Köszi, megnézem.

Kép
zölddisznó

Tegnap esti fürdés:

Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

...ja, nem hibbantam meg, hogy fél öt óta talpon (seggen) vagyok, de szopi után most még tutira alszik a kölök, és van időm rendezgetni a képeket.
Anyumnak készül szülinapjára az album.
Rossmannos képcsináló most 2000.- pénzért csinál 100 db képet, és neten is lehet rendelni. (Vagy ez csak nekem új?)

Kép
zölddisznó

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...aztán nincs ám több reklamálás! ;)

Kép
zölddisznó

Vera! Kérek címet - nem találom, amit régebben megadtál - és megy a hordozókendő...végre...bocsi, hogy csak most :oops:

Kép
zölddisznó

Ezennel magamhoz ragadom az alkalmat, hogy tavaszköszöntő összeröffenésre hívjalak benneteket, közelben lakó lányok-asszonyok, akik szerettek aktívkodni.
Én majd minden évben voltam ezen - és hasonló - eseményeken, és az idén a gyaloglást szeretném babakocsistul-Hannástól kipróbálni.
Utána egy kis herevere a szigeten, szotyilufitombola.
Lelkes apukák és nagytesók is jöhetnének!

http://www.futanet.hu/verseny/2009/vivi ... citta.html

Kép
zölddisznó

Derűs délelőttöt! :lol:

Zöldi: nagyon kis cuki a művésznő :lol:

Babamókáról jut eszembe, aki esetleg strandlabdázni szeretne, Tescoban vettem 150 Ft-ért valamelyik nap 41 centiset, a célnak tökéletesen megfelel.

A tegnapi husi, recept a topikban (a merci csoki nem tartozék :lol: :wink:):
Kép

Jaj, és tegnap vettem üvegmatrica festéket, remélem, használni is tudom majd. Gyerekszoba ablakra pölö ezek lesznek húsvét alkalmából:
Kép

Kép

Aki csinált már ilyet: iratlefűző fóliára is lehet, ugye? És az nem baj, ha nem tükörsima, ugye?

Kép

Kép
gabilany79

Köszi!

Gabi! Lehet, de pl. csempére könnyebb - ha van burkolásból maradék...

Kép
zölddisznó

bébic:borzasztóan sajnálom hogy ezen a megrázkódtatáson kellett átesnetek,ugyanakkor örülök hogy szerencsétek volt,mert ez csak a szerencsén múlt.
Nem is tudom mit tennék azzal az idiótával,a jogsi bevonás az alap(már ha van neki) és ha életben maradt jól megkínoznám :twisted:

zöldi:köszi a képeket,Hanna gyönyörű és sokat nőtt.Kár hogy az idősebb pasikat szereti(szeles nagy fia),mert Arnim szívesen udvarolna neki :lol:

Mi már babamókáztunk délelőtt,volt egy két rész amit élvezett de azért látni hogy elég lusti a gyerek.Remélem ha rendszeresen csináljuk fejlődik majd!
Utána egy hang nélkül bealudt,jól kifáradt :)

KépKép
lyndee

Zöldi:engem is érdekelne ez a Rossmannos képkidolgozás,dobsz egy linket!

KépKép
lyndee

Sziasztok!
Remélem nem felejtettetek el minket.

Olvasom az éppen aktuális dolgokat babaúszás, valaki írta h fiúknak nem ajánlják a párom ellene van a dolognak nagyon én mondtam 1* próbáljuk ki, nyaralás vagyis inkább tavaszolás előtt május 19-24 ig megyünk pihenni,gunarasfürdőre.
Gyorsan pár mondat rólunk a szurik után belázasodunk, de nagyon jó baba Petrik éjszaka 1 szer kel fel enni 4 óra körül és 20 előtt már alszik. nekem volt epekő műtétem :roll: több mint 1 hónapja. :twisted: Súlyunk 6650g és 63cm :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Kép Petrik a névnapján babamasszázskor

Kép

Kép
bellanitta

Lyndee! Na, azért Arninak is lehet még esélye ;)
A Rossmannponthu-n megtalálod!

Kép
zölddisznó

Zöldi: Hanna bébi még mindig gyönyörű. :lol: :lol: Ja akartam neked mondani, hogy képzeld most Marci is belassult, 13dkg-ot hízott ezen a héten. Eddig 20-25-öt szokott.
Ja és albumkészítés: kb. 2 hete mi is kiválogattunk anyóséknak kb. 40 képet, előhívattuk, vettünk albumot berakosgattuk, sőt egy képnek vettünk keretet beletettük és nagy örömmel vittük. Reakció: na végre, már ideje volt!!! Semmi kösz v. valami!! Na ez volt az utolsó az tuti!!!

Bellanitta: na akkor üdv a megyénkben!!!! :lol: :lol: :lol: bár öszintén megmondva én nem vagyok oda Gunarasért, de lehet én vagyok finnyás. Amúgy imádom az ilyen dagonyászos helyeket! :lol: :lol: Remélem jól vagy a műtét után!! Hogy viselte Petrik?? Nagyon szép fiú!!!

Anyum elvitte Marcit én meg takarítok ezerrel. Nagy rumli van. Bár most egy szusszanásra ideültem!!!
Vendég

Hú, de vasárnap van!

Kép
zölddisznó

Mérés:mi is tegnap este mértük Arnit és egy hét alatt 170 grammot hízott.Tehát ő sem viszi túlzásba :roll:
De nem is eszik már úgy mint "régen". Most 6650g.

Ti hogy szoktátok a bébiknek kiszívatni az orrát.
Mi a porszívóssal de ahogy egyre nagyobb egyre nehezebben tudom mert nagyon ellenáll.Tippek?

bellaanitta:nagyon édes Petrik,sokat nőtt mióta nem láttunk! :wink:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?