Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Witch, igen, sajnos endometriózissal 2x műtöttek, 1 petefészkemet ki is kapták sajnos. Én most 1 éve, hogy menstruálok, de nem annyira fájdalmas. Zeke azt mondta mielőbb fagyitesó vagy van valami méhbe helyezhető hormon cucc, amitől csak 3 havonta van mensi, de ebben már nem vagyok annyira tuti. Hát egyenlőre én még nem mentem vissza hozzá, amíg szopi volt azért nem, aztán az utóbbi fél év meg úgy elrepült..de tudom valamit lépnem kellene vagy baj lesz.
Megfordult az is a fejemben, hogy talán az endótól nem jön meg, de ilyet soha nem okozott.

Bibarka, hát akkor hajrá fogyi, nekem ez a spinning nagyon bejött! És futni szeretnék még menni amint kicsit jobb az idő. De el sem tudom képzelni, hogy nem találsz magadnak gatyát!!

Ma reggel már úgy ébredtem, hogy nem fáj a gyomrom, remélem megmarad! És farkas éhes vagyok!! :twisted:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Brigii!

Köszi, visszük a nőket is :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Itt a táblicsku!Azokat írtam bele eddig akik jelezték,hogy jönnénekAkinél :?: van nem nyilatkozott hogy melyik időpont nem megfelelő számára.De ha mégsem jó a többségnek még választhatunk másik időpontot!csak minél előbb hogy letudjam foglalni.
Kép
gabicsibe

Bocsánat Zsókucitól! véletlenül kimaradt :oops: :oops: ,de a következőben már benne lesz!
gabicsibe

Ma velem lesz tele az oldal :lol:

Azt láttátok lányok,hogy szuterénban van a játszó?Az ablak szerintem csak ici-pici.Nem baj?
gabicsibe

Mondtam :lol:

Gomba
Benedeknek boldog névnapot!
gabicsibe

Sziasztok,

Köszönöm a cipős tanácsokat! Gabicsibe, majd írd meg, milyen vettetek, jóóó? :)
És a képdicséretet is, igen, most már egyre inkább látom a hasonlóságot köztem és Gabi között :)

Lukrécia, nagyon édes lehet a beszélgetős Falat :)

Bibar, nekem is diétázni kéne :( De annyira nem bírom rávenni magam, pedig nyárra bele kéne fogyni a régi nadrágjaimba, olcsóbb, mint újakat venni... Nekem kb 6 kilót kéne leadni.

Az a baj, hogy nekem sosem ment a diéta, én sportoltam rengeteget, most meg egyszerűen nem szabadulok el. Otthon meg nem veszem rá magam, meg helyem sincs. A szteppcipőm tönkrevágja a padlót.

Gabi, nagyon édes Boti, a kádas kép csúcs :D

Witch, nekem kézi Avent van, én elégedett voltam/vagyok vele.

Képzeljétek, Gabi csikorgatja a fogát :))) Ha felveszem a karomba, belecsikorog a fülembe :D Szegény, biztosan viszket még neki, ahogy bújik kifelé a mellette levő.

Mindig kérdéssel jövök, most is: ti mivel vágjátok a gyerekek haját (már aki otthon vágja). Sima ollóval vagy valami speckó hajnyíróval? Szerintem pár hét és aktuális lesz nálunk is, de már előre félek, hogy hogyan oldom meg. Nincs valami tuti trükkötök?

Kép
elan

Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni mindenkinek a gyönyörű babájához! :)

A Semmelweis Egyetem keretin belül kutatást végzünk mesterséges megtermékenyítésen átesett mamák között, ezért kérlek szánj öt percet a kérdőívünkre.

A kérdőív online kitölthető, így nem kell küldözgetned sem! :)

Köszönöm a segítséget!

http://spreadsheets.google.com/viewform ... GRuVVE6MA..

KépKépKép
bogyra

Benedeknek nagyon boldog névnapot kívánunk!

Gabicsibe, eddig úgy van, hogy megyünk, de még az esküvői meghívót nem kaptuk meg, az még bekavarhat, mert nem tudom a dátumot.

Brigii!

Párod szuper aranyos, csajonként két harisnyával gazdagodtunk és majd megyünk vissza, ha lesz balerina mintás :lol: :lol: :lol:

Fogyizni nekem is kellene, csak hát olyan kis lusti lettem, meg időm se nagyon van...

Szép hétvégét!

Judit

jucicuki

Bibarkám

a fenti csaj is a futógépre esküszik,attól lett bomba!Azt mondta először csak sétált rajra,most meg már 40 percet fut :roll: Hú,nagyon kéne, én már a buszig sem tudnék elfutni :lol: még jó hogy kocsival járunk :wink:
Már gombiztok :D várjuk a fotókat :D

Witch

Nekem medela gépi volt,kölcsönöztem,nagyon-nagyon profi

Gabi

hát ezek a képek fergetegesek :D

Brigi

na hát ez a kép mindent űberel :D Csúcs!!!!!Olyan mint Benszi kézenfogós képe volt,annyira édesek. :D

Kép
lukrécia

Bogyra

én kitöltöttem :D

Kép
lukrécia

Bibike,
végre raktál képet! Nagyon nagy lány már Bettina, és milyen jól áll az a kis csatt a hajában! :D

Vicus,
örülök, hogy jobban vagy! Figyu, ne húzogasd halogasd ezt a dokihoz menést, tessék csak meglátogatni Zeke bááát, nehogy gond legyen!

Gabi,
mi szeretjük a Ringatót, és nincs is messze! Nektek meg még közelebb lenne! Csütörtökön a fél 11-es foglalkozásra szoktunk menni. :wink: Nagyon szuper Boti fürcsis sérója! Látom titkon Te is fodrász vagy, igaz? :wink:

Elan,
Gabibaba tényleg nagyon hasonlít rád! :wink: Én ennyi idősen kint még nem tettem le Zsófit, mert ugye tél volt meg rossz idő, úgyhogy cipőt se vettem, mert a szobában mindig tappancsos zokniban mászkált. Most a legelső cipője egy Linea M, ami nagyon csini, igazi csajos, viszont a dokinőnk szerint nem a legjobb, mert van benne egy kicsi harántemelés. Három fontos kritérium van amire az én figyelmemet felhívták: hajlékony legyen a talp, tartsa a bokát, és ne legyen benne semmi harántemelés vagy betét. Én Saluson vagy Elephantenen gondolkodom.

Gomba,
boldog névnapot Benedeknek! :)

Benszi-Bibar,
remélem jól mulattok, és már degeszre ettétek magatokat turbógombival! :D :D :D :D

Brigi,
jajj, én megzabálom ezeket a nőciket, ahogy szeretgetik egymást... :D :D :D :D :D

Csajok,
köszi a hozzászólásokat a hajammal kapcsolatban! Még szoknom kell, de azért jóóó! (Mondjuk a dögös amazonon azért vigyorogtam egy jót! :D :D :D :D ) Olyan vállig érő volt kb., a szemüveget meg csak véletlenül nem tettem fel, azért azt hordom még. :wink:

Kép

Kép
mamm

Elöször is köszönjük a képdicséreteket, már nagyon nehéz lefotoznom ,mert mindig elszalad :lol:

Vicuska
Már egyre szebben eszik egyedül, persze van mikor mire a szájához ér addigra kiesik minden a kanálbol :lol:

Wich
Nekem is elekromos madelám volt.

Gomba
Boldog névnapot Benedeknek :)

Benszi -Bibar
Várjuk a képeket, :lol:

Lukikám
Este irok majd privit, most mennem kell mert mire felkel a lányom kész kell lennem a palacsintával :lol:
puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Judit!
Örülök, hogy sikerült vennetek harikat!Oda találtatok rögtön?
MAJD KÉPEKET KÉRÜNK! :lol:
Bibar! Ő Brigike aki rózsaszínben van azon a képen.Lehet is gyúrni én is szeretem! :lol:

Elan!
Én csak elöl vágom a Brigi haját, de egy sima nagy ollóval.Nem kis meló persze! :lol:

Luki, Mamm! Köszi, ez( is) a jó az ikreknél, hogy ilyen édesen szeretgetik egymást!

Gomba!

Benedeknek nagyon Boldog névnapot kívánunk!!
Meleget hol hagyta?? :lol:
Tegnap óta hivatalosan is tavasz van!!!

jó pihenést mindenkinek!!

Brigi és a csajok!
:wink: :wink:

Kép
brigii

Csajok,
tettem fel jópár új képet és videót Zsófi blogjába! :wink:

Kép

Kép
mamm

Mamm, megnéztem őket! Nagyon jók! Hú, vagány motorozás! Nem izgultál?? És amikor pakol..hogy fújtat közben! Annyira édes!
Kis husika ő is! Hány kg? Gyönyörű!!!

Kép

vicuska2007

Csajok!

Nagyon jó volt a Bibar családdal!

Bibarka!
Gyúrunk húsvétra!Naggggggyon jó volt,hogy jöttetek!Cuppppppp!!!!

képeket dobok nektek!

Gomba!
Boldog névnapot Benedeknek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi az offért!
Vendég

Benszikém
na most megbombáztad a topikot :lol: :lol: :lol: ISTENI VOLT!!!!köszönjük :P :P :P puszija és mi már alszunk:)

Vicuska
örülök hogy jobban vagy :wink: :wink:

Gabi
ügyi vagy a táblicskuval :lol: :lol: ablakot én nem néztem,de gondolom azért levegő lesz,főleg ha nagy meleg lesz :wink: :wink:

Elan
én is mindig sportoltam,most nehéz rávenni magam :oops: :oops: pedig azzal tudnék én is lefogyni :wink: én még nem vágtam a haját,nincs mit :lol: :lol:

Lukikám
holnap csörgök :lol: :lol:

Mamm
holnap megkukkolom a csajszikát,csak már apa filmet akar nézni velem :lol: :lol:

bibar

Benszi-Bibar

szuperek a képek,isteni lehetett :lol: :lol: Király a gombis kép is :lol: Holnap én is rakok fel ahogy anyósommal eszem :wink: :twisted: :lol:

Bibarkám

nagyon jó az új séród és sokkal jobb így szőkébben,nagyon tetszik :D

Mamm

megnéztem :wink: gyönyörű ez a kislány :D Hú,elég félelmetes ahogy a papa viszi őket :lol: Ki az a kisfiú?

Kép
lukrécia

Mamm!

Nagyon jó lett a séród! Sokkal jobb, mint a hosszú. :)
Zsófi egy tündér. :) Nagyon szép!

Bibike!

Tök jó az egyedül evős kép! Cuki kis csaj. :)

Elan!

Nagyon hasonlít rád Gabi.
Otthoni hajvágáshoz a gépet mondanám. Nem egyszerű a picik haját levágni ollóval. Még géppel sem mindig.

Gabi!

Olyan édes Boti! Jó a fürdős kép! Az is haláli ahogy nézi magát a tükörben. :)

Brigi!

Hogy szeretgetik egymást! Nagyon éééédesek :)

Gomba!

Benedeknek nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Kép
nika28

Brigii, Rebe! (és ha van még Beánk)!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Meiszter család

jucicuki

Hú, Brigii Bea?? Nem is tudtam. Biztos voltam, hogy Brigi! :lol:
Akkor Brigii és Rebe én is Boldog Névnapot kívánok és utólag is Benedeknek!!

Benszi-Bibar! Isteniek a képek!! Annyira jó lehet egy ilyen tali!! Lennék légy a falon mit műveltek! Látom volt gombóc party is!! Ejnye-bejnye!! ÉN IS!!!!!!

Kép

vicuska2007

Brigi, CD-k bírják a strapát szerencsére! :lol: Az oroszlánt nagyon szeretik nálunk is, meg a másikat is, habár mi egyenlőre csak kismotornak használjuk. Én úgy vagyok vele, ráérnek még a járással, nem akarom ösztönözni, majd ha maguktól akarják. :oops:
Jaj de édesek, ahogy szeretgetik egymást! :D Boldog névnapot neked druszám! :D

Share, Nagyon jók a szülinapos képek! Máté milyen helyes nagylegény! :wink:

Bibar, Mi nem tudom még hova megyünk. Felmerült Horvátország, meg a Balcsi is. Meg az az igazság az is, hogy őket most még itthon hagyjuk, és elmegyünk kettesben valahova egy hétre. :oops: Hát nem tudom. Nagyon nehezen hagynám itt őket én is, meg a párom is, viszont jó lenne egy kis kettesben töltött pihi is. :roll: Nehéz kérdés. :oops: :roll:

Benszi, Az a sapkás-rövidnadrágos kép csúcs, itt röhögök magamban. :lol: Salus cipő képre én kíváncsi vagyok!

Witch, De jó, hogy végigaludta az éjszakát Jamina, csak így tovább!

Mamm, Gyönyörű a kiscsajszi! :D Jó lett a hajad nagyon, de tényleg! Sokkal dögösebb, nekem nagyon tetszik! :D Este megnézem a blogotokat, igérem! :wink:

Bibike, Milyen nagy már a lányod! Nagyon szép kiscsajszi, jól áll neki a csat! :D Már én is alig várom, hogy tehessek a hajukba!

Vicuska, Jobbulást!

Elan, Annyira cuki Gabi! :wink:
Én is Pedipedet akarok most venni nekik. Kocsicipőnek is, meg bentre is rájuk adnám néhányszor hogy szokják. Puha talpú, meg elvileg védi a bokát is. Az Elephantent is dicsérik sokan. De én is úgy tudom mint Mamm, hogy 3 fontos dolog van a cipővel kapcsolatban: hajlékony talp, bokavédelem, plusz ne legyen benne semmi harántemelés.
Fogcsikorgatás nálunk is megy Zsaninál, de éjszaka alvás közben, mint az apja. :lol:

Gabi, A békás kép nagyon cuki! :wink: A kis huncut!
Engem kihagytál a táblából, pedig írtam ám, hogy oké az időpont! :oops:

Gomba, Benedeknek boldog névnapot!

Juci, Vicuska, Köszi!!! :D :D :D

Tegnapi képek :D
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Brigii,Rebe!
Nagyon boldog névnapot nektek!

Luki!
Milyen volt az anyósos túrógombóc?Kérünk anyóssal evős képet hozzá! :lol: :lol:
Bocsi ,de a lábszőrfonósBibaros kép kimaradt,de pótoljuk :P :P :P :P

Bibarka!
Megnéztad a képeket?megnyitotta?
Balu 4-ig,Dóri 3-ig aludt,de Dórikám vergődött,mint állat 5-ig,mivel jön a 15. foga! :roll:
Most jutott eszembe,hogy nem vágtuk le Olivér haját :roll:

Vicuska!
Csinálunk majd egy közös túrógombi bulit! :wink:

Rebe!
Édes vagy köszi!Nagyon szépek és nagyok a csajok!
Én nem mennék el egy hétre,de én még két napra sem :oops: :oops: :roll: De ti menjetek,mert kell nektek!

Elan!
Nekem ollóm és hajvágógépem is van :wink: :lol:
Vendég

Jaj lemaradt, Bibar-Benszi talis képek csúcsszuperek! :lol: Irigy-irigy, jó lehetett!

Benszi, Köszi! :wink: Milyen hosszú most a hajad!
Hát ez az, hogy kéne nagyon a pihi kettesben, de szerintem mi sem tudunk elmenni nélkülük. El sem tudom képzelni, hogy nélkülük legyünk, viszont velük meg strapás nyaralás lenne, főleg ha ketten mennénk csak. Mondjuk gondoltunk arra is, hogy anyukámat is el kéne vinni. Kicsit tanácstalan vagyok ez ügyben.

Többiek ti hogy csináltátok/csináljátok :?: :?: :?:

Kép
rebe
Dunaharaszti

REbe!
Köszi a kép dicsiket!Pont tegnap vágtam le a frufrumat!
Négyesben strapás az bizti,de akkor én inkább anyukámat vinném!Mi a Balcsin voltunk a skacokkal,amikor 8hósak voltak és a tesóm meg a férje jött le velünk,így néha mi is pihiztünk!Nektek jó,mert végig alusszák az éjszakát,így simán elmehettek bárhova bulizni vagy vacsizni,mert anyukádnak csak vigyázni kell az álmaikat!
Vendég

Lányok, egy kérdésem lenne:
egy nagyon kedves ismerős csajszinak a 6 inszem után májusban lesz lombikja a Kaáliban. De! A rutin rákszűrése P2 lett ugyan de HPV vírusa van. Még nem tudni melyik fajtája. A kérdése az, hogy így vajon elkezdhetik-e a lombikot. Ti tudtok erről valamit? Sajnos én nem tudtam neki válaszolni..

Kép

vicuska2007

Vicuska
légy a falon :lol: :lol: :lol: ez aranyos volt :wink: :wink: nem tudom,szerintem elkezdheti a lombikot,nekem is volt anno hpv-ém,alacsony kockázatu volt,és eltünt amikor már a férjemmel éltem :oops: :oops: na ezt jól megmondtam,szóval a párom mellett eltünt a szervetemből,elötte 5 évig volt és félévente kellett a rákszűrés :oops: legközelebbi gombócpartin összehozzuk a talit:)))

Rebe
boldog névnapot :P :P édesek nagyon a csajok :lol: én tuti nem mennék nélküle nyaralni,nem tudnám magamat jól érezni,hiányozna :oops: :oops: nem élném túl :lol: :lol: a 3 nap kórház is pokol volt nélküle,nyaralás alatt meg tuti tök lelkifurim lenne hogy itthonhagyom :oops: de ezt nektek kell eldönteni :wink:

Benszikém
megnyitottam és megnéztem,szuperek :lol: :lol: :lol: a cumisüveg kupak megvan,tatyóban volt :wink: majd csak juni akarom levágatni veled,amikor már meleg van :wink: na meg annyira cuki hátul ahogy göndörödik,bizti megsiratom :shock: :shock: mi 3 ig aludtunk,aztán nyügi és még visszaaludt 6 ig :oops: :oops:

Lukikám
köszi :lol: :lol: tényleg kérünk anyósos képet :lol: :lol:

Brigi
boldog névnapot kivánok :wink: :wink: :wink:

Zsókuci
hol vagy?????mi ujság a vállalkozással??tessék irni :wink:

Chesti
és ti??hogy van a lányka?hajacska ügyben van fejlemény?

Mamm
megnéztem,nagyon jó motorozós :wink: :wink: annyira szép ez a csajszi,komolyan ,az oviban is imádtam az ilyen tipusú csajokat :lol: :lol: :lol: már látnám Őt :wink: :wink:

bibar

tényleg,Taptau jutott eszembe múltkor,mi lehet vele???

láttam Rózus ir a másikba,mennek kistesóért,olyan ismerős volt a neve,aztán eszembe jutott hogy ide is irt annó, :lol: :lol: :lol:

bibar

Lányok, megnéztem a tavalyi babatali videót és valaki hiányzik:
NUMATO!!! Hol vagy???
Jelentkezz!

Kép

vicuska2007

Mamm, Megnéztem a képeket, és a klippeket! Szuperek! :D A tipegős klipp tetszik a legjobban, annyira édes, meg tudnám zabálni! :lol: Ahogy mondja, hogy anya! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hahóóóóó lányok :wink: :wink: hol vagytok?

Vicuska
meggyógyultál már teljesen?mi volt végül,gyomorrontás?ja és megjött már? :wink:

Lukikám
jó volt dumálni,csak kár hogy az uradnak nem tetszett :lol: :lol: :lol:

Benszikém
hogy aludtak a skacok?nálunk most egész jó volt a helyzet :lol: :lol: tegnap elkészült a homokozónk,már csak a gyerekek hiányoznak belőle :roll: :roll:

bibar

SZiasztok!

jó sokat írtatok! Még nem teljesen olvastam vissza, de a képeket megnéztem, csodásak a manókák :)

Én egy kicsit kivagyok, ezt el kell mesélnem. Jamina szombat hajnal 3 kor belázasodott, persze lázkúp nincs (anya nem lát jól, és valószínűleg az lett elhasználva végbél tornára mikor kaki gondok voltak). 3:30kor az ügyeletes gyógyszertába voltam... Reggel kihívtam a Heim Pál ügyeletes kijáró dokiját. Mondott minden baromságot, pl. a gyerek nem tartja a fejét (ez nem igaz, a dokink szokta ellenőrizni), túl fehér a bőre (a donorunk dán, és én is elmennék egy hipóreklámnak), biztos oxigénhiányos volt a szülésnél stb. :twisted: Menjünk be a kórházba és csináljanak vizelet tesztet, meg nézzék meg a fülét. Na be autókáztunk. Ott a pultnál vmi pasi, aki sztem nem orvos, eldöntötte úgy babakocsiból ránézve, hogy nem kell vizelet teszt, és lehúzta a papírról. :twisted: Átmentünk a gégészetre, ott 2 percet sem voltam bent a gyerekkel, megnézték, hgoy a fülével nincs semmi, és közölték vegyek panadol szirupot és adjam neki. Megvettem, és elolvastam a rajta lévőket. Koraszülött baba, aki még nincs 3 hónapos, nem kaphatja. Meg se kérdezték, hogy mivan... Aztán rájöttem mi a gond. Szegénykémnek jön a foga. Nekem is ennyiidősen kezdett el jönni. Ömlik a nyála, és rágja a cicit a cumit, a cumisüveget, az újjait a kezét... Bár a kijövős azt mondta nem a foga jön, de meg se nézte, mert szerinte ennyi idősen az nem lehet, ezzel letudta... Még mindig bosszant a dolog. Komoly baj is lehtett volna, és meg se nézték a vizeletet. Ja és a kijárós szerint refluxos a gyerek mert sokat bukik... Na ezt nem tudom, de azt igen, hogy mostanában este fürcsi után üvölt a gyerek, büfizik, azt nyeli vissza... NEm tudom mi lehet, de már kezdek kibukni...

Vicuska!

Sztem menj el orvoshoz, az endó csúnya dolgokat produkálhat. Biztos ami biztos nézesd meg magad...

Mamm!

Jók a videók :), és a képek is...

Jajj, és köszi a segítséget, vettem elekromos madelát, de csak a minit... Meg bérlek párnapra olyan nagyot, attól állítólag beindul a tej, és utána a mini is jó. Ez a tej mizéria teljesen kiakaszt...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Bibarkám!
3-4-ig aludtak! :lol: :lol: Hát nem sokára telerakjuk a hoimokozótokat :lol: Le is tudtál menteni képeket?Itt maradt a nyálkendőtök,kimosom ozt megkapod!

Witch!
Én bizony addig ütöttem volna a pultot,amíg nem csinálnak vizelet tesztet!Nem lehetetlen,hogy fogzik a gyereked,nálunk Balunak 3hósan kibújt egy foga,de rá pár napra vissza is húzódott az ínye!

Numatóval én is rég beszéltem már,de majd szólok neki tali ügyben!
Tegnap akkorát esett a fiam,hogy a szeme alatt a járom csontja kék,lila.Beverte a lépcső élébe!
Vendég

Sziasztok!

Most olvastam vissza csak, ne haragudjatok, hogy nem írtam, de annyira el vagyok havazva, májusig folyamatosan vizsgázom. :oops:

Benszi, írtad ezt a D vitamin dolgot, most kicsit szöget is ütött a fejembe, hogy mi kapjuk a Vigantolt is meg ugye Lőrinc tápszeres, nem sok? Ti kaptatok a tápi mellé Vigantolt? Olyan édesek a skacok! :lol:

Zsókuci! Igen, az Elmex fogkrémet javasolta a fogorvosunk is. Grat a vállalkozáshoz! :wink:

Bibar, csak a tejfogakon lesz szerencsére. Te mennyi fogkrémet teszel a fogkefére? Fogmosás után már nem kap Olivér tápot vagy cicit?

Vicuska! Az anyósod egy ősparaszt. :evil:

Elan, bocsi, hogy nem írtam a fogmosásosra időben, de látom Bibar megírta. Nekem volt olyan fogkefém, amit az ujjra kell húzni, azzal volt a legkönnyebb megmosni a fogát, de azt most nem hagyja, csak az OralB-set, bár nagyon tiltakozik. :roll:

Juci, a fluor ront a helyzeten, a fogorvos nem javasolta. Figyu, Ti jártok klubba?

Mam, köszi a tanácsadásos választ, holnap elmegyünk, mert január óta nem voltunk. Remélem nem kapunk el semmit. :roll:

Gabi de ügyi Boti! Lőrinc nem hagyja magát vezetni. Mi körbe járunk egy hónapja, meg a bútorokba kapaszkodva, de magától nem megy, csak, ha kapaszkodik.

Látom Rebe, a csajok mosnak, hát ezért könnyű a lányos anyáknak!! :lol:

Bocsi, nem akartam kihagyni senkit, csak most is rohanok. :roll:

Fotók: Kép Kép Kép
torolve_20130114141731

Vikkata!
Anyám,hogy megnőtt a fiad!És mekkora sörénye van!Édes!
A Vigantolt 3éves korig kell adni 1éveseknek mindennap,de most nyárra májustól szeptemberig már nem kell szedni,mert elegendő lesz a napsütés nekik D-vitamin ügyileg!
Én nem használok fogkrémet!Odaadom nekik a fogkefét a kádban és ott bohóckodnak vele,majd megunják és jön terror anyu és megmosom a fogukat üvöltés közepette!
Vendég

Vikkata!

Nem voltunk még idén :oops: lehet, hogy szerdán elmegyünk, de még meg kell kérdeznem Gabit, hogy lesz-e egyáltalán és mi lesz...

Hogy mekkorát nőt Lőrinc, mióta nem láttam és a haja még mindig valami csúcs, hogy milyen szép nagy.

fogkefével enyémek is csak bohóckodnak, kétnaponta terrorizálok én is, és mosom rendesen, de üvöltenek, bébifogkrémet használunk egyenlőre.

Judit

jucicuki

Vikkata
jaj de édes a fiad :lol: :lol: én is babafogkrémet használok és nagyon picit rakok rá,éppen csak megijesztem a fogkefét vele :lol: :lol: és van hogy utána isszuk a tápot,de már ujra nem mosom meg.
ha eszembe jut napközben is egyszer megmossuk,ártani nem árt,sőőőt,Olivér meg imád fogat mosni,igy tök jó.
elöször én megmosom neki,tátja aranyosan,majd odaadom egy kicsit hogy ő harapdálja :wink: még szerencse hogy csak a tejfogakon lesz :wink: gyere gyakrabban :wink: ja és mi is táp mellet vigantoloztunk végig.

Benszikém
szegény Balu :cry: még nem próbáltam lementeni,ott tudom nézegetni és mutogatni is :wink: a kendőt csak azért felejtettük ott hogy kimosd :lol: :lol: képet a kis monoklisról :oops: :oops:

bibar

Lányok Köszönöm a névnapi köszöntést!

Vicuska! Igen, Bea vagyok! A Brigi nevet a lányomnak szántam,aztán kettö lett :lol: , így van most egy Barbikám is! :lol:
Késöbb még jövök!

Nálatok is hülye idő van? Ez az örült szél!!!!

Üdv, Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigii, Rebe!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok Nektek! :)

Kép
nika28

Szijjjasztok!!

Annyira de annyira lassu ma a gép nemtom mi van vele :roll:

Share!!

Nagggyon jok Máté szülinapos képei! Nagyon helyes kispasi! Milyen izű volt a torta?,
Egyébként hogy vagy?? Kicsit jobb már??

Mamm!!!

Azta!! Ezt a huszárvágást!!Nekem tetszik az új séród! Nem semmi bátorság kellett ehez az elhatározáshoz!
De csak vigyázz vigyázz!! Tudod mit mondanak hogy a nők mikor változtatnak ilyen drasztikusan.... :lol: :lol: :lol:
Egyébként hogy tudok felmenni a blogra?? Szeretném megnézni Zsófi képeit!

Bibike!4

Jaj annyira jo az az egyedül evős kép!!! Mindeg igy nyomjátok??
Mert akkor nálad mindig ragyoghat a konyha! :wink: :lol:

Elan!!

Nahát! Igaza van Lukinak! Az ott a képen egy mini Elan!! :lol: :lol:
Naggggyon édes a kiscsávó :lol: :lol:
Én még nem próbálkoztam a Bence hajával otthon! Mindig fodrászhoz viszem :lol: Már háromszor volt vágva a haja :lol: :lol:
Beleül az ölembe és a fodrászcsajnak van egy fiokja tele mindenféle csodabizgentyükkel mint: Hajcsavaró,csattok,gumik....És az én Bencebabám ugy elvan hogy észre sem veszi hogy vágják a haját. Most először lett ollóval vágva eddeig kétszer géppel volt. Csak az olyan rövidre vágja! Igy most jiobb lett :lol:

Gabi!!!

Hát az a fürcsis kiskrapek nagggggyon cuki. Képzeld nekünk is van olyan békánk :lol: :lol:
Nekünk is jó a 23-ka. :lol: :lol:

Witch!!

Nem kéne csinálni Jamina babának agy pocak u.h.-ot??
Ott meglátják ha nyitva van a gyomorszája!
Remélem már jobban van a drága!!

Brigii!!!

Nagyon édesek a csajok!!! Jo a puszis kép!! És utólag boldog névnapot!

Gomba!!

Boldog névnapot Benedek babának :lol: :lol:

Rebe!!

Boldog névnapot!!! Gyönyörűek a lánykák!! Melyik a barna szemű?? A Zsana??

Vikkata!!!

Azok a gyönyörű kék szemek!!!! Húha
:lol: :lol:
És az a séró!! Nem semmi!!

Benszi!!!! Bibar!!!!

Nagyon jok a talis képek!!
Egytől egyig gyönyörűek a gyerkőcök :lol: :lol: :lol:

Hú most mennem kel fürcsizni Pusza Majd még jövök Kép

Én is szeretek fogat mosni... :lol: :lol:

Kép

Kép
fiona66

Fiona!
Nagyon cuki a fiad!

Bibarkám!
Legközelebb hozd a szennyest is :lol: :lol:

Mi is kint voltunk ebben a rohadt szélben,mert benn nagyon kemények :roll: :roll:
Éjjel cirkusz volt,Dóri éjfélkor kelt és vergődött a foga miatt.
Vendég

Elan!
Gábornak boldog névnapot! :P
Vendég

Benszikém
oké,gyűjtöm addig :lol: :lol: szegény Dóri és szegény te,jó kis iccaka lehetett :cry: :cry:

Fiona
látom ő is szeret fogat mosni :lol: :lol: aranyos képek :wink: :wink:

Elan
boldog névnapot Gábor babának :lol: :lol:

bibar

Bibarkám!
Már a tököm kivan,ezzel a szar alvással. :roll: Klassz a homokozó :lol:
Balukám ma extra nyűgös,semmi sem jó neki!
Vendég

Sziasztok,

Mamm, köszi a cipős tanácsokat! Ezek szerint az Elefantenben és a Salusban nincs harántemelés, ha jól értettem...
Én is megnéztem ám a blogodat, nagyon édes a lánykád, és rettentően hasonlít Rád!

Benszi, Bibar, isteni lehetett a találkozó, nagyon klasszak a képek! :)

Nika, köszi a tanácsot! Húú, én még soha nem használtam gépet, kicsit ijesztő nekem... lehet, hogy az első vágáshoz kölcsönkérek valakitől egyet, és meglátjuk, hogy válik be.

Rebe, én sem hagynám otthon a csajszikat, inkább vinnék magammal nagyszülőt vagy barátnőt, aki cserébe bébiszittel néha. Egy hét nagyon hosszú idő egy kisgyereknek a szülei nélkül. Igaz, mi 2 hétre mentünk haza Gabival a párom nélkül, de amikor újra látta az apját, nem akarta megismerni, sírva fakadt. Mondjuk 2 óra elteltével megint haverok voltak :)

Witch, wow, egy igazi dán a donorotok? Ha nem titok, írd le, mi alapján választottál, kiváncsi vagyok! Sajnálom Jaminát nagyon, szerintem simán lehet, hogy fogzik szegényke. A sok bukás nálunk is volt, ez reflux, de nem kell megijedni, mert nem az, ami a felnőtteknél van... kinövi a csajszi, Gabit naponta 5x kellett átöltöztetni a sok bukás miatt, de kb. 7 hónapos korára teljesen megszünt a jelenség. Antirefluxos tápszer sokat segített, de Jaminának lehet, hogy nem lenne jó, mert az aztán megfogja a székletet rendesen. Nagyon sűrű, mint a cement!

Vikkata, Lőrinc gyönyörű hajasbaba még mindig :) A Vigantolt, ahogy Benszi is írta, szedni kell, függetlenül a tápszertől. A K-vitamin az, amit a tápszereseknek nem kell.

Fiona, az ötlet nem rossz, lehet, hogy egy ismerős fodrászt letámadok majd, akinél nem ciki, ha vágatlanul kell eljönni :)

Csajok, köszi a hajvágós tippeket! Vannak kérdéseim megint :)

Melyik az a fogkrém, ami lenyelhető? Vagy minden baba-fogkrém ilyen?
És még egy: mikor szokik le a gyerek arról, hogy altatáskor felálljon, mint egy keljfeljancsi? 2 napja csinálja, hát már kivagyok. Ráadásul csak 30 perceket alszik, azt is csak naponta 2x, persze nyügi, de ahogy lerakom, áll fel. Őrület.
Gabicsibe, Rebe, Vikkata, Erika, és mindenki, akinek Gabival egykorú gyerkőce van: a tieitek mennyit alszanak napközben? Gabi eddig 3x aludt, de most úgy tűnik, csak kettő fér bele, ez viszont kevésnek tűnik. Lehet, hogy itt az ideje átvariálni az altatásokat és a kajákat, mert így korábban kell letennem, és nem fér bele annyi étkezés... vagy nem tudom... tudom, majdcsak kialakul, csak kiváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra.

Kép
elan

Kép

Ez pár perccel az esés után volt és akkor kezdett igazán csak kékülni.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?