Sziasztok,
Mamm, köszi a cipős tanácsokat! Ezek szerint az Elefantenben és a Salusban nincs harántemelés, ha jól értettem...
Én is megnéztem ám a blogodat, nagyon édes a lánykád, és rettentően hasonlít Rád!
Benszi,
Bibar, isteni lehetett a találkozó, nagyon klasszak a képek!
Nika, köszi a tanácsot! Húú, én még soha nem használtam gépet, kicsit ijesztő nekem... lehet, hogy az első vágáshoz kölcsönkérek valakitől egyet, és meglátjuk, hogy válik be.
Rebe, én sem hagynám otthon a csajszikat, inkább vinnék magammal nagyszülőt vagy barátnőt, aki cserébe bébiszittel néha. Egy hét nagyon hosszú idő egy kisgyereknek a szülei nélkül. Igaz, mi 2 hétre mentünk haza Gabival a párom nélkül, de amikor újra látta az apját, nem akarta megismerni, sírva fakadt. Mondjuk 2 óra elteltével megint haverok voltak
Witch, wow, egy igazi dán a donorotok? Ha nem titok, írd le, mi alapján választottál, kiváncsi vagyok! Sajnálom Jaminát nagyon, szerintem simán lehet, hogy fogzik szegényke. A sok bukás nálunk is volt, ez reflux, de nem kell megijedni, mert nem az, ami a felnőtteknél van... kinövi a csajszi, Gabit naponta 5x kellett átöltöztetni a sok bukás miatt, de kb. 7 hónapos korára teljesen megszünt a jelenség. Antirefluxos tápszer sokat segített, de Jaminának lehet, hogy nem lenne jó, mert az aztán megfogja a székletet rendesen. Nagyon sűrű, mint a cement!
Vikkata, Lőrinc gyönyörű hajasbaba még mindig
A Vigantolt, ahogy Benszi is írta, szedni kell, függetlenül a tápszertől. A K-vitamin az, amit a tápszereseknek nem kell.
Fiona, az ötlet nem rossz, lehet, hogy egy ismerős fodrászt letámadok majd, akinél nem ciki, ha vágatlanul kell eljönni
Csajok, köszi a hajvágós tippeket! Vannak kérdéseim megint
Melyik az a fogkrém, ami lenyelhető? Vagy minden baba-fogkrém ilyen?
És még egy: mikor szokik le a gyerek arról, hogy altatáskor felálljon, mint egy keljfeljancsi? 2 napja csinálja, hát már kivagyok. Ráadásul csak 30 perceket alszik, azt is csak naponta 2x, persze nyügi, de ahogy lerakom, áll fel. Őrület.
Gabicsibe, Rebe, Vikkata, Erika, és mindenki, akinek Gabival egykorú gyerkőce van: a tieitek mennyit alszanak napközben? Gabi eddig 3x aludt, de most úgy tűnik, csak kettő fér bele, ez viszont kevésnek tűnik. Lehet, hogy itt az ideje átvariálni az altatásokat és a kajákat, mert így korábban kell letennem, és nem fér bele annyi étkezés... vagy nem tudom... tudom, majdcsak kialakul, csak kiváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra.