Háj csajok!
Betty: nnnna, most elvesztettem a fonalat. Ezek szerint megvolt az évfordulótok , míg nem jártam erre? Mindig beégek.
Utólag is boldog évfordulót nektek és még vagy 100 ilyet. Klasszak a vonalzók.
Frufru...ne is mondd!!! Nekiálltam, hogy egy centit nyisszantok, mert belelógott a szemébe ittott, aztán folyton ferde lett. Mire egyenes lett, 3 centi hiányzott belőle nagy horroromra. Azért nem olyan rossz, nem?
A 15 hós oltásnál kell csak ottmaradni fél órát döfés után....bár egyik anyuka mondta, hogy a 18 hós az még erősebb....nem tudom. 15 hós oltás után sem kellett várnotok?
Sirki: Mi nem pakoltunk el igazából semmit, de mondjuk a hifi üvegajtó mögött van, az ajtóra tettünk jó vastag gumigyűrűt, hogy ne tudja kinyitni. A többi értékünk egyelőre magasban van neki.
Gyabi: Én ringatom és énekelek Rékának kb. 3-5 percig, aztán akár elalszik, akár nem lerakom az ágyába. Micimackóstul, párnástul. Az utóbbi két napban (!) - friss az élmény - magától alszik el. Este bezzeg nem.
Sirki: Egyetértve Betsyvel én sem szeretem a hiszti szót erre, bár szoktam használni....
sztem ott a lényeg, hogy a "hisztivel", dühkitöréssel ne érjen el eredményt, mert akkor jó kis fegyvert farag belőle....
Nálunk is szokott tilosban járni, 3x rászólok, aztán arrébb pakolom, elvonom a figyelmét. A kezére nem szoktam rávágni, mert így is Réka szokott olykor olykor csapkodni felém, nálunk ez csak olaj lenne a tűzre.
Ha hisztizni kezd, mert igenis ragaszkodik a tilosban járáshoz, ott szoktam hagyni. Persze jön utánam fél percen belül és minden megy, ahogy eddig.
Az a baj, hogy ahány gyerek, annyi módszer válhat be, nincs egységes recept.
Judy: Hogy vagy? Mizu? Szopi elfelejtve? Albérlő?
Heni,Judy: Boldog hófordulót a skacoknak!