Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Bocsi, hogy eltűntem, de bonyolódott ez a P3-as mizéria. Amit a doki felírt gyógyit a kupp mellé azzal nem szabad szoptatni, viszont az a hatásos erre a nyavajára. Önmagában a kupp nem tud olyan mélyen feljutni a méhnyakba mint a tabletta a véráramon keresztül.
Szóval döntenem kellett, vagy szoptatok tovább és használom csak a kuppot, aztán vagy hat vagy nem, vagy elválasztom Barbikát és beszedem a tablettát is. :roll: :roll:

döntöttem, elkezdtük a leszoktatást.
A héten még menstruálok, majd csak jövő héten kezdem el a gyógyikat, így a héten az esti szopikat elhagyjuk, majd jövő héttől a reggelit is. Vettem Nestle babatejet(baromi drága, nem tudtok valami olcsóbbat?)tegnap este megivott belőle 2dl-t, csodálkoztam is mert a sima tejet nem itta meg.
Viszont életem legszörnyűbb estéje volt a tegnapi. Alvás előtt Barbika kereste a cicit, ordított, hisztizett, húzkodta a hálóingemet. Én mondogattam neki, hogy elfogyott, meg elment pápá-ba a cici, de ő csak sírt keservesen. A végén már én is sírtam vele együtt. Alig tudtam megnyugtatni és szegénykém sírva aludt el. Hát nem kívánom senkinek a tegnap estét. Ha a mai is ilyen lesz, nem tudom mit csinálok.Nagyon szomorú vagyok. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betsy,
nagyon édes Peti az arcfestős képen, Daninak is van egy ilyen képe, még az oviból. :lol: :lol:
Sirkici,
BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK ÉN IS NEKTEK!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jaimee,
ok-ok értettem, még nem lesz ketteske egyenlőre! :lol:

Betsy, Judy,
köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Judy,
még olvasni is rossz volt, hogy milyen volt a tegnap estétek, nem is tudom kinek volt a roszabb, lelkileg talán neked, de ki tudja, lehet, hogy Barbikának, szóval, nem is ragozom inkább, remélem javulni fog a helyzet már ma!

Rólunk: ma voltunk uszodában fürdeni Nikivel, nagyon tetszett neki, az egyik ismerősünk volt a pénztáros, és szólt, hogy most tisztitották a medencéket, leengedtél a vizet, stb., ha akarunk menjünk. Először 15 percet jacuzziztunk, hogy Niki szokja a nagy vizet, mivel még itthon nincs kád, igy ekkora vizben sosem fürdött még, de nem is félt, nem is sirt, csak úgy elvolt, aztán pedig a gyerekmedencében voltunk, ott fél óra kellett, hogy elteljen mire teljesen felszabadult, addig csak mosolygott, de nem csinált semmit, azután meg csapkodott ész nélkül, élvezte a fürdőzést. 10 perc csapkodás után pedig eljöttünk haza, ennyi szerintem elég volt elsőre, sőt, most meg alszik, jól kihúzta a viz, már az autóban elaludt hazafelé!
sirkici
 
 

 
 

Betsy,
képzeld már meg is vannak a képek, ma nem volt sok munkája apának, igy megcsinálta őket, úgyhogy csodák csodájára már teszem is fel őket: :lol:
Nem a legjobbak, mert ennek a szoknyának olyan hülye szine van, hogy semmilyen háttér nem illett hozzá, de azért elmegy. Az egyik képen az uncsitesójával van, pont arra jártak anyóssal, és bejöttek, hogy fényképezze le őket apa együtt is, éppen puszit adnak egymásnak, olyan édesek...


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Sirki:Boldog hófordulót nektek!

Kép

Jaj, Sirki, annnnnnyira jóóóóóók a fotók!!!!! Látványos, ahogy nő ez a lány!!!! Köszi, hogy feltetted.
jaimee1
 
 


JUDY: Sajnálom, hogy Barbit le kell szoktatnod a szopiról, de sajna ebben a helyzetben nem tehetsz mást. Pár nap, és biztos, hogy sokkal jobb lesz minden.
SIRKICI: Szerintem nagyon nagyon jók lettek a képek! Csatlakozom Jaimee-hez, látványosan nől, változik Niki. Meg akartam írni, hogy melyik a kedvenc képem, de egyszerűen nem tudok dönteni! Tényleg nagyon jók lettek!
JAIMEE: Voltatok már a 15 hós oltáson? Mesélj! :wink:
Vendég
 


Sirki: boldogságos hófordulót Nektek, szuperek a képek, nekem az első a nyerő, na persze mind szép.

Judy: nem semmi lehett a tegnap este, remélem ma már valamivel jobb lesz...és reméljük a bogyó is!

Jaimee: le a bölcsödével...egyetértek apával! :lol:

El kell meséljem : a férjem egy hős!!!!
Már egy hete tudom, hogy ma reggel viszem anyát kontrollra, egyben elintézem ehavi nagybevásárlást és egyébként is hétvégén dínom-dánom. Férjecském ki is vette a csütörtököt -pénteket szabira. Igen ám, de tegnap délután csörgött védőnéni, hogy megvan a 3. kokkkkkkkkkkusssssssssz oltás, ma vár 11-re....na mondom bevásárlás zéró, anya megy busszal....ere a férjecském közölte, hogy Ő viszi a nagyfiát oltásra...és megtette...bevállalt lealább 20 anyukát + csemetéiket, úgy, hogy dokibácsi mindig késik legalább fél órát. 11 előtt mentek, 13.00 előtt értek haza...olyan büszke vagyok rá. Kérdeztem tőle, hogy volt e rajta kívül apuka, válasz-"persze, csak úgy totlongtak!!!!!" :lol:
Tehát Jaimeehez csatlakozva: az én hősöm Apa!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Olvaslak titeket, de reagálni nem tudok, mert addigra Linusnak elfogy a türelme, vagy felébred.
Csak gyors hsz.

Judy!
Nagyon sajnálom a P3-at. Szörnyű lehet így az elválasztás. Van egy "humánusabb" módja. Ami talán Barbika részéről nem jár sírással. Az egyik ismerősöm úgy választotta el a kisfiát, hogy bekente szopi előtt a cicijét citrommal. A kissrác megdöbbenve közölte anyukájával, hogy megromlott a tej, és soha többé nem kért szopit. Ezt a drasztikus formát azért kellett választania az anyukának, mert már a kisfiú 2 éves volt, és folyton szopizni akart, ez meg már az anyukája egészségére nem volt épp ártalmatlan.
Ha gondolod, kipróbálhatod. De szerintem ez az elválasztás lelkileg a legnehezebb. Drukkolok nektek. Én remélem, hogy Klárika egyszer csak már nem kér, és kész, nem nekem kell beavatkoznom és elválasztanom.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!

Mindenkinek boldog szülinapot és hófordulót kívánunk. Igyekszem jönni és reagálni.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


sziasztok,

Tegnap esténk jobb volt. Fél 7 körül vacsizott, egy kis párizsit meg zsömit, aztán 9 körül kapta a tejcit, azon elszöszmötölt egy 20 percet, majd mászkált még egy kicsit, utána odabújt mellém, ráfeküdt a cicimre és elaludt. Annyira édes volt. :lol: :lol: :lol:
Talán nem fog nála semmi nyomot hagyni ez a hirtelen leszoktatás. :roll: :roll:

Úgy néz ki ma délután jön egy potenciális albérlő lakást nézni. Fiatal nő gyerekekkel. Az volt az első kérdése, hogy gond-e gyerek???
Persze nem, de remélem azért nagyon nem szedik szét a lakást. :lol: :lol: :lol:

Chris,
Hát ahogy Barbikát ismerem, ő még akkor is bekapná a cicit ha valami írtó keserű dologgal kenném be. :lol: :lol:
De lehet kipróbálom. :lol: :lol:
Gyabi,
Hát apácskád tényleg egy hős, az enyém szerintem azt sem tudja hol van az orvosi rendelő. :lol: :lol:
Nem sűrűn jött velünk dokihoz régebben sem. :lol: :lol:
Sirkici,
Csodaszépek ezek a képek. :lol: :lol: Olyan jó, hogy nálatok apácska házilag megcsinálja ezt. Már én is gondolkodtam, hogy kellene egy családi fotót csináltatni profi fényképésszel.
Nagyon irigy vagyok arra a kis cicafarokra, jó lenne már Barbinak is megnőne a haja és tehetnék bele copfot. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


hahó!

Judy: sajnálom az estét, kitartást a leszoktatáshoz! Nem irígykedem most, ha nem baj...

Jaimee mami: levágtátok Réka haját? Vagy csak én vagyok rettentő rossz megfigyelő...Amennyiszer tudok jönni, nem csodálom...Mentek valamerre nyáron?

Gyabi: le a kalappal férjed előtt! Nálunk tuttira nem vállalta volna be az oltást! :)

Betsy: Ti mit terveztek nyárra?

Sirki: ezek a fotók! Mindig olyan szépek készülnek! Niki nagyon nagy lány már! És milyen gyönyörű!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni,
Nagyon tetszik a vonalzód. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jaimee,
köszi-köszi! Nagyon szép kép! :D

Betsy,
kösz! :D

Gyabi,
kösz! :D Apa tényleg egy hős! Gratula neki!

Judy,
kösz! :D Hát az biztos, hogy esetleg fél évente lenne lefényképezve Niki, vagy egy évente, ha apa nem lenne fényképész, de igy úgy vagyunk vele, hogy ha már adott a lehetőség, akkor hadd legyen. Egy éves kora után majd csak fél évente fogjuk vinni, mert már most sem annyira látványos a változás, mint például fél éves koráig!
Meg fog nőni Barbinak is a haja, egyszercsak majd elkezd nőni hirtelen, de látom csatot azért már te is tudsz beletenni neki. Mondjuk Nikié felül nagyon hosszú, azért tudom ilyen szépen összefogni fent, de alulról pedig nem akar neki nőni, se nem sűrűsödik, én meg azt bánom, de majd megnől. Barátnőm kislányának ilyen idős korára már hatalmas haja volt hátulról is. Úgy néz ki ez is egyénenként változó!
Örülök, hogy a tegnapi estétek már valamivel jobb volt, tényleg szörnyű lehet az elválasztás, én is abban reménykedem, hogy majd egyszercsak Niki nem kéri tovább a cicit, de Barbikához hasonlóan nemhiszem, hogy rajtunk is segitene bármi is, Niki is képes bármikor, bárhol, bárhogy szopizni. Néha nem birja kivárni, hogy lefeküdjünk, hanem ülve, mászva, mindenhogy jön, és szopizik.

Heni,
köszike! :D
sirkici
 
 


Heni: Néha nyiszálom a haját ittott, de konkrétan még nem vágtam, vágattam, főleg mert nem is hagyná. :D

Max. 3 napra megyünk valahová, még fogalmam sincs hová, de sztem Balaton lesz belőle vagy Sopron? Meglátjuk. És ti? Hová merészkedtek már pocakosan? :wink: :wink: :wink:

Christell: Igen, szép fokozatosan jó elválasztani, én sem vagyok a hirtelen elválasztás híve (ha nem muszáj)

Judy: Örülök, hogy jól viseli Barbi a leszokást és sajnálom, hogy el kell választanod. :( :( Még jó, hogy nem pár hónapos Barbi....

Mirci: Hol van már az a szüléstörténet!!!! Kettőt írni még nehezebb lesz ám!!!!!!!!

Gyabi: Apa egy hőőőőőős! Sztem az enyém is elvinné, de csak végszükség esetén, ha haldoklom, vagy már el is temettek, ilyenek.
De most komolyan, ha Ketteske lány lesz, mi lesz a neve? Nem válaszoltál, figyelek ám!

Betsy: hétfőre kaptunk időpontot a 15 hós oltásra. Biztos ordítani fog, mert még rendelőben nem járt, egyem is meg....Majd mesélek hétfőn vagy kedden...

Szép hétvégééééét mindenkinek!
jaimee1
 
 


Jaimee:Luca vagy Lujza!!!! :wink:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Először is szeretnék gratulálni mindenkinek a gyönyörű babájához! Smile

A Semmelweis Egyetem keretin belül kutatást végzünk mesterséges megtermékenyítésen átesett mamák között, ezért kérlek szánj öt percet a kérdőívünkre.

A kérdőív online kitölthető, így nem kell küldözgetned sem! Smile

Köszönöm a segítséget!

http://spreadsheets.google.com/viewform ... GRuVVE6MA..

KépKépKép
bogyra
 
 


Bocsi, most csak ennyire van időm..

GYABI: Nagyon boldog névnapot Beninek!!!


Kép
Vendég
 


Banditának boldog névnapot!

Kép
jaimee1
 
 


Jaimee,
drukk az oltáshoz! De biztos nem lesz semmi gond, Rékacica könnyen fogja viselni! :D

Gyabi,
utólag is BOLDOG NÉVNAPOT Beninek! :D
sirkici
 
 


Hali! Boldogságos szépeket Banditának, no meg a hófordulósoknak is! :wink: :lol: :lol:
Vendég
 


BIBI: Boldog 10. hófordulót Bíborkának!
Vendég
 


sziasztok,

Bibi,

BOLDOG HÓFORDULÓT CSIRIBÉBINEK!!
Gyabi,
BENINEK PEDIG UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Jaimee,
Drukk a holnapi oltáshoz. :lol: :lol:
Olvasgatlak ám a másik topicban. :wink: :wink: Látom ősztől nálatok is indul a mandula. :wink: :wink:

Leszoktatás jól halad, ma már reggel sem kapott cicit, csak tejecskét. Persze továbbra is kiabál és húzkodja a pólómat a ciciért, de úgy néz ki kezd beletörődni szegényke a sorsába, hogy sajna cici elment és nincs többé. Kedden elkezdem a gyógyikat.Remélem használnak és nem kell kés alá feküdnöm, ha már a cicit elvettem szegénykémtől. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Köszönjük szépen a köszöntéseket...hát ezt a napot is túléltük!
Nem is számolom meg, hogy hányan voltunk, rengetegen az biztos és ez tartott reggeltől estig. Annyi játékot kapott, hogy szerintem 6 gyereknek bőven elég lenne, estére szerintme meg is zavarodott tőle...nagyon elfáradt. De mindezt leszámítva nagyszerű volt, elmondhatom, hogy elmúlt a kisfiam első névnapja!!!!!

Rékucinak drukk a holnapi oltáshoz...

Judy: úgy latom alakul a leszoktatás, hajrá-hajrá vagy inkább kitartás-kitartás.

Bíbi: nem semmi esze van Csiribíbinek...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bíborkának nagyon boldog 10. hófordulót!
jaimee1
 
 


Judy: Háttttttt talán..... :wink: Remélem...----elvileg...... :roll: Még nem biztos. Érted.... :wink: :lol: :lol:

Gyógyulj megy gyorsan! ++++++++++++
jaimee1
 
 


Bibi,
a kis Bibinek utólag is BOLDOG HÓFORDULÓT! :lol:
sirkici
 
 


Kösziiiiiiii!!!!
Vendég
 


Szasztok!

Dobok képet, a hétvégi babanetes talin készült.

Kép Kép

Túléltük a szurit, Réka jól viselte. Ahogy vártunk, hogy kiderüljön, reagál e valahogy Rékám az oltásra, összefutottam azokkal a kismamikkal, akikkel annó együtt jártam terhesgondozásra....Háááát...most meg tornádóként szaladgáltak fel és alá a gyerkőcök. Édesek voltak együtt!
jaimee1
 
 


Szép napot!

Jaimee: ügyesek voltatok!

Körkédés: kinek hogyan alszik el a gyerkőc nap közben??? Ölben vagy magától? Kell ringatni, járkálni vele vagy leteszitek és alszik????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee,
nagyon jó képek! Nagyon cuki Réka, és nagyon tetszik, ahogy eteted, olyan jól néztek ki együtt, annyira látszik az a jó kis anya-lánya kapcsolat köztetek, a kiegyensúlyozottság! :lol:

Gyabi,
Niki még mindig ugyanúgy alszik el, mint kicsinek, járkálni kell vele, és énekelni neki, vagy csak úgy "táncolni" vele, előbb-utóbb elalszik, és 5 perc múlva lehet letenni, ha viszont túl hamar lerakjuk, akkor felkel, amint megérzi az ágyat! Próbáltuk csak úgy letenni a kiságyba, mesélni neki, simogatni, főleg éjjel, de valahogy nem jön össze, csak ordit, és nem hagyja abba!

Apropó, csajok, ti hogy oldjátok meg azokat a kérdéseket, hogy mit szabad és mit nem bántani? Úgy értem mostmár egész nap mászik, feláll, elér ezt-azt, és van, amit ugyebár nem kellene megrágni, vagy mert papir, vagy mert törékeny, ledobás, stb., vagy mert magára is veszélyes, de ha rászólok nem érdekli, csak mosolyog, ha rácsapok egy kicsit a kezére, akkor megsértődik, de 2 perc múlva megint ott van, csinálja tovább, nem tanul semmiből, ha ott hagyom (1 percig birom), akkor is csak ordit, de legközelebb megint ugyanazt csinálja. Most akkor rendezzem át a házat, hogy ne érjen el semmit? Vagy vannak erre jól bevált helyzetek? Ja, meg a hiszti, már ott tartunk, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor dobja hátra magát, nem korai ez még egy kicsit???
sirkici
 
 


Sirki: na nálunk detto ez volt az altatás és ma van a 2. nap, amikor leteszem a kiságyba, babazene be, 15 perc ordítás (kőkeményen), aztán elalszik...arra voltam kiváncsi, hogy vajon meddig tarthat, mikorra szokja meg?????

Nálunk a kályha a veszélyes zóna, mert ugye az forró. nap közben szeretne belőle kisalakolni, este pedig amikor ég a tűz, azért él-hal. Minden volt: meleg-zsizsa-nem szabad stb...mindenki azt mondta, hogy ma megtanulja, ha a keze hozzáragad, a Miénk is hozzáragadt anno...hháááááát köszönöm!!!! Mást nem tudtam kitalálni, az etetőszék van odahúzva elé...így nem éri el az ajtót.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


JUDY: Barbinak boldog 13. hófordulót! Éjszakák hogy telnek? Egyáltalán nem ébred már fel Barbi? Albérlőt sikerült találni?
HENI: Boldog 17. hófordulót Alexinek! Eredetileg külföldi nyaralást terveztünk, de ebben a helyzetben inkább marad a Balaton.. Ti sok helyen voltatok már beföldön, tudsz esetleg valamit ajánlani? (nem feltétlen tó környéki)
JAIMEE: Nagyon ügyes volt Réka az első rendelő látogatáson. És szépek a méretei is :wink: A frufruját mostanában nyírtad? Nekem feltűnt rögtön :lol: Nálunk sose kellett várni oltás után. Milyen reakció lehet ilyenkor?
GYABI: Kérünk képeket a névnapi buliról! Melyik játék tetszett leginkább Beninek? Bence úgy alszik el, hogy lefekszek mellé, simogatom a hátát/hasát, de van, hogy azt se kell. Magát altatja, úgy csinál a szájával, mintha szopizna, tehát nyalogatja a párnát, vagy valami olyasmi.
SIRKICI: Azokat a dolgokat, amiket féltesz Nikitől, mindenképp tegyétek el. Előbb utóbb meg fogja érteni, hogy mit lehet, és mit nem, de eleinte mindig az kell neki, amit tiltasz. A hiszti (bár nem szeretem ezt a szót) még tényleg korai, legalábbis Petinél sokkal később jelentkezett, bár minden gyerek más. Ilyenkor tereld el a figyelmét valamivel, nálunk anno az vált be leginkább.
Vendég
 


Háj csajok!

Betty: nnnna, most elvesztettem a fonalat. Ezek szerint megvolt az évfordulótok , míg nem jártam erre? Mindig beégek. :oops: Utólag is boldog évfordulót nektek és még vagy 100 ilyet. Klasszak a vonalzók.

Frufru...ne is mondd!!! Nekiálltam, hogy egy centit nyisszantok, mert belelógott a szemébe ittott, aztán folyton ferde lett. Mire egyenes lett, 3 centi hiányzott belőle nagy horroromra. Azért nem olyan rossz, nem?
:roll: :?

A 15 hós oltásnál kell csak ottmaradni fél órát döfés után....bár egyik anyuka mondta, hogy a 18 hós az még erősebb....nem tudom. 15 hós oltás után sem kellett várnotok? :shock:

Sirki: Mi nem pakoltunk el igazából semmit, de mondjuk a hifi üvegajtó mögött van, az ajtóra tettünk jó vastag gumigyűrűt, hogy ne tudja kinyitni. A többi értékünk egyelőre magasban van neki.

Gyabi: Én ringatom és énekelek Rékának kb. 3-5 percig, aztán akár elalszik, akár nem lerakom az ágyába. Micimackóstul, párnástul. Az utóbbi két napban (!) - friss az élmény - magától alszik el. Este bezzeg nem. :evil: :evil:

Sirki: Egyetértve Betsyvel én sem szeretem a hiszti szót erre, bár szoktam használni.... :oops: :oops: sztem ott a lényeg, hogy a "hisztivel", dühkitöréssel ne érjen el eredményt, mert akkor jó kis fegyvert farag belőle....

Nálunk is szokott tilosban járni, 3x rászólok, aztán arrébb pakolom, elvonom a figyelmét. A kezére nem szoktam rávágni, mert így is Réka szokott olykor olykor csapkodni felém, nálunk ez csak olaj lenne a tűzre. :roll: :roll: Ha hisztizni kezd, mert igenis ragaszkodik a tilosban járáshoz, ott szoktam hagyni. Persze jön utánam fél percen belül és minden megy, ahogy eddig.

Az a baj, hogy ahány gyerek, annyi módszer válhat be, nincs egységes recept.

Judy: Hogy vagy? Mizu? Szopi elfelejtve? Albérlő?

Heni,Judy: Boldog hófordulót a skacoknak!
jaimee1
 
 


Betsy: nagy bánatomra elfelejtettünk fényképzni... :roll:
-Tanuló telefon: dobozában-pöcökkel a hátában hangos volt-úgy tetszett neki, pöcök nélkül halk így nem érdekli...most szuperáltam vissza a kis pöcköt.
-Ugató kutyus, ami világít és össze vissza megy
-kismotor
-utazójáték: anyósülés háttámlájára egy nagy panel-tel állatokkal + kormány a kezébe, amit az autósüléshez lehet kötni, amelyik állatot megnyomja a kormányon, az szólal meg a panelen és persze világít.

Hát röviden ennyi érdekli most...de kapott ugrálóvárat, amit majd nyáron fejfújunk , van hozzá csúszda stb...stb...

Megvolt az első hajnyírás, hátha elősödne a haja...először nem jól állítottuk be a gépet, lett hátul 2 kis folt...é látom, zavar is...másnak fel sem tűnik.

Ma már ordítás nélkül aludt el, reluxa le, zene be, Bandita oldalra 2 párna+kutya ölelve és alvás... :lol:

Jaimee: nekem tetszik a "séró"!!!!!! :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Klasszak az ajeszek!!!A teló azért halk pöcök nélkül, mert ha a füléhez szoríjjja, akkor jó a hangereje. Amúgy meg hangos és az nem jó a fülének. Szóval ha eljön az ideje, hogy a füléhez veszi (talán még nem, ugye?) akkor pöcök ki!

Fotóóóóóóót! Ajeszről, frizkóról! Azonnnnnnaaal!
jaimee1
 
 


JAIMEE: Szerintem aranyos lett Réka haja! Nekünk soha semmelyik oltásnál nem kellett ott maradni. Látom, Te se olvasol mindig alaposan :lol: :wink: Bibi szülinapján van a héf-nk. Vonalzót váltottam, mert a noivonal.hu megszünik, ebből a fajtából meg 3 nem fér el :(
GYABI: Kár, hogy nem lettekfotók, de a szülinapon mindenképp fényképezz! Nagyon ügyes Beni, hogy magától elaludt. Este is így alszik el?
Vendég
 


Tudtam, hogy beégek.....és csak égek, égek és égek....El is ásom magam pár napra, hétre.....

....de :idea: :idea: legalább az évfordulótokat most mán megtanultam egy életre.
jaimee1
 
 


Jaimee:én azért így is csíplek! :wink:
Kép
Vendég
 


Gyabi, Betsy, Jaimee,
kösz a tanácsokat, tapasztalatokat! Úgy néz ki, hogy jól gondoltam, a hiszti még tényleg korai, dehát gyereke is válogatja. Emigy tényleg annyira aranyos, jó baba Niki, de ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor "vérebbé" változik. Nem sok hely van, amit nem szabad, hogy bántson, majd akkor azokat megoldjuk valahogy, mástnem valahogy "beragasztjuk" a fiókot. Mert azt mondták, hogy engedjek neki egy fiókot, hogy kihúzzon, akkor a többit békén hagyja, hát persze, nálunk ez nem vált be, amióta fel tud állni, mindenhova benéz, de azt még megoldjuk, a legnagyobb gondot a rengeteg kábel jelenti, amit nem tudunk elpakolni, mert akkor nem dolgoznak a számitógépek, stb., azt muszály lesz valahogy megértetni vele, hogy nem szabad!

Rakok fel pár spontán képet, épp most másoltam át őket a gépről:

Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Gyabi, köszi a linkeket!

Nóri: toxoeredmény? Nekem vagy 2szer is meg kellett csinálni, 3 havonta, kissé hihetetlen volt, hogy nem estem még át rajta, nem vagyok védett...

Altatás nálunk kiságyban soha, délután összebújunk és együtt ketten, este összebújunk és átvisszük, miután elaludt, meg van egy délelőtt, amikor elalszik az ölemben, míg gépezek, akkor a járókába rakom le.

Nemnemnemnemnem!- ordítja Bíbi is, és csinálja tovább, mi meg röhögünk, de azért fegyelmezünk, és sok mindent megtanult már, de pl. a papírevésből nem enged.

Boldogságosat a Ünnepelteknek, édesek a csajok!( De abból a csőrösből nem fordítva kell inni?)
Vendég
 


Bíbi:nekem 6 hetente ismétlés, mert fogékony vagyok rá, de eddig negatív szerencsére.Az afp-m majd hétfőre lesz meg, de nem tudok értemenni majd csak csütörtökön.(tudod, hétfőn+szerda szeged...)
Vendég
 


Tudom, drukk!
Vendég
 


Már le se szarom, ezt dobta a gép.
Képzeld, valószínűleg tegnap este mosogatás közben bejelentkezett a lányom...legalábbis úgy gondolom... 8)
Vendég
 


[quote]J írta:aimee:én azért így is csíplek!


Tééééényleg? :lol: Akkor jóóóóóó!

Hétfőre, szerdára drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! Mocorgás volt vagy már rúúgás?

Sirki: Spontán képek is szupik, főleg a heverészős. :lol:

Bíbi:
[quote]D írta:e abból a csőrösből nem fordítva kell inni?)


Réka nem olvasta a használati ut.-t. Neki így is úgy is jó. :lol: :lol:

Betsy: Nem kérdezek semmit..... :lol: :lol: :oops: :oops: :wink:
jaimee1
 
 


Jaimee:olyan kis apró mocorgás, mikor dobolsz az újjaiddal...a köldököm körül...érdekes, de méd csak egyszer éreztem tegnap.Biztos már nem fér annyira jól el az albérletben.... :wink:
Drukk begyűjtve, kell nagyon. :roll:
Vendég
 


Nóri: gratula a mocorgáshoz, én a mai napig tudom az első napot...és ahhoz hozzáadva 4.5 hónapot, tényleg az a nap jött kis, amikorra ki voltam írva...számold ki...

Jaimee: blogos képek eszméletlenek...

Bíbi: már kiadattama körözést, nem tudtam hová lettél... :roll:

Sirki: nekem is a fekvős kép tetszik legjobban...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Megjöttek a térképek...nagyon jók...

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Aztaaa, az első mocorgás, de nagyon megható!!!Na, meg még, mikor majd apa is érzi, meg amikor már szemmel látható!

Csőrös: jóvanna, azt hittem, én tanítom fordítva :lol: :lol:

Megvagyok, bár néha nem árt egy kis körözés, magam sem tudom, merre áll a fejem :lol: Keresek Bíbinek játékot, de ezek a FPek nem nagyon jönnek nekem be, fakopáncséknál meg minden kicsit korai, amit nem szétverni kell. :lol: Szóval jöhetnek a képek az ajándékokról!
Vendég
 


ÁÁÁÁÁ, LAPTETŐ, LAPTETŐ, MÉGIS TERHES LESZEK, HÁHÁHÁ!!! :twisted:
Vendég
 


Bíbi:már te is kezded a hülyeséget ezzel a laptetővel... :wink:
(de ki a franc találta ezt ki, hogy a laptető egy tenyészcsődör?...)

Gyabi:nekem ez a 4,5 hónap sehogy nem stimmel, de sebaj, a fogantatás napja 100000000 %, úgyhogy onnan nézve minden oké.(a vonalzómon) :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?