Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!

Lányok szóljatok már rám legközelebb, hogy ne actimel-lel kezdjem a napot!Hiába nyomtam le utána egy banánt, fosat. :? Nyugi, ez nem a vírus, csak az én hülyeségem. :)

Ja, teszt...el is felejtettem...olyan sokáig voltak itt a meghívóval a vendégetk, aztán felugrottunk nagynénémhez az összeszerelt számítógépével, hogy 5 perc...na ott voltunk 10.40-ig és a hangkártya még mindig nem akart hangot kiadni magából :( Aztán meg csak hazajöttünk és zutty be az ágyba. :? Szóval max du. tudom felrakni mert a laptop megint lent.

Gröni
Tényleg, muszáj mára hozzátáplálás?Igaz, elég eltérő nézetek vannak erről.

Vicus
Ügyesek voltatok, remélem a hó nem okozott nagyobb kárt! :) Itt is szálltak a pihék egy ideig..de ennyi.

Kép
vizkriszisback
 
 


Nektek is csiga a bénet? Fél óra volt mire betöltötte az oldalt! :shock:

Gyugyi!

Akartam kérdezni, hogy ezt most magadnak vagy Andinak vetted? :P És tényleg, mire használja? :shock: 8)

Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam ki, megpróbáltam az almát, azt szépen megette. Nem sűrgetném a hozzátápit, de vannak kis gondok a szopival. Bízom a lányban, hogy nem koplal és annyit eszik amennyire szüksége van, de felére csökkent a szopik száma egyik napról a másikra. Tegnap márcsak ötször szopizott. Eddig ha ébredt szopizott, ha visszaaludt megint. Most csak ébredés után van szopi. Este 8-kor eszik és 11-kor alszik el, de nem kéri a cicit, ahogy meglátja elkezd sírni! Nem hiszem el, hogy nem éhes. És ezt napközben is így csinálja. De az is lehet, hogy eddig volt túl mohó és a napi 5 szopi alapból elég lett volna eddig is! :roll: De most meg a tejjel nem tudok mit csinálni, mert ömlik és állandóan be van durranva a cici! Ha lecsökken a keresleti szintre, közben Dóra pár hét múlva megint 10-szer 12-szer akarna szopizni, nem lesz neki elég. Hát ezért próbáltam meg!

A másik kérdés. Ha egyszer elkezdtem akkor már minden nap kell kapnia gyümit? És a K-vitamint mikortól hagyjam abba, ha rendszeresen eszik már gyümit vagy ha két, három naponta, akkor is? Na, erre nem tudta a választ a védőnő, csak azt hajtogatja, hogy ahogy elkezdtem a hozzápit, de ha nem rendszeres akkor az nem igazából hozzátáplálás vagy igen? Basszus, mint egy első gyermekes anyuka! :oops:

Na,. megyek gyereket indítani! Jók legyetek!

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni
Nem lehet, hogy ettél ittál vmi t amitől megváltozott a tejcsid íze és ezért csak átmenetileg nem tetszik neki? :shock:

Én ettem vajas lekváros falatkát...de nem mondom, hogy jól esett. :?

Kép
vizkriszisback
 
 

 
 

sziasztok!

köszi a tornáról az infókat.lehet megrendelem a könyvet róla.
meg megbeszéltük a kolléganőimmel hogy jó lenne valami mozgás.a spillingen (így írják?) gondolkozunk.én 1x voltam.jó nagyon,csak fárasztó,és izzasztó.de a szépségért szenvedni kell.

Képzeljétek minket mindig ér valami: elromlott a gépünk,eltörtem a szemüvegem...és még a lottón is öt számból négyet közvetlen mellé raktunk.hihetetlen.már csak jön valami jó is. :)
Vendég
 


Aludtam.

Lili
Fel a fejjel a rossz dolgok után jóknak is kell jönniük, ez a természet rendje!!! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


fencciiii
jaj de örülök, ügyes a kicsi Márk!!! te meg legyél kitartó, nagyon jól csinálod, szuperanyu leszel te is!!!

gyugyi
mi lett a konyhabutoros biztositoval?

sleepin
hüha, költözés? most festettetek :roll: és merre költöznétek és miért?
hogy megy a séta Bendének?

gröni
fejd ki a tejet, legalább annyira, hogy ne feszüljön. igy neked se kényelmetlen, és marad a több tejtermelés. lehet szopisztrájk. valakinek volt itt, asszem. vagy a vérzésed közeleg és más lenne az ize? sztem akkor kináld, ha kéri, eröltetve ugyse tudod megetetni, bár megértem, hogy aggodsz. éhen nem fog halni, ha ott a cici. türelem. végülis mi se eszünk mindig ugyanannyit.
nem muszáj minden nap gyümölcsöt kapnia sztem. nekem is, ha nem ugy jött ki a lépés, nem kapott gyümölcsöt a gyerek, csak szopott. a K-vitaminrol meg megoszlanak a vélemények, most van egy uj szabályozás, hogy csak havonta kell egy ampulla, nem hetente. de ha heti 2-3x kap mást a tejen kivül, sztem elég a K-vitamin képzödéséhez. ha már csak egy kanál almát kap, az elég, mert a bélbolyhok termelik a k-vitamint, a bélbolyhok pedig akkor müködnek, ha anyatejen kivül mást kap. az anyatej emésztéséhez nem kell bélboholy. vhogy igy mondta nekem a védönö.
nem náthás vagy fáj a torka a babádnak? azért is lehet étvágytalan.

lili
és mi van a BMC-vel?
Vendég
 


Gröni!

Nem lehet hogy megfog jönni? És azt érzi Dóri? Mert vannak olyan babák akik azért abbahagyják a szopit mert más lesz a tejcsi íze.
Én Flóra 5 hónapos korától mensizek de neki nem baj. 8)

Viszont mi még sehogy nem állunk a hozzátápival. Flóra még mindig csak szopizik. Iszonyatosan elutasító sehogy nem jó neki. Se kanállal se üvegből. Se pépesen se anyatejjel higítva. Csak tépi a polómat hogy cicizni akar. Úgyhogy nekünk nagyon nehéz.
A védőnő meg a dokimő is nyugtatnak hogy nincs így se semmi gond. Majd ha megérik rá elfogadja. Hát remélem. Hízni hízik, gondolom ha nem lenne neki elég akkor csak enne mást is. :?
Szóval nem egyszerű a csaj. Azért én próbálkozom lelkesen de nem erőltetem. De azért néha magamba fortyogok. :lol:
csipcsab
 
 


Hello! Valószínűleg holnap jönnek haza Fenciék!!! Amikor írta az smst Fenci, 50gr-ot kajcsizott Márk, ami szuper!!! :DDD

Gröni, szerintem sok volt Neki ennyi szopi. Nem fog visszaállni a 10-12-re. De ha egyel többet is akarna, akkor is visszaáll a tejcsid. Ezen ne aggódj. :) Ilyen nálunk is volt. Én nem tudom pontosan mikor, de Bendus is egyik napról a másikra állt be a kevesebb kajcsira. Nem kell mindennap kapnia gyümit. K vitamint nyugodtan hagyd abba, nekem legutóbb (amikor még szedtük) azt mondta a doki, hogy már nem is nagyon favorizálják. Nekem sem volt túl szimpi, hogy sav van benne (asszem só...)...

Csipcsab :) Bogáncséknál detto ugyanez volt. :D Még 8 hósan is csak szopizott Lencus. :) Amúgypedig igaza van a dokinak meg a védőnőnek... ha kell Neki el fogja fogadni.

Kata :) Természetesen egyre ügyesebb... Most a földről felállást gyakorolja. :D Néha sikerül, néha a feneke nehezebbnek bizonyul. :D Egyre kevsebbet mászik. De azért még azt is szereti. :) Igen, költözünk, azért festettünk, hogy kicsit takarjunk... :) Amolyan tisztasági festés volt csak, semmi extra. :)

Krisz!!! Imádom a vonalzódat! :D

Kép
Kép
sleepin
 
 


Egy kis tudomány :D :

Tegnap észrevettem, hogy a palástfű teára rá van írva, hogy enyhe hasmenésre jó, mondom megnézem lehet-e azt még most is inni.Ezt találtam:

A palástfű segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, hormonzavar és a klimaxos rosszullétek esetén, a kezdődő pubertás időszakában kedvezően hat a női szervezetre, cickafarkkal együtt alkalmazva. Hogyha fiatal lányoknál a menstruáció orvosi gyógyszerelésre sem áll be a havi rendszerességre, cickafarkkal keverve a palástfű (egyforma mennyiséget véve mindkettőből) egyenesbe hozza a dolgot. A palástfűnek összehúzó hatása van, igen gyorsan gyógyít, ugyanakkor használják vízhajtóként és szíverősítő szerként is, sebláz, gennyező sebek és elhanyagolt fekélyek esetén is. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal.


Szülés utáni sérülések, nehezen szülő nőknél alhasi petyhüdtség esetén, koraszülésre hajlamos nőknél terhesség megtartásában, a méhszalagok megerősítésében igen sokat segít a palástfű. A harmadik hónaptól palástfűteát kellene fogyasztania minden olyan nőnek, akiknek ilyesfajta problémái vannak.

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő az első trimeszterben igyon palástfű teát, így megelőzhető az embrió kilökődése.

Az ezüstös palástfű különösen elhízás ellen jó. Naponta 1-2 csészével elég meginni, hogy kedvező hatását kifejtse.

Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk. Napi 2-3 csésze ajánlott.

SZÓVAL JÖHET A PALÁSTFŰ!!! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Jaj csajok, köszönöm, hogy megnyugtattatok! Ma azért már szopizott háromszor, de az egyik elalvós volt, nem evett olyan sokat, de pont ezt a fajta szopit nem igényelte pár napja. Lehet, hogy megjön, érzek valamit, de ez nem volt gond az elmúlt két hónapban, de attól még lehet! Amit Krisz írt az is lehet, mert leálltam a gyümiléről és diétás üditőt iszok,(fogytam 2 kilót azóta 8) )a kaja nem változott szerintem! :roll: De a lényeg, főleg, hogy Bendus is így volt, ha éhes lenne biztos kérné, oszt milyen jó husis baba Bendus is, nem aggódom! :wink: Még 22-én adok neki K-vitamint és nem adok többet. Próbálkozok azért a gyümölcslével, mert olyan fura, hogy a folyadék nem megy kanállal, a szilárdabb kaja meg igen. Azok után meg főleg, hogy volt időszak mikor sebes volt a cici, hogy a lefejt tejet kanalaztuk és szépen ette! De ezt sem erőltetem.

Marietta!

De jó neked, hogy ilyen dokid és védőnőd van. Nekem annyira erőlteti, hogy fél évesen már mást is egyen. Persze hazudhatok is, mert nincs ott mindig és amit nem lát az nem fáj! :P

Sleepin!

A szopik számát én is sokalltam, de a fene tudja, hogy mennyit evett. Ez a szar a szopiba, hogy végig azon aggódok, hogy valóban jól lakott vagy csak megunta!

Kata!

Köszi, hogy ezt leírtad, ezt senki nem magyarázta el! Persze utána is nézhettem volna! :oops: De így már értem a K-vitamin "fontosságát".

Lili!

Ne is mondd. Múltkor sokadika volt, nem adtuk fel az állandó számunkat és hármasunk lett volna! :evil: Amúgy mizu veled?

Krisz!

Ezen az elhízásos dolgon megakadt a szemem! :oops: Ha ízesítem is akkor is hat? Főleg, ha teszek bele két kanál cukrot? :lol: A többi nem aktuális!

Kép

Kép
gröni
 
 


Na itt a tegnapi teszt:
43.cn, de lehet csak 16.dpo.Nem tom.
Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Sleepin, köszi a jó híreket Fenciékről! :lol: Lakáshoz drukkolok!!!!!!!!!

Lili, az Aviva tornán mi is voltunk, a könyv is megvan, hát nekünk nem használt. Mondjuk mi pasigondokra próbáltuk. Testedzésnek meg nagyon nyugdíjas, arra inkább jobb a spinning :wink:
Tényleg, a BMC-be bejelentkeztetek végül?

Gröni, szerintem is normális a napi 5-6 szopi! Esetleg mérd meg néha, hogy mennyiket eszik! K vitamint mi havonta adjuk neki, és elvileg addig kell, amíg csak anyatejet kap.
Szopi-sztrájk nálunk is van néha, általában esténként, mikor már fáradt. Ilyenkor azzal szoktam kicselezni, hogy más pózban eszünk, pl séta közben :lol: :lol:

Krisz, szupi a vonalzód!!!!!!! Hogy bírod ki keddig??????????? :shock: :shock: :shock: én emlékszem, lerágtam a tíz körmöm az első uhuig :lol:

Ditke, hsg-hez drukk!!!!!!!!!!

Kép
vickybabe
 
 


Krisz!

Piritől számolod a heteket? :roll: Jaj de nagyon szép ez a teszt! :wink:

Vicky!

Sétálva? :shock: :lol: Nem vagyok az a kényelmes anyuka, de ahhoz tartom magam, hogy nem sétálok vele, csak ha közlekedünk. Tárlatvezetést nem tartok. Egyszer már beleestem ebbe a csapdába, még mindig benne vagyok, mert a nagynak nagyon sokszor "fáj a lábam anya" van, oszt akkor cipelhetem, akár km-ereket is! :? Csak 43 kiló! :twisted: Mérlegünk már nincs, így nem tudom megmérni, de asszem emgnyugfszom. Az éjszakát biztos nem alduná át és reggel sem lenne türelmes míg pelust cserélünk, felöltözünk, csak ezutána van szopi. Arra gondoltam én is, hogy esetleg anynira fáradt, hogy nem akar enni. Vagy ami most jutott eszembe, hogy az elalvós szopik maradtak el, lehet nem akar aludni, mert tudja, hogy fáradt, cicit is lát, tudja mi jön! :roll:

Na meg az alvása is megváltozott, délután is olyan nagyokat durmol! Ja és a hátfájásom elmúlt! :roll:

Kép

Kép
gröni
 
 


Vicky
Szted nekem van még körmöm? :lol:

Gröni
A heteket piritől, az az egy fix pont, de a hőm csak a 27. nap ment fel (volt akkor egy kis rózsaszínezés is, meg a mellem is fájt utána rögtön másnaptól) és az első pozitív tesztem is csak a 36.cn-en volt ...nagyon halovány a 10-es teszten...az lehetett sztem inkább a 9.dpo...de majd az uh megmondja a tutit...lehet a 27.cn a beágyi volt...de az tuti, hogy előtte a hőm a béka segge alatt volt, ezért tartom valószínűbnek, hogy csak a 27.cn-en volt pé.
Kicsit zavaros, tudom. :? :lol:

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz!

Értem ám! :wink: Az lehetett, hogy nem kapott elég hormont a leállítás után 12-eske és lassabban növekedett! Lehet pont ezért sikerült! :roll: Én is hőtől számolnám!

Ilyen volt a hőm:

Kép



És ilyen 18-án a tesztem:

Kép

Majd 19-én:

Kép

Aki régi motoros mérésben, szerintem abban bízzon. :wink: Nekem nem is volt ilyen szép erős tesztem, mint neked most! :roll: Te most totál tankönyvbe illő vagy! :wink:

Kép

Kép
gröni
 
 


Ó, már egy éve! Csak most látom! :oops:

Kép

Kép
gröni
 
 


Grönikém, Drága Kincsem! 1. Dóra gyönyörűen hízik. 2. Ha éhes lenne, hidd el, hogy a tudtodra adná! 3. Nincs olyan gyerek aki éhes, de megunja a cicit!!! NYUGI!!! Eleget eszik!!!! :D Rendben???

Hát ha kacifántos ciklusos babákról van szó,a kkor ugyebár én is csatlakozhatok... 95. napi PÉ... Hát ha én is mensitől számoltam volna, azt hiszem 2 hónapos terhes lettem volna 6 hetesen... :D Tehát én is hőre bíztam magam és bejött. Dokinak is mindent elmondtam, Ő is mondta, hgy akkor a hő alapján számolunk, no és persze UH... :)

Krisz, én rákérdeznék a palástfűre, nekem az összehúzó hatás nem tecc... Biztos, hogy az jó??? Meg előtte és utána írja, közben nem... :roll: Amúgy nekem is el kéne kezdenem iszogálni őket, mert 1szer megjött már, de az is 8 HETE volt... :? Még mindig nem működök rendesen... és ezt már nem foghatom a szopira, mert 2szer van össz vissz. :cry:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Kép

Krisz :)
Gyönyörű és tökéletes!!!! Szépen erősödik!!! :D :D Kivi vagyok, hogy mit mutat az uh!!!!

Zapa minnyá itthon lesz, akkor meg kvt.
:wink:

Ma megint költekeztünk. A semmiből.... :? Nem is tudom, mi lesz. Fiam kinőtte a focicipőjét, holnap meg meccse lesz. Az iskolai cipője meg kilyukadt. Az két pár, felnőtt méret. (43-as a lába :shock: ) Eddig is mínuszban voltunk.... A Hervisben most kettőt fizet, hármat vihet akció van, kihasználtuk. :wink: Andi is kapott egy cipőt. Így is ku***a sokat fizettem.
Ti hogy jöttök ki bérből és fizetésből? :roll: Mi sehogy..... :(

Na, nem panaszkodom tovább, majd csak lesz valahogy.....

KépKép
zapáné
 
 


Sleepin!

Az ismerősödéknél hogy alakult aztán a hozzátápi? Mikor kezdett el mást is enni a kislány?

Azt hiszem múltkor Kismoktól olvastam hogy szilárdat a kicsi lánya több mint 1 éves kora után kezdte el enni.
csipcsab
 
 


Vkrisz!
Hú, ez nagyon erős teszt, nekem ET+18-on nem volt ilyen erős két Babával! :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


szopi:
én vigyáztam egy kisfiura, akit 14 honaposan "kaptam meg", a pár falat almarágcsán kivül szopott csak . és 10 kilo volt!! és vidám, kiegyensulyozott. szoval nem kell siettetni a hozzátáplálást, ha hizik a baba és láthatoan nyugodt, nem ébred meg éjjel az éhségtöl. viszont: egy korházi gyerekorvos meg aszonta nekem, hogy a babáknak 6 honapos korukig van vas tartalékuk, azért ekkor kell elkezdeni a plusz kaját. meg hoyg hust kapjon 7-8 honaposan, a vas miatt. bár a pár falat sztem akkor is elég. ha nem kéri, nem dughatod le csövön ugyse az ételt. igaza van csipcsapnak: kinálgatni kell, és ha igényli, megeszi. mert a babák még ösztönösen azt és annyit kérnek, ami kell. persze , ha amugy nem áll a háttérben gond. de Dora csodaszép, te szépen gondoskodsz rola, hizik is, ugyhogy neki nincs baja. :lol:

krisz
nagyon jo nézni a tezstjeidet :lol: nekem még mindig egy csoda vagy, föleg ebben a lombikos honapban, ezzel a háttérrel :lol: de látod, milyen a természet: doki ide, tudomány oda, ha te következel a babásodásban, minden körülmény között beköltözik :lol: palástfüvet biztos akarod? én mindennel szkeptikus voltam terhesen, ki tudja, mit vált ki. a CSALÁNTEA VISZONT TILOS, MAGZATELHAJTO HATÁSÚ. RÉGEN A JAVASASSZONYOK HASZNÁLTÁK.

sleepin
azért ne sajnáld annyira, hogy 2 szopi van csak. Bende nagyfiu, önállo, sokat mozog, nem is ér rá szopizni. én is azt hittem, majd sirni fogok, amikor nem kéri már a szopit, aztán végülis én kezdtem el elválasztani, 14 honapig szopott. különben azt mondják, 1 éves kor után nincs is már annyi tápanayg a tejben, hogy laktato is legyen. csak a testiség a lényege ilyenkor. a menses meg nagyon változo szopi alatt, várd meg sztem türelmesen, amig a szervezeted visszaáll, kell neki az idö.

fenci
várunk nagyon vissza!!! és a kicsi Márkot is!! :lol:

ja, gröni
www.lll.hu (3 darab L betü) a szoptatási liga honlapja. nagyon sok tanács, és talán tel.számok is. vagy a www.kismama.hu, a kismama ujság honlapja, tanácsado rovat, W.Ungváry Renáta szoptatási tanácsado.

gyugyi
ja, pedagogus fizu... ismerös a téma. Andi majd topmodell lesz, oszt hozza a lóvét.

pompom? dike? babcsirol vmi? miért nem ir, már nem olyan pici Gergő, dobhatna egy képet. ticsi és tünde is régen irt.
Vendég
 


Sleepin
Sztem az összehúzás a sebgyógyulásra van írva. :)

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő az első trimeszterben igyon palástfű teát, így megelőzhető az embrió kilökődése.
-Végülis proginövelő. :)

Már az após is hány. :(

Kép
vizkriszisback
 
 


Sleepin!

Rendben! Köszi! :wink:

Kata!

Neked is köszi, majd megnézem az oldalt! :wink:

Gyugyi!

Ne is mondd! Apjuk sem szórakozásból megy ki melózni! :? Viszont elárulhatnád, hogy kell a semmiből költekezni! :P

Krisz!

Nekem kicsit ellentmondásos! Biztos van jótékonyhatása, de babásan soha nem lehet tudni. A progi miatt nem kell aggódnod, azt megkapja a baba az utróval. Most pl azt olvastam a neten a málnalevél teáról, hogy kismamáknak a terhesség kezdetétől ajánlott! :shock: Basszus, azt a 36. héttől szokták inni a könnyű tágulás miatt. Sok összevisszaság van a neten, némelyik nem igazán hiteles!

Szép jó éjt!

Kép

Kép
gröni
 
 


Csipcsab! Bogáncs a mégsembe szokott írni, mondjuk rég írt, de ha írsz Neki (esetleg privit) szerintem szívesen válaszol! :)

Kata! Ha Benduson múlna cicizne Ő hatszor is egy nap... Nem rajta múlik, hogy már csak 2 van... :) Szépen lassan csökkentjük...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Gyugyi! Apa hol szokott pókerezni? És az pénzes, vagy ingyé, vagy etöltötte és úgy játszik??? Valami értelmes póker játékot keresünk, de vagy fizus, vagy fosok letölteni...

Kép
Kép
sleepin
 
 


Szép jó reggelt! :D

45.cn, talán 18.dpo...amikor erre gondolok, látom milyen fiatal még ez a babó. :roll: Tesztelni akarok! :D De nincs tesztem...apa szerint meg felesleges, úgy is minden rendben van. De ma szülinapom van, úgyis meggyőzöm. :lol:
A táblában is javítani kellene, 32 lettem.

Kellemes hétvégét mindenkinek!!! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Sleepin :)
Zapa aszongya, hogy le kell tölteni mindenféleképpen. A neten játszik, ingyé. Van 3 oldal is, ahol kártyázik. A magyarnyelvű neve: pokerstars.hu, asszem. Angolos a hollywoodpoker.

Gröni :)
Semmiből költekezni? A-hitel a neve.... :?

Hozzátápi.... :roll: Nem emlékszem... Régen volt!!! :D Az biztos, hogy Andi másfél évig, Gábor 10 hónapig szopizott. Andi alig evett, Gábor bármit, bárhol, bármennyit! :lol:

Ma megint megyünk Pápára. Nem lakik ott senki? :wink: Az Esti Kornél Kávéház környékén leszek délelőtt! :D

KépKép
zapáné
 
 


Krisz :)
Istenke éltessen!!!
Kép
(Iwiw nem is írta, hogy szülinapos vagy....)

KépKép
zapáné
 
 


Zapáné
Köszi!Én sajna nem vagyok pápai...pont átellenben lakom. :D

Kép
vizkriszisback
 
 


sziasztok!

krisz! nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!! :D

sleepin! én a partypokeren játszom,és sok freeroll=ingyenes játék van!de ezt is le kell tölteni!

kata! nincs semmi különös velem, azon kivül h aggódok! :( semmi jele, h lett volna pé, se annak h megjön.tegnap 1szer volt egy ici pici rózsaszin.hőm 37.1.de akkor se volt pém szerintem.a mellem azt nagyon szokta jelezni. 26.napon vagyok, nagyon remélem h nem sokára már megjön, és kezdődhet az első éles ciklus!! :)

lassan indulok edzőmeccsre bakonynánára,jövő héten megkezdődik a bajnokság! :) ja, a Mór1-ben focizom! :) tarolok mint állat :lol:

KépKép
dike
 
 


Szép reggelt!

Boldog szülinapot Krisz! Én se nem tudtam, hogy ma van! Micsoda szép ajándékot kaptál! :wink:

Gyugyi!

Akinek a mai világban van hitele az gazdag ember! :P Én már a hitelkártyámat is kimerítettem, valahogy majd vissza kéne rakosgatni rá a manit! :roll: Fiamnak 37-es lába van! :lol: Jól látom, hogy neked hónapos vonalzód van? Hogy találom meg? Mert ez így ne jól van, hogy csak 12 éves korig mutat! :?

Ma melós napom lesz. Föznőm kell! Hétkönap menzás kaját eszünk.(mi így spórolunk :oops: ) Ezért is van ennyi időm mostanában jönni.

És akkor a beígért képek. Kicsit sok lesz. Ezek inkább ébredős képek.

Így találom reggel (hason alszik el)

Kép

Ébredezik:

Kép

Így cumizik:

Kép

Hagyj békén:

Kép

Déutáni ébredés: mizu?

Kép

és a ma reggeliek. Nem tudok választani, olyan édes:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
gröni
 
 


Gröni
Én sem tudtam volna választani. :D Nagyon szép képek!

Én meg egy szép erős pozitívat teszteltem, már 5 mp után ott volt a csík és csak erősödött, erősödött. :D Majd felteszem.

pusz

Kép
vizkriszisback
 
 


Kép

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz

Gyönyörűen erősödik ez a teszt!!!!! Igazán szép ajándékot kaptál szülinapodra!!!! Kívánni sem lehetne szebbet!!!!! :wink: :D
Kép

Tegnap voltam a dokimnál. Kezdte volna a kövi stimus hónapot, mondtam hogy inkább ne!!!!! Szeretnék inkább a hsg-n túllenni!!!! Azt mondta OKÉ!!!!! Azt is megbeszéltem vele hogy itt szeretném helyben megcsinálni, és már a főnökömmel megbeszéltem hogy megcsinálja!!!! Hétfőn egyeztetek vele hogy melyik nap!!!!! :wink: Én a keddre gondoltam. :wink: :lol:
Ja! És hsg után köv. hónapban inszem! :shock: :roll: Bár én még egy otthon párnák közötti próbálkozást kicsikarnék, ha beleegyezik a dokim!!!! Úgyis frissen leszek pucolva!!!! :lol:

Az inszemes hónap kb. mennyibe lenne csajok?????
Mert ott beszélgettek a csajszik, míg vártam, és hallottam hogy 50 ezer körül beszélgették+azt mondta a csaj hogy ebben nincs Closti+tüszőrepi!!!! :shock: Akkor a havi fizetésemet a gyógyszertárnak utaljam?????? :shock: :roll:

Kérdezte valaki hogy mi az a hypoxitréner. Vákumbicikli!!!!! Kitűnő alakformáló, és nekem pont a "problémás" területekről segít lebontani a zsírt!!!!! :lol: :lol: :lol: 10 alkalom, heti 3-szor!!!! 1 hónap múlva csuda csini leszek!!!!!! :D

Ja és Apának küldje mindenki a fenékbe rúgást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hátha használ neki!!!!
Vendég
 


Este még jövök!!!!

Most rohanok, mert mindjárt itt a vízvezeték szerelő, ráadásul a kocsi is "beszart"!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! Ki van a t..k..m!!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Hali! :lol:

tegnap este írtam csomót és elszállt! :twisted:

Krisz!
Boldog szülinapot! :P :P :P
Vendég
 


Krisz!

"...boldog,boldog,boldog születésnapot,s kívánjuk hogy legyen még sok ilyen szép napod..." :D

Vicky! Kata!

BMC ügyben semmi.Múltkor nem tudtunk elmenni,azóta meg hanyagoljuk a témát.Nem erőltetem mert látom apán hogy már totál ki van ő is.Most megpróbálunk feltöltődni.Remélem sikerül.
Meg anyagilag is lenulláztuk magunkat. :cry:
Vendég
 


NApot!

Boldog Szülinapot Krisz!

Mindenkitől elnézést kérek, de abban a néhány percben, amit manók hagynak mostanság inkább henyélek a csendben...mondjuk elmegyek wcre...fürdeni...stb

Most vmi csoda folytán mindkettő alszik! De meddig

Olvasok, úgy hellyel közzel...azé a jó híreket látom...növekedhetne a számuk!

Ditke

A closty nem nagy összeg, és az inszem elvileg ingyenes...ha kórházban kukkolja a peteérést, akkor az uhuk is...ha magánbban akkor uhu árat tuti tudsz, 2 minimum kell. Magánban a mi dokink 20at kért anno, meg az uhukért 5öt, abból 3at csinált...Zsu javíts ki lécci ha már elavultak az áraim. Sztem csak a fél fizudat utald a gyógyitárba! :D

Fenci

Híreket kérünk, és képeket! GYönyörűek vagytok tuti!

És törit!

Nos ennyi voltam...de örülök, már 1 órát ültem itt!!!!!!!!!

Haladás!

pusszantás...

azé gyorsan magunkról...kúszunk, csúszunk, hányunk, hisztizünk...nem ezsünk, köpködünk, hajhullok...

ezek a napok mostanában...

de még mindig nem jött meg! Nincs még létjogosultságom ide! :d

Kép
ticsimû
 
 


Köszi a pókeres infokat! Találtunk 1 oldalt, ahol lehet bár géppel, ami nem túl jó... + 8 emberrel kezdődik, ami megint uncsi... no mind1... megnézegetem a többit is! :)

GRÖNI!!! Ha ez a gyerek éhes, akkor jól tűri.. :lol: NO PARA!!! Gyönyörű és még mindig nem nagy a feje! :DDD

Krisz!!! Gyönyörű a teszt, semmi kétség! És tényleg még sok ilyen boldog születésnapot kívánok!!! ((Hány szülinapodon kívántad már ezt ajándékba???) :D

Ticsi, grat a kúszáshoz! :) Ugye nem Ádi hány??? nehogymán örökölje!!! :shock:

Kép
Kép
sleepin
 
 


Sziasztok csajok!

Krisz, boldog szülinapot!

Én épp 10. dpo, teszteltem tizessel - nega. Illetve, most már nega... még száradás előtt és közben megjelent rajta egy rózsaszín második csík, nem csak bemélyedés, hanem konkrét csík, ami tartotta magát egy percig kb. aztán fogta magát és két-három perc múlva eltűnt. Szóval nega.
Mindez persze arra jó volt, hogy felpörgesse a pulzusomat, ja meg arra is, hogy intenzíven vágyjak egy clearblue easy digital-re, amin semmi csíkozás, csak kiírja, hogy pregnant vagy not pregnant. Csíkokat vadászni még izgalmas volt úgy pár hónappal ezelőttig, de most már csak ideges vagyok tőle. :?
Holnap még tesztelek, a hőm tartja magát, de nem érzek semmit, és már készülök a 3. napi vérvételre. Illetve készülnék, mert pont hétvégére esik. Szerintetek a 2. napon vagy az 5. napon menjek csapoltatni magamat..?
Vendég
 


Pompom

Nekem anno vasárnapra esett a 3. nap...a kórház ahol a dokid van legalábbis anno a schöpfi megoldotta ezt...bementem és egy nővér levette a vért..szal sztem kérdezz rá, mert a 3. nap az fontos!

Sleepin

Hát dehogynem öröklődik!!!!!!!!!!!!!! Mindkettő!!!!!!!!!!!!
Az egyik anyatejet, a másik már mindent!
Ez vajon genetika?

Már megszoktam...2,5 éve csinálom! Mit nekem még 2,5 év!

Azé titkon remélem, ha lesz még gyerekem véletlenül, akkor ő lány lesz, és nem örökli ezt! De ha mégis tökös, akkor kibírok még 2,5 évet!

Kép
ticsimû
 
 


Pompom!

Ha volt ott csík, akkor még van remény! Asszem az előző oldalon van az én tesztem, nekem is erősebb volt mikor csináltam, utána meg alig látszodott! Ha esetleg szükség lesz vérvételre, akkor mindegy melyik napon mész, a lényeg, hogy a doki tudja, hogy hányadik napon voltál. A 2. és 7. nap közt bármikor jó, de a 3. napit mondják megbízhatóbbnak! Drukkolok, hogy ne legyen rá szükség! :wink:

Sleepin, Krisz!

Köszi! :wink:

Krisz!

Meddig fogsz tesztelni? :P

Kép

Kép
gröni
 
 


Köszönöm a köszöntéseket!Arik vagytok! :D

Túrótortázom. Egész jó lett. :oops: :D Ez a vacsi. Durva. Bár a tésztában van édesítőszer is meg rozsliszt, a túróban is van édesítő is...de hát cukor is van elég. :( De be is felyeztem, nem is bírtam egy rendes szeletet sem megenni. Majd reggelire...az nem olyan gáz. :lol:
Szegény párom ma is és holnap is egész nap dolgozik mert a család még mindig nem lábalt ki a vírusból. :cry: Fél 9kor jön...majd kezelésbeveszem. :D

Gröni
Nem tesztelek többet mivel a két csík mostmár egyforma. :D Keddig majdcsak kibírom valahogy. 8)

Pompom
Neked ilyen rövidek a ciklusaid? :shock: Drukk a holnapi pozitív teszthez!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Sleepin
Nem is tudom...de az biztos, hogy minden kihullott szempillánál, hullócsillagnál, lóherénél az elmúlt pár évben. :lol:

Szép jó éjt! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Most láttam Edinkának is szülinapja van! :D

Edinka Boldog Szülinapot!!!!! Remélem néha olvasol bennünket! :wink: :D
Vendég
 


Gröni, Ticsi, köszi a válaszokat. Akkor még jövő héten rákérdezek a hétvégi vérvételre, hogy lehetséges-e. Bár ne lenne már rá szükség...

Krisz, aha, ilyen nyúlfarknyiak. Most a 11. cn-en tüszőrepedtem, múltkor a 10. en, a luteális fázisom viszont mindig kereken 14 nap. Asszem nem gond ez a korai peteérés, legalábbis eddig még senki nem említette, és nekem már a 10 cn. körül stabilan 10 mm-es a nyálkahártyám is, szóval elvileg nem gáz.. asszem.
Vendég
 


Sziasztok!

Gröni!
nagyon aranyosak a fotók :D

Ticsi!
de jó hallani felőletek is!ez komoly h a pici is hány?na majd a csajszi :lol:

Pompom!
nagyon drukkolok a holnapi teszthez :wink:
már csak hcg vérvétel kell remélem 8)

Lili!
jó feltöltődést :D

Ditke!
attól függ mivel stimuznak.nekem Closty csak spontánban volt, inszemnél Puregon....az húzósabb(és érdekes a legdrágábbra reagáltam a legkevésbé :shock: )

ma elvittük Lillát az operettbe, Bajadér, teccett neki, rugdosott :lol:
és mindenki olyan furcsán nézte a hasamat :roll: :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Olvasok, de írni nincs időm.

Krisz
Ezek a tesztek egyre szebbek! Nagyon boldogságosat!! Gondolom, ez az eddigi legboldogabb szülinapod, igaz?!

Kata
Éjszakák? Hát, most megint 3-4 óránként szopi. Már nincs a hosszú alvás. Lehet, hogy megint növ. ugrás van.

Gröni
Én a helyedben nem adnék még gyümit. Ha nem elég a tej, akkor szerintem még tápit adj, hozzátápit elég 6 hósan elkezdeni. addig elvileg nem érett még eléggé az emésztőrendszerük. De ez csak az én véleményem. Mi egy hét múlva kezdünk. Kivi leszek! :) Dórid egy cukorfalat. Uolyan mosolygós, mint a névrokona. :D

Réka, a szelídmotoros (a napszemcsit ő rakta fel, a kendőt már én adtam rá):
Kép

Dunci Dóri, a kis mosolygós:
Kép

És akkor egy tábla (javítva, ahogy Krisz kérte :) ):
Pocakosok-hol találok friss UH-s képeket??? Felraknátok mégeccer, mert nincs erőm visszakeresgélni. Köszi!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Hibákat lécci jelezzétek?? Tali mikor lesz?????
gtünde
 
 


Ja, és "csöppségem" 8740 gramm. :)
gtünde
 
 


Szép jó reggelt!

Tünde
Köszi a táblát!Tök jó nézni azt a sok csöppséget alul. :D Azért hogy alakul ez a topic?! :D Gyermekeid még mindig méltóak a nevedre:Tündériek. :lol:

Pompom
Semmi baj a korábbi pé-vel...csak azért kérdeztem, hogy lássam biztos-e hogy akor volt pé...nem-e korán tesztelsz.Mai teszt? :shock:

Kép
vizkriszisback
 
 


Krisz
belestem ide ma reggel, és megakadt a szemem a vonalzódon :D :D
Szívből gratulálok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?