Szép jó reggelt mindenkinek!
Kicsi fiam nézi a mesét, és talán most engedi, hogy írjak. Danit meg elvitte anyósom az oviba. Köszönjük az érdeklődéseket, jobban vagyunk már mindketten, csak Dominik valami extrém módon nyűgös volt, nem bírt ki 5 percet sem nélkülem, és főként kézben akart lenni
Tegnap már játszott egyedül is
így egy picikét haladtam a házimunkával is, bár nem látszik
Még jövő héten vissza kell vinni a dokihoz, de már nem fájlalja a torkát, szegénykém ugyanazok a tünetei voltak, mint nekem, így gondolkodás nélkül adtam neki nurofent, ha sírt, hogy fáj a torka.
Dius! Szopizáshoz én is írnék neked kis segítséget. Először is, hidd el, hogy nem a tejeddel van gond. 3 hónapos korukban van a babáknak egy nagy fejlődési ugrásuk, ami az étvágyuk növekedésében is megmutatkozik. Nem a te tejed lett kevesebb, neki lett nagyobb az étvágya, de ehhez tökéletesen alkalmazkodni fog a te tejtermelésed. Vegyél homeos bogyót, amit Rékababa is írt, napi 2x5 golyócskát. Plusz ez mellett szoptatási tanácsadók javasolják (tehát nem én találtam ki), hogy ilyenkor be kell bújni a babával az ágyba, és amikor szopizni akar, akkor adni kell neki, ha félóránként, akkor félóránként. Neked is jót tesz a pihenés, és csak a legszükségesebbek elvégzésére kelj fel. Ez max 1-2 nap, és meglátod, hogy utána annyi tejed lesz, hogy nem győzi Barnus enni. Nekem is voltak ilyen időszakok, de mindig sikerült megoldani. Ha viszont most tápszerhez nyúlsz, lehet, attól nem lesz több tejed, sőt fennáll a veszély, hogy jobban tetszik Barnusnak, hogy a cumisüvegből simán jön a tápszer nem kell érte megdolgozni, és majd nem akar úgy szopizni.
De persze ez a te döntésed, hogy mit csinálsz
(én is nagyon szopipárti vagyok)
Fényképeket megnéztem, hát egyik gyerkőc szebb, mint a másik!
Rékababa Rékája hatalmasat nőtt már igazi kis hölgy, nekem jóval idősebbnek tűnik, mint Dominik, pedig nem sok van köztük. Nekem Domi még nagyon babásnak tűnik, Réka meg már tényleg olyan kishölgy - vagy csak a képek csalnak?
Jaj, olyan régen írtam, hogy már nem is tudom kinek akartam írni
Devcsa! Ez a tandíj dolog nagyon durva! Főleg, hogy te még a tandíjmentes időszakban kezdted az egyetemet! És akkor itt szórakoznak veled, holott járna neked az ingyenesség! Írj egy levelet az oktatási minisztériumba, vagy mi a nevük, ott elvileg tudniuk kéne a jogszabályt!
Készítek egy kávét, mert mindjárt lefejelem a monitort
A bögrét beteszem ám a gép alá, a múltkori eset óta azzal kezdem!