Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Dius én is remélem, mert különben tanulhatom a Braille írást. :cry:
Na azért nem ilyen katasztrófális a helyzet, de mindenképp meg kell hogy nézze orvos. Most állandóan hordom a szemüvegem, talán így egy kicsit jobb, nem fárad el annyira a szemem.

Hozzátáplás: egyetértek Julcsival. Próbáld meg az általa leírtakat. Az egyik ismerősöm még azt csinálta, hogy kért tápszert és amíg helyre nem jött a tejcsi mennyisége azt adott neki pótlásba, mert neki nem volt lefagyasztva tejcsi. Azt hiszem talán 3 hétig kellett neki a "segéd" tápi és utána megint csak szopizott. 6 hónapos korától meg szépen lehet szoktatni a gyümölcshöz. Én is ugyanúgy csináltam, mint Julcsi. Mondjuk Erik is úgy döntött, hogy 6 hónapos koráig akar csak szopizni :lol: :lol: :lol:

Visszaolvastalak Benneteket, de most a kicsi fürdik, majd még jövök.
Vendég

Dius igazuk van a többieknek. Ne adj neki még semmi mást. Teát se igazán. Minnél többet szopik Barnus annál több tejed termelődik. És biztos, hogy elég tápláló a tejed! Azért nem pattog ki pici fiad arca mert már hozzászokott a szervezete a te zsíros tejcidhez. Lehet, hogy egy fejlődési ugrásban van Barnus, ilyenkor gyakrabban kérnek a picik. Szerintem is próbálj egy kis homeos tejszaporítot szedni.
Vendég

Köszi lányok a tanácsokat!!!

Kép
dius87

Dius,lehet,hogy a mensid miatt is kevés a tejcsid,szerintem se adj neki még teát sem. Ha nagyon muszáj,akkor adj neki tápit,de a rendszeres szopit ne hagy abba,ne is csökkentsd.
Tuntun,remélem nem lessz rosszabb a szemed.
Ani én se nagyon értem ezt a próbatömés dolgot,de nem én vagyok az orvos :roll: lényeg,hogy már nem fáj!!!!!

Kép
Kép
josi

Ja igen, ez is igaz, ha többször szopizik egy ideig, akkor nőni fog a tejmennyiség... Ajánlom még a tescóban kapható Karamalzot, nekem nagyon bejött.

Ja és persze vannak ezek a fejlődési ugrások, az is okozhatja a gyakoribb evést.... A pöttyök nekünk is elmúltak pár hét után, szerintem se függ össze...

Ha eleget hízik Barnus, ne adj szerintem egyelőre tápszert se, legalábbis beszélj a védőnővel előtte.... Nyugi, helyre fog állni a dolog szerintem :wink:

Tuntun, jobbulást a szemednek :!:

yuyu79

Ja, a homeós bogyó neve urtica urens, ch 5-ös kell belőle... Vagy ismered?

yuyu79

Nem ismerem, ne harizz ha megkérdem de milyen árban vannak ezek a homeós bogyók?

Kép
dius87

Ja még annyi, hogy tényleg az a legjobb, ha sokszor szopizik, amíg rendeződtök, mert ha teát kap, és "gyűjtögeted" a tejet, attól még kevesebb lesz...

yuyu79

Én mint a fogak "nagy" szakértője elárulom Nektek, hogy miért kell próbatömés. :lol: A gyökérkezelt fogat átmossák valami vacak szerrel és erre teszik a próbatömést. Ez azért kell, hogy nehogy begyulladjon a fog v. ha már előtte is gyulladt volt, akkor múljon. Ha nem "feszít" a tömés, akkor pár nap múlva véglegesen tömik.

Dius 600 Ft körül vannak a golyócskák.

Lányok köszi, hogy aggódtok értem. Nagyon aranyosak vagytok.
Vendég

Most látom csak hogy írtál... 530 Ft körül van, asszem... Van benne szerintem olyan 100 db körül, és napi 2x vagy 3x 5 szemet kell szedni.

yuyu79

Tuntun megelőzött ;-)

yuyu79

Dius a pénztárcádat is kímélendő, csak szoptass amíg tudsz :lol: :lol: :lol:
A tejpépek is horror árban vannak és nekünk a végén már max. 2 napra volt elegendő 600-800 Ft-ért.
Vendég

Szóval a szemem:

nyolcadikos koromban az iskolai szemvizsgálaton vették észre, hogy a jobb szememmel szinte semmit nem látok.
Akkor leragasztották a bal szemem, dehát annyit értünk el vele, hogy szürkületben semmit nem láttam (na nappal sem sokkal többet). Volt olyan, hogy nekimentem egy fának..
Kaptam szemüveget, ennek is leragasztották a felét, naná, hogy nem hordtam.
Aztán amikor el kezdtem tanulni vezetni, akkor beírták a jogsiba, hogy csak szemüveggel vezethetek. Közelre nem kell(ett), csak távolra. Az összlátásommal nincs nagy baj, de mivel a jobb szemem abszolút nem "kényszeríti magát" munkára, ezért folyamatosan romlik és rontja a balt is.
Most egy pár napja el kezdett fájni a bal és néha olyan érzésem van, mintha lenne benne valami. Na ezért vagyok betojva, mert ha a ballal is történik valami, akkor semmit nem fogok látni.
Egyébként több orvos is mondta, hogy a jobbal sajnos semmit nem tudnak kezdeni, pedig én egy 50%-os látásnak is baromira örülnék vele. :(
Mindenesetre még nem adtam fel, a lézergyógyítások olyan nagy mértékben fejlődnek, hogy hátha nekem is szerencsém lesz pár éven belül. :lol: :lol:
Vendég

Na mára elköszönök, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek,

hát eltelt a 3. nap is éjjeli cirkusszal. Nem tudom mi van ezzel a bébivel????? Szépen elalszik aztán negyedóránként/félóránként sírva ébred. Bemegyek hozzá rögtön el kezd üvölteni, hogy vegyem ki. Onnantól kezdve nincs sírás. Berakom közénk :twisted: :twisted: 2 perc múlva megy vissza a szobájába és mászik a kiságyra. :?: :?: :?:
Csináltam azt is, hogy én is befeküdtem a szobájába és amikor sírt akkor nem vettem ki, csak nyugtatgattam. Az is bejött párszor, aztán már az sem.
1/4 2-ig csinálta a cirkuszt, aztán bedurciztam és otthagytam. Végül 1/2 8-kor kelt.
Mondjuk meg is van fázva, állandóan dugul az orra. Most aztán nem tudom, hogy a foga miatt-e, vagy szentesi bacit hoztunk haza és "elajándékozta" egyik a másiknak. :roll: :roll:
Tudom, hogy a gyerekeknek a próbálkozáshoz semmi sem késő, na de majdnem kétévesen :lol: :lol: :lol:

A du. alvásunk is lecsökkent most 2 óra hosszára, de mondjuk ez nem baj, csak du. 6-kor már nem lát ki a fejéből olyan fáradt.

Na nem panaszkodni akartam, csak elmeséltem. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek! :)
Kicsi fiam nézi a mesét, és talán most engedi, hogy írjak. Danit meg elvitte anyósom az oviba. Köszönjük az érdeklődéseket, jobban vagyunk már mindketten, csak Dominik valami extrém módon nyűgös volt, nem bírt ki 5 percet sem nélkülem, és főként kézben akart lenni :shock: Tegnap már játszott egyedül is :) így egy picikét haladtam a házimunkával is, bár nem látszik :? Még jövő héten vissza kell vinni a dokihoz, de már nem fájlalja a torkát, szegénykém ugyanazok a tünetei voltak, mint nekem, így gondolkodás nélkül adtam neki nurofent, ha sírt, hogy fáj a torka.

Dius! Szopizáshoz én is írnék neked kis segítséget. Először is, hidd el, hogy nem a tejeddel van gond. 3 hónapos korukban van a babáknak egy nagy fejlődési ugrásuk, ami az étvágyuk növekedésében is megmutatkozik. Nem a te tejed lett kevesebb, neki lett nagyobb az étvágya, de ehhez tökéletesen alkalmazkodni fog a te tejtermelésed. Vegyél homeos bogyót, amit Rékababa is írt, napi 2x5 golyócskát. Plusz ez mellett szoptatási tanácsadók javasolják (tehát nem én találtam ki), hogy ilyenkor be kell bújni a babával az ágyba, és amikor szopizni akar, akkor adni kell neki, ha félóránként, akkor félóránként. Neked is jót tesz a pihenés, és csak a legszükségesebbek elvégzésére kelj fel. Ez max 1-2 nap, és meglátod, hogy utána annyi tejed lesz, hogy nem győzi Barnus enni. Nekem is voltak ilyen időszakok, de mindig sikerült megoldani. Ha viszont most tápszerhez nyúlsz, lehet, attól nem lesz több tejed, sőt fennáll a veszély, hogy jobban tetszik Barnusnak, hogy a cumisüvegből simán jön a tápszer nem kell érte megdolgozni, és majd nem akar úgy szopizni.
De persze ez a te döntésed, hogy mit csinálsz :wink: (én is nagyon szopipárti vagyok)

Fényképeket megnéztem, hát egyik gyerkőc szebb, mint a másik! Rékababa Rékája hatalmasat nőtt már igazi kis hölgy, nekem jóval idősebbnek tűnik, mint Dominik, pedig nem sok van köztük. Nekem Domi még nagyon babásnak tűnik, Réka meg már tényleg olyan kishölgy - vagy csak a képek csalnak? :D

Jaj, olyan régen írtam, hogy már nem is tudom kinek akartam írni :oops:

Devcsa! Ez a tandíj dolog nagyon durva! Főleg, hogy te még a tandíjmentes időszakban kezdted az egyetemet! És akkor itt szórakoznak veled, holott járna neked az ingyenesség! Írj egy levelet az oktatási minisztériumba, vagy mi a nevük, ott elvileg tudniuk kéne a jogszabályt!

Készítek egy kávét, mert mindjárt lefejelem a monitort :oops: A bögrét beteszem ám a gép alá, a múltkori eset óta azzal kezdem! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

dadomi mégiscsak lefejelted a monitort??? :P Vag csak elvesztél a házimunkában???

Örülök,hogy jobban vagytok!!!!!
Én is előszeretettel használom a nurofent,fájdalomra fél adagot szoktam. Elizám betaknyosodott,tuti megint egy fog lesz a bűnös. Ilyenkor is szoktam adni neki alváshoz fél adagot.
tuntun tuti a náthától van. Szegényke nem kap rendesen levegőt. Ugyanez a helyzet jelenleg nálunk is :(
Eliza felébred,nyöszörög,pedig nem szokott,ő nagyon-nagyon ritkán ébredt éjjel,és általában elég volt neki egy kis simi,vagy csicsi,és már aludt is. Most nem :?
Fáj még valakinek a feje,vagy csak engem gyötör ismételten???

tuntun,durva sztori a szemed,hallod. Vigyázz nagyon!!!!

Kriszta,mi van veletek? Sokat gondolok rátok!!!!!
Vendég

Szia Ani,

hát remélem. Na nem azért mert lusta vagyok felkelni, csak nem szeretem ha betegek. Mindenesetre du. leviszem a doktornőhöz. Tegnap éjjel, meg most adtam neki Normaflore-t. Eriknek most már nagyon régóta 1 v. 2x szokott széklete lenni, de tegnap pl. 6x volt. Tegnap este adtam Panadolt, de semmi hatása, így nem is terhelem vele.
Egyébként nagyon jókedvű, most is itt játszik mellettem. Tologatja a radiátoron az autót. :lol: :lol: :lol:

Ma nagyon szupi dolgunk lesz, mert Ricsike délig van suliban, az edzés tegnap volt megtartva így semmi dolgunk nem lesz du.
Annyira szeretem amikor mindketten itt játszanak körülöttem. :lol: :lol:

Ja még azzal szeretnék eldicsekedni, hogy Ricsikém nyerte meg a mesemondó verseny selejtezőjét, így Ő megy a pest megyei versenyre :lol: :lol:
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sikereket fog elérni :lol: :lol:
De azért írok negatívumot is: az írással viszont gondunk van. Pontosabban a másolással, állandóan kihagy betűket, lehagy ékezetet. :oops: :oops: Így utál írni. Az összes nagy- és kisbetűt megtanulták már írni, így most már az a házijuk, hogy az olvasókönyvből kell kimásolni egy-egy versrészletet kb. 20 szó. Hát van hogy itthon újraíratom vele. Na majd csak belejön.

Nekem a fejem fájni nem fáj, csak olyan zsibongós.

Nemsokára elmegyünk egy kicsit sétálni. Nincs valami szupi idő, dehát a levegő kell.
Vendég

Én is akartam már kérdezni, hogy mi van Krisztáékkal? Már biztos volt a temetés nem?

Jövő héten pénteken én is megyek temetésre. :cry: A barátnőm/kolléganőm anyukája halt meg. Sajnos szívbeteg volt már régóta, elkapta ezt a hányás-hasmenésest vírust ami ráment a szívére. :cry: :cry:

Jaj lányok, olyan szörnyű dolgok ezek. :cry: :cry:

Emmával minden rendben?

Évi, kitartás!!!!!!! Még azt akartam kérdezni, hogy jön a pisi az új lyukon is? Annyira nem volt időnk beszélni, de nekünk is félév volt a kivárás. Én elhatároztam, hogy Ricsit plasztikai sebészhez fogom elvinni, hogy megnézze és mondjon véleményt ő is.

Josi, Noémi jól van már?

Dadomi, jó messze van a kávéfőző! :lol: :lol: :lol: Vagy lehet, hogy itt alszol a gépre borulva? :lol:

Devcsa, nem úgy van a tandíjmentesség, hogyha még abban az időszakban kezdte valaki, akkor végig jár neki? Csak a tv. utáni beiratkozásokra nem? De lehet, hogy ezt az intézmények saját hatáskörben intézhetik? :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 10:36-kor.
Vendég

Elizám is elvan épp,a megszokott helyén,a nyomtatón ülve néz nagy vigyorral egy mesét :lol: Kép
Vendég

ja,a sapit most találtam a szekrényben,megtetszett neki,felvette :lol:
És nem engedi,hogy levegyük :?
Vendég

Ani,

nagyon aranyos Eliza. :lol: :lol: :lol: Nálunk is a Noddy megy Dvd-n, de Erik rá se bagózik, itt ül mellettem és a verdás kamionnal játszik. Olyan a kamion, mint a mesében van benne szerelőrész, autómosó, tv néző rész :lol: :lol: Csak autót nem kaptunk hozzá :cry:
Vendég

láttatok már ilyent??? Kép
Kép

tegnap felrobbant az egyik elemlámpában az egyik elem. Elötte Eliza még játszott vele. Bele sem merek gondolni,mi van akkor,ha épp fogja... :shock:
Vendég

Ani,

ez nem semmi. Nálunk ilyen még nem fordult elő. De ezzel az erővel bármelyik elemes játékkal megeshet ez.
:evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!

Tuntun remélem tényleg lesz majd gyógymód a szemedre!!! Elég rossz lehet, amikor az embernek nincs baja a szemével el sem tudja képzelni milyen rossz lehet annak aki nem lát rendesen! Pl. ha fáj valamim és alig dugok mozogni ilyenkor eszembe jut hogy milyen lehet annak aki egyátalán nem tudja valamijét mozdítani. :?

Ani nagyon aranyos a csajszi, ne is akarjátok levenni a sapit, jól áll neki :wink:

Nem bírok Barnabással. Tegnap és ma is sírós volt. Szerintem ez a hülye idő. Hajnal 3kor :shock: kelt enni meg 6kor, majd fél8kor. Aztán fél9kor. :shock: Aztán felkeltünk és 10körül is megint evett azóta alszik. Ha fel kel lemegyünk egy kicsit mert már 2 napja nem voltunk a levegőn a nagy szél miatt. Igaz hulla vagyok ezektől a sűrű kelésektől!

Holnap veszek olyan homeos bogyót. Meddig lehet szedni?

Kép
dius87

Ani én ilyet még nem láttam hogy egy elem felrobban :shock:

Kép
dius87

Kép

Kép Kicsi bambám :)

Kép
dius87

Dius,

nagyon helyes Barnus. Hogy kezd nagyfiúsodni. Egyáltalán nem úgy látszik, mint akinek baja van a fürdéssel. Vagy már nincs is?

Mi is voltunk sétálni ma is és tegnap is. Annyira azért nem fújt és néha a nap is kisütött.
Hogy meddig a legjobb szedni a homeóst abban én sajnos nem tudok segíteni. Azt tudom, hogy a gyerekeknek 4-5 napig szoktam adni.

Úgy látszik akkor ez a nem alvások hete :? :? :?
Én most Eriket leraktam, kíváncsi vagyok meddig fog aludni. Ricsikém meg berakott magának egy filmet, úgyhogy megyek én is leülök a tv elé. Trenírozok az éjszakára. :) :)
Vendég

Komolyan mondom,hogy megzabálom!!!!
dius,tényleg nagyon nagyfiú már :D
tuntun Eliza is alszik,már 11-kor kért ebédet,fél 12-kor meg már csak a szemeid dörzsölgette,meg ásítozott,háromnegyed 12-kor meg már aludt is. Szerintem hamarosan kel.
Itt délelött nagyon jó idő volt,szépen sütött a nap,most elkezdett fújni a szél,meg beborult. Hétvégén a szőlőbe készültünk,remélem ki tudunk menni kicsit...
Vendég

Nálunk szakad a hó :shock: :shock: :shock:
Vendég

Eriket 3-kor keltem, ha esetleg nem kelne addig fel, mert megyünk a dokinénihez. 5-ig rendel, de 4-től nagyon sokan szoktak lenni.
Vendég

Dius, szerintem nincs korlátozva, szedheted amíg szükség van rá...

Nagyon jók a képek, Eliza is meg Barnus is nagyon aranyos :-)

Tuntun, ez nem hangzik jól, amit a szemedről írtál :roll:

yuyu79

Sziasztok!
Sajna nálunk a helyzet nem jól alakul. Férjem hazaköltözött a szüleihez, mondván, hogy pihenésre van szüksége, itt a gyerekek mellett nem tud meggyógyulni. Haragosnak, megbántottnak érzem magam, emellett sajnálom őt is. Nagyon előjött a pánik rajta. Hiába szedi a gyógyszerét is, szerintem kedden újat fog neki a doktora felírni. Most mondjátok, ép ésszel nekem felfoghatatlan, hogy miért nem bírja összeszedni magát??? És itthagyja a családját???Szerencsére sok segítségem van, anyu, anyósom is megtesz, amit tud.
És legalább a gyerekek nem látják, milyen tönkre van az apjuk :evil: Tomi 3 évesen azért már marha sok mindent felfoghat... :cry:

Kép
Kép
banoed

jajj istenem,banoed!!!
Szerencsére nem tudom,min megy keresztül a férjed. De nem lehet könnyű neki. De hallod,neked sem ám. Elhiszem,hogy megbántottnak érzed magad,gondolom nagyon rosszulesett ez tőle. Nagyon megértem,hogy nem tudod felfogni ezt az egészet. Számomra is felfoghatatlan. Mikor Elizával terhes lettem,de még ugye nem tudtam róla,nekem akkor voltak pánikrohamaim úgymond,egyfolytában halálfélelmem volt,állitólag a hormonok miatt. De nála vajon mitől???? És abban tényleg igazad van,hogy összeszedhetné magát,már csak miattatok is. de gondolom ebben megakadályozza a betegsége.
Na,nem akarok hülyeséged magyarázni itt,csak gondolkodom...Mégiscsak ott maradtál a két picikével,még ha van is segítséged,akkor is egyedül. A gyerekek miatt nem tud pihenni? Csajszi,sok-sok kitartást kívánok neked,és tudod,ha csak beszélgetni szeretnél,vagy bármiben segíthetek,szólj!!!!!Bármikor!!!!
Vendég

Köszönöm, cseriani!!!Biztos el vagyunk átkozva...És amikor a gyerekeket leteszem aludni, csak sírok és gógyizom magamban :cry:

Kép
Kép
banoed

banoed kitartás!!!! Hatalmas szüksége van most rád a gyerekeidnek!!!!Ne tedd tönkre magad. Tudom,könnyű mondani. De vigyázz nagyon magadra,nehogy megbetegedj!!!!!
Vendég

Ja, és a dilemmám...Ő ugyan bejönne mgnézni a gyerekeket, de nem akarna sokáig maradni...Ennek meg mi értelme???És ha elmegy, mit mondok Tominak???
Holnap elviszem a gyerekeket egy kicsit hozzá, mert az nem lehet, hogy nem látják, de mi lesz, ha haza kell jönnünk?Nem okozok én ezzel az egésszel lelki törést???

Kép
Kép
banoed

figyu,és mik atz előzmények???Sokat dolgozott,vagy mi válthatta ki ezt???
Vendég

Sokat dolgozott, nagy felelősséggel járó munkakörben. Aztán egyszerre csak kiborult a bili. De még másik állást se keresett, pedig ez az egész már 4. hónapja tart, és azért voltak jobb időszakai. Két hónapig volt táppénzen, február elejétől dolgozott, azóta többször pánikolt, de ez most nagyon súlyos már másfél hete. A gyógyszerek meg nem használnak. Pedig ennyi idő alatt - beszéltem pánikbetegekkel - többé-kevésbé tünetmentesnek kellene lennie.

Kép
Kép
banoed

Banoed, kitartást!!!!! Nekem az egyik ismerősömnek a felesége (aki egyidős velem) pánikbeteg, hát mit mondjak abszolút nem könnyű vele. Talán most valamivel jobb, de a srác azon agyal, mikor fordulhat megint visszájára minden.
Próbáld meg megbeszélni a férjeddel, hogy ha elmész a gyerekekkel anyósodékhoz, akkor Tominak mondjatok valami elfogadható magyarázatot. pl: segíteni kell a mamának, vagy a papának és most egy darabig ott kell laknia. Szerintem mindenképpen magyarázzátok meg, mert hiába nem fogja kérdezni biztosan fogja foglalkoztatni.
Elhiszem, hogy megbántottnak érzed magad, hiszen ezzel a férjed azt sugallja, hogy máshol meg tud gyógyulni, de a gyerekek körében nem. Ez minden anyának a zsebében kinyitja a bicskát, de val. színű, hogy Ő a betegsége által nem is érzi ennek a súlyát. Nagyon csúnya betegség ez és bár a gyakorlatban azt mondják, hogy a háziorvosok jól tudják ezt kezelni, szerintem ez nem minden esetben elegendő.
Csajszi kitartás!!!!!!!!!! Tomi és Zsófi csak Rád számíthat!!!!! Amikor elkeseredsz gondolj Rájuk és emlékezz valamelyik kedves, aranyos cselekedetükre v. beszólásra, ez nekem mindig segít.
Az a lényeg, hogy ne keseredj el és próbálj meg a férjed támasza lenni (persze amennyire hagyja), mert hidd el bármit tesz azt most nem teljesen Ő teszi. Az ilyen embereknek nagyon-nagy szüksége van a támaszra, még akkor is, ha pont azokat bántják a legjobban akikre támaszkodhatnának.
Vendég

És milyen gyógyszert kap antidepresszánst?
Vendég

Frontin és Rispons - az egyik nyugtató, a másik a szeretoninszintet emeli.

Kép
Kép
banoed

És köszönöm neked is, tuntun, hogy "meghallgattál"! :cry:

Kép
Kép
banoed

Banoed kitartás, tényleg. Itt mindig kipanaszkodhatod magad. Drukkorlok, hogy mihamarabb meggyógyuljon a párod.
Vendég

a frontint ismerem,azt kaptam én is...szerintem gyenge az a párodnak. Nekem azt mondta a doktornő,hogy az egy enyhe feszültségoldó.
Vendég

Szóval Eriket 3/4 4-kor úgy keltettem,hogy menjünk az orvoshoz. Minden rendben van velük, azt mondta a dokinő, hogy kapja a normaflore-t mert most van olyan vírus amelyik a pocakot támadja. Nem is kell neki más, csak a C-vitamin és a Normaflore. Ricsikémnek meg csak a C-vitamin.

Csak ez az orrszívás ne lenne! Úgy utálom, hogy szegény ordít mint a sakál. Ricsikénél az bejött, hogy mondtuk, hogy Ő is segítsen, de Erik a macinak jól kiszívja nagyokat nevet rajta, de amint Ő kerül sorra :lol: :lol: :lol:

Na majd még jövök csak most elmegyünk egyet sétálni. Jól teleraktam a pocakjukat gyümölccsel, úgyhogy megyünk csavarogni. :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kajcsizom

Kép

Vigyori

Kép
fridus

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Fridus, nagyon jó fej Balu, olyan aranyos különösen ahogy nevet és azok a szemek :wink: :wink:
Jó az új ágya is, tetszik neki?

Nálunk - gondolom a Normaflore áldásos hatására - minden a régiben zajlott. 8-kor mese és egyhuzamban alvás. Most kelt fel Erik 1/4 8-kor. Az orra sem telítődött annyira, hogy felkeltse. Úgyhogy friss vagyok és üde. Az ebéd már fő 1/2 7 óta. Pulykazúzából lesz pöri, belefőzőtt krumplival. Nagyon szeretjük. :wink: :wink:
Remélem szép idő lesz és kint tudunk lenni a gyerekekkel. Ma vagy holnap meg el kellene mennünk Eriknek cipőt, meg szandit venni.

Mindenkinek szép napot!!!!!!!!
Vendég

sziasztok,jó reggelt...

fridus,rég jártál erre...
tuntun,örülök,hogy rendeződtek a dolgaitok. Zuzapöri nálunk is szokott lenni,csak csipetkével :D
Nagyon szeressük :wink:
Kicsit elpakolászunk,aztán elmegyünk Elizával a többiek után a szőlőbe. Lányok,annyira előjött mára az allergiám,hogy szenvedek rendesen...
Pedig azt hittem,már elmúlt,de nem...éjjel arra ébredtem,hogy rohadtul fáj a torkom,és folyamatosan folyik az orrom. UUUtálom a szeles időt,én mindig ilyenkor vagyok a legrosszabbul. Jövő héten muszáj lesz gyógyszart iratnom,mert így megőrülök...addig meg megiszom az itthoni calcimusc készletet :?
Vendég

banoed,drukkolok nektek mára!!!!!
Szerintem is mindenképpen mondjatok valamit Tominak,hisz okos ő már nagyon. Valami számára is elfogadható dolgot,amitől azért meg sem ijed...
Megyek,Eliza "főz",és közben üvölt,mert nem találja a fakanalát...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?