Új privát üzeneted érkezett!

zsebi: milyen az új járgány?
milyet vettetek?
a rigójancsi receptet feltennéd?

cili: mi történt apával? min kaptatok össze?

a jó kis sorozatokat olyan késő estére teszik.....

szeles: Elég ronda lett, az a kenyérlángos, pfúj....annyira rosszul néz ki, hogy nem is ennék belőle, csak a fél tepsivel:D

mushi: hogy telt az éjszaka?

csatlakozom az előttem szólókhoz:
és hol vagytok sina, bkati, bellaanita, bébic, sarmon, kubuspace?
életjel plz....

KépKép

Kép
orsimorsi

ti ezt tudtátok, hogy vannak ilyen anyák?
remélem én nem leszek ilyen...

http://www.kistigrisklub.hu/site.php?in ... B_etig0906

KépKép

Kép
orsimorsi

Zöldi nem mérek!

Orsi igazából csak kiakadtam rá, hogy végre sikerült elaltatnom a gyereket, erre tök hangosan nekiállt duzzogni, hogy nem sikerült valami e-mail-t elküldenie. Mikor mondtam neki, hogy lehetne kicsit halkabban is, még ő volt megsértődve...

Én mostanában az m2-n 9-kor kezdődő filmeket szoktam nézni...

Kép

Kép
dcili81

Azannyaúristenit, hóvihar van!!!!!! Előbb még nem volt! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabilany79

Séta-bevásárlás. Cső!

Kép
zölddisznó

Itt is szakad a hó, olyan mintha kis hungarocell-golyócskák potyognának.. :shock:

Orsimorsi: küldöm a pöttyöket!

Kép
eszterke24

Most meg süt a nap :shock: :shock: :shock: :shock:
Mikor lesz már végre normális tavasz????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabilany79

Manófalvi elaludt a járókában, míg ebédeltem... Hihetetlen...

Kép

Kép
gabilany79

Nem tudok mit kezdeni magammal... ilyenkor babázni szoktam meg összebújni meg sétálni... vasaljak?
Jól elvagyok... :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Gaby ha esetleg nem tudsz magaddal mit kezdeni, gyere el hozzánk itt mindig van mit csinálni.... :wink:

Kép

Kép
dcili81

eszterke:köszönöm

gabi:ma van hivatalosan a tavasz első napja, innen már csak jobb jöhet:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Cili: itt is lenne, csak olyan furi, hogy rám szakadt a lehetőség (és kiszámíthatatlan, hogy meddig tart) :) Ritkaság ez, amíg apa haza nem ér, addig nem nagyon tudok mást csinálni. Bár ma fürdőszobát takarítottam, a gyerkőccel a pihenőszékben. Érdeklődéssel nézte :D

Orsi: A próféta szóljon belőled :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Hát igen, én tegnap voltam így. De ma úgy döntöttem nem dolgozom, majd holnap, amíg apa süti a husit, addig kiporszívózok..., délután, meg sütök, mert Laura erőszakos hólabdája nem hagy békén... 8) :D

Kép

Kép
dcili81

Ennyi volt, hív az Úr. Még jó, hogy nem kezdtem bele semmibe....

Kép

Kép
gabilany79

Orsi! 3 kerekű Hauck babakocsit vettem a Tesz-veszen 16 ezerért. A csaj szerint alig használták, el is hiszem neki, mert nem nagyon látszik rajta használat. Ma ki ispróbáltuk, igaz, csak a városban, de ott bevált :) .
Receptet azonnal írom a másik topicba.

Szabi az előbb hangosan kiabált Bogival, majd miután Bogi elkezdett neki bohóckodni, hangosan kacagott! Olyan édes volt!!!!!

zsebi_baba

Sziasztok!

Mi jól vagyunk, bár Kende növése nagyon lelassult.
3 hós mérés: súly: 7180, hossz 72cm. Hajnalban néha már van morgás, mert amikor forog akkor ált. keresztben megakad :lol: :lol: :lol:
Gyuszi a héten kezdte az ovit, nagyon szereti. A többi gyerek anyukája (=óvónéni) is megdícsérte, hogy mennyi verset tud, meg milyen ügyes. :D :D
Nálunk is tiszta bolond az idő hol süt a nap, hol hóviar van. Az ovi előtt egy öregasszony megkérdezte felháborodva, hogy hogy mertem kijönni 2 pici gyerekkel ilyen időben. Kérdeztem tőle, hogy akkor a rossz időre való tekintettel a nagyot hagyjam bent az oviban?:evil: :evil:

Keresztelő: nálunk majd valamikor lesz igazából a férjem családja miatt, én meg úgy vagyok vele, hogy ártani nem árt.

Zöldi: Hátihordozó sajnos bátyámé, szerettem volna én is olyat, de sajna nem találtam itthon ezt a márkát, így be kellett érni egy Deuter-rel, de abban sem csalódtunk. Tátrába egyébként bármikor!!!
Én most mértem az úr kajáit, pont a lelassult növekedés miatt (430g 1 hónap alatt), hát 200-280 között eszik 5-ször egy nap. Szerintem az elég, ráadásul minden kaja után kakil, és a tejtestvére hízik rendesen így azt gondolom hogy a tejem sem lett más. Kéne aggódnom?

Kép

Kép

Kép
habe

Sziasztok!

Teljesen lefáradtam, ma délelőtt és délután is oktatáson voltam. Délelőtt főpróba volt, Hunira apukám vigyázott. Teljesen ugyanazt csinálta, mintha velem lett volna: aludt, játszott, sétáltak, jól beszart (át kellett öltöztetni :lol: ), kacarászott stb.

Zöldi: én nem mérem, mennyit eszik, de ma kétszer is üvegből evett lefejt tejcsit, mert hát a tejcsárda nem volt itthon. Először 120-at evett, délután 150-et és teszi mindezt 6-szor naponta.

Kép
Kép
szeles4

Csak egy gyors, majd később jövök!

Kiakasztott a családom! Fiús anyukák: ti húzogatjátok a fiúk kukacán az előbőrt???!!! Nekem nem mondta a védőnő, sógornőmnek mondta (ugyanaz a csajszi) és hát a többi családtag is lehurrogott hogy miért nem csinálom. Rémlik mintha erről már egyszer beszéltünk volna. Én úgy tudom 1 éves koráig nem kell hozzányúlni!!! Többiek???????????????? :?: :?: :?:
Vendég

Most értünk haza a bevásárlásból ,itthon ránéztem a telómra és hívtak a Libriből,hogy megérkezett a Babamóka! :evil:
Hát már azért nem megyek vissza,majd holnap.

Zöldi:én is mérem minden kajcsi után,változó mennyit eszik,ha jó napjai vannak 200 körül de mostanában csak 100-140et.Először azt hittem hogy nincs tejem de rájöttem hogy az étvágya nem akkora.
És egy nap hatszor eszik.Így heti 200 körül hízik.

bocika:én sem húzogatom neki,mert nekem is azt mondták hogy nem kell nehogy berepedjen a bőr mert azzal nagyobb kárt teszek.De igazából nem tudom mi lenne a helyes :roll:

KépKép
lyndee

bocika:egyébként engem is van hogy kérdőre von a család egy-két tagja,hogy például adok e neki teát vagy vizet...mert hogy szomjas.De eddig nekem mindenki azt mondta hogy anyatejes babáknak nincs szükség semmi féle pluszra :roll:

KépKép
lyndee

ja és az a legjobb hogy már azt is megkérdezték tőlem ma hogy adok e már neki almát vagy vmi gyümit...jó mi? :?

KépKép
lyndee

Lyndee: köszi, én is így tudtam!!! A családok meg már csak ilyenek!!!

Zöldi: én napközben mérem, tehát 3-szor, akkor úgy 120-170 között eszik. Amúgy 6-szor (néha 5-ször) eszik egy nap. De jövő héten visszavisszük a mérleget, utána már nem tudom megmondani. 800grammot hízott most egy hónap alatt.
Vendég

Boci nekünk tegnap megnézte a doki, és azt mondta nem szabad húzogatni! Nehogy beszakadjon!

Kép

Kép
dcili81

[quote]m írta:a van hivatalosan a tavasz első napja,

Orsi! Avass be! Milyen szímítás szerint?

Habe! Enyim lányom átlag 100-at eszik napi 10*. Tesóm szerint ne aggódjak. Kevesebbet hízott, mint te bébid.

...akkor szervezzünk egy tátrai talit! Ótátrafüred? Nekem az a kedvencem. ;)

Szeles! Akkor neked kb. ugyannannyit puszil be Huncsi, mint Hancsi. Csak nagyobb adagokban.

Boci! Tesó szerint sak semmi huzogatás!

Lyndee! Akkor te bébid ugyanannyi kajától 2* annyit hízik. Hmmm...mindjárt elkezdek aggódni.

Boci! Marcid is dettó, mint Arni. ...bár a tieitek a 3. hónapban híztak 800-at. De akkor is! Na, fene tudja.

Kép
zölddisznó

Csajok, köszi! Megnyugodtam hogy én is jól tudtam! :lol: :lol: :lol:

Zöldi: szerintem sem aggódj. Hannácska biztos ledolgozza a kalóriákat. Nekem a védőnéni mondta, hogy majd most le fog lassulni a növekedése. Bár ez is babafüggő!!!

Cili: akkor ti sem unatkoztok apával!!! :lol: :lol: Ja akartam tőled kérdezni, hogy Dunaújvárosnál az M6-osnál nyílt valami új bevásárló központ és ott állítólag van egy jó babaruha bolt!! Voltál már ott???!!!
Vendég

Szép napot MINDENKINEK!

BOCSÁNAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm, hogy hiányoltok!

Üdv az újaknak!

Most nem próbálom meg bepótolni a kb. 40 oldalas lemaradásomat! Addig tudtalak követni Titeket! :oops:

Újra bekapcsolódom, ha nem bánjátok! :roll:
sinaszi

Ja és egy tegnap készült kép (anyukám csinálta) a két unokatesóról!!! 6 hét van köztük Marci javára!!! :lol: :lol:
Kép Márton és Zétény
Vendég

Sina: SZIA!! SZIA!!!! :lol: :lol: :lol: Hol jártál nászasszony jelölt???!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Zöldi: nekem Arni kicsit lustibb,nem igazán szeret hason lenni és ez a hatszori evés csak nappal van,éjszaka alszik.Hancsid pedig sokat mozog,márcsak a Dévény miatt is.Nem tudom ez befolyásolja e a hízást.
De szerintem mi még most kezdünk belassulni,és vannak olyan napok amikor szinte minden kajcsinál 220-230-190-et eszik.

KépKép
lyndee

Sina:Már nagyon vártunk ám!Kérünk is gyorsan képeket Mesikéről!

Boci:Jól tartod Marcit!Hány kiló most?

KépKép
lyndee

Szia Boci! Szóval az úgy volt, hogy nehezen rázódom bele ebbe az anyaságdologba, osztán nem jutottam odáig, hogy írjak!

Mesivel minden oké, bár rettentő keveset alszik a szentem! Most kezd ráérezni az alvás ízére! :P De nem akarom elkiabálni! Aztán meg sokat voltunk vidéken, ahol nincs net. A héten kaptuk a második oltást, de olyan rosszul sült el, hogy Mesó a másnapot hányással kezdte - na, nem adtunk neki pálinkáskenyert vagy ilyesmi... A dokinéni azt mondta, hogy ez elő szokott fordulni, de általában az utolsó, 3. oltásnál... Azért jó lett volna, ha felkészít, mert én már a lehető legrosszabbra gondoltam. Egyébként szépen fejlődik a kiscsaj: a 3 hós mérés eredménye: 7100 gramm és 64 centi! Volt olyan hét, hogy fél kilót híztunk :) Szóval dagizzuk a kincsemet!

Kép [/img]
sinaszi

Szia Lyndee! Látom, Nálatok is gond a hasonfekvés! Arni támaszkodik már az alkarján, ha hasra fekteted?
sinaszi

Sziasztok!!

Cili:tiszta ügyi Dani ilyen pózt felvenni :D

Sina:de jó h jelentkeztél,és tényleg kérünk képeket :lol: :lol:

Zöldi:én már régóta nem mérem,nincs mérlegem,nem agyalok ezen addig még észre nem veszem h nem lakik jól,vagy tanácsadáson nem mutat jó számot a mérleg

Bocika:nekem védőnő+dokinő azt mondta h nehogy huzogassam neki a bőrt nehogy beszakadjon

Nálunk:hála égnek Olinak elmúlt a láza..azóta sem volt neki,és ma pont olyan mint Boci Marcija volt egész nap alszik :lol: :lol: Én meg megsütöttem Laura kenyérlángosát,meg volt időm Rékával normálisan játszani :lol:

solya051020
Káld

Sina: hát jó súlyban van Mesike az biztos. Már régen lehagyta Marcit. Ja és még mindig szép! Remélem most már jól van!

Lyndee: Marci 6 kiló és 59cm!!! :lol: :lol:

Megyek, vége a sziesztának!!! :lol: :lol:
Vendég

Solya! Köszi az üdvözlést! Milyen jól esik ez! :)

Tejcsivel - lekopogom - mi még mindig nagyon jól állunk! No, de ez látszik a kiscsaj paraméterein! :)

Minket leszúrtak a kezdetleges buksiemelés miatt... valaki tud jó tanácsot adni??
sinaszi

Próbálgatjuk a "hasonlétet", de elég hangosan fejezi ki nemtetszését a kisasszony! :cry: :oops:
sinaszi

Boci! Köszi! :oops:
sinaszi

Sina:Igen támaszkodik de nem telik bele 3 perc és kiabál hogy "tessék engem megfordítani ".Így inkább többször teszem kevesebb időre.
nagyon ari Mesi,szép nagy súlya van! :wink:

KépKép
lyndee

Kép Ez a kedvencem! Ez még február 02-án készült!

Kép Ez most márc. elején! Kép És amikor altatni kell! (Legtöbbször sajna így van!) [/url]

Asszem egyelőre ennyi, mert sok lesz belőlem! :) Megyünk fürdeni!
sinaszi

Sziasztok!

Sina! Jó hogy újra itt vagytok! Mesi nagyon édi!

Musi! Gergő már jól van köszi.

Mi tegnap voltunk nyúzáson, de azt mondták nincs semmi komoly. Megmutatták milyen gyakorlatokat csináljunk, jövő héten megyünk újra és attól függ mennyit fejlődik, lehet, hogy csak egy hónap múlva kell menni megint.

Nem jut eszembe mit akartam még írni. Kicsit depis vagyok és a gyomrom is kezd megint fájni. Régen volt vele problémám.

Kép
Kép
Kép
erika26

Lyndee! Az tök jó! Nekünk a fejét emeli, de a kezét nem hajlandó használni! Egyébként nagyon mozgékony kisbaba, de ez valahogy nem megy! Hiába pakolok elé játékot, villogó bigyókat, színes valamiket stb. Ilyenkor nem érdekli! Egy idő után aztán a fejét kifordítja oldalra és leteszi... Tegnap aztán megpróbáltam a kezeit "alágyűrni", hogy hátha használná, de olyan keserves sírás lett belőle, hogy aztán én is elsírtam magam, hogy milyen hülye vagyok! Valaki nem tud segíteni a kérdésben? ZÖLDI??? Tesód tud valami okosat azon kívül, hogy legyen sokat hason???
sinaszi

Erika! Neked is köszi! És jobbulást!
sinaszi

Hazaérek, és itt egy Sina! SZIA!!!!!!! Kép
Istenem, mennyi sok haja van Mesi babának :D
Hasonlét nálunk is kardinális probléma. Mostanában már forog hátról hasra, és addig minden oké, míg teljesen hasra nem kerül... pedig ez benne a lényeg :lol:....
Esetleg Dévényes néniben nem gondolkodtok?

Boci: tőlem is folyamatosan ezt kérdezgetik (főleg anyósom), de már meg se hallom :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Sina mi volt a baj, hogy nehezen jöttél bele az anyaságba? És most minden oké?
Mesi nagyon szép, és jó súlyban van!

Nálunk pont fordítva van. Dani imád hason lenni, sőt inkább hason van, mint hanyatt. Ez csak nem baj, ugye? Imád nézelődni, meg dumál a tigrisének, és nyúl a játékai után...

Kép

Kép
dcili81

Gabi, Cili! Nektek is köszi, köszi az üdvözlést! Én gondolkodnék Dévényes néniben, de Apa nem kívánkozna ilyenre - mondhatni, hogy nem hisz benne. Én meg hagytam magam lebeszélni, hogy olvastam, hogy gyerkőceitek nagyon elkettyentek tőle... :oops: Tudom, hogy a Kiscsaj érdeke... Ezért jeleztem most védőnéninek, illetve dokinéninek is. Azt mondták, hogy kezdjük el a babamasszázst és ha azt befejeztük, akkor térjünk vissza rá...

Cili! Igazából a baj akkor kezdődött, amikor Mesinek elkezdődött a nemalvós korszaka... 2 hét telt el, mire rájöttünk, hogy semmi csokit, kakaót, mogyorókrémet nem ehetek, mert Mesi felpörög tőle. Akkor viszont már elég késő volt, mert Mesi olyan fáradt volt, hogy attól nem bírt elaludni... Ez aztán hozta a problémákat: kézben kellett ringatni, de úgy is csak sírt, annyira fáradt volt szegény (csukott szemmel feküdt hol a mellkasomon, hol Apa karján - pumában - és csak sírt, sírt). Aztán így nekem a pihenés ohne, mivel Mesi a mellkasomon volt csak hajlandó aludni a kis súlyával kb. 2-2,5 hónapos koráig. Most értünk abba a fokozatba, hogy a kiságyba próbáljuk visszaszoktatni! Éjjel van olyan - pláne hidegfront-hatáskor -, hogy óránként ébred a kiscsaj... szóval lényeg a lényeg, hogy én semmit nem aludtam, és mivel nehezen viseltem, hogy Mesi sír, ezért egész nap cipeltem, játszottam vele - elfelejtettem enni stb. Persze ezért rengeteg csodálatos percet kaptam tőle! Ez tartotta bennem a lelket! Aztán most próbálom behozni a lemaradásomat házimunkában és lassan Apa is megérdemelne egy kis kényeztetést... Nagyon röviden ennyi! :oops: De hát ezen mindenki túlesik, csak általában könnyebben viselik a csajok - én béna voltam! Meg még most is edződöm csak!
sinaszi

Cili! Szerintem a szeretekhasonlenni egyáltalán nem gond! Az a baj, hogy Mesi nálunk csak aludni szeret hason!

Gabi! Hű! Már forog is!? Irigy vagyok!!!! Lehet, hogy mi a súlyunk miatt vagyunk lemaradva??? Ahogy olvasok vissza, úgy látom, hogy mi átlagon felül növesztjük magunkat! Egyébként nem tűnik daginak Mesi. Legalábbis én formásnak, arányosnak látom, de valószínűleg elfogult szülő vagyok!
sinaszi

nos! Mára elköszönök! Jó éjt! Megyek fürödni és emélhetőleg alhatok is kicsit....
sinaszi

Sina! Jeeeeeeeeeeeeee!
Húúú, mekkora haja van!

Erika! Jókedvesedést kívánok!

Sina! Nálunk is ez a bibi - többek közt - ezért járunk Dévényes nyúzóhoz.

[quote]A írta:zt mondták, hogy kezdjük el a babamasszázst és ha azt befejeztük, akkor térjünk vissza rá...

Hogy érti a dokid, hogy befejeztétek? Miért kell azt befejezni? Még ovis gyereket is lehet masszani.

Andy bébije még ilyen kis husi, mint Mesi.

Kép
zölddisznó

Egyetlen kisfiamat fürdés után leraktam a kanapéra, míg "előkészültem" a szopira, és kb. két pillanat alatt hason termett, feltámaszkodott és rám nézett olyan "aggyámáenni!" tekintettel. Apával nem akartunk hinni a szemünknek :lol:

Sina : meg az a két hét, amivel fiatalabb Mesi :wink: Kobold is csak a héten kezdte igazán "komolyan venni" ezt a forgás dolgot. Egyébként meg, ha látod, hogy csinálná, de nem megy neki, rá lehet segíteni. Barátnőm is így csinálja, mert neki 5,5 hós a babája, és tényleg olyan duci, hogy még nem bírja forgatni a saját súlyát.
Dévényes néniről meg annyit, hogy én apa se értékeli túl nagyra, de meggyőztem, hogy vigyük el pár kezelésre, és bízom benne, hogy látványos lesz a változás, és akkor ő is belátja majd, hogy hasznos.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: aranyos lehetett Kiskoboldod.
Hát Marci sem egy forgolódós típus. Persze ha segítek neki csinálja, de azon kívül. Sőt hason sem szeret annyira, pedig kicsinek (na nem mintha most olyan nagy és öreg lenne :wink: :wink: ) majdnem mindig hason aludt. Igaz ha Babamókázunk, akkor tetszik neki a hasonlét, de nem sokáig!!!

Orsi: mi az a homeos bogyó amit tejcsire kaptál???

Cili: Tigris az nálunk is nyerő. Most már csörgője is van Tigrises!!! :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?