Sziasztok,
Witch, én is tökjó dolgokat turkáltam most Gabinak... itt van a szomszédban a turi, és nagyon klassz dolgokat lehet kifogni, vadiújakat is. Imádom! Budapesten ilyen helyre sem jutok el
Az öcsikéd iszonyat szexi
Á, miket beszélek, még jó, hogy a férjem nem olvassa a topicot
Gabi, fogyózol? Nekem is kéne... most már úgyis mindegy a tejemnek lassan, már reggel is pótolni kell, esténként meg már sorozatosan csak 80 grammot tud szopni Gabi
A pizzaszéléből csak egy nagyon picit kapott Gabi, de bulátát rendszeresen adok neki. Kölesgolyót is próbáltam venni, de abból mindenhol csak sózottat láttam. Elnyammog rajtuk, de szerintem eléggé homeopátiás mennyiség az, ami lejut a gyomrába
Bibike, nagyon szorítok Nektek, hogy rendeződjön a magánéletetek. Mindenhol vannak hullámvölgyek, túl kell lenni rajtuk, és szigorúan nem feladni. De hát tudod te ezt, meg fogjátok oldani
Luki, nagyon-nagyon örülök, hogy Falatka füle rendbejött! Miket mondd?
Share, én is egyetértek abban, hogy csak akkor reagáljuk, ha van valami mondanivalónk az illetőnek. Nagyon sajnálom, hogy most ilyen nehéz neked, együttérzek... és félek is, mert már előre látom, mi lesz, ha Gabinak kistesója születik majd (remélem, így lesz!); eléggé el van kényeztetve... viszont én is azt gondolom, hogy a helyzet javulni fog, még ha ez most nem is vígasztal. A bölcsi szerintem sem jó ötlet, nem lenne nyerő, ha Máté úgy érezné, hogy lepasszoltad, szerintem... ennél még a mostani helyzet is jobb hosszútávon. Persze, ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy helytálló...A képek csodásak, annyira szépek a srácok!!!
Jucicuki, tündériek a lányok, és milyen klassz ez a libikóka!!!
Brigi, nagyon édesek a csajszik, és a kutyó is
Brigi nem ébreszti fel Barbit, amikor felébred éjjel?
Mamm, olvasom a blogodat, láttam a fotókat az elindulásról már ott!
Nagyon klassz! A hajad csodás, könnyen megszoktad?
Erika, jobbulást kívánok!!! Látom, nektek is van négylábú barátotok
Rebe, a CD-s ötletet köszi, van egy jó pár kiszuperált, szerintem Gabi is imádni fogja
Bibar, szerintem mi max a Balcsiig megyünk. Jövőre meg Ausztriába a hegyekbe. Van egy tuti helyünk
Benszi, aranyosak a büdösök
Örülök a szemöldöködnek, tudom, hogy ez egy fájó pont volt
Nálunk most az van, hogy Gabinak kijött a bal felső 1-es fogacskája, és a jobb oldali is igyekszik nagyon
Egész jól megúsztuk, minimálnyügivel.
Csajok, szerintetek mikor érdemes kiscipőt adni a gyerek lábára? Már most kell, hogy álldigál állandóan, vagy ráér, ha már jár? És milyet érdemes ilyenkor venni? Köszi a válaszokat előre is!