Új privát üzeneted érkezett!

Luki!
Harisnyát őszre??? Én még a nyárról álmodozom, te már a következő őszről? :lol: :lol:

Vicuska!
A múlt hónapban én is gondolkodóba estem, mert 2 hetet v többet is csúszott a mensim, de aztán megjött, de nagyon fájdalmasan. :oops: :shock:

Fiona!Bibar!
Tesék befogni a gyerekeket a takarításba!Nem lehet elég korán kezdeni!! :lol:

Rebe!
CD-k hogy bírják a strapát? A járás segítő oroszlán nálunk is nagy kedvenc, mi csak Leónak hívjuk.Édesek nagyon! :lol:

Na elteszem magam!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a biztatást, és a tanácsokat. Válaszolni is fogok.
Agnese, neked külön köszönet, hogy szántál rám időt.

Most csak az ígért szülinapi fotók. Ja, és az ajándékok+tapasztalatok:
- Play-doh készlet + hozzá nyújtó deszka, fa: imádja
- tricikli: nem érdekli
- Könyvek, kiemelten Bartos Erika: Anna és Peti - Kistestvér érkezik: nagyon bejött
- torta: főnyeremény
- ruhák: fiú, nem érdekli, Kornélnak akarta adni :)
- Fisher Price csiga: anyós mindig olyasmit vesz, ami kisebb korban jött volna jól; pár napig elvolt vele, aztán megunta (pl. 1 éves szülinapra kapta az "első zongorámat":roll: , de a szándék a lényeg, és Kornélnak milyen jó lesz majd)

A boldog ünnepelt
Kép

Hmmm, hogy is kell ezt?
Kép

Kornél passzívan szemléli az eseményeket
Kép

Klassz ez a Play-doh készlet!
Kép

BOLDOGSÁG!
Kép

Nyam, nem is rossz ez a torta!
Kép

Kép

Kép
Kép
share

Share
jaj nagyon jók a szülinapos képek!pici és nagy is egyaránt édesek :P :P

Fiona
már 3 napja nem fotóztam :shock: :shock: :shock: majd valamikor csinálok és akkor rakok :wink: jók a fiú képek :lol: :lol:

Brigii
én próbálom,de nem akar :shock: na majd a következő lány lesz és ő takarit :wink:

én már annyira várom a nyarat,nyaralást :wink: :wink: tényleg lányok ti hova mentek a babákkal nyaralni??nekünk idén csak balcsira futja majd,akartunk tengerre menni de hát ugye.......de én már a balcsit is nagyon várom,kiváncsi vagyok Olivér mit kezd a vizzel,még soha nem fürdött máshol csak a kádba :oops: :oops: egyszer tavaly kismedencébe raktam de utálta :cry:

bibar

Csajok!
Most csak Luki és Fiona szemét jöttem javítani!
Majd reagálok késdőbb csak jön anyu lefoglalja a kis büdösöket én meg takarítok!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Share
Olyan helyes kispasid van :D (vagy is kettő :D )Jó ötletet adtál ajándék ügyben,uncsitesóm kislányának nem tudtam eddig mit kitalálni,azt hiszem ilyenje még nincs.

Bibar
Édesek a manók :D

Fiona
Nálunk is ez van!Mindent pillanatok alatt megun és csak az érdekli amit nem szabad!Zsinór,konektor,a babakocsi koszos kereke.

Bibar
Mi Horváto-ba szerettünk volna menni,de mindenki lebeszélt róla,hogy ilyen picivel ne induljunk el.Így mi is vagy Balcsira vagy Zalacsányba megyünk.

Iwiwen írtam Napcsinak,Shanonnak és Lippának.Eddig Lippa válaszolt,mindenkit puszil. Nagyon el van havazva,talira szeretnének jönni és majd bekukkant ide is.
gabicsibe

Jajj lányok, köszönjük a gratulációkat, manó tegnap este 11 től ma reggel 8ig aludt, csodálatos :)
Nekem viszont megjött, hívhatom a dokim...

Rebe!

Édesek a lányok, jók a képek gondolom a cd fogyóeszköz :)

Fiona Drága!

Eljön a tavasz, és Bencus is mehet, amúgy kb. ugyan úgy vagyok mint a fiad, csak az ajtót nem püfölöm, de még az is eljöhet. Mennék már hatalmas sétákra :) Amíg jó idő volt 2-3 órát is ségáltunk a manóval.

Share!

Garatula a kis szülinaposnak :) annyira aranyos, Kornél pedig fergeteges pofit vág:)

Benszi!

Nagyon szépek az ikrek, nem csodálom, hogy mellettük csak segítséggel tudsz takarítani, én néha a munkámhoz sem jutok pedig csak egy manóm van, és még nem is jár... :shock:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Gabi
de ügyi vagy hogy irtál nekik :lol: :lol: jó lenne ha jönnének :wink: :wink: mi is horváto-ba akartunk menni :oops: :oops: látom Benszi helyett is Bibart irtál :lol: :lol:

Benszikém
jaj de cukik,az a rövidgatyós sapkás kép,hááát azt megzabálom :lol: :lol: takaritsál szépen ki,holnapután megszáll a titeket a Bibar family :P :P

bibar

Hűűű csajok!
Nem voltam pár napig és alig tudom követni a dolgokat! Bocsi, hogy nem írok külön mindenkinek....

Nagyon szépek a gyerkőcök, úgy szeretem nézegetni a képeket! :)

Vicuska!

Mire ideértem Benszi már válaszolt a hennás kérdésre. :)

Witch!

Ati is végig aludná az éjszakát, csak Ő elég korán fekszik.
Általában 8-kor már alszik, és 3-4 óráig bírja. Ha később feküdne Ő is átaludná az éjszakát, csak délután nem nagyon alszik és fürdésre mindig nyügi. Pont mire apa hazajön.
Szegény mindig azt hiszi, hogy Neki szól a hiszti.
:?

Gabi!

Minket is érdekelne a tali....:)

Most mennem kell, mert megébredt....

Majd még jövök

Kép
nika28

Nika

8-tól 3-4-ig az nagyon szuper!!! :D

Benszi

köszi hogy gondolsz szemem épségére :D tündériek :D

Gabi

de jó hogy írtál nekik,nagyon jó!!!!! :D :D

Share

Máté olyan szép(Kornél is :wink: ) és olyan nagyfiú már :D H
Hogy vagy?

Bibi

nem eltűnni!!!Képek????

Brigi

tudod ki gondol az őszre.... :lol: :wink: Csak a májusi talin nem bizti hogy nyárra vennék harit.... :lol: :lol: de olyan szépek,nagyon szeretnék :D

Witch

miért nem szabad megjönnie??Nekem fél év után megjött,de nincs PCO-m,ha jól emlékszem amiatt írtad,de nem értem

Kép
lukrécia

Mindenkinek köszönöm a dícséreteket a kis büdöseimről!

Luki!
Ezentúl csak Dr.Benszinek hívj :lol: :lol: :lol:

Bibarka!
Még jó,hogy takarítok,mert különben megszólnál :wink: :lol: :lol:
Készítsd a szombati seggnövesztést :lol:
Befigyeljen egy kis túrógóc az íze végett?

Witch,Nika!
Grat a jó alváshoz! :lol:

Fiona!
Édes a pasid! :lol: Én nem adatnám be az oltást,amíg folyik az orra!

Vicuska!
Ha már többször volt mensi csúszás,miér tnem mész el a dokival megnézetni miért van! :roll:

Share!
Cukik a gyerekeid! :D

Agnese!
Jó,hogy két ilyen szuper alkalmazkodó törpéd van! :P

Brigii!
Annyira nagyok a csajaid és szépek! :D

Jezsoerika!
Jobbulást nektek! :wink:

kibújt végre Balum 12.fog ötödszörre! :P :P Dórimnak már két szemfoga is megvan. :lol: Éjjel fél4-4-ig alszik két napja mindkettő!Végre! :lol: :lol:
Olyan rohadék szél van,nem merek velük kimenni,pedig jó lenne!
Tegnap vettem a skacoknak Salus cipőket és szandikat!Anyu is kapott egy Shollt.
Vendég

Benszikém
mi van cipőosztás volt???remélem nekem is osztanak egyet :lol: :lol: túrógombi????na ne,akkor tényleg száz kilósan jövök haza :oops: :oops: na végre kibújt az a kis fogacska,képzeld mi 6 napja kb 5 ig 6ig alszunk este 8 tól :lol: :lol: :lol: ezt élvezem,no de majd beindul egy ujabb fog :twisted: :twisted: fú az a turógombi bizti kell??tényleg diétáznom kéne :oops: na majd holnapő még értekezünk :wink: pusz

Luki
:P :P neked mi a véleményed a túrógombiról?? :P :P :P tudom hogy úúúútálod :wink:

bibar

Bibarkám

a hideg is kiráz :twisted: :twisted: fúúúúj :shock:
Isten ments hogy sportos alakomat,izmos hasamat ilyennel bombázzam :lol: :lol: Mekkora mázli hogy nem leszek ott :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért szolidarításból lehet főzök én is aznap :wink:

Kép
lukrécia

Bibarkám!
Csak kérdeztem,hogy kő-e!De van egy sanda gyanum :lol:Irigy az alvásod miatt!

Luki!
Neked addig majd elküldjük mélben a túrógombit,amíg nem látom,hogy előttem fogsz enni ilyet élőben:lol:

Aztat nem is mondtam nektek,hogy kedden voltam kozmetikában!Kiszel szemöldök leugrott és nyomattam egy kis ultrahangot is,de kell a jövőhéten is mennem,mert elég fáradt a bőröm,no meg baromi jól esett!
Ma meg vágok egy fru-frut magamnak asszem
Vendég

Bibar-Luki-Benszi,
itt ülök, és röhögök... :D :D :D :D :D :D

Én is kérek túrógombit! :P

Benszi,
nektek volt már Salus cipőtök? Majd mesélj hogy vált be, én is azt akarok a csajomnak...

Na tessék, elkezdtem írni, erre felébredt Zsófi...

Majd még jövök!

Kép

Kép
mamm

Benszi, Kira, akkor mit csináljak a fejemmel? Help! Színezők??
Benszi, eddig csak 1x csúszott szeptemberben, azóta sem, és előtte sem

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Csajszik

ez a salus cipő olyan jó?Még nem is hallottam róla.Le vagyok maradva?Nekünk elefanten meg superfit van.Milyen ez a salus?

Vicuska

akkor most mi van? :roll:

Mamm

új séróról fotó????Meg azt a kis szépséget is minden oldalra!!!!

Kép
lukrécia

Mamm
új sérót akarumk!!!!!!!!!!!!!!!!!és tényleg Zsófi babát is :P :P

Benszikém
nekem is lett oldal fru fru mult héten :P :P na ne vidd tulzásba a kozmetikust,mert még irigy leszek :wink: :wink: na azért a lábamat megmutatnám,már fonni lehet :shock: :shock: tényleg fotózzuk le Lukinak,hogy lássa:)))

Lukikám
na majd erősen gondolunk rád amig esszük :lol: :lol: én sem hallottam még erről a cipőről,mit tud és hol lehet kapni???

bibar

Salus cipő!
Olyan,mint a Siesta,Melania,Elefanten.Bár a Siestáról megoszlanak már a vélemények!Ortopéd dokik javasolják.Lehet receptre is méretre csináltatni ilyet!Esztétikus a kinézete!Nincs benne semmilyen emelés!7000ft körül van.Bp.-en két helyen és Budaörsön is lehet kapni!

Bibarka!
Jó,lefotózzuk a lábadon a fonást Lukinak :P :P :P :P :P
Kiváncsi vagyok az oldal fru-frudra :wink:

Mamm!
Ne csak rötyögj rajtunk,hanem csinálj az új hajadról képet! :wink: Még csak most vettem neki,de amikor a boltban rájuk adtam jól érezték benne magukat

Vicuska!
Asszem sima barnára festeted a hajad ugye?Akkor a legegyszerűbb,mert veszel barna hennát,max az ősz hajak világosbarnák lesznek benne!Olyan lesz,mintha bedobtál volna egy lájtos melírt
Vendég

Na, itt is vagyok! :wink:

Brigi,
a harik engem is érdekelnek! Annyira aranyosak! Vagyis a csajok az aranyosak, és nagyon jól áll nekik az egyforma harisnya! :wink: :D

Rebe,
hát remélem igazad lesz, és nyúlik még az én csajszikám is. :wink: Mindig nézem ám az iwiw-en a képeiteket! :wink:

Share,
nagyon jók a képek! Látszik mennyire tetszett Máténak a torta! Te sütötted? Nagyon szuper! :)

Vicus,
azért én még reménykedek helyetted is, jó? Hátha! :wink:

Benszi,
köszi az infót Salus ügyben. Majd megnézem én is jövő héten. Nem tennél fel képet azokról amit vettél?

Bibar,
mi nagyon szeretnénk Ausztriába menni nyaralni, de nem hiszem hogy összejön. Apáék cégét is erősen érinti a válság... :cry: Pedig olyan tuti helyek vannak ott... Hüpp-hüpp...

Gabi,
nem szoktál Ringatóra járni a Fonóba?

Na, akkor teszek képet!

Kép nagyszemű kicsi lánykám

Ezeket meg inkább csak kicsiben....

Kép előtte Kép utána

Kép

Kép
mamm

Sziasztok

Nem tüntem el ,ha nem is minden nap de probálok jönni :wink:
Minden baba gyönyörüséges.

Mamm
Ha jól mértem le a lányom akkor 80cm.
Gratulálok az elinduláshoz :lol:
Gyönyörü a lányod azok a szemek :lol:
Szerintem tök jó lett a hajad. :wink:

Witch
Nekem pont a Bebe szülinapja elött jött meg egy pár nappal , és kb 2 hónapja hagytam abba a szoptatást.

Benszi Bibar Luki
Én is szét röhögöm magam rajtatok, birlak titeket nagyon :lol:
Lehet én is csinálok túró gombocot,és gondolok rátok :wink:

Luki
Aranyos vagy nagyon hogy hiányolsz :D
Miket mond a Falatka?

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Az igért képek :wink:
Kép Kép Kép Kép

Kép
bibike27

Mamm
hú a szelid szépségből egy dögös amazon lett :P :P :P nagyon jó a hajad :wink: a lányod meg csodaszép,annyira édes pofika :lol: :lol: Ausztriaba tényleg olyan gyönyörü helyek vannak,én is megnézném :wink:

Bibike
atyaég mekkora már Betti,nagyon szép nagylány,és az a csatt a hajában,megzabálom :lol: :lol:

úgy látom kell egyszer csinálni valakinél egy közös túrógombóc partit :lol: :lol: :lol: úgy látom Mamm és Bibike isgombóc rajongók :wink: :wink:

bibar

Hű, Mamm, micsoda stílusváltás! Jól áll :!:

Bibike, csodaszép a nagylányod!

Share, szuperek a szülinapos képek!

Judit

jucicuki

Mamm, nagyon jó döntést hoztál, szuper lett a hajad! Nagyon el lett találva!

Én is imádom a túrógombit!! Ide vele!!

Bibike, nagyon édes Betti, na, az a kép ahol "eszik". Már látom is, hogy hol kötött ki a kaja egy része..vagy nem? Már ügyes? Mert Ramira is rátört az "egyedül eszem" mozgalom, hááát...

Share, micsoda jó kis szülinapos képek! És a torta! Milyen ízű volt?
Mi már elterveztük, hogy Rami 2. szülinapjára Teletubbies torta lesz, na persze ha addig nem tör rá valami új filmes őrület. :lol:

Benszi, végül is én is így gondoltam, ahogy írod, valamit muszáj lesz kezdenem az ősz hajammal, de egyszerűen nem lehet festeni.Ez van. Akkor meg marad ez..nagyon hiú vagyok a hajamra, nem bírom elviselni az ősz lenövést!
Köszi a választ!

Én napok óta nagyon szarul vagyok, olyan mintha lázam lenne, de nincs. Tegnap este is csak feküdtem, még spinningre sem mentem.
Remélem nem influenza!

Kép

vicuska2007

Mamm!
Kúva jó lett a hajad,sokkal jobb,mint az előző :P :P
Hétfőre lesznek meg a cipők,mert színben nem volt olyan,amit szerettem volna,de teszek fel majd képet.Semmi extra nincs benne!
Gyönyörű a nmagyszeműd :lol:

Bibike!
Mennyit nőtt Betti mikulás óta,olyan kis szépke és milyen ügyes,hogy egyedül eszik! :lol:

Vicuska!
Gyógynövényben kapsz por hennát,amit csak forróvízzel kell összekeverni.Csinálj már mégegy tesztet! :roll:

Bibarka!
Ma beszéljünk.
Vendég

Éjjel 2-kor kelt mindkét kis büdös és fél 7-ig alvás vergődést játszottunk!
Balunak durrant be a szemfoga!Vége lehetne már!
Ja és Dóri ma levette a rugdalózó pizsijét egyedül!A kis luvnya :lol:
Reggel olyan cuki voltak,egymást etették párizsival és sajttal,közben fennhangon röhögtek egymásnak :wink:
Arról nem is beszélve,hogy kovászosubi függők lettek a kölkök!
Tiszta anyjuk :wink:
Vendég

Vicuska
na még egy gombócparti jelölt :lol: :lol: :lol: figyu,csinálj már ujra tesztet!!!!!nekem terhesen volt ilyen forróság érzetem :oops: :oops:

Benszikém
akkor jó éccakád volt :shock: :shock: nekem sem volt jobb,4 től migrénes fejfájásom volt,persze hánytam is szokás szerint :cry: :cry: szegény uram idözött Olivérrel,mert persze ő is felébredt :oops: :oops: édesek lehettek ahogy etetik egymást :wink: :wink: ja és Olivér is imádja az ubit,mondjuk én csemegét adok neki mert énj is azt szeretem :lol: :lol:

Gabi
jelentkezett Napcsi???nekem még nem irt vissza :cry: :cry:

bibar

Bibarkám!
Job lett a fejed?holnapra aludd ki!
Csemegét is megeszik ezek! :lol:
Vendég

Bibar-Benszi topik megfelel? :P :P :P
Vendég

Ma annyi dolgom van mint állat!
Felmosni,felporszívóznimert jönnek vendégek holnapra,nehogy mán megszóljanak,mert olyanok ám :lol: :lol:
Postára menni,bevásárolni,teregetni és akkor még van két büdösöm is! :roll:
Vendég

Bibarkám!
Holnap uzsira lesz meg a túrógombócod,mert délre hozzák a tehenészetből az igazi túrót meg a tejfölt :lol: :wink:
És ez nem vicc!Tényleg! :lol:
Vendég

Lányok, az ördi-bördi nem hagyott nyugodni, így csináltam ma is egy tesztet, persze negatív, úgyhogy ennyi. Majd csak megjön. Nem is baj, az endometriózisnak úgy sem jó ha megvan.

Iszonyúan fáj a gyomrom és rosszul vagyok. Csak feküdni birok, Rami meg játszana. Haza rendeltem a férjem..ennyi is vagyok mára..

Kép

vicuska2007

Vicuska!
Sajnálom :cry: :cry: :cry:
Lehet benyeltél valami vírust!A sógoromnak láza van és a gyomra görcsöl :roll: Ő vírust nyelt be!
Vendég

Benszikém
látom milyen sok dolgod van :lol: :lol: :lol: tehenészet????az is van a kertetekbe??nem is láttam múltkor :shock: :shock: na most már takaritsál ám mert ellenörzöm!!! :lol: de ha marad egy kis kosz az sem baj,játszóruhába megyünk :P /3 kor jön az uram és megyünk ruhát venni,mert nincs egy rongyunk se :lol: /anyuéknak lepasszolom a bébit :oops: :oops:

Vicuska
a francba,no de akkor jobbulást :oops: olyan nehéz gyerek mellett betegnek lenni :cry: :cry: remélem urad hamar hazaér :oops:

bibar

Ö, nem is tudom irhatok-e ide a Bibar-Benszi topikba Gabicsibe néven :oops: :lol:
Szerencsétek van,hogy holnap nem érek rá,mert különben én is társulnék a túrógombocos buliba :D pedig közel leszünk hozzátok!

Bibar
Még nekem sem válaszolt és még el sem olvasta!

Vicuska
Sajnálom,hogy nem sikerült a spontán :( Viszont gyógyulj meg mielőbb!!!

Mamm
Még nem voltunk,de ha te ismered és jómkipróbálhatjuk!gyönyörű a lányod!A hajad tényleg egy óriási váltás volt,nagy mersz kell hozzá az biztos!Viszont egy új Mamm lettél :D és jól is áll!

Lányok!
Mit szólnátok a Május 23.-ához?Csinálom a táblicskut és úgy veszem észre ez az időpont 99%-ban mindenkinek jó!
gabicsibe

Benszikém, ha ide írogatsz, nem végzel ám a sok dolgoddal, aztán megszólnak azok a fránya vendégek :lol: :lol: :lol:

Vicuska jobbulást!

Judit

jucicuki

Briggi!

Merre találjuk meg holnap Emberedet????

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Witch, én is tökjó dolgokat turkáltam most Gabinak... itt van a szomszédban a turi, és nagyon klassz dolgokat lehet kifogni, vadiújakat is. Imádom! Budapesten ilyen helyre sem jutok el :( Az öcsikéd iszonyat szexi :D Á, miket beszélek, még jó, hogy a férjem nem olvassa a topicot :D

Gabi, fogyózol? Nekem is kéne... most már úgyis mindegy a tejemnek lassan, már reggel is pótolni kell, esténként meg már sorozatosan csak 80 grammot tud szopni Gabi :( A pizzaszéléből csak egy nagyon picit kapott Gabi, de bulátát rendszeresen adok neki. Kölesgolyót is próbáltam venni, de abból mindenhol csak sózottat láttam. Elnyammog rajtuk, de szerintem eléggé homeopátiás mennyiség az, ami lejut a gyomrába :D

Bibike, nagyon szorítok Nektek, hogy rendeződjön a magánéletetek. Mindenhol vannak hullámvölgyek, túl kell lenni rajtuk, és szigorúan nem feladni. De hát tudod te ezt, meg fogjátok oldani :)

Luki, nagyon-nagyon örülök, hogy Falatka füle rendbejött! Miket mondd? :)

Share, én is egyetértek abban, hogy csak akkor reagáljuk, ha van valami mondanivalónk az illetőnek. Nagyon sajnálom, hogy most ilyen nehéz neked, együttérzek... és félek is, mert már előre látom, mi lesz, ha Gabinak kistesója születik majd (remélem, így lesz!); eléggé el van kényeztetve... viszont én is azt gondolom, hogy a helyzet javulni fog, még ha ez most nem is vígasztal. A bölcsi szerintem sem jó ötlet, nem lenne nyerő, ha Máté úgy érezné, hogy lepasszoltad, szerintem... ennél még a mostani helyzet is jobb hosszútávon. Persze, ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy helytálló...A képek csodásak, annyira szépek a srácok!!!

Jucicuki, tündériek a lányok, és milyen klassz ez a libikóka!!!

Brigi, nagyon édesek a csajszik, és a kutyó is :) Brigi nem ébreszti fel Barbit, amikor felébred éjjel?

Mamm, olvasom a blogodat, láttam a fotókat az elindulásról már ott! :) Nagyon klassz! A hajad csodás, könnyen megszoktad?

Erika, jobbulást kívánok!!! Látom, nektek is van négylábú barátotok :)

Rebe, a CD-s ötletet köszi, van egy jó pár kiszuperált, szerintem Gabi is imádni fogja :)

Bibar, szerintem mi max a Balcsiig megyünk. Jövőre meg Ausztriába a hegyekbe. Van egy tuti helyünk :)

Benszi, aranyosak a büdösök :D Örülök a szemöldöködnek, tudom, hogy ez egy fájó pont volt ;)

Nálunk most az van, hogy Gabinak kijött a bal felső 1-es fogacskája, és a jobb oldali is igyekszik nagyon :) Egész jól megúsztuk, minimálnyügivel.

Csajok, szerintetek mikor érdemes kiscipőt adni a gyerek lábára? Már most kell, hogy álldigál állandóan, vagy ráér, ha már jár? És milyet érdemes ilyenkor venni? Köszi a válaszokat előre is!

Kép
elan

Ja, én bolond, elfelejtettem a képet :) most pótolom.

Kép
elan

Elan

jaj hát itt egy mini-Elan a végén :lol: méghogy nem hasonlít.... :lol: :wink:

Bibi

hát ez hihetetlen mekkora lett ez a leányzó!!!!Nem semmi!!!!Nagyon-nagyon édes!

Elan,Bibi

néhány szót mond Falat pl:hoppá,jaj,cica,mjau,hát kb ennyi :roll:

Mamm

azta,ez aztán bátorság a köbön!!!Így jobban hasonlítasz Zsófira ám :wink: :lol:

Vicuska

de kár :( akkor mi lehet ez?Jobbulást.

Benszi-Bibar

na most már épp ideje hogy találkozzatok :lol: :lol: képeket kérünk! :D Jó gombizabálást,vasárnapra azt rendeltem anyóstól....spontán ötlet.... :wink:

Kép
lukrécia

Gabi
irhatsz :lol: :lol: sőőőt kötelező :wink: hol leszel aznap?tényleg valamikor össze kéne hozni a túrógombi rajongókat :wink: :wink: jó a május 23!!az még messze van,mindenki tud tervezni.
helyet sikerült megnézni?kéééépet a fiadról!!!!! :wink: :wink:

Juci
ááá nem szóljukmeg,legfeljebb nem megyünk többet :P :P bár megbeszéltül hogy ne vigye túlzásba a takaritást,majd fekete zoknit adok a gyerekre :oops: :oops:

Elan
jaj annyira édes a kimanód :lol: :lol: cipőcskét én pedipedet vettem elöször kb 8 hós korában,ez babakocsi cipő volt de simán leraktam benne bárhol,sőőőt amikor még csak négykézlábazott már ebben nyomta :wink:

Lukikám
majd csörgök,aztán nyomjuk a képeket csak győzd nézegetni :lol: :lol: á szóval anyóska is ezt csinál,igy könnyű :oops: :oops:

csajok hétfőtől én is nagy diétába kezdek,ma gatyát akartam venni és nem kaptam!!!!szoritott mindegyik,no a molett részlegre nem mentem,pedig a férjem elöször oda akart vinni :shock: :shock: na aztán nem szóltam hozzá egy ideig :twisted: szóval hétfőtöl diéta,10 kg -t kell leadnom!!!!hétvégén még jól bezabizok :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibarkám

jaj de jó,mindenki fogyózzon hátha én is erőt kapok!!!Úgy nincs kedvem,de nagyon kéne!!!!
Nyugodtan árassz el a képekkel,imádom :D

Kép
lukrécia

Bibar
Még nem sikerült elmenni,de érdeklődtem másoktól és ismerték,nagyon dicsérték.Diósdon leszünk,anyósomék ott laknak és most mi vagyunk a házőrzők :D Képet nem tudok rakni,nem lettek valami jók :( vagyis deeee ma készült a kádban :D

Kép
Kép
ezt a fényképezőgépen találtam,már el is felejtettem hogy csináltam
Kép

Elan
Igen elkezdtem,mert már nagyon idegesítettem saját magam.Reggel műzli,ebéd husi salátával,vacsi 1 joghurt vagy felvágott, sajt kenyér nélkül.Le is ment már 1kg!ja és még van rajtam 13 minimum!Tejem már nem sok van ezért is volt bátorságom elkezdeni.Cipőt most kaptunk egyet,de semmi extra.Én szeretnék majd egy normálisat venni,mivel Boti már sétál.
Nagyon helyes a pasid :lol:

Benszi
csillog-villoga a lakás? :D Jó mulatást nektek!
gabicsibe

SZiaztok!

Csak gyors bekukk, átfutottam csak nem olvastam teljesen vissza...

Luki!

PCOm is van, de én az endomertiózis miatt kérdeztem...

Elan!

Köszi öcsi nevében is :) GÁbort még mindig imádom :)

Vicuska!

Endometriózisod van? Nekem is és nekem szopi mellett megjött... MEgyek a dokihoz, nem tom mi lesz...

Gabicsibe!

Boti egyszerűen fantasztikus:)

LÁNYOK!

Nagy kérdésem van. A kézi mellszívóm egy rakás kaki pedig avent, semmit sem szív, néha elkapja az ütemet, de mire ez összejön megőszülök. Elektromosat szeretnék venni... Melyik a jó? Medela? Avent? PEsztonka? TOmmee Tippee? Segítsetek !!!

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Juci,Gabicsibe!
Csillog-villog a lakás,de Bibarka gyereket azért tényleg csak fekete zokniban engedjük be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibarkám!
Holnap szétzabálod az agyad!Dagirészleg neked?:lol: Mennymá!!!!Kap tőlem az urad holnap!

Luki!
Túrógombócos lábfonogatós képet kapsz tőlünk ígérem!

Gabicsibe!
Gyertek ti is át délután,lesz túrógombi :wink: :lol:
Írom privibe a számom és csörrenj rám,oszt gyertek a minitalira!
Nagyon cuki a fiad!Ja és a 23.-a részemről ok!

Elan!
De édes ez a Gabi fiú!Tiszta anyja! :wink:
Vendég

Witch!
Nekem elektromos Aventem volt!Bejött arra a rövid időre!
Vendég

Elan!
Képzeld nem kell fel a Barbi a Brigi sírására! :lol: Szerencsére! :lol: Akkor kell csak fel ha ő is nyügis.(fogzás) Már várom, hogy a Brigi is végig aludja az éjszakát, de olyan MÉG nem volt!!!! :cry:

Judit!
A 2-es piacon árul, az autó szalon felöli kapun kell bemenni, és ott árul rögtön balra a sarkon egy szép szál legény!! Rögtön mellette egy fehérneműs van.De az iwiwen nézd meg a képét hogy tuttira menj! :lol: :lol: :lol: Gyerekeket viszitek? Mert akkor felismer titeket. Mondtam, hogy mentek.pusza! :wink:

Mamm!
Azt hittem hogy csak elöl vágattad le? Hosszú volt? Így biztosan egyszerűbb neked.Kényelmesebb.A szemüvegedet sem raktad fel az új frizus képnél figyeltem, totál look???(így írják) váltás! Csini! :wink:

Bibike!
Nagyon sokat nőt a leánykád!KIscsajszika lett ő is! :lol: :lol:

Látom mindenki a fogyókúra lázában ég, háát én is égnék de még rá kell startolnom úgy igzából! Majd jön a jó idő és futok!!(a gyerekek után) :lol: :lol:

Kép

jó éjt! Brigi :wink:

Kép
brigii

Witch
nekem a medela elekktromos volt a nyerő,és azt sok embertől halottam hogy bejött.

Gabi
jaj megzabálom a kádban,annyira édes :P :P méghogy noncs képed :wink: :wink:

Benszikém
egész éjjel aludt Olivér,6 kor kelt :P :P :P rákészült a délutánra :wink:

Lukikám
futógépet akarok!!!!!! :oops: :oops:

Brigi
jaj de édesek,istenem az a hajacska a rózsaszinnek :lol: :lol: :lol: melyikük is?????de meggyömöszölném őket :oops: :oops: :oops:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?