Sziasztok!
Kristinka - üdv köztünk, kérjük a képet a babódról
Vitaminkészítmény - a kötelező D-vitamint adom minden nap reggel. Milyen vitaminkészítményre gondoltál Zsuzsu?
Kanál - nálunk TT kanál van, nagyon szuper, hőre változik a színe, ezzel adom a gélt, a D-vitamint, vasat, folsavat és majd a HT-nál is ezt fogom használni, ez az:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25
Becenevek - úrég, nálunk iszonyat mennyiség van, nem hívjuk Lottinak, a leggyakoribbak a Pömpi, Pömpő, Pömp, Nyunnyi, Gömbőc, Csipi, de vannak időszakosak is, ami jön, aztán valahogy elfelejtjük és jön helyette más.
Zsuzsu - és kitartást anyóshoz!
Honnan jött a Rozi?
Dalma - köszi, talán majd beáll 4 óránkénti evésre, pl. ma úgy volt és 5X evett, de ez annak köszönhető, hogy aludt de. 2 órát és aztán du. 1,5 órát, így eltelt 4 óra a kajálások között. Majd a HT ha beindul, biztos változnak a dolgok, engem amúgy nem zavar, hogy fel kell kelni hozzá, felkelek, szopikázik és aztán alszik. Nem is gondoltam rá, hogy megterhelhetem vele a gyomrát, mert azt hallottam, hogy az anyatejet nagyon hamar emésztik és nem is lehet vele túletetni, ha meg az előtejet eszi, az szomjoltó.
Clau - na, nálunk dettó, 9 körül eszik és 10-kor már alszik és nem szeretném ezt az alvás dolgot tovább tolni, szerintem nem lenne jó, ha 11-kor még fent lenne a gyerek. Főleg, hogy akkor már én is alszok és hát párom is dolgozni megy másnak.
Szöszke - gyógyszertárban vettük a miénket. Remélem hamar túljuttok rajta, nagyon gáz volt nekünk az a 2 hét, amíg szívni kellett a nózit, előtte meg fújtuk a tengeri sóssal és szegényke úgy utálta
De muszáj volt!
LKata - de édi Norbika, egyem meg, igazi tömör gyönyör
Nagyon elmélyülten tanulmányozza a hőmérőt
Nyugtonmalac - merre vagy???
Ja, beszerzünk holnap egy jó adag habitapit, képzeljétek, Lottika úgy beindult forgás terén, ma és tegnap is többször hátról hasra fordult, a játszószőnyeget kinöttük, felborítja a hídat rajta és ahogy hasra fordul, már lelóg róla. Hihetetlenül beindult 2 nap alatt, ez most nagyon megy neki. Dobok pár képet...
ezt műveli
borul minden
egy percre mentem ki, mire visszajöttem, már törölte a port a dvd-kről
Vaterán nyertem a pihiszéket, ez lesz az etetőszéke is, amíg nem tud ülni, de nagyon szereti
Na mennem kell, jó éjt mindenkinek!