Sziasztok
Meg a sok gratula, Mese meg csak kapkodja a fejét. Például eszem se jutott Hanzi névnapot keresni a naptárban. És már Szirom, meg Manó névnappal is gondban vagyok újra.
De már érik bennem az elhatározás, hogy veszek egy névnaptárt és ide teszem a gép mellé. Csak tudnám, hogy hívnak benneteket.
Krisztocsra azért van ötletem
Na jó, a többiekre is, csak lehet, hogy jót szórakoznátok rajta
Majd a talin előadom. Remélem, sikerül addigra megpuhítanom az embert. Egészen jámbor és jóindulatú, de Pesten nem szeret vezetni. Annyira nem, hogy szerintem még nem is vezetett soha ott.
Hanzi,
Akkor boldog Hanzi névnapot
Az nagyon jó ötlet volt, hogy összeszedted a babák szülinapját és nagyon édes tőled, hogy így számon tartod mindet.
Amikor olvasom, mindig elszégyellem magam. Én csak Mátét tudom, hol tart
De fogok pótolni.
Ügyik vagytok, hogy így rá tudjátok bízni másra a babát. Én nem mertem soha sem egyedül hagyni, most meg ha 20 percig nem lát, akkor már néha nagyon oda van. Meg hát nem is eszik rendszeresen, emiatt sem lehetne másra bízni. De azt hiszem, már nem csak ő, de én is elszoktam ettől. Kíváncsi vagyok, mikor jön az, hogy szeretném valakire rábízni. Azt hiszem, kicsit túlzottan tyúkanyó vagyok.
Krisz,
Máté nagyon jól belehúzott, lehagytatok minket mérföldekkel. Annácskát ma mérték, 62cm és 6240 gr. Izgultam is, mert Sziroméknál a havi fél kg. mondták minimumnak és Annácska meg csak 30dkg-t hízott. Eleinte hetente hízott ennyit. Ráadásul én tudom, hogy már két és fél hete is 6200gr volt! De képzeljétek, két napja 11 órát átaludta este egybe. Ötkor mondjuk felkelt, de egy panasz nélkül beszélgetett az ágyában egy fél órát, és aztán visszaaludt. Ehhez képest elég nagy csalódás volt, hogy tegnap este újra kétszer kelt
Szegény ma kapott oltást
Már az elsőnél sírt nagyon. Annyira felvettem volna
És akkor még jött a második. Én még ennyire sírni nem is hallottam. Mondjuk gyorsan megvigasztalódott, de pár percig azért hüppögött. Most viszont egyelőre megint semmi baj.
Krisz, ti már túl vagytok rajta?
Látom, hogy rajtunk kívül már mindenki hozzátápizik. Lehet, hogy nekünk is el kellene kezdeni, nem tudom. Azért egy kicsit aggaszt, hogy ennyire nem hízik. De lehet, hogy ez normális. Végül is ha a doki nem aggódik, akkor talán nincs is miért.
Szirom,
Én biztos megvenném a megypirosat. Nekem az a kedvenc autószínem. És csini nagyon a kocsi, megnéztem én is. Mondjuk én Manó cipőjében, nincsn autó meg mostanában nagy eséllyel nem is lesz. Ráadásul negyedszerre kaptam jogosítványt, akkor is csak megsajnáltak
Egyszer még vizsgán az anyukámat is majdnem elütöttem
Éltem egy évet az USA-ban, ott vezettem automatát, hát avval sem remekeltem
Na jó, mára lelövöm magam. De igyekszem sűrűbben jönni, hátha akkor nem feltűnő, mennyit beszélek.
Mese