Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nálunk is front van! :x Mármint a gyerekeknél! :twisted: Ádámot csak hétfőn vittem oviba,mert kiderült hogy megint hányás-hasmenés vírus van :twisted: A múltkor is elkaptam tőle és így inkább nem engedtem.De rossz döntés volt :twisted:

Csöre:örülök neki,hogy minden rendben! :D Mi kb 2 hét múlva megyünk vissza :roll: Remélem akkor már minden rendben lesz :roll: Kép

EZt a bodyt Apától kapta :D Az van ráírva,hogy :Szuperbaby :lol:
tünde733
 
 


Na, vagyok én is, csak sűrű volt ma kicsit.
Délelőtt megejtettük az első kettesben Tecsózást az új kocsival Kristóffal, tök jó volt!
Amikor apa hazajött, akkor meg elmentünk szülinapi ajit venni apukámnak, hétvégén köszöntjük, és csak most volt rá iső. Holnap jönnek barátnőmék látogatóba délután, szombaton délelőtt babauszi, délután apa meccsre megy, úgyhogy így fért bele. Kristóf persze egész nap alig aludt, úgyhogy olyan műsort levágott a könyvesboltban, hogy zengett az egész. Amikor hulla, akkor semmi nem nyugtatja meg. A kocsiban hazafelé persze elaludt, és mire hazaértünk, megint kis vigyori volt.

Csöre: örülök, hogy minden oké volt :D

Bea: már a múltkor is akartam mondani, hogy cumisüveg fogdosás nálunk is van, néha úgy megtolja, hogy repül a kezemből. Megtanultam egy ujjal cumisüveget egyensúlyozni a szájába, mert néha meg a többit markolássza. Van olyan, hogy csak erős közelharc árán tudom bedugni a szájába. :twisted:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Csöre:Jó,hogy nincs gond :lol:

Tünde:-nagyon édi a szuper-manusod!

Voltunk ma méretni és kerek8 kg és 71 cm a drága "pici"babukám :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek,jön felül is a fogacska :shock: :shock:
De nem a 2 metszőfog,hanem 1 metsző és egy mellette!! :shock:
Nem viseli meg a fogzás,csak a kezecskéjét rágcsálja.Hiába adom be a szájába a rágókát,szopizza a kis butuska és mivel nem jön belőle neki semmi,kitolja a kis nyelvével :?
Vendég
 

 
 

Borcsi:Nem semmi!Jó nagy baba Botond! :D
Már 4 foga van?Emlékszem,Ádám 9 hós volt mikor kijött az első foga :?

Gabi:Jó sűrű programotok lesz a hétvégén! :D

KI KÉR EGY KIS HAVAT???? :lol: Reggel óta olyan sűrű ,nagy pelyhekben esik,hogy csak na :twisted:


Kép
tünde733
 
 


Hú, Gabi, nem irigyellek a programotok miatt... én legszívesebben fel sem kelnék :roll: :?

Tünde: nagyon aranyos a kis szuperbaba :D és milyen kisfiús a formája :D :D
Hó? :shock: :shock: nem kérünk, köszi... itt csak eső esik, ez is több, mint amit szeretnék :roll: ma én megyek Mesiért, babakocsival, jó lenne, ha addig elállna.

Borcsi: hű, szép nagy már Botond :D
Fogacska: Mesinek úgy nőttek ki, hogy először a két középső alul, majd felül a 2-es fogak (a középső melletti). Olyan volt, mint egy kis zipzár :D (vagy cipzár, ahogyan teccik :wink:)

Csípőszűrés: az a helyzet, hogy, mivel az első kettőnek már a kórházban mondták, hogy gond van, és betanították a tornát, Sacit születésétől fogva tornáztattam, annak ellenére, hogy azt mondták a kórházban, hogy tökéletes... ártani nem ártok vele, folytatom is tovább... nem minden pelusozásnál, de naponta többször megtekergetem a kis lábait.

Voltam 6 hetes kontrollon is, végre, minden rendben volt...

Jó sűrű napunk volt :roll:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Basszus, ez az idő! Szegény gyereknek ma még a szar is szar. Nagy nehezen altattam kb. 1,5 órát, mert már a szemét se tudta nyitva tartani, de különben meg nyűgös egész nap. Remélem, semmi baja nincs, és tényleg csak az idő :? :(
Jönnek ma barátnőmék babalátogatóba, fasza lesz, ha így marad... :(

Na, megyek, mert megint sír... :( :?

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Nyugi Gabi.... nekik is lehet rossz napjuk (csak nezéz elviselni :?)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: igazad van, és olyan lelkiismeret furdalásom volt, mikor kezdtem elveszíteni a türelmem, mert tudtam, hogy azért sír, mert valami nem frankó neki, nem pedig azért, hogy idegesítsen :oops: :(

Amúgy kár volt aggódnom, annyira jó gyerek volt, hogy hihetetlen, míg itt voltak a csajok. Kapott tőlük egy macis játszószőnyeget, nagyon szép. És ráadásul ma jött meg a teszveszen nyert zenélő forgója, ami mintha vadiúj lenne, színes bogárkák forognak egy virág körül, ráraktuk neki a járókára, és kb. 15x kellett egymás után felhúzni. Totál megbűvölten bámulta, keze lába járt közben :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


sziasztok!

Nem hiszem el hogy ilyen sűrűek a napjaim :twisted: :twisted: !Annyi időm nem volt, hogy írjak! :? :? És a hétvégén sem lesz! :twisted:

Tünde: Utólag is boldog szülinapot!

Gabi: Nektek pedig előre is Boldog Névnapot Kristófnak! :lol: Mi is megyünk ma babauszira , remélem hogy a te Kristófodnak is tetszeni fog! :lol: :lol: Nekünk is elég eseménydús hétvégénk lesz, mert uszi után megyünk anyumékhoz Kristófot, meg apa névnapját megünnepelni! :) Vasárnap meg az apósomékhoz! :evil: :evil:

Csöre: Örülök hogy minden rendben volt szűrésen Sacinál!

Borcsi: Szép méretei vannak Botondnak és már 4fog????? :shock: :lol: :lol:

Virágok: Szerencsére nekem apa mindig hoz akármilyen alkalom van sőt néha még csak úgy is!Tavaly a 20. szülinapomra rendezett nekem egy meglepi szülinapi bulit! Óriási tortával és virágcsokorral és mindenki itt volt akit én szeretek! :lol:

Kristófom végre elkezdte a fordulgatást! Már oldalra nagyon megy neki! :lol:

További szép napot és jó hétvégét mindenkinek! Azért majd megpróbálok jönni, de nem sok esélyt látok rá, mert ha itthon leszünk akkor meg apa elfoglalja a gépet! :? :twisted:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Megjöttünk babausziból, Kiskobold evés helyett szunyál :D. A végén majdnem elaludt a vízben, de nagyon jól bírta, nem sírt, csak egyszer, mikor vizet nyelt. Meg is lett dicsérve, hogy első alkalomhoz képest milyen ügyi volt. Majd hozok képeket, csak most megyek, és kihasználom, hogy alszik, csinálok ebédet. Rántott máj lesz sült krumplival meg salátával. Apa reggel már bepanírozta a májakat. :)

Bea: mi nem most tartjuk a Kristóf-napot :oops: , de azért köszi :D. Márciusban egy csomó családi ünnep van, úgyhogy közös döntés alapján a július 25-i Kristóf napot tartjuk.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok!

Gabi:Nagyon ügyes a Te Apa! :D

Csöre:Nekünk használni kell a terpesz betétet is :? 2 hét múlva megyünk vissza a dokihoz ,és remélem minden rendben lesz.Tornázni mi is szoktunk,sőőőőt muszáj is.

Hazajött Anyukám! :D Úgyhogy a hétvégén Anyázni fogok :lol: Sajnos csak 4 napig maradnak :cry: Öltözünk is a kölkökkel és húzunk hozzá! :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!
tünde733
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyorss bekukk mert még itt vagyunk anyukáméknál! :lol:

Gabi: Nekünk is nagyon sok van márciusban de mivel hogy ez a hivatalos ezért most tartjuk! :lol: a mi családunkban a febr- márc gázos és a nov.-dec! :lol: :lol:
Gratula Kristófnak, hogy ilyen ügyi volt! Ma szerencsére mi sem voltunk egy kicsit sem nyűgösek úgyhogy nagyon jó volt! A merüés is nagyon tetszett most neki, csak egy kicsit megszeppent, de utána vigyorgott! :)

Na megyek is, mert hívnak!!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Na, most mutizok úszós képeket:

Itt apa feje kicsit zizi, de nem ő volt a sztár :lol:

Kép

Ez már a vége volt:

KépKép

És így ájultunk be utána:

Kép

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Sziasztok !

Kicsit el vagyok havazva...
Tegnap az egész nap nem volt elég, hogy etetések között kitakarítsam a fürdőszobát... főleg hogy közben mosni is kellett... :shock:
Azt hiszem, még lassú vagyok... Meg a két nagyobb is igyekszik beosztani az időmet :)

Ma végre nem fújt itt annyira a szél, lementünk a játszótérre, végre Enikőt is levittük :) végig aludta az egészet a babakocsiban, sőt ráhúzott fent is egy fél órát, el is csúszott a kajálása :)

Képzeljétek, pénteken már 3640 g-ot mutatott a mérleg... Vagyis két hét alatt 370 g-ot hízott a hölgyemény...

Tünde, Gabi : édesek a gyerkőcök a képeken

Gabi
úszás után Máté is mindig teljesen ki volt ütve annak idején :)

Bocsi, hogy nem reagáltam mindenre... majd este, ha nyugi lesz visszaolvasom mi történt az elmúlt napokban veletek !

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


GYors bekukk.
Boti nagyon sírt egész éjjel,mosott kaki vagyok :? :shock:

Kristófok,boldog névnapot,nekik küldöm:
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Dojika - "még lassú vagyok" :D Én nem tudom, hogy lehet a végére jutni, az én technikám az, hogy mindig molyolok egy kicsit, lemondtam a kitakarításról, csak takarítgatok.

Tud valaki valami hókuszpókuszt, hogy végre tavasz legyen, és süssön a nap? :lol: ma sem jutottam ki a Kicsivel...

Dóra
edede
 
 


Szerda-csütörtökre 3-4 fokos lehülés és hó várható. Lassan kardomba dőlök....
edede
 
 


Sziasztok!

Dóra: A takarítás nekem sem megy, mert Kristóf Manó elég keveset alszik már napközben! Pedig elég kicsi a lakásunk és így ráadásul két naponta lehetne törölgetni porszívózni meg naponta! :twisted: :twisted: :twisted:! Így csak hétvégn tudok ha itthon van apa, de inkább addig anyum elviszi Kristófot és akkor ki tudok rendesen takarítani! De sajna ez most elmaradt a hétvégén a sok program miatt! Igaz szerencsére nekem apa mindig segít takarítani! :lol: :lol:

Borcsi: Köszönjük szépen majd ha felkel a drágám átadom neki! :lol: :lol:

Edede: Tényleg maradhatna már ez a jó idő, mert kicsit unom már ezt a hideget és a havat! :evil:

Kristóf nagyon élvezte a hétvégét hogy mindenhol ő volt a középpont :) és érdekelte az új környezet! Persze anyuméknál már "otthon" van, de még ott is talál mindig valami újat! :)

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok!

Dóra: hát, nekem már elég alacsonyan van a küszöb tisztaság ügyben :oops: :lol: inkább babázok... persze azért nem gázolunk bokáig szemétben, de nem emlékszem, hogy a fürdőt mikor sikáltam végig utoljára :roll: úgyhogy fel a fejjel :)

Csak nem Kristóf nap volt? Boldogságosat az ünnepelteknek!

Gabi: tényleg tiszta apja ez a gyerek :D

Tünde: sajnálom a terpeszpelust, de így biztosan helyrejön.... biztos azért van kicsit eltekeredve, mert nagy baba volt... nálunk Zazánál legalábbis azt mondták, hogy azért nem szimmetrikus, mert szűk volt a helye...

Rólunk: most éppen sír Saci, majd jövök :?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok !

Apa tegnap óta dolgozik megint ... el is vagyok havazva rendesen...

De képzeljétek, tegnap este Enikő már 3840 g volt !!! Úgy hízik, hogy csuda :)
Hát ma nyűgös, hajnal óta... Csak egy cicit eszik, nem kettőt és elég sokat vissza is köpött. Ráadásul folyton nyöszörög, valami lehet a pocakjával... nem tudom, lehet én ettem valamit ami bántja szegényt... vagy túl sokat evett tegnap...

A nagyok hisztisek, rosszak, türelmetlenek
:roll:

Majd jövök, ha nyugi lesz...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Csöre: Köszöni szépen Kristóf :lol: átadtam neki! Még mosolygott is! :lol:

Dóra: Szép kis súly! :lol: :lol:

Tegnap mi is iszonyat nyűgösek voltunk és ma is volt már egy kis hiszti kora reggel! :evil: De most evett és jó el van a szőnyegén éppen gyakorolja az átfordulást és idegesíti magát hogy még nem teljesen sikerül neki, mert a keze alatta van! :lol: :lol:
Holnap megyünk szurira! :? :shock: Sajnos a dokink még mindig nincs úgyhogy mennünk kell! :evil:
Pénteken kezdem el a gyümölcsöt! Kíváncsi leszek hogy mit fog hozzá szólni! :? :roll:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Sziasztok!

Na,elment Anyukám :cry: Legközelebb csak augusztusban jön :cry: Tervezzük,hogy húsvétkor kimegyünk hozzájuk,de hogy mi lesz belőle... :roll:

Takarítás:Öööö az mi??? :roll: :D Nagyon rendmániás vagyok :? De sajnos mióta Bence megszületett,Én is csak takarítgatok. :? Hjaa az István szobáját kénytelen voltam kitakarítani,mert olyan volt mint egy disznó ól :x Tipikus kamasz fiú szoba.... :twisted: Még az ablakot is sikerült lepucolnom :!: De ennyi volt!Azóta semmire nem haladok :cry: A füdőszoba már nálunk is nagyon gáz :oops: De majd csak összejön a kitakarítása az idén :lol:

Kép
tünde733
 
 


Na, itten vagyok!

Képzeljétek, néhány napja elkezdtünk forogni! Mondjuk főleg balra, de azért néha jobbra is szok a drága. Oldalra és hasra is. Csak még arra nem jött rá, hogy ki kell húzni maga alól a karját, abban kicsit segíteni kell. Kíváncsi vagyok, hogy milyen kezes lesz, mert 10-ből 8-szor bal kézzel nyúl mindenért, és balra simán forog. Vagy ez egyelőre még véletlenszerű?
Mondjuk a hajlamot az én vonalamról örökölhette, mert sok balkezes van vagy lett volna a családban, ha hagyják annak idején.

Ma reggel meg a fejére húzta a takarót. Ebben megint nem lenne semmi furcsa, ha nem fordítva feküdt volna szokás szerint az ágyban, és a takaró nem csak a fején lett volna :twisted:

A járókában is egyre jobban elvan, hihetetlen módon imádja a zsiráfot, hosszú percekig képes hozzá beszélni meg mosolyog rá:
Kép

Csöre: igen, mindenki szerint rá hasonlít, de most már talán van 1-2 olyan kép, amin kicsit rám is :D

Edede: ne is mondd, majdnem sírva fakadtam az időjárás jelentés alatt. Ráadásul most vettem teszveszen gyöngyvirágot, és ki akartam ültetni vasárnap.

Tünde: biztos írtad már :oops: , de hol is laknak anyukádék?

Takarítás: hehe... :oops: :twisted: 8)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


FONTOS kérdésem van! Ismeri valaki a SPIGELON homeopátiás tablettát? Szétrobban a fejem és csak az van itthon. Szerintetek bevehetem? Használta már valaki? Papírján az van, hogy orvossal kel konzultálni terhesség és szopi alatt :? :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Gabi: sajnos nem ismerem :( de Algopyrint vehetsz be, ha az van, illetve bármelyik pirint.
Egyébként minden gyógyira rá van írva, hogy konzultálj a dokival terhesség és szoptatás alatt, nincs tapasztalat, és ha tudják is, hogy nem árt, önvédelemből ez szerepel.
Alig várom, hogy Sacinak is legyen ilyen kispajtása, mint a zsiráf Kristófnak :D Gratula a forgolódásokhoz :D
Saci tuti jobb kezes lesz, ő meg mindenért szinte csak jobb kézzel nyúl.

Tünde: sajnálom, hogy ritkán találkoztok Anyukáddal :( remélem, jól telt a pár nap, amíg itt volt.

Bea: megy a drukk a szurira

Dóra: olyan dilis idő van, nem csoda, ha mindegyik csemetéd nyűgös... enyém Saci végtelenített alvásba csapott át :shock:
Nagyon szépen nő Enikő :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Gabi: Mi is mindig bal kézzel nyúlunk mindenért és ő is arra fordul, pedig nálunk mindenki jobb kezes! :? :? Gratula Kristófnak az átfordulásért! Névnapjára vettünk neki egy óriás Fülest és ő is vele szokott kommunikálni, és a Füles is "beszél" és tetszik neki, hogy vissza válaszol! :lol: :lol: :lol:
Nem ismerem, de elvileg a homeósokban nincs semmi olyan ami miatt nem lehetne bevenni, ezért lehet adni csecsemőknek is! De azért remélem már nem fáj a fejed! :D

Időjárás: Szerencsére most süt a nap, remélem legalább addig jó idő lesz, míg elmegyünk szurira! :? :?

Takarítás: Tegnap du. sikerült a Kristóf szobáját megcsinálnom! :lol: :lol: ma a többit meg kell csinálnom, mire apa hazaér,mert a porszívó az övé! :lol: :lol:
Ja meg este jön az anyósom és az apósom elbeszélgetésre! Persze mikor amikor Kristóf fürdik vagy már alszik, csak hát ma nem így lesz, mert anyukám addig elviszi!

Kép

Kép
kbeya
 
 


Bea: elbeszélgetés? Ez komolyan hangzik...
Gratula a takarításhoz... nekem sem ártana, de most nem :roll: :oops:

Időjárás: remélem, nem visz el a szél, mert ma nagyot túrázunk Sacival :roll: süt a nap, de bent is lehet hallani, hogy fúj.

Gabi, remélem, már nem fáj a fejed...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 



Szia Móni !
Küldtem mailt és képeket már, de ezek szerint nem kaptad meg :(
Újra küldöm...

Időjárás
nálunk süt a nap, de olyan szél van, hogy a gyerekeket elfújná szerintem :evil:
tegnap este nekem is erős fejfájásom volt, én is algopyrint vettem be... azt terhesen is engedte az orvosom...

Csöre
remélem nálatok nem ilyen a szél, mert akkor nem lesz könnyű a túrátok...

Takarítás
itt van anyósom pár napig, így sikerült a nappalit szépen közösen rendbe tennünk... most meg ebédet csinál nekünk...

Gabi
gratula az átforduláshoz.
Nálunk Enikő a fejét fordítja már át önállóan, ha hason alszik... én le is döbbentem tőle...
:shock:

BEya
sok sikert a szurihoz, nálam Máté meg Zsófi nem nagyon sírt egyiknél sem... és nem is lázasodtak be, meg a helye se dagadt be soha... remélem nálatok is így lesz.

Lesz elbeszélgetés ? az kemény menet lesz, mi ? Vagy ez baráti lesz ? :roll:

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok!

Sikerült haza érni! :) Olyan szél volt hogy majdnem elfújt minket ráadásul alig tudtam tolni a babakocsit!

Kristófom 6540g. Ebben a hónapban nem igazán hízott a drágám! :? :?

Dóra: A szurit nagyon jól bírta most nem írt! Szerintem múltkor is csak azért mert a másik baba sírt! :) És most csak mi voltunk bent! :)
mi sajnos másnapra eddig mindig belázasodtunk, de gyorsan le is megy neki, meg mintha nem is lenne semmi baja ! :)

Háát ez az elbeszélgetés nem igazán baráti lesz! :twisted: Elég kemény lesz az biztos!

Semmi kedvem hozzá kezdeni a nappali takarításáshoz de sajnos muszály úgyhogy megyek is! Sajnos nekem nem ilyen anyósom van hogy eljön segíteni! :? Anyukám jönne szívesen de ő már annyit segített, hogy nem akarom megkérni majd valahogy meg lesz csinálva. Ha nem 1nap alatt akkor2.

Csöre: Jó túrázást, de szerintem nem lesz egyszerű ha nálatok is ilyen szél van! :lol: :lol:

Na megyek takarítok!
További szép ( szél mentes) napot mindenkinek!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
kbeya
 
 


Szél? Ha csak szél lenne :evil: hazafelé hóvihar kapott el :evil: még mindig tele a szám homokkal is :evil: Sacát jól becsomagoltam a kendőbe, remélem, nem fázott meg.

Dóra: ügyes Enikő :lol:
De jó fej az anyósod :)

Bea: pont jó Kristóf súlya :wink: ügyes, hogy nem sírt :)
Drukk a nem túl baráti beszélgetéshez. Remélem, sikerül normális hangnemben megoldani.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Előszöris, egy jó hír. Niki 4870g, tehát most 1 hó alatt nőtt 800g-ot. Már van mit fogni a combiján, úgy örülök neki. Annak már kevésbé, hogy egyre kevesebb tejet eszik :cry:
Nincs már erőm újabb próbát elkezdeni a tejgyarapításra, így tápival pótolok.
Újra alszunk éjjelente, kb 10 körül alszik el kézben. Éjjel 4 körül szopizik, utána meg 8-9 ig újra durmol. Niki is hason alvó lett, mint az anyja :D Reggelre úgy besátrazik a takaró alá, hogy még a feje búbja sem látszik ki. Imádja a meleget, ezért csinálja.

Takarítás, ne is mondjátok. Iszonyúan el vagyok maradva. Sajna apa, amióta ebbe a házba költöztünk, lassan 1 éve, leszokott a takarításról. Állandóan valamit molyol, vagy számítógépezik, hogy ne keljen a háztartással és a gyerekekkel foglalkoznia.

Nem gondoltam, hogy az apai lelkesedése a második gyereknél ennyire lecsökken. :evil:

Sajna Viki újra beteg, továbbra is egy hét ovi, 1 hét itthon. Most a lázas, torokfájós, hányós, náthás, köhögős vírust kaptuk el. :evil:

Ráadásul a héten behívtak a munkahelyemre, úgy néz ki áprilistól heti 2 napra vissza kell mennem dolgozni. A hét végéig kell döntenem. Már találtam pótnagymamit a gyerek mellé, így sajna nincs választási lehetőségem. A páromat bármelyik nap kidobhatják, mert haldoklik a cég, ahol dolgozik. AZ építkezés miatt tartalékunk nincs, csak adósságunk, így bármennyire is szívesebben babáznék, mennem kell. Nem teheti meg az ember 2 gyerek mellett, hogy a gyedből próbáljon meg megélni. :cry:

Utólag is boldog névnapot és szülinapot az ünnepelteknek.

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Katica: először is, nagyon örülök, hogy Niki ilyen szépen gyarapodik :) 800 gramm az gyönyörű :D
Tejcsi: szerintem ne idegeskedj rajta... ha nincs, ott a tápi, rendes, egészséges kislány lesz Niki babából is, neki is jobb, ha kiegyensúlyozott az anyukája, és nem idegeskedik a tejcsi miatt :wink:
SAjnálom, hogy Viki megint beteg... valamikor a doki írt a gyerekeimnek valami immunerősítőt (gőzöm nincs, sajnos, hogy mi a neve, de azt hiszem, kék volt)... próbáltatok ilyesmit? Vagy grépfrút cseppet? Nálunk utóbbi volt a tuti nyerő.
Párod :evil: ezek a pasik márcsak ilyenek... próbáltál beszélgetni vele?
Munka: sajnálom, hogy vissza kell menni :( De most sajnos tényleg olyan világot élünk, ha van munka, akkor nem szabad visszautasítani. Szerintem, ha engem hívnának, én is mennék (igaz, könnyen jár a szám, én itthonról dolgozom :roll:)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kedves mamik!

Gondoltam,benézek a cím alapján :D ...,hát még épp télen született a legkisebb bébim :D :D ,3 nap híján.....
És kit látok itt?
Szia Dojika!! :D :D :D :D
Nahát! Legalább hallok valamit rólad! Ezek szerint 2 nap különbséggel szültünk? :D :D :D :D
Milyen volt a szülés? (Vagy leírtad? :oops: Nem volt időm visszaolvasni.. :oops: )

Ha lehet,csatlakoznék hozzátok :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Üdv Barbamami! Gratula a gyereksereglethez :)

Csajok, azt hiszem, Saci rossz néven vette a két sétát süvöltő szélben :? olyan kis nyöszke... aludni is talán ha 20 percet aludt :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Gabi:Gratulálok az átforduláshoz ! :D Már a múltkor is írni akartam mikor feltetted a képet,hogy hogy szokott forgolódni a kiságyában,hogy nagyon ügyes,erős baba korához képest :!: 4 hósan ilyen dogokat csinál,tényleg gratula hozzá :D Bence nem igazán forgolódik,inkább ha félig ülő helyzetben van,akkor szeretne teljesen felülni. :D Teljesen felhúzza magát :D

Csöre:Ne izgulj!Lehet,hogy bekapkodott egy kicsit a szélből és fáj a pocija.Biztos nem fázott meg.

Katica:Örülök,hogy Niki gyarapszik :D Sajnálom ,hogy Viki megint beteg!Nálunk ugyanez a szitu Ádámmal :? Hjaa!Meg Apával is! :twisted:

Beya:Hajrá!Ne hagyd magad!!! :D


Barbamami:Szia!Úgy látom neked is 4 csemetéd van!Nekem is! :D


Gabi:Anyukám Ausztriában lakik :cry:


Megyek ,ki és bepakolom a mosogatógépet,mert senki más nem csinálja meg :twisted:

Kép
tünde733
 
 


Sziasztok!

Nálunk is folyamatosan beteg valaki, de legalábbis borzasztó taknyos.. a Kicsinek is rengeteg zöld cucc jön az orrából. Ez már a második taknyos menet vele, múlt csütörtök éjjel kicsi láza is volt. A doktornéni szerint piros a torka. Gondban vagyok a kissebbik fiammal, mert hál' istennek a féltékenységét inkább én kapom (nem is kicsit...nagyon komisz tud lenni velem), a húgát szeretgeti. Szerintem ilyenkor kelnek át az ovisbacik a finom babaszagba. Nyilván, ha a nagyobb kifejezetten náthás, rászólok, de amúgy nem akarom elrontani azt, hogy érdeklődik a Pici iránt. UV sugarak, gyertek,öljétek a bacikat!!! (Mínusz huszat, ha lehet, nem kérek, az is ölné...)


Gratulálok a pörgés-forgáshoz, gyarapodáshoz!

Egyébként én is a mosogatógéppel szemezek, hátha kedvem támad ki- és bepakolni...

D.
edede
 
 


Délelőtt voltunk dévényes gyógytornásznál, nagyon jó fiú volt, nem sírt, sőt élvezte is, kivéve a hasalást, de azzal amúgy is hadilábon állunk... csomó mindent mondott a nő, az arcát is "rendbe kell tenni " picit a szája körül, de ezt gondoltam is, mert eleve kicsit féloldalas volt, amikor született, a zárójelentésén is rajta van...

Aztán délután kivittem a szélviharba sétálni, azzal a hiú reménnyel, hogy hátha alszik kicsit. A majdnem egy órás séti alatt szinte szó szerint arcomra fagyott a vigyor a szélben, volt hó, aztán napsütés, az összes szabadon levő testnyílásom telement porral, mert itt faluhelyen még nem találták fel az aszfaltot :twisted: , de Manófalvi végig tágra nyílt szemekkel kacarászott, magyarázott vagy a textilpelusát gyömöszölte a szájába. Aztán miután rommá fagyva hazaértünk, hozzám bújt a kanapén, és egy órát szunyált...

Csöre: te kérdezted a múltkor, hogy sikerült-e bútort választani, voltunk ma Ikeában, és asszem, hogy onnan lesz neki.
A fejfájást végül kialudtam, bogyót nem vettem be, inkább beültem egy kád forró vízbe, kicsit tágultak az erek, azzal tompult valamennyit, aztán szerencsére reggelre elmúlt.

Katica: örülök, hogy ilyen szépen gyarapszik Niki, A tejcsin szerintem se rágódj... Nem lehet egyszerű ez a munka dolog, ahogy a dolgok most állnak, nekem is legkésőbb a GYES időszakában vissza kell mennem, mert egy fizuból nem fog menni a szekér, de már most sajnálom...

Bea: komolyan hangzik ez a beszélgetés-dolog. Szorítok neked.

Tünde: köszi :) most már csak azt kell megtanulnia, hogy kihúzza maga alól a karját, mert azon nagyon be tud gurulni... Szerintem ha elkezd közlekedni, cérnavékonyra fogyok a kergetésében :lol:

Dóra: Enikő ügyi :). Nekünk is így kezdődött, egy hónaposan már forgatta a fejét és elmászott a kiságyban....

Barbamami: Szia!

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Köszi! :D :D

Tünde:
De jó a vonalzód szövege!! Ezt még nem hallottam,de tüneményes!! :D
Mennyi idősek a gyerkőid?(Már úgy értem,a másik három :D )

Gabilany:
Miért jártok gyógytornászhoz?

Mosogatógép :roll: :roll: :roll:
Egyenlőre én töltöm be ezt a szerepet.. De a legközelebbi beruházásunk az lesz.... :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Barbamami: mert én afféle para-mami vagyok :oops: :lol: , és mivel Kristóf egy hónappal hamarabb jött, ráadásul kicsit féloldalas volt, és sokan mondták, hogy érdemes megnézetni ilyen dévényes néppel, ezért elvittem. Persze kiderült, hogy nincs nagy gond, sőt, apa szerint semmi olyan nincs, amit ne nőne ki :oops: , de meglátjuk, mi változik ezzel a kezeléssel. Sok jót hallottam róla. Azt pölö tudom, hogy ha az arcán van "gond" az izomtónussal, akkor később ettől beszédhibás lehet, és inkább most masszír, mint később logopédus :P És ilyen kicsi korban kevesebb nyúzással is gyorsan "javulnak"a dolgok, mintha később veszi észre az ember, amikor már tényleg nagyon szembetűnő.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Gabi: nekem is féloldalas kicsit a szám... akkor még nem volt dévényes :? észre sem vettem gimis koromig :roll: akkor valaki megjegyezte, hogy érdekes, én meg végre tükörbe néztem :lol: :lol: azóta sem zavar, de igazad van, ha lehet tenni ellene, akkor érdemes :wink: (beszédhibám meg abból ered, hogy Anyukámtól tanultam beszélni :lol: :lol: :lol:)
Mi is ikeásat vettünk a gyerkőcöknek, Sacinak még nincs

Mosogatógép: már edzem a gyerekeket, hogy pakoljanak bele, ha koszolnak, egyelőre sikertelenül :?

Ó, Tünde, sajnálom, hogy Anyukád messze lakik...

Jobbulást a betegeknek... remélem, kitavaszodik már!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Barbamami :) :lol: :lol: :lol:
De örülök Neked ! Jól vagytok ?
Igen, majdnem egyszerre szültünk, úgy tűnik :)

Szülés, már leírtam, de röviden annyi hogy hajnali:
1-kor ébredtem valami fura görcsre, hívtuk az orvost, a szülésznőt, a kocsinál már tolófájásaim voltak a garázsban, mire beértünk a feje már kint volt, csak egy nyomás volt hátra... 1.45-kor született meg :)

Mosogatógép
a legjobb találmány a világon, nekem 5 éve van és imádom - nagyon utáltam mindig mosogatni.

Még egy luxus cikkem van, amit most kaptam karácsonyra a családtól közösen: egy szárítógép - hogy 5ünk ruháit télen is tudjam mosni :)

betegeknek jobbulást !

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Dóra: és milyen a szárítógép? Bevált? 5 ember ruháit teregetni tényleg nagy kihívás :roll: én napi 1-2 adagot simán mosok, ennyi szárogatónak a világon nicns hely :roll:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Gabilány:
Igen,ebben teljesen igazad van,kicsi korban sokmindent helyrehoznak gyorsabban,és tényleg jobb megelőzni bármit..
Nálunk is én vagyok a parásabb...,a párom már nevet rajtam.. :roll: Hát ez van,legalább van valaki,aki két lábbal áll a földön,és visszarángat a paraerdőből :D :D

Dojika:
Woww,nagyon ügyi voltál!!!!
:D :D :D
Azért jó,hogy épp beértetek!! Hol szültél?:roll: :D
Én is éjjel ébredtem,3/4 1-kor :D ,5 percesekkel.. Mire beértünk (gyerekvigyázás-szervezés...stb.),4 fájásom volt a szülőszobán,az 5.-re kint volt a feje..Akkor rohant be a szülésznőm,mert ő a 2-3 perceseket várta.... :roll: :D 2.50-kor született...... 4410gr-mal :roll: :roll:
Úgy kifacsar,mint egy citromot,2 hét alatt 90 dekát hízott :roll:

Igen,a mosás ismerős.. Én egyenlőre több szárítóval oldom meg..,de már várom a jó időt,hogy az udvari körszárítóra teregethessek,azon elfér 3 adag..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Csöre
ez egy Ariston Hotpoint márkájú gép, 7kg-nyi ruhát bír el.
angol gyártmány (nem csak a márka, de ott is készült), ott meg muszáj érteniük hozzá, elvégre folyton esik az eső :lol: :wink:
Eddig jól bevált... de ha végre jó idő lesz, azért én is megint az erkélyen fogom szárítani ami elfér... csak olcsóbb a napsugár :wink:

Barbamami
akkor a Te szülésed se tartott sokáig...
Nálunk Enikő 3500 g volt és 54 cm... mondta is a Dokim, ha ő is 4 kg felett lett volna, mint Zsófi, akkor bent maradt volna, míg beérünk... :lol:
A Bajcsyban szültem amúgy.

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika
 
 


Sziasztok.
Dora: nem nyomja meg nagyon az áramot a szárító gép??

Képzeljétek a Boti ma hátról hasra fordult!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan kis ügyi,édes volt,ahogy próbálta a beszorult kezét húzogatni,kiabált is vele :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Vicces, hogy luxuscikknek nem a feles nercet vagy az ezüstmetál sportcoupét nevezzük,nem :lol: :lol: :lol: ?

Nekem is van szárítógépem :oops: , mert picike a ház, amiben lakunk és egyszerűen képtelen voltam télen teregetni, ezért tavaly hirtelen felindulásból vettünk egyet (Vatera, csomagolássérült vadiúj Whirlpool az eredeti árnál jóval kevesebbért) Zseniális eszköz!!! A nők megmentője :lol: na jó, az a mosogatógép... Volt már, hogy egy nap négy mosás ment végig, és a végeredmény száraz, felvehető cuccok. Ha még melegen összehajtogatja az ember, vasalni sem kell.
Én úgy szoktam gazdaságossá tenni, hogy pl. a törölközőket, abroszt, ilyesmit kiteregetem, mert az amúgy gyorsan szárad, a szárítóban viszont sok helyet foglal és nagy a tömege.

Gratulálok a forgáshoz Borcsi!

D.
edede
 
 


Szépjóreggelt! :D

Amint a mellékelt ábra mutatja, kuki mindegy, hogy hogy rakom le gyerekemet este, majd ő azt tudja, hogy kényelmes neki a szunya :lol: :lol: :lol:
Kép

Ja, és olyan mélyen alszik, hogy ennek örömére a légzésfigyelő is beriasztott az előbb. Ötletem sincs, hogy kéne elhelyezni a lapokat ehhez a sajtkukachoz.

És még mindig durmol :P :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


barbamami!
Nekünk is van mosogatógépünk és mit ne mondjak szuper, ajánlom, hogy vegyél sok időt megspórolsz vele és közben tudsz mást is csinálni.

Mi szerdán megkaptunk az első szurinkat, nem volt nagy sírás és nem lázasodott be szerencsére.
Nem volt még nyűgős sem utána.

manocskak
 
 


Sziasztok!

Barbamami:Nekem van egy 14 éves fiam,egy 8 éves lányom és egy 5 éves fiam. :D Na meg persze Bence :D

Gabi:Annyira édes Kristófod! :D

Borcsi:Gratula Botondnak!Nagyon ügyes kiskrapek! :D


Csöre:Ha sikerül rávenni a gyerkőceidet,hogy Ők pakoljanak be a mgépbe,akkor légyszi áruld el hogyan csináltad! :lol:

Szárítógép:Úgy emlékszem,hogy írtam már,hogy a 2 éves Whirpool mosógépünk elromlott.Először mikor megcsinálta a szerelő 30 ezerbe került. :twisted: Utána megint csinálta,akkor 7 ezret kért el :twisted: Most véglegesen bedöglött!! :twisted: Szerencsére a sógornőméktől kaptunk egy mosó-szárító gépet :D Ezt kaptuk Tőlük babalátogatásra :D Kipróbáltam már a szárító funkcióját is,de azt mondják sokat fogyaszt :? Úgyhogy ritkán használom.Általában amik nehezen száradnak,farmerek,kabátok,azokat szoktam szárítani vele.

Na megyek,viszem Ádámot orvoshoz! :?

Szép napot mindenkinek!

Kép
tünde733
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?