Délelőtt voltunk dévényes gyógytornásznál, nagyon jó fiú volt, nem sírt, sőt élvezte is, kivéve a hasalást, de azzal amúgy is hadilábon állunk... csomó mindent mondott a nő, az arcát is "rendbe kell tenni " picit a szája körül, de ezt gondoltam is, mert eleve kicsit féloldalas volt, amikor született, a zárójelentésén is rajta van...
Aztán délután kivittem a szélviharba sétálni, azzal a hiú reménnyel, hogy hátha alszik kicsit. A majdnem egy órás séti alatt szinte szó szerint arcomra fagyott a vigyor a szélben, volt hó, aztán napsütés, az összes szabadon levő testnyílásom telement porral, mert itt faluhelyen még nem találták fel az aszfaltot
, de Manófalvi végig tágra nyílt szemekkel kacarászott, magyarázott vagy a textilpelusát gyömöszölte a szájába. Aztán miután rommá fagyva hazaértünk, hozzám bújt a kanapén, és egy órát szunyált...
Csöre: te kérdezted a múltkor, hogy sikerült-e bútort választani, voltunk ma Ikeában, és asszem, hogy onnan lesz neki.
A fejfájást végül kialudtam, bogyót nem vettem be, inkább beültem egy kád forró vízbe, kicsit tágultak az erek, azzal tompult valamennyit, aztán szerencsére reggelre elmúlt.
Katica: örülök, hogy ilyen szépen gyarapszik Niki, A tejcsin szerintem se rágódj... Nem lehet egyszerű ez a munka dolog, ahogy a dolgok most állnak, nekem is legkésőbb a GYES időszakában vissza kell mennem, mert egy fizuból nem fog menni a szekér, de már most sajnálom...
Bea: komolyan hangzik ez a beszélgetés-dolog. Szorítok neked.
Tünde: köszi
most már csak azt kell megtanulnia, hogy kihúzza maga alól a karját, mert azon nagyon be tud gurulni... Szerintem ha elkezd közlekedni, cérnavékonyra fogyok a kergetésében
Dóra: Enikő ügyi
. Nekünk is így kezdődött, egy hónaposan már forgatta a fejét és elmászott a kiságyban....
Barbamami: Szia!