Új privát üzeneted érkezett!

hurrá! végre nem én vigyorgok a laptetőn :D

Ügyes vagy Anett! :D
Na jó engem is zavart marcipán néni 8)

Reni,
aranyos a kisfickó :)

Adri,
látod, látod lassan csak összejön nektek is az alvás :)

Évi,
valamelyik nap mennénk, előtte hívlak :)

Fél 4 után megyünk a Halmy játszóra, ha valaki velünk tartana ott találkozunk :D Ha üres lesz a játszó...értem én a célzást :lol:

Anita
putyu
 
 


Üres volt... :cry: :cry: :cry: :cry:
Senki nem szeret.... :cry:

Anita
putyu
 
 


Anita, mi szeretünk :), de Marci nagyon taknyos, óránként kell szippantani :(. Holnap beviszem megmutatni dokinéni szerelmének, mert ma már köhögött is :(

Adri, ha meggyógyul a kisfickó, jövő héten lehet, hogy mi is elmegyünk Cinire, de nekünk is a későbbi időpont lenne jó. Ápr. 1-től viszont mi a tunyogi játszóházba járunk majd hetente 2-3 alkalommal, úgyhogy sajnos Cinire nem lesz idő :(.

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

 
 

Sziasztok!

Ismertek jó kozmetikust Vecsésen? Ha igen, ide vele :wink: :!:

Emőke, Anita! (meg persze mindenki aki még szeretne)

Gyertek csak, gyertek :P !

Anita!

Szeretünk, de csak most olvastam...

Kata!

Gyors gyógyulást Marcinak!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ja, még valami:

Almi!

Kár, hogy csak majdnem :(

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Évi, én ismerek, elküldöm mindjárt priviben!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek mit hallottam ma, nem is tudom hogy mit gondoljak róla...

Szóval a múltkor már írtam, hogy mivel Levi nagyon szeles, mindig gyötrik a pukik, elkezdtem szopizások előtt adni neki az Infacolt. Erre ma beszélgettem egy ismerőssel, akinek 7 hetes a kislánya, és azt mesélte, hogy Ők is adták a kislánynak az Infacolt, és kórházba is kerültek miatta, mert állítólag az Infacol savat csinál, és mikor visszabüfögte a kislány, úgy megijedt ettől, hogy elfelejtett lélegezni, ezért berohantak a kórházba, majd bent is tartották Őket 1 hétig.... Kérdeztem, hogy akkor most mit adnak helyette, és azt mesélték, hogy nekik a Naturland-os csipkebogyótea vált be egy kis gyümölcscukorral.

Mit gondoltok erről??????????? Hallotatok mát ilyet?????? Használja még valamelyikőtök az Infacolt?

Bevallom én is gondoltam rá (ezek után) hogy inkább a csipkebogyó teát adom, de egyenlőre még nem akarok Levinek cumisüvegből adni semmit, nehogy aztán meg majd ne akarjon szopizni....

Évi!

Várunk Titeket!


Csináltam ma is képeket Leviről :-)

Sziasztok

Kép Kép

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Orsi, én Ábelnek majdnem 4 hónapig adtam az infacolt és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Most néhány hete orvosi tanácsra újra adni kezdtem neki, most sincs semmi baj. Nem lehet, hogy más volt ennek a hátterében, nem kizárólag az infacol?
Én Espumisant és Grifwatert - (vagy hogy kell írni őket) hallottam az infacol helyett, de egyiket sem próbáltuk. Gyöngyi biztosan többet tud ezekről mondani :-)
Nagyon formás, édes Levi :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Évi!
Holnap 10től délig szerelőhöz kell vinnem a autót ami félúton van (majdnem) felétek így van üresjáratos két óra hosszánk, amit szívesen elcsapnánk nálatok :) .

Orsi!
Én sem tapasztaltam ilyet pedig mind a két csajnál használtuk, cirka 3-3 hónapon keresztül. Kipróbáltuk az a Gripwater-t is, hát nagyon nem jött be, nem csak nekem :wink: Taminak sem. Mellesleg mikor 2 hónapos babánál javasolják, hogy kezdjél el adni neki almát ami szerintem iszonyat savat tud csinálni, az nem baj? Szerintem nincs összefüggés, legalábbis nem ilyen értelem. Nem lehet, hogy annál a pici gyereknél alapból lehetett valami érzékenység, gyomorprobléma ami így kiütötte a biztosítékot? Bár majd Gyöngyi megosztja velünk ebbéli tapasztalatait, igaz saját tapasztalatai azt hiszem nincsenek.

Anett!
Holnap fél10ig érek rá az Edóval együtt. :)

Képzeljétek, ma vásároltunk a Tescoba gyümit az oviba, mert holnap lennénk gyümölcs naposak ( ja a sztorihoz hozzá tartozik, hogy a Tami vasárnap délután produkált egy fej és torokfájást, éjszaka pedig egy 38 fokos lázat így lemondtam a hétre az ovit, persze mondanom sem kell azóta sincs semmi extra baja) és vásárlás után bevittük az oviba majd mikor ott voltunk közölte a Tami, hogy akkor most ő inkább nem jönne haza, hanem ott szeretne maradni. :shock: . Szeret a gyerek itthon lenni :wink: , így ott is maradt és igaz már fél 10 volt :) , de közölte, hogy ő már jönne a többi napon is. Ezt is megértük. :)

Sz

szandrakiss
 
 


Szandra, jó csajaid vannak :lol: :lol: :lol:

Orsi, mi is az Infacol-lal kezdtünk még a kórházban (és ott biztosan nem javasolták volna egy koraszülött gyereknek, ha ilyen veszélyei lettek volna). De aztán mivel itthon soha nem használt, áttértünk a gripe water-re, és az tök jól bevált nekünk, hónapokon keresztül azt adtam neki. Egyébként ez egy gyógynövényes lötyi, és bár elég karakteres szaga van, Marci simán lenyelte. Dm-ben, rossmannban, müllerben is lehet kapni!

Mi ma voltunk a kórházban, Marcinak megint valami vírusos nyavalyája van, tömni kell vitaminnal, és naponta néhányszor adni 1-2 puffot, amitől nem sípol a tüdeje. Beáta szerint nincs dráma, csak egy kicsit legyengült az immunrendszere.
Nekem is levették az AFP-t, UH is volt, de a kisgyerek egyelőre nem mutatta meg, hogy nincsen a lábai között semmi :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


óóóóóó írtam egy csomót és eltűnt....... most meg dolog van :-( na majd megpróbálom megint :twisted:
almi
 
 


Ezeket most olvastam, nagyon szeretem a gyerekszájakat:)



Apa valamin nevetett, erre Barnus is elkezdett nagyon nevetni. Utána megkérdezte: ,,Miről röhögünk?"

A reklámban volt szőrtelenítőgép: ,,Neked is van ilyen szőrszárítód!"

Félretett apának csokit. Később meggondolta magát: ,,Nem kéri, nyugodtan megehetem!"

Kiabált a mamának, hogy mikor jön ki a vécéről. Erre a mama: ,,Várok még, hátha rámjön..." Barnus: ,,Ki megy a mamára?"

Apuci lement futni, Barnus kérdezte, hová megy. Mondtam, hogy futni, mert nagy a hasa. Később Barnus is kedvet kapott: ,,Szaladgálok egy kicsit, mert nagy a hasam!"

Reggel éhes volt: ,,Nyikorg a hasam."

Ette a kovászos uborkát: ,,Hol van benne a kolbász?"

,,Libaszőrős lettem."

,,Fúj, kiráz az áram."

,,Majd ha nagy leszek, mint apuci, és sérvem lesz, hozol sok finomságot a kórházba?"
(-)

A tv reklámjában egy lábkrémet reklámoztak, amely a gombát is eltünteti. Ezt látva kislányom az apukájához fordult, és megkérdezte tőle: "Apa, vegyek neked a boltban lábgombát?"

Csínytevések utáni megdorgáláskor 2,5 éves Fruzsi lányom hozzám bújik, és annyit mond: "Anya, bocsánatot kértem neked."

Hosszabb séták alkalmával a lányom nadrágja mindig piszkos lesz. Közömbösen csak így kommentálja: "Nem baj, majd kimosod."
(Szala Eszter)

Bár Laci fiam már felső iskolás, de egy 3 éves korában tett "felfedezését" a mai napig őrzöm:
Fakockákat rakosgatott mikor megjegyezte: "Anya, az olyan, meg az akkora, az pont annyi!"
(Winkelbauer Ágnes)

Kisfiam, Boti 2,5 éves körül lehetett, amikor a szüleim nálunk voltak vendégségben, és Boti egyik kedvenc foglalatosságához készülődött: a felnőttek hátát tapicskálta a kanapén, miközben a háttámlába kapaszkodott.

Amikor apukám került sorra - aki nem különösebben magas, de annál tekintélyesebb pocakkal rendelkezik - és hasra feküdt, Boti némi habozás után megjegyezte:
- Tata, nem tudok kapaszkodni, nagyon magas vagy!


Egy másik történet is apukámmal esett meg, körülbelül egy évvel korábban. Botival már néhány hónapos kora óta járunk angol foglalkozásra, és én is beszélek vele otthon angolul, ezért aztán volt néhány szó, kifejezés, amit először angolul kezdett el használni.

Ilyen volt pl. a "look", azaz "nézd". Egyik nap apukámnak, aki nem beszél angolul, próbált valamit mutatni, és egyre csak ismételgette neki, hogy "Look, Tata, look!" Apukám kétségbeesetten vizslatta a pólóját, de egy idő után feladta, és anyukámhoz fordult: "Nézd, már meg, hogy hol lukas a pólóm, mert mutatja a gyerek, de hiába nézem, sehol nem találom!"
(Zsiga Tímea, Fót)

Zsófi kétéves múlt november végén. Mondókáztunk. Kérte a Töröm,töröm a mákot kezdetűt:
"Töröm, töröm a mákot
sütök neki kalácsot,
megzsírozom, megvajazom,
mégis, mégis neked adom."

Majd elé nyújtottam a tenyeremet a képzeletbeli kaláccsal. Belenézett, és megszólalt:- Kalácsot nem kérek, szalámit kérek!"

Autóztunk haza, egyszer csak megszólalt:
- Anya, nagyot punkantam, büdösöt! Nagylány vagyok!
(Balázs Hajnalka)

Négyéves kislányommal a pociban lévő kisöcsiről beszélgetünk:
- Anya, a hami nem fog az öcsi fejére potyogni, amit megeszel?
(sz.)

Anita
putyu
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: én is írtam egy csomót és elszállt :twisted: :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Örülök, hogy szerettek :lol: :lol: Egyébként mi sem voltunk :oops: :oops: csak benéztem, szemerkélt az eső :(

Orsi,
Jó, hogy jöttél :) Infacolhoz,nem tudok hozzá szólni, de a cumisüveghez igen, Bogi vizet ivott cumisüvegből, és 2 évesen választottam el :) De próbálhatod pohárból is itatni, nagyon ügyesen isznak abból is hidd el, a cumisüveg kényelmesebb, ha metek valahova...de ha nem tejet kap belőle, nem hiszem, hogy bezavarja.

Kata,
húú :evil: ezek a vírusos nyavalyák :evil: hihetetlen mennyi féle fajta van már :( Te is vigyázz magadra, valamivel több vitamin, legfeljebb kicsit nagyobb lesz a baba :)

( úgye nem írtam hülyeséget Gyöngyi?)
Sára hogy van?
Sanyinak boldog névnapot!

És utólag neked is kedves Tamás! :wink:

Anikó, hétvégi képek?

Szandra, hát előbb utóbb eljut ide is az ember :) olyan jó is és rossz is. Még mindig lógok a cipőkanál árával :oops:

Emőke, jó volt látni beneteket is :)

Évi, Adri, akkor készüljetek nemsoká támadunk :D

Anita
putyu
 
 


Szerintetek hol érdemes hirdetni gyáli albérletet?

Anita
putyu
 
 





Köszi Szandra! meghirdettem, ez nem jutott eszembe.

Anita
putyu
 
 


Babácska elaludt.
Most kezdem újból. Szóval reggel elrobogtunk (repültünk) a dokihoz. Csak 1 oltást kapott, a másik nem volt. Tömegünk normális, most kivételesen nem szóltak érte semmit (igaz másik néni mérlegelt), 6300 g. (Levi hamarosan beér minket :-) )

Még mindig nem tudom, hogy érdemes-e most beadatni választható oltást, vagy nem... Felírták az egyiket, de még ki kell gondolnom, hogy akarom-e. Utána olvasok itt-ott. Tanács???

Orsi! Gázokról nekem is van tapasztalatom. Én nem adtam semmit, mert szerintem nem volt vészes a fájdalom, viszont puki volt sok :-) Anyósom szóvá is tette.... Na mindegy. Szóval mi tekergettük, tornásztattuk, így hamar kijöttek a pukik. Igaz minden éjjel aludt. Ha nem így lett volna, én először a teát próbáltam volna ki, amit be is szereztem. Ati sem iszik üvegből, nem is cumizik, én próbáltam. Rágózik vele. Így itatni csak pohárból fogom tudni. Kiskanállal eleinte. Szerintem. Nem lehet, hogy sok levegőt nyel szopikor? Mi nagyon lelkesek voltunk, és néha azt hittem több levegő megy le, mint kaja. "Hasravágtam" és kellemesen kieresztette felfelé-lefelé a bubikat :-)

Kata! Marcinak jobbulást!
Gyorsan mennek a hetek! Már AFP :-) Te hogy érzed? Kisfiút vagy kislányt hordasz a pociban? Azt mondják a népi dörgedelmek, hogy ha nincs rosszul az ember az első hónapokban, akkor kislány :-) Vicces, én a 28. hétig hánytam :-) Most itt nosztalgiázok.. Vigyázz magatokra! (A bankos ügyünk még folyamatban. Változás semmi, még 1 hetük van... )

És a másik KISMAMÁNK??? Anikó! Hogy vagy??? Már nagyon nincs sok hátra :-)

Most sütök dupla adag linzert, mert az én férjecském nagyon szereti, és egyszer egy évben megtehetem a kedvéért :-) Hű, de gonosz vagyok. Azért többször szokott kapni, de ma kell :lol:
almi
 
 


De ide is beírom hátha valakit érdekel:
Albérlet kiadó!
Gyál Körősi út 60.
60nm. 2 szoba, konyha, fürdőszoba, igényesen berendezve. Udvar, autóbeállási lehetőség. Busz, vonat 2 percre.
06-30-984-5930

Anita
putyu
 
 


:oops: Reni, Attila vagy Sándor napkor lehet köszönteni a fiatalembert?

Anita
putyu
 
 


Reni!
Most melyik választható oltáson gondolkozol?

Nekem mind a két csajszinál majdnem 4 hónapig fordult fel a gyomrom mindentől!!!!!!!!!!!!!!!!, iszonyat rossz volt. Emiatt tuti félve indulnék neki egy harmadiknak (ne aggódjatok még tervbe sincs :) ) annyira nem voltak jók így a napok.

Anita!
Megkérdem apát, hátha érdekli az albérlet :wink: :lol: :lol: :lol:

Sz

szandrakiss
 
 


Nekem Marciékkal soha semmi bajom nem volt, a hányingert is csak hírből ismertem :lol: ... bezzeg most :evil: 4 hónapig tartott... meg egyébként is kislányt szeretnénk - de ha fiú lesz, akkor sem cseréljük vissza :)

Reni, Marci nem kapott semmilyen extra oltást a kötelezőkön kívül, mert a dokinéni szerint sok oltásnál nagyobb kockázatot jelentett volna maga az oltás, mint a betegség, ami ellen védett volna. Ilyen volt pl. a prevenar és a rota - mindkettőre azt mondta, hogy hanyagoljuk inkább. És bár mostanában sokat betegeskedik a kisfickó, egyiket sem védte volna ki az oltás. Úgyhogy most az a challenge, hogy az immunrendszerét kell megerősíteni, úgyhogy elkezdtük a béres cseppet (10kg alatti gyereknek is lehet napi 2*5 csepp!) és megpróbáljuk feltuningolni, mire a kistesó megszületik.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Anita, kölcsönös. JÖrültem, hogy összefutottunk :-)
Dórit is láttuk ébren :-) És Zétivel is megbeszélte Ábel a holnap délutáni találkozót. Évi, ha minden jól megy fél 4 körül érkezünk. Jó így?

Ábelt odáig volt Zorkáért és Juditért, bár első körben úgy néz ki most még az "idősebb" nőkre bukik (mint az apja :-), Judit volt az első számú favorit, a terem másik feléből is képes volt átintegetni neki :-)

Nagyon élveztem a cinit, mert Ábel nagyon élvezte :-) Csak kapkodta a fejét annyi gyerkőc, látnivaló volt. Megyünk máskor is, de erre a későbbire.

Orsi én is így voltam, nem nagyon akartam cumisüvegből adni Ábelnek semmit és jól is tettem. Teljesen más technika kell a cumisüveg "szopizásához". Én tapasztaltam, hogy másképpen kapta be utána a mellemet, ami nem volt kellemes. De vissza tudott állni mindig.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

Anikó, Anita!

Jó, hogy itt voltatok :P :!:

Szandra, Anikó!

Akkor holnap délelőtt :D

Emőke!

Akkor holnap délután :D

Reni!

Én sem voltam rosszul a terhességem alatt 1x sem...és mégis fiam lett :lol:

Mi /Adriékkal/ beadattuk a prevenart és a neisvac-ot is...ha az Esseket kérdezed Ő ajánlani fogja.

Uradnak BOLDOG NÉVNAPOT!

Ja, és én is szeretem a linzert :wink:

Orsi!

Mi is Infacolt adtunk Zézének, s neki sem lett tőle semmi baja...az ízét meg még szerette is :wink:

Anita!

Ide is tedd fel sztem a hirdetést:


http://www.vecses.info/apro/

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ja, még valami:

Orsi!

Én sokáig cumisüvegből adtam a tejcsit Zétinek (mert a mellbimbóim nem bírták az elején a strapát :arrow: már azt hittem csak dísznek vannak :wink: ), sőt cumizik/cumizott is, mégis gond nélkül szopizik azóta is...sőt, most nem is hajlandó cumisüvegből inni, max. (kizárólag Tupperware) csőrös pohárból :)

Persze ebben is minden gyerek más...sztem tégy úgy ahogy Te jónak látod :roll:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Évi,
micsoda forgalmad van :D

Szandra,
ha holnap úgyis jöttök Éviékhez, esetleg nem tudnál beugrani hozzánk a poharakkal? És akkor végre rendezném a piszkos anyagiakat is :D
Nagyon ügyes a nagylányod ;)

Orsi,
Ancsinál sosem okozott gondot sem az infacol, sem a cumisüveg. De igaza van annak, aki írta, hogy nem csak üvegből tudsz teát adni a kissrácnak :D

Sándoroknak boldog névnapot, hozhatnák már azt a meleget...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Emőke,

Hiába, nem lehet elég korán kezdeni:) Nagyon édes volt Ábel, zabálnivaló:)Büszke vagyok a legfiatalabb udvarlómra:)
Egyébként nem volt szerencsétek, rengetegen voltunk a mai cinin, ráadásul ott volt az a pár kedves anyuka az égtelen rossz kölkeikkel, és sem az anyukákat sem a gyerekeket rohadtul nem érdekelte az egész cini, viszont olyan hangosak voltak, hogy az sem tudott odafigyelni, aki akart...szóval a végére Zorka is bemondta az unalmast és még a gitár sem hozta lázba.
Remélem, hogy legközelebb kevesebben leszünk.
Vendég
 


Sziasztok!!

Rápróbálkozom a netre újra :lol: :twisted: :roll:

Évi!!

Én is AKAROK menni hozzátok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szombat reggel fél 8???? :lol: :lol:

Kata!

Amikor meglátta Marietta az új vonaltódat azt kérezte: "Marcinak kishuga lesz?" :lol: :lol:
Egyébként én nem voltam rosszul a csajokkal, csak fura dolgokat kívántam: kefir, paradicsomlé.. :roll: :roll:
Marcinak jobbulást!!!

Szandra!!

Mi bajod apával már megint???? :lol: :lol:
Milyen nagylány már a Tami is!! :lol: Nem akarlak ijesztegetni, de két skarlátos csoporttásról is tudok nálatok! :( :(

Anita!!

Sanyi nevében köszönöm! :lol:
Sárával ma voltam az Essek dokinál: tüszös mandulái vannak :? :? Délután 39, 6 -ot mért neki a Sanyi. Gondoltam rohanok haza a munkából a beteg gyerekemhez - 1 órát késett a vonat :twisted: :twisted: gyalog hamarabb hazaértem volna :roll:
Ja, és Te soha nem írsz hülyeséget!!! :lol: :lol: :lol: és ezt nem csak azért mondom, mert szeretünk, annak ellenére, hogy elvárod, hogy esőben vigyem játszótérre a beteg gyerekemet :lol: :lol: :lol:

Jó volt olvasni a gyerekszájas dumákat!

Orsi!!

Tényleg nincs tapasztalatom semmilyen az infacollal :oops: :oops: oly öreg vagyok, hogy az én időmben még nem is volt!! :oops: :oops: (itt most lehet tiltakozni ezerrel! :lol: )
De nem tudom elképzelni, hogy ezzel lenne összefüggésben a kislány bukása. Igen az alma is sok savat csinál, mégis javasolják, adják és nincs semmi baj tőle. Az enyémek nagyon ritkán buktak, de ha megtették, akkor bizony megijedtek tőle. Sőt a Nurofent sem tudom nekik adni, mert az íze olyan nekik, hogy rögtön kihányják- ilyesmi lehetett annál a babánál is szerintem.

Gondolkodom mit is írtam amikor elszállt az egész :? :?
Ja, igen - bőrgyógyászati továbbképzésre járok. És azt mondta ott a dokinő, hogy a BABe termékcsaládban van stria elleni krém, ami csodákat tesz a piros-hízásos striákkal. Saját tapasztalat nincs, de többeteknek van koszmó ügyben, így gondoltam igaz lehet.

Igen, tudom, mit írtam még: szombaton bálba megyünk, az ovi alapítványi bálja lesz. Vettem egy ruhát (jó, túrtam :D ), 1900,-ért ,gondoltam kitisztíttatom. Azt mondja a nő a tisztítóba, hogy 3500 ft!!! :x :evil: oopsz, mondom a ruha nem volt annyi!!!! Hát, ha véletlenül ráömlik egy kis borocska az est folyamán, akkor kapásból kidobom és veszek másikat! :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Katus!

És ha Ti is átugranátok hozzánk... :roll: :?: :D

Gyöngyi!

Nem lehetne inkább 1/2 6 :?: :lol: :lol: :lol: Tudod akkor már/még úgy is fent vagyunk :arrow: az ágyunkon :wink:

Nem Te vagy öreg, hanem a csajaid :wink:

Ezt a stria elleni krémet célzásnak vegyük :roll: :?:

3500 Ft??? Miből van az a ruha? Nekem a bundámat csinálták annyiért :shock: a Tesco-nál lévő tisztítóban.

Uradnak Boldogot!

Sárának jobbulást!

Na, megyek aludni, mert ez a mai koránkelés engem is kikészített :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Tegnapi oltás dolog kikészített minket. Nem igazán láz (szerintem, mert nem mértem, feleslegesen nem dugdosok a popsiba semmit), inkább csak fájt a combija. Nagyon keservesen felsírt ahányszor megérintettük véletlen :-( Déltől este 9-ig nem aludt semmit, így aztán reggel 5-ig, mint a régi szép időkben :-) Most egészen ki vagyok pihenve. :D

Azért a linzerek megsültek, bár nem a legszebbek lettek.... Majd legközelebb. Köszönjük a névnapi gondolatokat... a férjem is :-) Ati manó elvileg januárban ünnepel, de az én anyukám azt mondta mindkettő alkalommal megköszöntik :lol: Igaz az idén még senki nem tudta, hogy mi a neve :lol: :lol: :lol: De idővel eldőlt, így már mi is lemaradtunk a januárról :shock: :shock: Nemrég néztem meg, hogy akkor van. :shock:

Évi! A kivétel erősíti a szabályt (vagy népi dörgedelmet)!!!! :-) És a csúcsos pocak? Csúcsos voltál? Adri gömbőc volt, az övét láttam. Az enyémet nem. :D Hűűű, most látom Zéti milyen közel az évfordulóhoz....

- prevenar és a neisvac: ezt a kettőt akkor itt nagyon szorgalmazzák. Az utóbbit írta fel tegnap a doki. A másik most nincs. Azt kapta volna a kötelező mellé.
Már csak arra nem emlékszem, hogy mennyi idős kortól nem kell 3-at beadatni. Lehet azt ki kéne várnom, de lehet hogy teljesen mindegy????

Állítólag a BABE popsikrém is nagyon jó. Én azt még nem próbáltam. Sok gondunk nincs a bőrikével, mióta a hámlások megszűntek :-)

Gyöngyi! Jó mulatást szombatra!

És ma legyen szép az idő!!!!
almi
 
 


Katus!
Háááát, ha az Anikó elvisz feléd akkor szívesen mert nincs kocsim és ő fuvaroz, de igaza van Évinek ti miért csatlakoztok?

Gyöngyi!
Skarlátos? Kicsoda? És még bent van a csoportban? KI AZ??????? Még jó, hogy ennyire akart a Tami ovizni tegnap, igaz ma már nagyon nem akar menni ezek a reggeli elindulások mindig nehezek :(
Sárának jobbulást kívánunk, Mariettát kegyetlen módon viszed oviba?
Oké, hogy a te idődbe még nem volt Infacol de a gyerekekében? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: szeret :D

Azt már nem tudom mit akartam még írni, úgy látszik reggel sem az igazai az eszem, pedig azt hittem ilyenkor még "okosabb" vagyok.

Sz

szandrakiss
 
 


Tudtam, hogy akartam még valamit kérdezni. Az elmúlt néhány hétben rettenetesen elkezdett hullani a hajam. Ha így megy tovább hamarosan egy szál sem marad. Szerintetek mit kell tenni ilyenkor? Mégtöbb vitamin? Fodrász? Vagy mi lehet a megoldás? Ez így elég aggasztó! :cry:
almi
 
 


Reni, rengeteg vasat kell enni vagy szedni, pl. maltofert (de az azt hiszem, receptköteles). Nekem a kórházas időszakban kihullott a hajamnak több, mint a feje, és most jutottam el odáig, hogy újra kinőttek ezek a hajszálak, így a hajam másik fele most kb 10 cm-es :shock: .
De ha gondolod, elmehetsz a vecsési bőrgyógyász nénihez, Vajda Máriához, nagyon kedves és jó szakember, ő is biztosan tud majd ajánlani valamit (http://www.vecses.hu/html/rendelesi_idok.html). De egyébként szerintem tuti, hogy a vashiány miatt van.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi, a Babe cuccok tényleg nagyon jók, még Szandra ajánlotta anno a koszmóra a sampont, nagyon bevált.
És nekem most a bőrgyógyász azt mondta, hogy az arcomra is Babés krémet kell kennem, mert a terhesség miatt mindenféle bőrgyulladásom van, és ez a kence nagyon jó rá! Szóval én biztosan kipróbálom majd a stiás krémet is, és beszámolok a tapasztalatokról :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata, köszönöm a megoldás kulcsát. Most gyorsan találtam itthon Béres vasat, de ez lehet nem túl jó készítmény. Szedem, amíg nem jutok az általad javasolthoz. Mondtam tegnap a férjemnek a cseppet, hogy te is ajánlottad. Erre nagyon lelkes lett, mert állítólag ő is gondolt már rá. Sőt azt mondta, hogy ő is szedni fog :-) Az utóbbit majd megnézem :-)

Évi, Adri! Ma merre vagytok? Már félig végeztem a mára tervezett takarítással. Gondoltam délután nem boltba megyünk, hanem felétek. Ha jó nektek is. Nagyon szép idő van :-)
almi
 
 


Reni,

Míg normál esetben naponta 100 hajszálunk hullik ki, a szülést követően egy darabig akár naponta 500 is. A szülés utáni hajhullás oka az, hogy a terhesség alatt felborul a hajszálak normális életmenete. A hajszálak nagyjából 90 százaléka ugyanis folyamatosan nő, a maradék 10 százalék pedig pihenő fázisba kerül, majd kihullik. Helyére új hajszál nő.

A terhesség alatt azonban a pihenő fázisban levő hajszálak nem hullanak ki, az ösztrogén pedig stimulálja a haj növekedését, ezért olyan szép dús a terhes nők haja. Miután a szülést követően beáll a szervezet normális hormonegyensúlya, az addig bliccelő hajszálak hirtelen egyszerre kihullanak.

Ez egyébként nem csak a hajat érinti, hanem a teljes testszőrzetet. A szülést követő harmadik-negyedik hónapban a legerősebb a hajhullás, a hatodik hónapra pedig általában visszaáll a normális mértékre. A haj textúrája azonban a drasztikus hormonális hatások miatt megváltozhat: göndörebb vagy egyenesebb, zsírosabb vagy szárazabb lesz, és ez már így is marad.

Mivel ez a hajhullás természetes folyamat, nincs igazán ellenszere. A kiegyensúlyozott, vitamindús táplálkozás segíti az új hajszálak növekedését és megerősödését.

Anita
putyu
 
 


Évi,
köszönjük a tegnapot! :D Remélem nem voltunk "sok".

Adri,
sajnálom, hogy nem találkoztunk, de legalább Dóri aludt :)

Anita
putyu
 
 


Én ezt nem értem. Amikor rossz az idő, akkor tuti semmi alvás nappal. Amikor meg reggel elhatározom, hogy csavargunk mert szép az idő, akkor alszik egész nap :evil:
Bosszúból már a vacsit is betettem sülni. Gondoltam akkor tuti azonnal felébred. De most ez sem jött be :shock:
Sőt, még reggel egy ici-pici kávét is ittam....

Anita! Akkor nem aggódok. Ez van. Még néhány hónap, kibírom :-)
(Jó, amit írtál, ezt még sehol nem hallottam.)
almi
 
 


Évi, köszönjük a vendéglátást. Ábel 7-től már alszik, remélem Zéti megsúgta neki a hosszú alvás titkát és csak hajnalban kel vmikor :-)

Dórit is láttuk ébren, Ati babát pedig anyukájára mosolyogni. Mindkettő tünemény :-)

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Évi! Örülök, hogy láttunk titeket! És hogy Ábelt is megismerhettük :-)
Meséltem este a férjemnek, hogy milyen csodamanók 9-11 hónaposan (is) :-) El sem hiszem, hogy néhány hét, és én is szambázhatok Ati után :-) .....
almi
 
 


HULLIK A HÓ :shock: :shock:
almi
 
 


Sziasztok mamik!

Mi szeptemberben költöztünk ide Vecsésre,már építkeztünk egy ideje :lol: ..,hát..,még csak a környékünket ismerem.. :D
De azért ha jöhetek,csatlakoznék :D

Orsi:
Én a két középső gyerkőmmel,és most a Tomival is használom az infacolt. De ilyesmit nem tapasztaltam. Talán refluxos lehetett az a bébi,azért jött fel neki gyomorsav :shock: ..
Ha jól látom,majdnem egyidően szültünk..,csak én a negyediket :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


Sziasztok!

NORMÁÁÁÁÁLIS????? Bakker tiszta hülye ez az idő, 10 perc szakadó hó 2 perc napsütés és ezek lineáris kombinációja. Gyöngyi! Most már aztán elég!! :)

Barbamami!
Üdv itt. Merre laktok? Honnan költöztetek ide? NEGYEDIK??? Nem semmi!!! Akkor már két Bogink van. Képekkel bombázz minket!!

Anita!
Ez aztán a teljes körű tájékoztatás a hajhullással kapcsolatban. :)

Évi!
Szuper volt nálatok, Zéti zabálni való ahogy ennyit tud enni :) . Remélem most már sokkal többször fogunk találkozni.

Kata!
Babe-nak van kréme is? Ezt nem is tudtam, lehet Tamit azzal kellene kennem mert olyan nagyon érzékeny és száraz a bőre.

Gyöngyi!
Meséltem a Zsoltnak a kutyát, gondolhatod mi volt a válasza..., szegény gyerekek erre elmeséltem a neki amit mondtál, röhögött!!!

Sz

szandrakiss
 
 


Barbamami, üdv itt! :)

Szandra,
megkínlódtam vele én is, csak azért :D
A babe-nak fürdőolaja is van, az is nagyon jó száraz bőrre.

Gyöngyi,
reggel bádogembert leintettem a buszmegállóban, rendes volt felvett :wink:
Sárát kúráld, kedden cirkusz :)

Anita
putyu
 
 



Szandra a Lipobase repair-t ismered? Nekünk a gyermekorvos "írta fel" Ábel ekcémájára. ez mérsékelten és nagyon száraz bőrre van. Az arcát is kenem vele minden fürdés után, mert nagyon száraz volt. Nagyon jó. Gyógyszertárban kapható.

Barbamami üdv! Jól látom, hogy 3 kis pelenkásod van? Hogy bírod?

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Szandra, ezen a linken fent van szinte az összes Babés cucc: http://www.korutiorvosicentrum.hu/kozme ... kumok.html
Ez az egyetlen olyan kence, amitől most nem vagyok foltos :lol:
Marcinak mondjuk a száraz bőrére olyan receptet írt a bőrgyógyász, amit a gyógyszertárban kevertek ki, és az is nagyon jó volt (és tizedannyiba került...)

Barbamami, üdv közöttünk! Hol laktok? És hogy bírsz ennyi gyerekkel? :lol: Várunk képeket!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Szandra, bocsi :) 3 krémet tudok ami még nekünk bevált: lipikar, panthenol forte azt hiszem az 5%-os, és a linola fett. Bogi egy időben iszonyat száraz börű volt, úgyhogy rengeteg krémet kipróbáltunk :( , néha egyébként a sima naturlandos körömvirágkrém is elég. Az Essek is ír gyógyszertári zsírzó krém ez a neve, Botondnak az is bőven elég és olcsó, Gyöngyi megy hozzá hétfőn, ha gondold irattasd ki vele :wink: :lol:

Anita
putyu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?