Sziasztok!!
Rápróbálkozom a netre újra
Évi!!
Én is AKAROK menni hozzátok!!!!!!!
Szombat reggel fél 8????
Kata!
Amikor meglátta Marietta az új vonaltódat azt kérezte: "Marcinak kishuga lesz?"
Egyébként én nem voltam rosszul a csajokkal, csak fura dolgokat kívántam: kefir, paradicsomlé..
Marcinak jobbulást!!!
Szandra!!
Mi bajod apával már megint????
Milyen nagylány már a Tami is!!
Nem akarlak ijesztegetni, de két skarlátos csoporttásról is tudok nálatok!
Anita!!
Sanyi nevében köszönöm!
Sárával ma voltam az Essek dokinál: tüszös mandulái vannak
Délután 39, 6 -ot mért neki a Sanyi. Gondoltam rohanok haza a munkából a beteg gyerekemhez - 1 órát késett a vonat
gyalog hamarabb hazaértem volna
Ja, és Te soha nem írsz hülyeséget!!!
és ezt nem csak azért mondom, mert szeretünk, annak ellenére, hogy elvárod, hogy esőben vigyem játszótérre a beteg gyerekemet
Jó volt olvasni a gyerekszájas dumákat!
Orsi!!
Tényleg nincs tapasztalatom semmilyen az infacollal
oly öreg vagyok, hogy az én időmben még nem is volt!!
(itt most lehet tiltakozni ezerrel!
)
De nem tudom elképzelni, hogy ezzel lenne összefüggésben a kislány bukása. Igen az alma is sok savat csinál, mégis javasolják, adják és nincs semmi baj tőle. Az enyémek nagyon ritkán buktak, de ha megtették, akkor bizony megijedtek tőle. Sőt a Nurofent sem tudom nekik adni, mert az íze olyan nekik, hogy rögtön kihányják- ilyesmi lehetett annál a babánál is szerintem.
Gondolkodom mit is írtam amikor elszállt az egész
Ja, igen - bőrgyógyászati továbbképzésre járok. És azt mondta ott a dokinő, hogy a BABe termékcsaládban van stria elleni krém, ami csodákat tesz a piros-hízásos striákkal. Saját tapasztalat nincs, de többeteknek van koszmó ügyben, így gondoltam igaz lehet.
Igen, tudom, mit írtam még: szombaton bálba megyünk, az ovi alapítványi bálja lesz. Vettem egy ruhát (jó, túrtam
), 1900,-ért ,gondoltam kitisztíttatom. Azt mondja a nő a tisztítóba, hogy 3500 ft!!!
oopsz, mondom a ruha nem volt annyi!!!! Hát, ha véletlenül ráömlik egy kis borocska az est folyamán, akkor kapásból kidobom és veszek másikat!