Új privát üzeneted érkezett!

Ezek tegnap készültek: :)

Kép

Kép

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Karmen és Exi!
Ti mikor adtátok be az adóbevallást mert mi még mindig semmit nem kaptunk és olvasom, hogy ti már igen.
Én február 3-án adtam le :(

Nóra!
Csodaszépek a gyerekek :lol:

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Zsivicz, én febr.2-án adtam be. Én már megkaptam a pénzt, a férjem még nem, legalábbis tegnap még nem. Pedig egy napon küldtem be mindkettőt, de azok felkönyvelése között volt majd' egy hét!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

 
 

Köszi szépen lányok az infót!!Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
heno
 
 


Nóri! Marcsi csupa te vagy! Dóri is hasonlit, de Marcsi az tiszta anyja:) Amugy tényleg nagyon szépek!

Zsivicz! Én febr.7 adtam be. Férjem 1 héttel késöbb, de az másik számlára érkezik azt nem tudjuk neten megnézni, bankban meg most nem jártunk, igy lehet ö is megkapta, lehet nem.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Minden oké velünk, kicsit elvesztem, mert Flóra a hétvégén alaposan ránkijesztett. Szombaton leesett a puffról a bal karjára, de akkor kis sírás és minden oké. Vasárnap délelőtt négykézláb mászkált, amikor a bal karja elég furcsán viselkedett és az oldalára borult. Akkor nagyon elkezdett sírni, alig tudtam megnyugtatni. Fogalmam sem volt, hogy mi a baja, csak fogta a kezét és ordított. Annyira kikészült, hogy 10 perc múlva elaludt. Be akartuk vinni a klinikára, persze az autónk szervízben :evil: . Egy ismerősünk bevitt minket, az általános ambulanciáról egy vállröntgen után hazaküldtek, mondván, hogy kisebb zúzódás, holnap hozzam a sebészetre, ha gond van. Otthon csak lógatta a bal kezét, nem használta, fogni sem tudott vele. Éjszaka nem tudott megfordulni, nagyon sokat felsírt. Reggel bevittük a sebészetre, megvizsgálta a doki és azt mondta, hogy arra gyanakszik, hogy kimozdult az orsócsontja (mert kisgyerekeknél ez gyakori :roll: ). Először megpróbálta helyrerakni és kiküldött a váróba, hogy próbáljuk erőltetni, hogy használja a kezét, de semmi. Aztán mégegyszer megpróbálta és azt mondta, hogy menjünk vissza, ha még mindig gond van. Este itthon már elkezdett kisebb játékokat fogni vele, aztán kedd reggel már mintha semmi sem történt volna. Én tiszta ideg voltam, hogy nem tudok rajta segíteni, de mostmár minden a régi. Ilyenről még nem hallottam soha, gondoltam megosztom veletek, ha esetleg veletek is történik hasonló. Bár remélem nem kerültök hasonló helyzetbe. :wink:
Puszi

Betty
Kép
rbetty
 
 


Karmen!
Nincs kedvem privit irni, azért irok ide.
Amiről beszéltünk az a Nemes cukrászda?
És az inyencnek milyen alap esetben a teteje? Csokis vagy tejszines?
Köszi.

Enikő!
Tegnap láttunk a Sporcsarnoknál. Jöttél kifelé Bogival meg a Marcival. Gondolom úszás volt. :wink:

Mi tegnap megrendeltük Márknak a bicajt. 45 percig tartott mire elbirtuk dönteni hogy a 12-es vagy a 16-os legyen.
Előszőr ráültettűk a 16-ra, de olyan bébán tekerte.
Akkor a 12-re, az jobban ment, de az meg olyan kicsinek tűnt. Akkor vissza a 16-ra. :roll:
Szóval igy eszetlenkedtünk.. Végül a 16-os mellett maradtunk. Leginkább azért mert volt ott egy másik kisfiú is, aki szintén 4 éves volt,3-4 centivel volt nagyobb Márknál. Ő csak a 16-os bicajt próbálta, és teljesen az Ő mérete volt.Igy egy másik gyereket nézve kivűlállóként, az a méret talán már inkább nekik való. Mert ha felemeltűk teljesen a 12-es kormányát meg az ülését, akkor akkora volt mint a leeresztett 16-os.
Persze Márknak ott volt motivációnak a kisfiú, úgy hogy ügyesen tekertek egymás után. :wink:
Holnap megyünk érte Hauser Kiwi, ezüst-kék szinű. 22 ezer ft. :shock:
És ott vettük Újszegeden a Thököly utcában.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


Zita! Hát a cuki nevét nem tudom, csak ugy hogy Ujszentiváni, a telefonkönyvben meg a tulaj neve lehet, mert amikor egyszer kerestem és találtam cukit az nem ök voltak. Kell a száma v. megvan Neked? Alapban csokis a teteje, a tésztája meg csokis és fehér piskotalapok között van a csokikrém.
Bringa a 12es már nem sokáig lenne neki jo, azt semmiképpen nem vettem volna a helyedben, 14-16 között vacilláltam volna.

Betty! Hü micsoda kálvária, én sem tudtam ilyen lehet, tanulságos:( Örülök hogy Flóra már jol van, nem lett komoly baja!

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!
Kellene a szám.
Köszi

Kép
Kép
apátiné tóth zita
 
 


sziasztok

Nórus
nagyon szépek a lányok! Marcsi tényleg nagyon hasonlít rád! Dóri a képen meg kis huncut! (a játszón mindig olyan "jó gyerek feje" van) :D


hefe
még ezer éve a kajás topikba asszem te tetted fel a tojás, tej mentes almás tortát. nagyon szép. lehet azt szeretném megsütni a Huncutkámnak első szülire.
kérdésem lenne: ez ehető is(bocs a kérdésért :oops: :lol: )? és a gyerek is tudott belőle rágcsálni? és vendégeknek is adható vagy nekik valami mást azért? és ha előtte nap megcsinálom ,nem szárad meg nagyon? köszi

vagy valaki másnak valami receptje?
(Lalika tortáját láttam, de arra szilcsi azt írta nem túl jó) még nem akarok tojást,tejet. vagy kéne? :roll:

köszi
toncsi

toncsi80
 
 


Sziasztok!!

A legfontosabb, h köszönöm mindenkinek a drukkokat. Ábel jól van és egészséges. :lol: :lol: :lol: A hallásvizsgálat rendben lezajlott, szuper jól viselkedett. Értékelést postázzák, mert szabin van a főorvosnő, de az asszisztens szerint teljesen rendben van a hallása. :D :D :D
Voltunk a doktornéninknél is, Ő is egészségesnek nyilvánította a megfázásból, így hétfőn mehetünk az ovielőkészítőbe az ODU ba.

Konsti sajna kicsit hurutos, így nem kapta meg a Neis vac szurit, majd a jövő héten.

Hallásvizsgálat: apa ment be Vele, ő ezt mesélte: egy ágyra lefektették, volt kispárna :lol: :lol: (mi vittük a sajátot, mert az nagy kedvenc :) )
Tettek érzékelőt a két füle mögé és egyet a homlokára. (olyan, mint az ekg tappancs) Egy készülékből valami hullámokat bocsájtottak ki. Nem féjt neki, mert nem jelezte. A hasára tettek egy játékot (állatos zongora) ésmivel nekünk ilyen nincs, nagyon élvezte és elfoglalta. Nevetett végig. 30 perc volt. Az volt a lényeg, h ne üljön fel és lehetőleg a fejét se nagyon mozgassa.

Zita!
Gratula a bicóhoz!!
Mi egyenlőre maradunk a 12-esnél, leszedjük a pótkereket és így tanítgatjuk. Jó, mert leér a lába és az biztonságot ad neki.

Nóri!
édesek a csajok!!!

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok!
Régebben írtam ide egyszer-kétszer, de most vált igazán aktuálissá a dolog! :D
4 hetes 3 napos kismama vagyok. :lol: :lol: :lol:
Egyrészt szeretnék csatlakozni hozzátok, másrészt szeretném megkérdezni, hogy kell megcsinálni azt, hogy látszódjon a vonalzó? Harmadrészt pedig ha már voltam orvosnál és mindent rendben talált, szeretnék venni bandázsokat különféle színekben. Van erre tippetek, hol lehet olcsón kapni, vagy ha van vkinek eladó, szívesen megveszem majd a 12 hetes uh után.
Köszönöm, sziasztok!
Indababa
indababa
 
 


[/url]http://babafalva.hu/tickers/16rs.png[url][/url]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára indababa 2009.03.19 05:17-kor.
indababa
 
 


Még egy próba a vonalzóval

Kép
indababa
 
 


Áááá, ráhagyom, megvárlak benneteket! :lol:

Kép
indababa
 
 


Indababa, na ezt a honlapcímet az aláírásodba úgy illeszd be, hogy előtt legyen ez: [img]utána%20pedig%20ez:[/img]
Így már a vonalzó képe fog látszódni, nem csak a linkje, így:
Kép

Még vmi, ma megkapta a férjem is az apehpénzt, ő kapott késedelmi pótlékot, de még nem tudtam rájönni, hogy azt hogy számolták ki...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Inda: Gratulálok, problémamentes pocakosodást!

Zsuzsu: Örülök, hogy oké Ábel hallása!

Nórus: Marcsi tiszta te :) Dória apja lánya :) Klassz képek!

Rajzolás: Én antitalentum vagyok, max. virágot és pálcikaembereket rajzolok. Férjem kicsit ügyesebb. Grétinek volt egy korszaka, amikor elkezdett szavakat mondani, hogy rajzoltatott bennünket. Első szavai közt volt a hitta (hinta), úgyhogy éjjel-nappal hintát rajzoltatott. Úgyhogy hintában fölfejlődtünk :) Aztán leszokott a velünk rajzoltatásról, és teljesen magától találta ki, hogy kell embert rajzolni, pl. Nem kérdez, mi meg nem mutogatjuk neki a fogásokat, ugyanis nem értünk hozzá. Kezét sose fogtuk rajzolás közben, sőt azt se mutattuk meg neki, hogy fogja a ceruzat, teljesen egyedül jött rá, igen hamar. Szerintem ez úgy bennük van. Az csak külön plusz, ha van ügyes szülő, aki szépen rajzol neki és akitől lehet trükköket tanulni.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Zita! Megjött az utalás, köszi! A telefon: 277-144

Toncsi! Én megsütöttem 2x, a fotora azt mondtátok jol néz ki:) de a tésztája olyan volt pont mint amitt a cuki is csinált ilyen tej-tojásmenteset, elég nyulos, ragacsos. Pedig át volt sütve mindkettö, szoval nekem annyira nem vált be. Inkább veszek holnap Orsinak ilyen tortaszeletet (tortát is lehet) a Táplálék Allergia centrumban, nagyon finom amit ök árulnak (nyomába sem ér amit nekem a röszkei cuki készitett és a fene tudja tényleg azok mit tettek bele) és árban is alig több mint a 20 szeletes torták más cukikban

Engem egyszer Orsi nagy közöség elött nevetett amikor kutyát rajzoltam neki, és erösködött hogy ez nem az, na azóta csak itthon vagyok hajlando házon, virágon és napon kivül mást rajzolni :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Beugrottam egy gyors helyzetjelentésre. :)
Hétfőre vagyok kiírva, de némi jóslófájást és méhszájszurkálást leszámítva jól vagyok. Hétfőn lesz ctg, uh, méhszáj vizsgálat, de ha addig nem szülök, valszeg befektetnek jövő héttől, bár gondolom ezt a vizsgálat eredménye is befolyásolja. El vagyok kicsit kenődve, nincs kedvem befeküdni, Dénes miatt se lenne jó. :( 1 hetet enged a doki túlhordani, ha szükséges, utána viszont császár, mert oxitocint nem kaphatok az előző császár miatt.

Tegnap azt mondta a doktornő, hogy most már mindent meg lehet tenni a szülés beindításáért :), gondolom a szexre és a lépcsőzésre gondolt :), de ha valakinek van még jó házi praktikája szóljon, mert szülni szeretnék! :!: :!: :!: :lol:
Dénes még szopik naponta 1x (3 éves kisbabám :)), de ez semmilyen méhösszehúzódást nem okoz, szóval erre nem nagyon számítok...
Drukkoljatok, hogy beinduljon!
Egy kép a 38. hétről, frissebb nincs:
Kép

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi
 
 


Zsuzsi! KItartás! Milyen csucsos a pocid, még ennyire nem is láttam másnál!!:) Jo nagy baba lesz? Ovit melyiket választottátok?

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a gyerekdicséreteket! :oops:

Zsuzsu: örülök, hogy semmi gond nincs a hallásával Ábinak.

indababa: gratula!

toncsi: Dórinak almatortája volt, linzertésztával (tej- és tojásmentes), ennek direkt jó, ha előző nap készül el, mert így bepuhul. Szerintem finom volt. :wink: Anyukám műve egyébként, a tejszínhab nem tejmentes. ne számíts rá, hogy túl sokat fog belőle enni, akármilyet csinálsz. :wink: Úgyhogy én a lehető legkisebb méretet javaslom. (Ha kéred a receptet, elküldöm.) A múltkor egy vendégségben 3 féle torta volt, az egyik tej- és tojásmentes, na az volt a legfinomabb (Üllésen készült, cukrászdában), úgyhogy az alkalmas lehet a felnőtteknek is, csak szerintem olyan helyről rendeld, amit valaki már kipróbált, pl. amit Karmen írt.
Dóri igenis nagy huncut, itthon jobban kibontakozik persze. :lol:

Kép

Kép

Rajzolás: még egyszer köszi a válaszokat. Én is erre gyanakodtam, hogy nem sokat tehetnék azzal, ha vezetgetném a kezét Marcsinak, csak azért kérdeztem, nehogy amiatt ne fejlődjön, hogy én nem segítek neki. Én se vagyok egy talentum, inkább másolni tudok, csak szeretném valahogy ügyesíteni. Most is mesélte reggel, hogy milyen szép virágot tud valaki rajzolni az oviban, mondtam neki, hogy sezrintem ő is tudna, csak gyakorolni kell. :) Színezni se igazán tud, csak átsatírozza a képet.

klzsuzsi: HAJRÁ! Dóri születését a rutinvizsgálat indította be. (Nekem is be kellett feküdnöm, Oh.-n ez a protokoll, mindenkinek be kell, ha eltelt a 40. hét.)

Nóra
KépKép KépKép
norus88
 
 


Klzsuszi, hajrá! De tényleg! Egyébként én sem láttam még ennyire hegyes pocit, ezek után, ha lányod születik, a Tiszának megyek. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Exdeus! Köszönöm a segítséget, teszek egy próbát a vonalzóval.

Kép
indababa
 
 


Sikerült! :lol: :lol: :lol:
Szép napot nektek!
(eladnivaló bandázsokat ne feledjétek ajánlani nekem! :lol: )

Kép
indababa
 
 


Indababa! Gratulálok a babához! MI az a bandázs? Bár ha nem tudom valszeg nincs is nekünk:)

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Toncsi: A tortát jobb aznap készíteni, mert valóban kiszárad, bár letakarva, fóliázva nem tudom, nálunk mindig szinte még melegen elfogy! :D Szóval nagyon-nagyon finom, én nem szoktam sajnálni az almától a cukrot és a fahéjat, meg jó sok almát teszek bele, hogy ízes legyen, már sokszor csináltam azóta, de azoknak a tésztájába már tettem tejet, de igazából mindegy. Anyukám is mindig ilyen tortát kér, annyira szereti. Nálunk a vendégek is ettek belőle, de volt cukrászdás torta is. Doró ezt kapta.

Zsuzsu: Örülök, hogy nincs gond Ábel hallásával!! :) Mi 7-én megyünk az ODU-ba felmérésre! Köszi az infót. :) Majd mesélj, hogy miket csináltatnak veletek!

Klzsuzsi:
Húúúúú, mekkora fiús pocak!!! :lol: Szorítok, hogy beinduljon a szülés! Doró is szopizott (napi 2-3-szor), de semmi!!! :) Saját felelősségedre bsem engednek haza? Bár elég rizikós szerintem. Engem nem fektetett be a dokim, igaz, 4 nappal a kiírt időpont előtt szültem.

Inda: Gratulálok a babához és üdv köztünk! :)

Norus: Lányok nagyon szépségesek! :lol:

Voltunk ma az oviban Doróval! Először alig akart bemenni az ovi ajtaján a csajszika, aztán szétnézett bent és alig akart hazajönni!!! :lol: :lol: :lol: Aranyos volt az ovivezető, hívta, hogy menjen be játszani, de nem engedtem, nem akartam, hogy huza-vona legyen a hazaindulásnál, de láthatóan tetszett neki az ovi és a kispajtások! Megértem, mert annyi szuper játék volt bent! :)

Szép estét mindenkinek!
eszter

KépKépKépKép
hefe
 
 


Kármen!
A bandázs egy széles gumis anyag, ami arra szolgál, hogy a rövidebb felsőit is fel tudja venni a kismama, a derékra kell felhúzni. Szokták még úgy is hordani, hogy a régi nadrágjaikat hordják, csak kigombolják, amikor már nem fér bele a poci, és ráhúzzák ezt a bandázst és arra a fölsőt. Megpróbálok képet csatolni (csak még kezdő vagyok ilyen dolgokban) Kép Kép [/img]

Kép
indababa
 
 


Gumis elejű kismamanaci is érdekelne majd. AZ egyetlen "bibi", hogy 175 cm magam vagyok és hosszú a lábam. :lol:

Bocsi, ha még nem mondtam, de a babák+gyerkőcök gyönyörűek és nagyon aranyosak! :D
SZiasztok!

Kép
indababa
 
 


sziasztok

indababa
üdv itt! és gyere sűrűn! most már én is tudom, mi az a bandázs :roll: .ilyennel nem szolgálhatok.

hefe
köszi! nekem előtte nap kellene, mert asszem korán jönnek a vendégek. de még van pár másik recipe!

Nórus
ja, kéne az a recept is! bár most találtam tej-tojásmentes piskótát(érdekes lehet tojás nélkül :roll: ) és lehet azt holnap kipróbálom.Dóri nagyon helyes a tortával!

klzsuzsi
szép nagy hegyes pocak. én már láttam "ilyet" szép kis fiú lapult benne!kívánom,hogy legyen szép szülésed! Dénes cuki lehet, mikor hozzád bújik szopizni!

karmen
de amit te sütöttél (ami mellesleg tényleg gyönyörű volt) abban nem volt tápszer? ja, és nem akarok rendelni. az elsőt én szeretném sk. a kölöknek.

toncsi

toncsi80
 
 


Toncsi: Engem érdekelne a tej- és tojásmentes piskóta :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Karmen!
Amit Hefe készített torta,az kelt tésztából van.Az a 'csigákból'álló,katicás..,de javítsatok ki,ha tévedek..A tölteléke fahéjas alma.

Amit adtam receptet nem vált be?Nagyon sajnálnám.:(
Nem lehet,hogy vmit másképp csináltál?Nekünk nagyon jó lett mindig,nem volt kifogás..
ízre,állagra szuper.Persze ízlés dolga.Nyilván másabb mint a hagyományos piskóta.
Kevin szülinapjára is ez lesz a tortaalap,sőt apáéra is..
Nekem az csoda,hogy egyáltalán találtam ilyen receptet,így mindenki ehet a tortából...:)

Toncsi!
Te milyen receptet találtál?Lehet,hogy nekem is ugyanaz van meg?Almalé az alapja.
Esetleg leírod a kajás topicba?

Bea!
Ne a hagyományos piskótaízre és állagra számíts,ha az almalés piskótát akarod majd elkészíteni.Nem olyan száraz mint a hagyományos,puhább,de nekünk nem ragad.Anyukám nekem citrom helyett szegfűszeget tett bele(nem bírom a citromot)és olyan íze lett mint a mézeskalácsnak.A tejmentes csokikrém tök jól illett hozzá.Plussz gyümölcsök,plussz zselé.A férjem alig bírta abbahagyni a tortaevést... :lol: :lol:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


zsuzsu72!
Ennek igazán örülök, hogy ilyen ügyesen lefoglalta magát vizsgálat alatt :lol: Én már rettegek előre az vese ultrahangtól, igaz ott nem sok játék van, az is úgy volt felkötve, hogy oda sem ért hozzá. Amit én viszek az már nem sláger :(

Inda!
Írtam privit :lol:
Gratula a pocaklakóhoz :wink: Hogy érzed magad? Nekem szerencsére nem volt gondom, csak néha szédültem.

Klzsuzsi!
Jó nagy poci, bírja a derekad? :lol: Szorítunk nektek :wink: Nekem is a rutinvizsgálat indította be ahogy Nóri is írta, este megnézett az orvos másnap reggel 6-kor irány a klinika :lol:

Karmen, Exi!
Apeh: Mostmár kezdem elveszteni a türelmem még mindig semmi, de gondolom, ha valami nem stimmelne kaptam volna értesítőt.
A pótlék viszont érdekes, akkor most hogy is van ez valaki kap valaki nem vagy visszamenőleg...ki érti ezt :shock:

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Egy kép Zsoltiról a dobozban :lol:
Kép

Anikó
Kép
zsivicz
 
 


Norus!
Na ez engem is érdekelne,hogy a maradandó fog is így nő-e??? :roll:

Voltunk szemészeten,de még mennünk kell 5 nap pupillatágítás után.Nektek helyben csinálta?
Sajnos tágító löttyöt még nem kaptam..,pedig már nagyon kéne,mert szombaton kellene kezdeni..
Doki alapos,Hannával kedves,velem kicsit lehetne érthetőbb,de eddig ok.:)

Szépek a csajszikák.Látszik tele vannak energiával!! :wink:

Linzerrecept érdekelne...Leírod?Gyüjtöm a mentes recepteket..:)
Nagyon szép volt Dóri tortája..és amint látom jól mancsolható..
Kevin is szeret mindenbe belemászni,két másodperc és csak úgy cuppog a kezében az anyag:):)

Rajzzal kapcsolatban én nagyon el voltam kenődve kiscsoportban,mert Hanna elég hanyagul szinezett,és inkább firkált sokat(ami természetes)..DE vhogy sokáig nem láttam fejődést,csak helybetopivolt..Látszólag.:)
Ugyanis attól még gyűjtögette magában a tudást,és egyebeket.Aztán meg úgy megugrott a rajzkészsége,hogy azóta is dícsérik,és én is csak lesek!!!!
Lánykáid is biztosan ügyesek lesznek!!:)

Zsuzsu!
Gratula a jó halláshoz!!Minő megkönnyebbülés!! :wink:
Köszönöm a részletes beszámolót!:)
Jó egészséget mindannyiótoknak!

Rbetty!
Húh,ez meleg helyzet volt!Örülök,hogy jól van a picilány!!!
Hannának bölcsis korában a könyöke ugrott ki.Nagyon ijesztő volt,de egy mozdulattal fájdalommentesen visszarakták neki.Álljtólag ez is tipikus sérülés kicsiknél... :roll:

Indibaba!
Boldog babavárást kívánok!!!
Bandázst tudtam mi,viszont nem tudok eladót sajna.:(
Talán majd vki más!

Toncsi!
Azta!Hédibébi is mindjárt egy éves!!!
Naná,hogy te akarsz neki sütni..:)
Én is filóztam adjak-e Kevinnek tejet,tojást...A tortája mentes lesz,de a hétköznapi kajákban nem kapkodom majd el a tej,tojás bevezetését..

Zita!
Gratula az új biciklihez!!!Ha nem is volt olcsó,de legalább jó.:)
Vicces lehetett ahogy tanakodtok.Időnként engem is lehet így látni.
Agyalok,totyogok,mások meg nem tudják elképzelni mi bajom.Hiába.A jó döntéshez is idő kell!!:)Nem csak a munkához..

Klzsuzsi!
Mekkora pocak!!Drukk,hogy beinduljon a szülés,és minden rendben menjen!!!:)

Hefe!
Emlékszem a tortádra!Klassz lett és tuti finom!!
Sok sikert az ovival való barátkozáshoz!!!Remélem csupa jó tapasztalatotok lesz majd!!!Hova fog járni a picur?

Milyen a két gyermekes lét?? :wink:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Zsivicz!
Jaj,de édes kis manópofi Zsoltika!!!Cuki.:)

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Kármen!

Vidám születésnapot Norbinak!!!!


Eszter!
Mesélek, én is kíváncsi vagyok nagyon. Még azt sem tudom, h a szülőkkel mi lesz a foglalkozás idején...
A doktornénink szerint egész biztosan a közösség beindítja a beszédet, de ő is helyesli, h egyenlőre az oduba járunk. Félő, h egy sima ovi csak elkedvetlenítené.
Drukkjaim hetedikére!
Képek????????

K:L.Zsuzsi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá Matyi!!!!!!!

Anikó!
Mi lenne, ha vinnél Zsoltinak egy új játékot, amit ott kap meg???
Ábel is kapott, igaz Ő a vizsgálat után egy tologatós fajátékot.
Zsolti: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok! :)

Norus :)
Nagyon szépek a lányok!! :D :D

Zsuzsi :)
Hűű, mekkora pocak!! (a kép láttán nosztalgiázom ezerrel :lol:
Drukkolok, hogy beinduljon a szülés magától, és gyors, könnyű szülést kívánok Neked!! :D

Zsuzsu :)
Örülök, hogy minden ok Ábel hallásával! :)

Indababa :)
Gratulálok a babához! Boldog pocakosodást kívánok!! :D
Nekem van bandázsom, világoskék. De én rengeteget hordtam - óriási pocim volt, és egyébként se vagyok vékony alkat - és sztem eléggé kinyúlt. :(

Anikó :)
Nagyon szép baba Zsolti! Micsoda szemek!! :D

Mi jól vagyunk, bár Noéminek még mindig szívom az orrát, de már nem vészes, csak a biztonság kedvéért szívom Neki....
Szopit abbahagyta egyik napról a másikra egy hete, pont úgy ahogy anno Boti...

Csajok! Ide is írom, hátha nem mindenki olvassa az adok-veszek topikot:
Biciklit keresek magamnak, pici pénzért, vmi jót! :D Lehet MTB, vagy nagy kerekű női bicó.
Ha tudtok, szóljatok lécci! :D

Kép
Kép
zituska28
 
 


Karmen :)
Norbinak nagyon boldog szülinapot!! :D :D

Kép
Kép
zituska28
 
 


Üdv.

Zsivicz, hát én sem tudom, hogy ez most hogy működik, ugye nekem viszonylag kevés pénz járt vissza, de akkor is. Ugye a levelezés többe kerülne, de ha egyszer lesz lelki erőm, írok Jusztéknak. Mert ugye, gyanítom, a többségnek nem sok jár vissza, azok nem kaptak semmit???
Zsolti nagyon kis mosolygós!

Peti egyre jobban köhög. :( De legalább megindult a trutyi (bocs) az orrából is, és fel is köhög valamennyit.

És egy kép, hogy el ne felejtsetek:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Indababa! Bandázsom nekem sincs, nem is volt, kár nem ismertem mert nagyon praktikusnak tünik. Kismama nadrágom volt neked valo, de nemrég eladtam.

Toncsi! Én Szilde tortáját sütöttem meg, tápszert nem tettem bele. Egyszerüen azért mert Orsi tápszere olyan keserü, hogy csak cukorral, mézzel izesitve képes kakaonak is meginni. Kajába egyszer tettem, keveset, hogy nem tudott rola, egyböl kiérezte hogy keserü és nem ette meg. Neki meg csak 1 fajta tápszere van amit engedtek, hiába akartam lecseréltetni akkor azt mondták valahogy igya meg, ezt kell.

Zita, Zsuzsi! Köszönjük! Majd hétvégén lesz (mintkét nap) az ünneplés.

Zsuzsi! Fél óráig türte? Nem semmi a fiad! Tényleg régen láttam közeli képet, sapi nélkül, volt már vágva a haja v. még mindig növeszted?

Zsivicz! Na végre egy közeli kép a fiadról! Helyes kissrác, látom ö is huncut:)

Nóri! Találtam tegnap anyagot a barázdazárásról (pont 2 volt kitéve, de hugomnak is kellene) hétfön viszem majd akkor.

Rajz. Orsinak egészen tavaly nyárig nem volt türelme hozzá, csak összefirkált mindent, szinezés helyett is. Aztán beirattam a családi napközibe, ott meg hirtelen valamiért nagy kedvet kapott a rajzoláshoz, azota minden nap rajzol nekünk mire oviba érünk érte ajándékba, meg nagyon szépen szinez. Nem tudom hogyan tudták erre rávenni, de szerencsére mióta sokat rajzol fejlödött is nagyon sokat ebben.

Én meg lázas lettem, ugy ráz a hideg majd megfagyok ugy érzem, rémes :( :(

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Norbinak vidám, boldog szülinapot kívánunk!!! :lol:

Kép
szilcsi
 
 


NORBINAK MI IS NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!
20140113113746
 
 


Anett, meggyógyultatok már végre?

Zsivicz, csuda helyes Zsoltid van! :lol: Nagyon huncut lehet, látszik rajta. :wink: Ő már szalad?

Karmen, jobbulást neked. Mit szedtél össze?

Indababa, bandázst passzolom, bár te nyári terhes leszel, nem lesz meleged benne? Mire akkora lesz a pocakod, hogy hordd a bandázst, meleg lesz. Nekem nyárra volt lenvászon nacim, ami pocak alatt megkötős volt, szellős és kényelmes volt. És most is tudom hordani nem terhesen. :wink:

Exi, bölcsiztek már? Peti jó nagy, szép szál legény. Nem fázik a füle?
Jaj olvasom, hogy köhög és trutyizik, akkor tuti nincs bölcsi. :(

Zita, dejó neked, lehet bicajod!!! Én is nagyon szeretnék egyet, de nem engedi apa, szerinte életveszélyes. :roll: Mondjuk gyerekkel tuti nem próbálkoznék bicajozni, de magamnak jólesne nagyon.

Zsuzsu, örülök a jó halláseredménynek. Na hátha a közösség megoldja Ábi nyelvét. :wink: Basszus hogy repül az idő, mindjárt fél éves lesz Konsti. :shock: :D

Zsuzsi, irtó naaaaaaaaaaaagy pocakod van. :shock: El tudom képzelni, milyen nehéz lehet. :roll: Drukkolok, hogy beinduljon és megúszd a csaszit!! Ki fog minket értesíteni, Timi? :D Izgulunk értetek!!!

Nóra, én is akartam írni, Marcsi tiszta anyja, Dóri biztos apája inkább. :wink: És milyen tejfölszöszi! :D Jobban vagytok már?

GIRA??? Tök régen nem írt. :(

KRISZTA???? Mikor jöttök??? Nemsoká március vége lesz!!!!

Lalinak javul az alvókája, tiszta hepi vagyok, átalussza az éjszakákat már jó 10 napja. :lol: 10 órát lenyom egyhuzamban. Így én is többet tudok pihenni. Inni továbbra is csak dobozos üdítőt hajlandó, meg pici vizet sportkupakos üvegből.

Kép
szilcsi
 
 


Szilcsi, Anett! Köszönjük!

Szilcsi! Már jobban vagyok, vettem be lázcsillapitot. Amugy semmi bajom csak ez a hidegrázás volt, több réteg ruha, pufimellény stb. Örülök hogy Lali ilyen ügyes, ez tényleg gyorsan ment, örülök hogy Nektek nem kellett sokáig kinlodni emiatt!!

Bringárol annyit, amig Szegeden laktunk addig én bringával jártam télen-nyáron. Na jo minusz 10 fok alatt már nem, de addig igen. Nekem nagyon poz. jött le mindig, sokkal udvarisabbak voltak a soförök hogy láttak gyereket viszek, mint amikor egyedül tekertem. Orsin mindig volt amugy bukó, de sosem volt baj, söt mondom sokszor még az elsöbbségröl is lemondtak és elengedtek minket, nekem nagyon jo volt Orsival igy közlekedni. Olcsobb is volt, kényelmes, és jo élményekkel teli. Persze ahol lehetett én is probáltam kerékpáruton menni, de ez nem jellemzö hogy legtöbbször utbaesett volna.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Norbikának boldog születésnapot!!!

szilde és Bea! az almaleves receptet csinálom. épp most. remélem jó lesz! milyen krémet csináltál? én csak banánpép és őszibaribefőtt ráhelyezését treveztem. de ha van egy jó krémed...

Zsoltika nagyon cuki!!!!

szilcsi
férjed: :twisted: :twisted: :twisted: . de most komolyan!!!! és kismotorja, biciklije lesz Lalikának??? mert, hogy azzal aztán tényleg tudnak esni a gyerekek és még a szájuk is felrepedhet, meg a homlokuk! tud róla? igeneis vegyen neked biciklit, és majd jól csak a kerékpárúton mész meg a járdán. (szerintem, és bocs, de asszem férjeddel nagyon nem lennénk egy hullámhosszon. bár nem is nekem kell :lol: :lol: )
nálunk api most csináltatta meg a bicijét és Húsvétra kölökülést vesz rá. ők biciznek én meg majd görkorizom (és esek jó nagyokat :oops: :roll: )

szerintem ne csípessétek ki az ínyét a foghézagos gyerekeknek. egyrészt nagyon szarul hangzik :? másrészt lehet mikor nő a bölcsesség foguk, akkor az meg még összébb tolja a fogakat. és hát harmadrészt nem is csúnya az, hanem szép! pl Madonnának is van, meg nekem is és mindketten milyen szépek vagyunk vele :lol: :lol: :lol:

észosztás befejezve eldugultam süti megsült. jól néz ki., remélem az íze is jó!

toncsi

toncsi80
 
 


Sziasztok!

Inda: Még tegnap akartam írni, hogy én bandázs helyett régi, nagyon passzos trikót hordtam a derekamon, meg hordok most is a rövidebb pólókhoz a derékfázásom miatt. Én szeretem. :lol:

Edit: A Gábor Áron utcai oviba fogunk járni (Petőfi telepen). Remélem sikerül majd hamar beilleszkedni, most Doró elég irígy a hasonló korú gyerekekre. :? A kétgyerekes lét szerintem nagyon nehéz. Sok segítségem van, de anélkül nem is tudom, boldogulnék-e, bár az is igaz, hogy amikor nincs segítségem, mindig jobban haladok mindennel és a gyerekek is mintha éreznék, hogy egyedül vagyok és nem egyszerre kellek nekik! :lol: Ami biztos, hogy folyton lelkiismeretfurdalásom van, amiért valamelyikkel nem tudok eleget foglalkozni, de ez már az én defektem! :D

Zsuzsu: Biztosan bent lehet a szülő a foglalkozáson, gondolom, hogy otthon is lehessen csinálni a gyakorlatokat, nem? Na meg amúgy sem szívesen hagynám ott sehol, de gondolom Te sem! No de hátha tényleg csak lustaság miatt nem beszél a nagylány! Én is sokat hallottam keveset beszélő gyerekek szüleitől, hogy az oviban ezerrel megindult a fejlődés! Szerintem a mi gyerekekinkkel is ez lesz!!! :D Majd teszek képet, csak az idő.... :roll: :roll: :roll: az mindig kevés!

Exi: Peti nagyon jóképű kisfiú! :)

Zsivicz: Zsolti nagyon aranyos, igazi felfedező! :lol:

Szép hétvégét:
e.

KépKépKépKép
hefe
 
 


Norbinak nagyon boldog második szülinapot kívánunk!!! :D :D :D

KépKépKépKép
hefe
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan két kép a fiaimról...

Kép
Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Zsuzsu: Édesek! Mekkora már Konsti is!

Szilde/Toncsi: Hol találtátok ezt az almaleves piskótát??? Léci a receptet a kajás topikba!

Bicikli: Nekem is tavaly vettünk, Grétivel használtuk is elég sokat!
Idén is fogjuk, várjuk a szép időt! Viszont 2 gyerekkel nem mernék már megindulni 1 biciklivel. Ezért kell majd apa bicójára is gyerekülés idén :)
Nem tudom mikortól lehet a gyereket hagyni egyedül kerekezni előttünk, külön biciklivel?!?! Mikorra nőnek fel a feladathoz szerintetek??? Meg hány éves korig lehet bicikliülésben szállítani hátul a csomagtartón?!?!

Peti, Zsoltika nagy csibészek! :)

Zsuzsi: Hatalmas pocak!! Drukk a sima szüléshez! Várjuk a híreket!

Szilde: Hol voltatok szemészeten? D.A. ?

Eszti: Vegyes vagy sima csoportok vannak az oviban ahová járni fog Doró?

Karmen: Jobbulást! Norbinak szép ünnepet!

Gréti hétfő óta jár oviba, tök jól van, viszont rajta kívül mindenki taknyos itthon :(
Unoooooooooooooooooooom! Tavaszt akarok!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág
 
 


Ilcsi :)
Gyerekkel én sem merek neki indulni, főleg kettővel! :D
De hogy életveszély, azért erős túlzás Apátoktól! Pláne, hogy elég sok helyen van már bicikli út.
Én tornázni szeretnék majd azzal járni, meg ha gyerekek nélkül tudok menni vhova...
De előbb kéne egy jó bicikli!!!!
Plíz! Vki nem tud vmi jó beszerzési forrást? Túl sokat azért nem szeretnék rákölteni... :oops:

Zsuzsu :)
Szépek a fiúk! :D

Kép
Kép
zituska28
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?