Norus!
Na ez engem is érdekelne,hogy a maradandó fog is így nő-e???
Voltunk szemészeten,de még mennünk kell 5 nap pupillatágítás után.Nektek helyben csinálta?
Sajnos tágító löttyöt még nem kaptam..,pedig már nagyon kéne,mert szombaton kellene kezdeni..
Doki alapos,Hannával kedves,velem kicsit lehetne érthetőbb,de eddig ok.
Szépek a csajszikák.Látszik tele vannak energiával!!
Linzerrecept érdekelne...Leírod?Gyüjtöm a mentes recepteket..
Nagyon szép volt Dóri tortája..és amint látom jól mancsolható..
Kevin is szeret mindenbe belemászni,két másodperc és csak úgy cuppog a kezében az anyag:):)
Rajzzal kapcsolatban én nagyon el voltam kenődve kiscsoportban,mert Hanna elég hanyagul szinezett,és inkább firkált sokat(ami természetes)..DE vhogy sokáig nem láttam fejődést,csak helybetopivolt..Látszólag.
Ugyanis attól még gyűjtögette magában a tudást,és egyebeket.Aztán meg úgy megugrott a rajzkészsége,hogy azóta is dícsérik,és én is csak lesek!!!!
Lánykáid is biztosan ügyesek lesznek!!:)
Zsuzsu!
Gratula a jó halláshoz!!Minő megkönnyebbülés!!
Köszönöm a részletes beszámolót!:)
Jó egészséget mindannyiótoknak!
Rbetty!
Húh,ez meleg helyzet volt!Örülök,hogy jól van a picilány!!!
Hannának bölcsis korában a könyöke ugrott ki.Nagyon ijesztő volt,de egy mozdulattal fájdalommentesen visszarakták neki.Álljtólag ez is tipikus sérülés kicsiknél...
Indibaba!
Boldog babavárást kívánok!!!
Bandázst tudtam mi,viszont nem tudok eladót sajna.
Talán majd vki más!
Toncsi!
Azta!Hédibébi is mindjárt egy éves!!!
Naná,hogy te akarsz neki sütni..
Én is filóztam adjak-e Kevinnek tejet,tojást...A tortája mentes lesz,de a hétköznapi kajákban nem kapkodom majd el a tej,tojás bevezetését..
Zita!
Gratula az új biciklihez!!!Ha nem is volt olcsó,de legalább jó.
Vicces lehetett ahogy tanakodtok.Időnként engem is lehet így látni.
Agyalok,totyogok,mások meg nem tudják elképzelni mi bajom.Hiába.A jó döntéshez is idő kell!!:)Nem csak a munkához..
Klzsuzsi!
Mekkora pocak!!Drukk,hogy beinduljon a szülés,és minden rendben menjen!!!:)
Hefe!
Emlékszem a tortádra!Klassz lett és tuti finom!!
Sok sikert az ovival való barátkozáshoz!!!Remélem csupa jó tapasztalatotok lesz majd!!!Hova fog járni a picur?
Milyen a két gyermekes lét??
Edit