Sziasztok!
Andi, holnap délelőtt elsétálnánk hozzátok, ha nektek is jó az időpont.
De hívlak még ezügyben és megbeszéljük.
3 gyerek??? Köszi, de elég a kettő is, el kell indítani, ott a suli stb.
Bár a kétgyerekesek mindig szívnak, mert mi támogatást nem kapunk (mint a 3 gyerekesek), az egykéknek meg ugye több jut.
Na mindegy, nekünk kell megoldani.
Egy dolog nagyon zavar, az adókedvezmény megvonása. Az szemét húzás volt. Tudjátok én a GYES-t törölném el, arra megy ki a rengeteg pénz és azok kapják, akik semmit sem tettek a kalapba..
Erről nem írnék többet.
Anita, végül hogy készítetted a sóskát? Nem volt veszett savanyú?
Kicsi Anna kicsi karja, borzalom a vérvétel minden életkorban... Amikor le kell fogni a kis kezét gyerek már tudja:oops:
(Én sosem néztem oda, így kibírtam..)
Fodrászilag az ár nem lényeges (nyilván nem 15-20e Ft, mint a Tesco mellett), a végeredmény annál inkább. Most uú. össze van fogva a hajam, mint fodrász előtt.. Igazából mindig az időt sajnálom, bár ezzel most nem volt gond, mert 15 éve találkoztunk, szétpletykáltuk magunkat. Árban olcsó, mert hosszú a hajam és cakkpakk 5 e Ft volt (csak hát ugye az első mosásig tartott, így végül is drága).
Akihez eddig jártam ő jól vágott (10e a mosás,vágás, festés), de úgy utáltam menni, mert nem volt mit mondani (pasi volt), fecsegni meg utálok.
Gritike, te régebben is jártál már nálunk, ugye?
Nekem is 10 hónapos a babám, de fele ennyit nem csinál, mint a tiéd.
Nem is írtam nektek, hogy végre KÚSZIK 2 hete!!!! Én kivagyok tőle, a doki nem aggódik.
A háziorvostól bármikor kérhetsz beutalót és megnézi szakember.
Zita, Anita kár, hogy nem talákoztunk...
Zsuzsi, ti ma mentek Andiékhoz? Hány óra körül? Csak amiatt kérdem, hogy szegény Andinak ne kelljen már külön várnia ránk.
Kedden visszamentünk a dokihoz, mert Nelly annyira szaporán vette a levegőt, így leállította a theophylles kúpot és másik gyógyit írt ki, na meg antibogyót. Ez utóbbi úgy elnyomja Nellyt, hogy nappal 2x1-1, 5 órát, éjjel 10-12 órát alszik nyikkanás nélkül.
Szerencsére megszűnt a hörgés, amúgy nem folyik a nózija stb. Szerintem ahogy hasal, kúszik a földön, attól fázik meg. Pedig 20 fokon van a padlófűtés, plusz harci felszerelésben van egész nap.
Tegnap itt volt anyós, kivételesen csak idegesítő volt, de nem készített ki.
Ébred a drága, mennem kell! Utána lakásdíszítés húsvétra!
Valaki valamit nem rendel BEától??????????????????
Szép napot mindenkinek!!!